Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
f0rgy
Тази тема мисля,че трябва да я направите важна smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(f0rgy @ Feb 17 2008, 19:21) *
Тази тема мисля,че трябва да я направите важна smile.gif

Дън! happy.gif
Niksana
A моята препоръка smile.gif или не е възможно.
the_mouse
Цитат(Niksana @ Feb 18 2008, 17:16) *
A моята препоръка smile.gif или не е възможно.

Здравей, преди коледния скин беше така, но се опасявахме да не натрапим "стъкления ефект" на потребителите, ще видим какво може да се направи по въпроса wink.gif
Niksana
Като каза коледен скин защо не направите пролетен(после лятен и т.н) smile.gif
the_mouse
Дам, още от преди сме реили, че ще има wink.gif
Сега известно време ще седи дефаулт скина обаче wink.gif
f0rgy
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=28679 това ако може също да се пинне,щот из другите новини се губи из страниците,пък като свърши ШЛ ще я махнете от важни smile.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(f0rgy @ Feb 21 2008, 12:12) *
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=28679 това ако може също да се пинне,щот из другите новини се губи из страниците,пък като свърши ШЛ ще я махнете от важни smile.gif
Дън! 4.gif
f0rgy
Шефе, worthy.gif worthy.gif
Данке Шойн smile.gif
Niksana
Няма ли да е по хубаво независимо каде си в GGbit сайта изобщо,да получаваш онова прозорче,че имаш лс.Защото съм забелязал,че в портала не се появява. wink.gif
vIkToRsHeFa
Цитат(Niksana @ Feb 23 2008, 15:06) *
Няма ли да е по хубаво независимо каде си в GGbit сайта изобщо,да получаваш онова прозорче,че имаш лс.Защото съм забелязал,че в портала не се появява. wink.gif
Портала е авторска разработка и е само базиран на основата на базата данни на форума. Интеграцията с него е само коствена, защото портала е зависим от измененията по инвижъна при ъпдейтите.
f0rgy
Тъй като футболният раздел така да се каже се развива доста бързо,направихме 1 игра и мисля,че може да се направи важна blush.gif -> http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...mp;#entry364404
Също така ако може за раздела Футбол да бъдат дадени права на мен или на LaZiaN4O (или на двамата) да може няколко човека да участват в организирането на тази,а и на всички бъдещи развлечителни (и не само) теми в този раздел smile.gif
Niksana
Аз съм на т'воето мнение футбола е една от основните теми на мъжете smile.gif и сигурно ще има много мнения особено сега по времето на Шампионската лига.

П.П: Eeeeeeeeх то и аз искам да стана мод на "Други новини" и "Шоу новини",ама май няма да стана щото сигурно не покривам някой критеий. E то не може всички потребители да сме от екипа все пак wink.gif
bLex
бах го в тъпото не мога си махна снимките които съм качил в галерията. ... Някой админ да ми ги изтрии всичките

vIkToRsHeFa: Дън! smile.gif
van Nistelrooy
Тази тема важна ако може > http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=38786
Niksana
Защо на профила на всеки да не пише
Потребител №:
Нз за к'во ще служи ама ми изглежда практично да се знае кой какъв по номер потребител е smile.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Niksana @ Mar 19 2008, 21:17) *
Защо на профила на всеки да не пише
Потребител №:
Нз за к'во ще служи ама ми изглежда практично да се знае кой какъв по номер потребител е smile.gif
Ам това е от отдавна, просто излишно натоварваше за 1-2 допълнителни полета, Иначе по принцип няма и особенна нужда от него, само посочваш профила на потребителя с мишката и ти излиза "index.php?showuser=567" примерно, ако на някой му трябва толкова. :>
van Nistelrooy
Тази тема няма ли кой да я направи важна ?

А и шефе що си номер 2 а не 1 ?
the_mouse
done wink.gif
Потребител с ID 1 се създава по подразбиране в IPB, и е изтрит, защото не е нужен wink.gif
dandio
Попринцип съм голям фен на дефаулт скина на ИПБ, само че картинката, която е за раздел, в който има мнения е много светла и почти не се личи

Направете иконката за нови коментари, малко по-тъмна да се отличава ясно
never_mind
При мен е нормално... може би ти си оправи контраста и яркостта... biggrin2.gif
the_mouse
Различават се добре, но ще го имаме в предвид по-нататък wink.gif
vIkToRsHeFa
Много добре даже си се отличават като единствен вариант за проблема виждам някакви проблеми с картината на монитора ти или далтонизъм или нещо от сорта. Цветовете са си бомба и няма каквато и да било нужда да бъдат пипани. huh.gif
muhumorko
Ам... имам въпрос, който е нещо като критика, знам ли...

Защо не можем да пишем с шрифт, различен от Verdana нормален? Изключително грозен шрифт, а и най - гадната му форма е в момента. Не го харесвам въобще, поне аз.

Та, каква ви е била логиката да забраните да се използват другите шрифтове? Те за какво са? rolleyes.gif

За първи път виждам форум, в който да се забранява различния шрифт, та ми е интересно как разсъждават хората, за да премахнат възможността от смяна на шрифта...
f0rgy
QUOTE(muhumorko @ May 3 2008, 19:47) *
Ам... имам въпрос, който е нещо като критика, знам ли...

Защо не можем да пишем с шрифт, различен от Verdana нормален? Изключително грозен шрифт, а и най - гадната му форма е в момента. Не го харесвам въобще, поне аз.

Та, каква ви е била логиката да забраните да се използват другите шрифтове? Те за какво са? rolleyes.gif

За първи път виждам форум, в който да се забранява различния шрифт, та ми е интересно как разсъждават хората, за да премахнат възможността от смяна на шрифта...

Те за за подчертаване на нещо важно и така.Иначе не вярвам някой да ти направи проблем ако пишеш с някой от другите шрифтове само да не е много малък и затормозяващ окото.Друга тема е,че незнам кво толкова му намираш грозно на тоя шрифт smile.gif Тва е форум не арт галерия smile.gif

П.С.

1.10. Забранено е писането по нестандартен начин, недопустимо е да се допусне форума да става шарена черга!
QUOTE(vIkToRsHeFa)
В случай, че някой се оплаче основателно от това че се ползва нестандартен шрифт, големина, форматиране, или цвят който наистина затормозява четенето на постовете му, ще получите лично съобщение с молба да преустановите подобна дейност. Не мисля че ще е проблем за хора пишещи по подобен начин да направят малък компромис в тази насока, за общото благо.

Niksana
"Добавяне на звук в пост" - яко
"Вграждане на видео от YouTube, Vbox7, Google, Dailymotion, Metacafe, Myspacetv, и други" - супер
моето предложение е да следва и "Вграждене на flash видео" wink.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(Niksana @ May 10 2008, 14:07) *
"Добавяне на звук в пост" - яко
"Вграждане на видео от YouTube, Vbox7, Google, Dailymotion, Metacafe, Myspacetv, и други" - супер
моето предложение е да следва и "Вграждене на flash видео" wink.gif
Цъ, поне не и на този етап заради пробойната във сигурноста която създава като подобна екстра. :>

ПП. Флашовете от тубата, заза и т.н. са филмчета и не съдържат зловреден контент затова така лесно и спокойно бяха интегрирани, останалите сходни ресурси са си проблемни. :>
secretk
Според мен, товa вгрaждaне нa видеоклипове, бaви зареждaнето нa сaйтa. Тaкa че си имa и хубaвa и лошa стрaнa и aко се въведaт и още нещa, съвсем ще отежни ситуaциятa.
vIkToRsHeFa
QUOTE(secretk @ May 10 2008, 16:16) *
Според мен, товa вгрaждaне нa видеоклипове, бaви зареждaнето нa сaйтa. Тaкa че си имa и хубaвa и лошa стрaнa и aко се въведaт и още нещa, съвсем ще отежни ситуaциятa.
Екстрата не натоварва по никакъв начин самият сайт, може да натоварва само от страната на клиентското приложение разглеждащо клиповете, което си е в рамките на нормалното. :>
ZzoOoMeR
Цитат(f0rgy @ Jun 3 2008, 00:23) *

Може разбира се wink.gif
f0rgy
QUOTE(ZzoOoMeR @ Jun 3 2008, 00:33) *
QUOTE(f0rgy @ Jun 3 2008, 00:23) *

Може разбира се wink.gif

Danke Schoen worthy.gif mrgreen[1].gif
ludacris
Защо вече няма в графата "Друга информация" няма IRC ?
FrAgMaKeR
Има ли смисъл от него изобщо? А и това irc е много неясно, има толкова много мрежи.. просто irc е умряла работа..
van Nistelrooy
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...mp;#entry417411

В грешния раздел я пуснах да се eба 18.gif
Craft
Цитат(Цвете от луната @ Jul 23 2008, 22:00) *
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...mp;#entry417411

В грешния раздел я пуснах да се eба 18.gif

Готово.
van Nistelrooy
http://ggbit.info/forum/index.php?showtopic=40511
vIkToRsHeFa
Цитат(Цвете от луната @ Jul 27 2008, 02:28) *
Колегите са я и обсъждали но нещо не е била затрита... Имах грижата... smile.gif
club135
Цитат(На майка ти питката @ Jul 28 2008, 10:17) *
Защо бях баннат ?

Защото псевдонимът ти е запазена марка на рекламно мото и нямаш право да го използваш без да си заплатил съответната лицензия.
vIkToRsHeFa
Официален отговор: Имай достъп до колкото желаеш брой компютри и регистрирай колкото желаеш акаунти лично заедно с екипа, ще затрием всеки един акаунт регистрация и баннем едно по едно всяко твое ип и поща с която си се регистрирал. Псувал си колежка и се държиш арогантно, в този форум място за подобни келемета няма и ще се погрижа това да си остане така!

ПП. Жоро.. biggrin.gif worthy.gif
ogata
Защо на мястото , където е отбелязано с червено ( тук ) , не сложите едно падащо меню с всички нови тагове , като :

Код
[youtube][/youtube]
[vbox7][/vbox7]
[mp3][/mp3]

и т.н. smile.gif

ПП. Сори , чак сега обърнах внимание на менюто в ляво 5.gif
Госпожица Вещицата
Цитат(ogata @ Jul 29 2008, 21:32) *
Защо на мястото , където е отбелязано с червено ( тук ) , не сложите едно падащо меню с всички нови тагове , като :

Код
[youtube][/youtube]
[vbox7][/vbox7]
[mp3][/mp3]

и т.н. smile.gif

Да смятам, че ти е отговорено значи. Сега се готви една друга голяма изненада, мисля че всички ще са доволни като я видят smile.gif
Freaky
Цитат(Госпожица Вещицата @ Jul 29 2008, 22:46) *
Цитат(ogata @ Jul 29 2008, 21:32) *

Код
[youtube][/youtube]
[vbox7][/vbox7]
[mp3][/mp3]

и т.н. smile.gif

Да смятам, че ти е отговорено значи. Сега се готви една друга голяма изненада, мисля че всички ще са доволни като я видят smile.gif

w00t ! Шефа ще раздава GSM-и ?
Sharo
& блутут тонколони Оо
Госпожица Вещицата
а фафлички не щете ли...

Все ми прави впечатление и забравям - когато съм в блоговете отгоре лентата е:

"Името на блога" Помощ Търсене Потребители Събития Галерия Блогове Forums
van Nistelrooy
http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=246

Два пъти има една и съща тема, 2 пъти натиснах "добави темата" без да искам извинявам се smile.gif
vIkToRsHeFa
Спокс коригирах го след като ми драснаха. :>
nihilista
Аз имам един принципен въпрос относно тази тема.
Вярно е, че проверих само до 8 страница с темите за да не се дублират, но мисля че темата която е дал Елеян не съвпада с моята. Все пак моята тема е за рока и по-точно за рок песен, а не за всички стилове. Освен това коментарите в тази тема са само с имена и изпълнители на песни, както и линк (по възможност) за да се прослушат.
Въпроса ми е дали наистина трябваше да се затвори тази тема? wink.gif
Angel-oF-DeatH
Цитат(nihilista @ Aug 5 2008, 16:18) *
Аз имам един принципен въпрос относно тази тема.
Вярно е, че проверих само до 8 страница с темите за да не се дублират, но мисля че темата която е дал Елеян не съвпада с моята. Все пак моята тема е за рока и по-точно за рок песен, а не за всички стилове. Освен това коментарите в тази тема са само с имена и изпълнители на песни, както и линк (по възможност) за да се прослушат.
Въпроса ми е дали наистина трябваше да се затвори тази тема? wink.gif

След консултация с колеги реших да отворя темата , но има тоста общо с другата тема (не искам да споря).
nihilista
Ами има общо, съгласен съм - МУЗИКА. Но по тази логика трябваше да се затварят и теми от рода на:
Каква музика слушаме, На коя песен би...?, Любимия ви стил музика...
Да не говоря, че точно темата: На коя песен би...? Има въпроси които са имена на други теми.
На мнението съм, че ако ще се правят компромиси дори за 1 тема то тогава трябва за всички да е така. Ако ли не, то тогава за никоя тема не трябва да има компромис wink.gif

И все пак благодаря че отключи темата, но те моля да коригираш поста си за затварянето й, защото иначе ще се тълкува като spam-die.gif 5angel[1].gif С радост ще чуя на какви парчета се разбиваш от адреналин, знам че рока не ти е безразличен wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.