Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
The Shaman
Имам предложение.Малко е не навреме,но все пак...Какво ще кажете горе в заглавната лента отдясно да има картинки за празниците.Примерно нещо коледно за коледа,яйца за велик ден,сърца за свети валентин.Ако сте навити и Виктор де,аз се наемам.

Прилагам смайлита: IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
vIkToRsHeFa
Определено това е хубава идея за по важните празници подкрепам напълно и още на следващия празник можем да го реализираме.
WarezRu
Предлагам да се направи форум "Картинки" smile.gif
vIkToRsHeFa
Имаше такава идея но няма смисъл просто за момента от такава заради минималният интерес към това а и скоро ще има преструктуриране на форумите и може да вмъкнем по нещо...
WarezRu
Успех тогава!!!Браво,Браво гледам че оправил вече форума и е изцяло на български smile.gif

Предлагам и това:
The Shaman
IPB Image Браво... 4.gif
the_mouse
Мда, много добре се е получило!!!! worthy.gif
WarezRu
И от мен браво-много добре стои wink.gif IPB Image
Freaky
smile.gif
the_mouse
Искам да ви кажа за една правописна грешка: долу накрая на всяка тема пише:
отребителя разглеждат тази тема (оста и 0 Анонимни потребителя)
The Shaman
QUOTE(the_mouse @ Nov 23 2005, 04:27 PM) *

Искам да ви кажа за една правописна грешка: долу накрая на всяка тема пише:

Да бе и аз щях да пиша за това.Когато не беше преведено пишеше вместо Members - embers confused.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Nov 23 2005, 01:05 PM) *

IPB Image Браво... 4.gif

Специални благодарности на Freaky за него smile.gif

Иначе за правописните глешки, сега ще ги погледна..
Freaky
QUOTE(FrAgMaKeR @ Nov 24 2005, 09:09 PM) *

Специални благодарности на Freaky за него smile.gif

Иначе за правописните глешки, сега ще ги погледна..

Ами ... всъщност благодарностите не са за мен . За Бил са . Той ги направи . Аз само му казах да ги направи по-бързо че тука чакаме biggrin2.gif .

Иначе да - наистина има много правописни грешки . И аз съм забелязвал много пъти на различни места wink.gif
WarezRu
Ауееееее кво стана с тоя форум ве?Б***и! 14.gif
the_mouse
За правописните грешки гледам, че вече ги оправихте, браво на вас!!!! worthy.gif
vIkToRsHeFa
Бях ги коригирал малко преди форума да отиде даун...
Поне за това дето е долу за мемберс... но като гледам и фраг е коригирал останалото защото нямах нет и ... от зала не влизам с админска парола никога...
FrAgMaKeR
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Nov 25 2005, 02:02 PM) *

Бях ги коригирал малко преди форума да отиде даун...
Поне за това дето е долу за мемберс... но като гледам и фраг е коригирал останалото защото нямах нет и ... от зала не влизам с админска парола никога...

Да но пак не е както трябва, яде букви или не показва коректно статистиките.. пипни го и ти та да се оправи съвсем smile.gif
vIkToRsHeFa
Ъхъ забелязах сега ще го фиксна...
АКо има нещо не се колебайте да ми пратите едно ПМ с критика колкото да се намеря на четене по 1 седмица...
Винаги е полезно...
А иначе сега тази вечер ще се поразвихря така де да вкарам нещата в ред...

Едит: всичко е в ред с надписите в темите
WarezRu
От форума на евроком.инфо много ме размазва ония скин IPB blue 3 некво
такова ако може да се сложи smile.gif
vIkToRsHeFa
Товяа ще бъде решено в най-скоро време просто поради технически причини не беше възможно.
the_mouse
А да питам нещо - защо когато пиша от Fast replay и отворя емотиконките колкото и да ги цъкам не се вмъкват в поста, а трябва да отида в "Опции", където има всички опции, за да сложа емотиконка. Тва съм го забелязал от последния ъпдейт на форума.
vIkToRsHeFa
По-скоро от слагането на кирилизаторите...
Смених името на полето и просто емотиконите не могат да се закачат за него... тъй като от бърз отговор се пише най-често реших да сложа всички кирилизатори...
А иначе то за това си има фулл мод...
the_mouse
Ами аз открих още една правописна грешка blush.gif - само да не си помислите, че ги търся нарочно happy.gif
Значи в профила на потребителите пише:
Груп: Потребители
vIkToRsHeFa
Бил съм гладен като съм превеждал...
ПП. Все пак целия превод на форума е колкото превод на 1-2 сезона смолвил и ...
едит : иначе напротив... нарочно ненарочно радвам се че се откриват... и ще направя всичко възможно да ги премахна своевременно няма безгрешни хора но една грешка трудно се повтаря...
The Shaman
Време е: biggrin.gif

Вижте прикачените файлове
WarezRu
Тва е супер wink.gif и за коледа ще седи много яко,или по-точно за празниците smile.gif
vIkToRsHeFa
Мхм още на първи декември ще сложа (все пак все още сме ноември...)
Freaky
Няма ли да е подобре ако се засили падането на снежинките , че падат много бавно dry.gif
vIkToRsHeFa
Ммммм изобщо самото падане на снежинките забавя целия форум камо ли ако бяха по бързи... wacko.gif
Иначе има време... mrgreen[1].gif
the_mouse
Няма ли да е подобре ако се засили падането на снежинките , че падат много бавно

Да, може да го направите да падат по-бързо, и да са например бели, щото така едвам се виждат. rolleyes.gif
Ммммм изобщо самото падане на снежинките забавя целия форум камо ли ако бяха по бързи... wacko.gif
Иначе има време... mrgreen[1].gif
Защо да го забавя? Заради по-голямото обем на изображението ли? Нали браузерите (съвременните) имат кеш - ще го заредят само първия път....
или греша? wacko.gif
The Shaman
QUOTE(the_mouse @ Nov 29 2005, 03:10 PM) *

Да, може да го направите да падат по-бързо, и да са например бели, щото така едвам се виждат. :

За по-бързо съм съгласен.Могат и да се трупат доло,но бялото нямали да се набива много на очи.Идеята ми харесва защото до сега не съм я срещал във форум.
vIkToRsHeFa
Hm Така как е confused.gif ^
FrAgMaKeR
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Dec 2 2005, 05:39 AM) *

Hm Така как е confused.gif ^

Екстра, само това &nbsp го махни smile.gif
WarezRu
Браво за онова отгоре много е яко biggrin.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(FrAgMaKeR @ Dec 2 2005, 09:15 AM) *

Екстра, само това &nbsp го махни smile.gif

Мхъ... дам не е зле да го бутна по в ъгъла... 4.gif
WarezRu
Да не сте махнали картинката ве?Аз не я виждам sad.gif
vIkToRsHeFa
Как така да е махната confused.gif? там си е
WarezRu
Аз виждам само това : IPB Image sad.gif
vIkToRsHeFa
Ами това е невидимия слой на логото което беше в ляво то е просто горен слой.
WarezRu
Ам яко ся се вижда worthy.gif worthy.gif worthy.gif и един въпрос за кво аватара ми се сменя постояноconfused.gif
одеве ми беше онова с кучето сега ми е IPB Image
vIkToRsHeFa
Ами виж къде си го хостнал бре....
Сложили са аватар върху твоя защото явно потребителя ти е изтрит или нещо подобно и на негово място някой се е регнал и е сложил но и това са догадки.
Нещо което не ми е на хоста не мога да гарантирам за него wink.gif
WarezRu
мда....
the_mouse
Без да ставам нахален, но какво стана със скиноветеconfused.gif
WarezRu
Предлагам да се направи форум "Футбол" 4.gif go_team.gif woohoo.gif [bounce] icon_peace.gif
storm
Чак пък форум , най-много подфорум в раздела за спорт и то само ако има повече от ..един желаещи .
WarezRu
QUOTE(joro @ Dec 10 2005, 03:17 PM) *
Чак пък форум , най-много подфорум в раздела за спорт и то само ако има повече от ..един желаещи .

Опа стана грешка исках да кажа под форум де smile.gif
The Shaman
Boss дай да оправим съобщението-прозорец за личните съобщения.Пишат ми хората аз го виждам след хиляда часа.Ако е възможно да го коригираш това нещо.Pls.
WarezRu
QUOTE(THE SHAMAN ™ @ Dec 11 2005, 10:14 AM) *
Boss дай да оправим съобщението-прозорец за личните съобщения.Пишат ми хората аз го виждам след хиляда часа.Ако е възможно да го коригираш това нещо.Pls.

Да не би когато има лично и не изкача прозорец?Щото ако е тва аз познавам че имам лично само по " Контрол панел · Ново във форума · Асистент · 0 Нови Съобщения" иначе никав прозорец не виждам.
**ASTERIX**
Да и аз забелязвам че преди изкачаше прозорец а сега не.
WarezRu
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ Dec 11 2005, 03:37 PM) *
Да и аз забелязвам че преди изкачаше прозорец а сега не.

Кога преди?Аз никога не съм виждал изкачащ прозорец в този форум-а в евроком.инфо ми изкача
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.