Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Критики & Препоръки
GGbit.info > GGbit.info > Всичко за форума
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
cTo9H
я дай линка искам да го разгледам
vIkToRsHeFa
http://ggbit.info -просто още няма нищо за гледане просто линк към форума за сега а и дизаина ще пипна така все пак накар че наблягам по скоро на функционалноста която ще добавя wink.gif
cTo9H
Добре,браво.Успех ти пожелавам!
vIkToRsHeFa
Благодаря галерията е почти готова мислихме първоначално да е готов скрипт но така мисля че ще е по добре а и с времето каквото липсва ще добавим : )
В момента пиша кода за статистиките : )
cTo9H
Какво ще има в галерията?Или е тайна?
vIkToRsHeFa
Ами по принцип снимки от срещите и подобни подредени по най-различни критерии а може и да внедря и категории с други думи определено ще си заслужава... Вярно няма да е функционална като някоя комерсиялна готова галерия но поне ще е оригинална и специялна а и мисля че и с функционално ста ще се преборя smile.gif
Paagrio
Я оправете часа на форума че 14.gif
vIkToRsHeFa
Ами аз веднъж го бях оправил но явно е пренастроиван или просто нещо се е бъгнало : )
Paagrio
КАКВО ИСКАТЕ ДА СЕ ПОДОБРИ В ФОРУМА

Искам тази lamo.gif иконка да бъде сменена с тази IPB Image и освен това да бъде добавена тази IPB Image и тази IPB Image и тази IPB Image и да не пропускаме тази IPB Image
vIkToRsHeFa
Имаш ги !!!
cTo9H
да тия иконки и мен ме кефят smile.gif 4.gif
Paagrio
Още ги няма абе вико като ти изникне задача я направи и тогава се хвърляй по другите говоря общо тъй като съм те забелязал че това ти е навик
Freaky
Да бе , шефе , и онези , дето ти ги дадох , още не си ги качил . blink.gif
vIkToRsHeFa
Как бре трябва да ги има вижте най-отдолу още вчера ги качих...
Freaky
Ама моите ги няма dry.gif
vIkToRsHeFa
за кои става въпрос прати ми ги на ПМ явно съм ги пропуснал в яда си снощи...
Извиняваи !!! sad.gif
Freaky
Ами на ФТП-то са във една от моите папки (щото другата ти ми я направи) . Виж потърси ги , щото на мен не ми ги отваря . blink.gif

ЕДИТ : Успях да отворя фтп-то . Ето ги :

Второто някога много отдавна ми беше аватар (в един форум) . То ми е любимото . На ЛС Ще ти пратя линка към папката . Пък направо ето го : ТУК
Апещ Дзверо
Разглеждайки информацията, съдържаща се в този форум, само раздел "мода" му липсва... Какво бихте споделили по въпроса? 1sun[1].gif
poznai
Може би скорошен ъпдейт до версия 2.1 и лого прилягащ за форума, различно от това:
IPB Image
?
smile.gif
vIkToRsHeFa
Мда идеята е добра за логото(мислех с дефаулт скин да го пусна и изцяло да сме оригинални но малко ще се забавя така че ще сложим едно...) а за ъпдеита точно това тествам в смисъл как ще работи да няма проблеми и т.н. (все пак да е ОТ ДО а и с допълнителните модули към форума да видя да не даде някъде грешки...)

Едит: А и ъпдеита не оправя критични дупки в сигурноста...(пипнал съм тук таме ръчно...)
shadowhand
QUOTE(poznai @ Sep 19 2005, 11:18 AM)
Може би скорошен ъпдейт до версия 2.1 и лого прилягащ за форума, различно от това:
IPB Image
?
smile.gif
*

Вече има ли 2.1 Final? Не съм получил никакво известие. За логото съм съгласен, трябва да се промени.
vIkToRsHeFa
И 2.1.1 ще има...Просто има прекалено много модули към форума(допълнителни) и искам след ъпдейта да съм сигурен че всичко е в ред...
Което означава да сваля всичките бази дани и т.н. което се равнява на 70МБ като фаиловете са средно коколо 60КБ и да го пренастроя като за моя комп(конфигурационните програми за скриптовете) освен това трябва да направя и резервно копие на всичко ако нещо изплеска...
и трябва да го направя всичко това 2 пъти 2.0.4 -> 2.1.0 -> 2.1.1 а и форума ще е за кратко неактивен заради ъпдейта....
Главно не бързам за ъпдеит защото няма намерени критични грешки но ще го обновим !!!
DonTsetsi
Шефе, предлагам да махнеш тоя чук (или каквото е там) от логото на фоума. Без него ще е по-якo! biggrin2.gif
vIkToRsHeFa
Е в интерес на истината само един сърп липсва...(в реда на шегата...)
Без чук е някак си...
Един вид се опитвам да изобразя че тука се върши работа...
poznai
Щом има допълнителни модификации, добре е да се изчака наистина за по-нова версия даже и от 2.1.1, която вече е факт.
vIkToRsHeFa
А и освн това няма да е инсталация а ъпгрейд дори от инвижън казаха че е възможно да има проблеми за това да направя резервни копия...(правя всеки ден и без да ми казват а и самия ми хостер прави бакъп, но това е друга тема...) та за да не е дълго форума офлаин в момента пробвам на моя компютър със копие от този форум с модулите...
Много скоро ще ъпдеитна просто искам да го изпипам както трябва ...
Иначе новите попълнениица са пачове за стари грешки който НЕ касаят сигурноста...

ПП. 2.1.1 ще сложим... biggrin2.gif
poznai
QUOTE(GgBiT.InFo @ Sep 24 2005, 06:30 PM)
ПП. 2.1.1 ще сложим... biggrin2.gif

На мен още не ми е попаднал 2.1.1, като гледам усмивакта ти, при теб? smile.gif
Freaky
Шефе, предлагам да махнеш тоя чук (или каквото е там) от логото на фоума. Без него ще е по-якo!

Това не е окончателното лого на форумчето . Поръчал съм при един много голям специалист (е прави хубави банери biggrin2.gif ) да направи лого за форума . Само че малко се бави пича , че него това училище ще го скапе . Бахти пича . Не знае че в българия първо си вършим работата , а после учим 15.gif Иначе скоро ще е готово и предполагам ще е по хубаво от това в момента .
vIkToRsHeFa
http://slil.ru/22434859 Enjoy yourself ; )
Freaky
QUOTE(GgBiT.InFo @ Sep 25 2005, 02:56 PM)
*

Шефе , какво е това . Искаше да се сваля , но аз на теб ти имам доверие . Сигурно ще е нещо хубаво biggrin2.gif

Не бе . Базикам се . Знам че е някаква версия на IPB wacko.gif
poznai
QUOTE(GgBiT.InFo @ Sep 25 2005, 02:56 PM)
Благодарност!
DonTsetsi
Кирилизатора да може да се маха или поне да е на английски по default. Така ще е по-удобно за тези с кирилица. (иначе трябва да сменям и моят кирилизатор, и този на форума за да пиша на латиница)
vIkToRsHeFa
QUOTE(DonTsetsi @ Sep 28 2005, 02:11 PM)
Кирилизатора да може да се маха или поне да е на английски по default. Така ще е по-удобно за тези с кирилица. (иначе трябва да сменям и моят кирилизатор, и този на форума за да пиша на латиница)
*

Бъгнал ти се е браузера или ос-а и при мен правеше проблеми преди време... 14.gif

ПП. На мен в момента ми е по дефаулт и всичко е ОК... а иначе има още 2 кирилизатора който не зависят от нищо wink.gif и сори за неудобството... sad.gif
**ASTERIX**
Шефе какво ще кажеш за една малка екстра.Както например страницата на м-тел, като отвориш страницата и пред адреса да има някакъв знак както е при тях "М"-то.За съжаления нямам идея нашата картинка ква да е но ако може да измислиш нещо няма да е зле.И аз ще помисля и ако се съгласиш/те с предложението може да дадем по някоя идея за картинка и т.н.
The Shaman
QUOTE(**ASTERIX**_89 @ Oct 10 2005, 11:25 PM)
За съжаления нямам идея нашата картинка ква да е но ако може да измислиш нещо няма да е зле.И аз ще помисля и ако се съгласиш/те с предложението може да дадем по някоя идея за картинка и т.н.
*

Кръга с чука,примерно!?!?
И това да направим някакво конкурсче не е лоша идея!?!?
vIkToRsHeFa
Подкрепям напълно !!! А иначе на това му се казва favicon и наистина ще стои доста добре на форума.
storm
Да , супер ще е , харесайте 5-6 или колкото решите и ги пуснете да гласуваме като анкета или нещо такова smile.gif и ще изберем това , което най-приляга .
**ASTERIX**
За тази favicon трябва ли да има някакви ограничения откъм размер и големина на фаила ( е разбирасе не да е нещо 200 кб и да е 1024х768 ) ?Да знам какво горедолу да търся ( не че знам каде да го търся но ... ).
vIkToRsHeFa
Към 100 Х 100 а аз вече ще го обработя да стане малко ...
По-важното е да има контраст за да може да се вижда а размера аз допълнително ще го настройвам wink.gif
The Shaman
Ами аз предлагам да си е с логото на форума.Мен ме кефи.

IPB Image

Само,че само кръговете и чука.И кръговете може да са прекъснати и преправени на GG.Не знам дали ме разбрахте.Ще го нарисувам пък да видим.
vIkToRsHeFa
Мисля че те разбрах имаш в предвид има едно по голямо G и в него чукът легнал настрани със същите цветове ...
Нали confused.gif
poznai
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Oct 25 2005, 07:47 AM)
Мисля че те разбрах имаш в предвид има едно по голямо G и в него чукът легнал настрани със същите цветове ...
Нали confused.gif
*
Ако се сложи чук с едно G толкова малко като за фавикона, ще изглежда все едно тук се чупи/троши нещо :>>
Между другото, няма да е зле да се позволи ползването на .SWF за аватар, понеже някои аватари са по векторно насочени, а във флаша може да се ползва чиста векторна графика и изображенията изглеждат много по-изистени за по-малко използвано дисково пространство.

офф, много съжалявам, не знам как съм го написал това тук, трябваше да е в тази тема: http://ggbit.info/forum/index.php?showtopi...135&#entry20406

явно от многото отворени неща с малко невнимание от моя страна, така стават нещата ;]
viktorshefa: Това ми е работата... 4.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(poznai @ Oct 25 2005, 10:23 AM)
Между другото, няма да е зле да се позволи ползването на .SWF за аватар, понеже някои аватари са по векторно насочени, а във флаша може да се ползва чиста векторна графика и изображенията изглеждат много по-изистени за по-малко използвано дисково пространство.

Така е и аз си мислих така да го направим но флаша:
1. Малък по размер но по-бавно зарежда...
2. Изисква специялен флаш плеър и на новите потребители ще им се види няй-малкото гадно да им изкачат прозорци и т.н.
3. Неудобно се администрира в смисъл прави понякога магарии...
Иначе идеята е доста добра !

А за товеа с чука като се замисля наистина надали ще се различава много ... 14.gif (като се сетя заа размерите...
poznai
Ами ок, само където почти няма сайт, който да не те тормози за флаш плейър, ако щеш вземи и едно дир.бг smile.gif Но няма проблеми, щом си решил че така е по-добре за тук smile.gif

За чука, за да се вижда както трябва, а не някъв супер размазан и безформен след като се намали от сегашното му положение, ще трябва да се прерисува по някъв пикселизиран начин, за да изглежда добре. Пробвай моментния да го намалиш да видиш на какво прилича..

Иначе освен онова G, което бях предложил, ето още нещо интересно според мен, напомнящо за една свързаност:

IPB Image
vIkToRsHeFa
Е есиетсвено че ще се пикселизира то иначе ще си го сложи както намери за добреи ефекта ще е размазана картинка...
И все пак няма да се разчита много добре за което си прав.
Иначер и G-то горе не е зле като идея...
Мисля че ще е най добре да ги насъберем предложенията и да пуснем анкетка(аз ще сложа и тоя с чука да видим как ще изглежда...)

ПП. За флаша естествено тои вече се намира на всякъде особенно в рекламите... проблема е че в тези сайтове това са реклами и т.н. незасягащи сайта а тук 20 аватара на страница като ги гледаш като празни петна и ти изкара грешка да инсталираш еди какво си...
За единия аватар не си струва...
The Shaman
А какво ще кажете ако се вкара информация за времето,примерно горе в лентата срещу IPB Image weather,нали се сещате IPB Image с градусите и т.н.Дали е възможно?

http://www.weather.com/?prod=xoap&par=1003670712
vIkToRsHeFa
Много добро като замисъл но си мисля че ще е оооооще по добре на орталния сайт да си има раздел информация където не само градусите ами и валути и всякакво инфо(актуално) идеята е много хубава но не знам някак си ще позабави отварянето на форума wink.gif
ShadowX
Много ми липсва бутончето : Членове ... няма ли да го въереш бе шефе ?
и би било хубаво отново потребителите да могат да виждат собствения си warn
vIkToRsHeFa
Ще го сложа естествено...
А иначе би трябвало да могат ще проверя и ще ти кажа но беше настроено. (ако някой не е пипал или нещо при ъпдейта...)
WarezRu
QUOTE(ShadowX @ Nov 6 2005, 06:44 PM) *

Много ми липсва бутончето : Членове ... няма ли да го въереш бе шефе ?
и би било хубаво отново потребителите да могат да виждат собствения си warn

И аз се чудя защо не мога да си видя warn-а........
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.