QUOTE(muhumorko @ May 3 2008, 19:47)

Ам... имам въпрос, който е нещо като критика, знам ли...
Защо не можем да пишем с шрифт, различен от Verdana нормален? Изключително грозен шрифт, а и най - гадната му форма е в момента. Не го харесвам въобще, поне аз.
Та, каква ви е била логиката да забраните да се използват другите шрифтове? Те за какво са?
За първи път виждам форум, в който да се забранява различния шрифт, та ми е интересно как разсъждават хората, за да премахнат възможността от смяна на шрифта...
Те за за
подчертаване на нещо важно и така.Иначе не вярвам някой да ти направи проблем ако пишеш с някой от другите шрифтове само да не е много малък и затормозяващ окото.Друга тема е,че незнам кво толкова му намираш грозно на тоя шрифт

Тва е форум не арт галерия

П.С.
1.10. Забранено е писането по нестандартен начин, недопустимо е да се допусне форума да става шарена черга!
QUOTE(vIkToRsHeFa)
В случай, че някой се оплаче основателно от това че се ползва нестандартен шрифт, големина, форматиране, или цвят който наистина затормозява четенето на постовете му, ще получите лично съобщение с молба да преустановите подобна дейност. Не мисля че ще е проблем за хора пишещи по подобен начин да направят малък компромис в тази насока, за общото благо.