Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-страшния Horror?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3
racheL_gattIna
The Ring ако ти стиска го гледай Хостел и Предизвещена смърт
Mr. Winchester
Цитат(Bohu @ Mar 10 2006, 21:36) *

Леле мале , това го пуснах на 9 годишно лапе и то каза че не е страшно biggrin.gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
Sensimilla
Ми то е ужас/трилър
По действителен случай
Wolf Creek
Няма духове, върколаци, вампити и такива простотии
Филма е хубав, държи под напрежение...
smallville_f
Аз лично като искам да гледам страшен филм, си пускам азиатски ужас mrgreen[1].gif Препоръчвам Shutter ... Изтръпнах от ужас... Също така и Devilman ми даде доста стряскащи моменти mrgreen[1].gif
Други страшни филмчета, които съм гледала са - Incubus ; The Exorcist Collection [1, 2, 3, 4](тази поредица трайни следи в мозъка ми ...) ; Dreamcatchers - по Стивън Кинг ; Pulse [само че японската версия е по-добра от американския римейк] mrgreen[1].gif
П.С. Не гледай тези филми натъмно и с пуканки ... Ще си нанесеш синини при паданията, а после ще трябва и да изметеш пуканките от пода ... mrgreen[1].gif Или поне с мене така стана mrgreen[1].gif
i4enceto
mi za mene ima mn gotini horrer !!!mn qk e wrohg turn 1/2 4.gif the hills have eyes 1/2 4.gif the hitcher 4.gif the house of wax 4.gif see no evil 4.gif i dr film4etaaa
fNatic.
Цитат(vitiq @ Oct 26 2006, 22:48) *
Ами.. гледайте Hanibal Holocaust не е точно horror ама след като го гледате .. може да сте известно време в депресия... 9.gif

Този филм е забранен в повече от 36 държави!!! Уникален е.. Има си сичко в него,,
Miss_Duff
Цитат
THE GRUDGE

Леле мале , това го пуснах на 9 годишно лапе и то каза че не е страшно.

Ами с едни приятелки сме го пускали и на по-малко,но те децата просто не осъзнават,че е страшно.Приемат го като някакви картинки... biggrin.gif
Както и да е,по темата - за мен най-страшният филм е The Ring.Винаги съм го мразела.. :S
[dEs]
The Rinf 1, 2. Посто филма е уникален. Но и Последен Изход много ми хареса.
ladysunshine
Цитат(i4enceto @ Oct 15 2007, 12:04) *
the hills have eyes 1/2 the house of wax

Восъчната къща въобще не може да се причислява към най-страшен филм, а the hills have eyes е просто гнусен
П.П. пиши на кирилица mad.gif
Цитат(vitiq @ Oct 26 2006, 21:48) *
Ами.. гледайте Hanibal Holocaust не е точно horror ама след като го гледате .. може да сте известно време в депресия...

Да не е Canibal Holocaust? Защото аз друго не намирам? Може ли линк?
smallville_f
Мда Cannibal Holocaust е ... Тоя филм го гледах преди година и се опитах да го забравя напълно, но сега като му прочетох тука заглавието и си спомних как набучиха ена на един кол sick1.gif
`BruKas`
аз обожавам страшни филми...ноо повечетооо "Страшни филми" изобщо не са такива..повечето които изброихте съм ги гледала но за мен най страшни ще си останат the ring i the grudge..
Peyton___
Цитат(cheerfuL-f @ Oct 30 2006, 15:15) *
FEAST, SAW/1/2/3 , Hostel , Stay Alive

+ Wrong Turn 2 rolleyes.gif
ladysunshine
Цитат(`BruKas` @ Oct 15 2007, 18:40) *
аз обожавам страшни филми...ноо повечетооо "Страшни филми" изобщо не са такива..повечето които изброихте съм ги гледала но за мен най страшни ще си останат the ring i the grudge..

Аз по скоро разбрах, че ме кефят хорърите и се оказа, че доста ме кефят. Но пък не мога да си намеря филм, който да ми е наистина страшен. Мисля да си дръпна тоя Cannibal Holocaust. Явно е доста страшничък.
glavobolie
Cannibal Holocaust е доста потресаващ но е стар (1980) . CHAOS на David DeFalco е може би най-бруталния филм правен някога . не е страшен , няма милион убииства но след като го гледах бях в депресия( за разлика от новите така наречени horror филми , които са доста смешни) особенно като се има предвид че филма е по действителен случай . Определено не го препоръчвам на хора който вярват в доброто.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Резюме : Вероятно най-бруталният филм правен някога, Хаос е предупредителна история за две тинейджърки, който поемат по път, осеян с неприятности. Две момичета, дирейки малко екстази докато се забавляват, тръгват след млад мъж към къща, където дебне терор и ужас. На това място банда от углавни престъпници хващат и измъчват момичетата въвеждайки ги в кошмар от насилие...

Внимание!Този филм не се препоръчва на лица под 18год.Филмът съдържа много детайлни сцени на физическо и сексуално насилие.Направен по истински случай, филмът има за цел да предупреди както родителите, така и потенциалните жертви.Заснет е по много детайлен начин, за да служи с поучителна цел, и най-вероятно, да спаси нечий живот.
Sensimilla
Ммм сетих се и за друг ужас, който наистина много ме изплаши
Shutter
Японкси е и много ми хареса. Държи супер много в напрежение и има много страскащи моменти, което повдига адреналина
Mr. Winchester
The Ring
maiasl
според мен най - страшния филм е Jeepers Creepers , 30.Days.Of.Night , Hostel.Part.II. ,
Jordan
Наскоро гледах The Descent и ми хареса. Не е коййй знае какво но е много добре направен и има напрежение. По сюжет прилича адски много на The Cave, и докато гледах The Descent имах чувството, че гледам отново Пещерата huh.gif
Но ако не сте ги гледали, препоръчвам ги. Въпреки че Пещерата беше доста критикувана на мен ми хареса.
Gossip_Girl
Има доста филми на които съм се стряскала.Но ако има един след който съм сънувала кошмари то това безсъмнение е " The Ring 1 и 2 след този филм дълго време чуствах че онова момичеСамара ще изскочи.Просто повлия изклъочително на психиката ми не само Самара а и историята просто станах друг човек.Попринцип рядко се случва да се стресна от някой холър но това е изклъочение.

Междудругото ladysunshine ако искаш наистина някой страшен филм гледай The Ring след дълго ще сънуваш кошмари.Също и Остани жив лично за мен е стряскащ,Хелуин и Писък гледай ги особено The Ring повярвай повечето ми познати тоест приятели станаха коренно разлицни след този филм.
BebZz^^
Абе чесно казано повече си вкарвам параной от некфи психо филми отколкото некфи дет се режат... blink.gif Дори и впечатление не ми правят..Филми като Погрешен завой,Тексаско клане,Пресата и т.н. са супер еднакви.Като бях по-малка ги гледах ма ся гледам да гледам некви психясали... може би като Ексорсизма в Емили роуз , American Haunting , Ужасът в Амитивил
[dEs]
Търся страшен филм. Наистина страшен. не от филмите като "тексаско клане" и екрана да е напоен с кръв и черва. Искам филм, който да ме държи в напрежение. Да ми бъгва психиката wacko.gif , а не да ми се sick1.gif като го гледам. Ако някой знае такъв филм да казва ще съм му много благодарна. emoticon1 (109).gif
brooke_d
Офф и аз искам някои психо ама всичките са някви глупости и както каза Desitoo_91 само черва и кървища.А иначе последния от които ми настръхнах беше Гняв - не че е страшен ама и аз не знам как успя така да ми подеиства, оная просто квито звуци издаваше и както се влачеше по тсълбите като черво с крака просто беше ХЪХ. ninja.gif
А иначе

Цитат(cheerfuL-f @ Oct 30 2006, 15:15)
FEAST, SAW/1/2/3 , Hostel , Stay Alive

Stay Alive не е особено страшен rolleyes.gif
Morska~Vu6ka
The Abandoned - много ме изкефи, особено за филм, сниман в България... доста качествена психария по мое мнение.
Silent Hill - яко
Тоя, Кошмар на Елм Стрийт ли беше също беше готино
и има някои японски хоръри дето ми се накъдри косата от страх направо, да ги гледам в 12 аз не съм ок с мойто слабо сърце blink.gif Но няма да изреждам знам че вие си ги знаете biggrin2.gif
Sensimilla
Madhouse е хубав. Хареса ми. На любителите на психо филми мисля, че ще им хареса.
Althaea
Изгледала съм доста ужаси, но повечето от тях са абсолютни бози.
Според мен количеството кръв не прави един филм страшен.
Важното е да има нещо, което да влияе на съзнанието, дори да изглежда напълно безобидно, като например кукла.
Препоръчвам на хорър любителите:
It, особено ако изпитвате ужас от клоуни, какъвто изпитвам аз.
Pet Sematary, както и продължението му.
Dead Silence
The Exorcism of Emily Rose, който е по действителен случай.
vasinka_{P}
Скоро гледах един, не е особено страшен, но пък на мен много ми хареса. Казва се The Amityville Horror worthy.gif . Горещо го препоръчвам, има интересен сюжет.
Snow
Гледам липсват класиките.
Значи "The Alien" вероятно няма да ви изплаши, защото от 30 години насам всички хоръри го копират, дубликират, реплицират и т.н. Но все пак трябва да имате основата.
Наскоро гледах "The Fly" отново. Не ми се стори толкова страшен колкото го помня, но въпреки това бавната метаморфоза и разкапване си остават ненадмината класика. (Има втора част, но тя не е толкоз добра).
Отличен хорър е и "It" по Стивън Кинг, успява здраво да те психира.

От по-новите препоръчвам "The Mothman Prophecies" и "The Exorcism of Emily Rose". И двата филма са особено тежки, а това че са правени по действителни събития едва ли ще ви помогне да спите по-добре.

Иначе и аз харесвам "The Ring" но го възприемам повече като трилър. Може би "White Noise" ще ви хареса.
Ако си падате по слашъри (тип "Saw") гледайте и "The Cube" и неговите поредици.
mimizz
Бих ти препоръчала да гледаш един мн стар филм - Птиците на Хичкок. Не знам за вас, но когато видях врабчета "да ядат хора" направо се потресох и май ме травмира за цял живот. Наистина е много различен от съвременните хоръри, но е ужасяващ. А от по-модерните, съм съгласна най-вече с "Дявола в Емили Роуз"...Тези другите не са много убедителни.
Be_Different
Страшно много са филмите на ужасите, но колко от тях наистина са качествени?
За мен едни от най-добрите истински ужаси са Предизвестена смърт, Убийствен пъзел, Птиците, Гняв, Окото с Джесика Алба, Погрешен завой, Свети Валентин, Знам какво направи миналото лято..може да има и още, но тези са едни от най-заслужилите си внимание. wink.gif
`BruKas`
Свети Валентин ли? защо не съм го гледала... дали го има някъде щот не мога да го намеря?
sulu
Значи аз съм мега страхлива и изобщо не гледам страшни филми, и щом сама по тъмно съм гледала Stay Alive, значи изобщо не му е мястото тук.А и за The Cave и той не беше страшен особено много.Аз съм сигурна, че най-страшните филми си остават някакви от онези непознатите на хора като мен филми, а не всеки да пише едно и също- Saw,The ring и тн.
tedi27
SAW
fenkanabrooke
Darkness falls e доста страшен!
eragon16
Първата част на Гняв със Сара Мишел Гелар, не е за гледане вечерта....или поне не сам.
p_moon
И аз доста дълго време исках филм,който да ме уплаши....изгледах почти всички уж хоръри които намерих из замунда.....и не и не,все си заспивах като бебенце. имаше един...ама не му знам името ;/ за някфи извънземни,едно семейство в една голяма къща,имаше някфа крава дет извънземните я клъцнаха на две :Д това е филма който ме е плашил и не съм спала много време...ама бях на 10 макс :/
ioanka_vt
на Вoo щях да умра от страх
Mai4et0
Storm Warning - Този ви го препоръчвам горещо! 4.gif
The Texas Chainsaw Massacre
The Texas Chainsaw Massacre The Begining

Не знам какво страшно намирате у "Wrong Turn" 18.gif
galdoka
Shutter (2004)<-- супер сюжет и неочаквана развръзка ... след тоя филм виждах хора в тъмното ... бе голям филм един от любимите ми! Има и някаква жалка американска интерпретация на филма от 2008 година, но тя не струва според мен
Alone (2007) <-- този филм го гледах с брат ми на тъмно ... някои моменти са толкова стряскащи, че за първи път виках на филм, а брат ми се разрева и не го доизгледа.След "Alone" вече не гледам страшни филми на тъмно biggrin.gif Иначе според мен сюжета не е чак толкова добър колкото на Shutter, но все пак си заслужава гледането!

П.П. И двата филма са тайландски ... така, че едва ли ще се харесат на всеки, но според мен са си хипер яки
П.П.2 Кое му е страшното на Тексаско клане confused.gif
Freaky
Eто ме и мен две години и половина по-късно се сещам за тази тема ... Сега ще разгледам предложенията ви и може да погледам нещо tongue.gif Но под страшно не разбирам много кръв и органи по пода ... Искам нещо интересно не клане rolleyes.gif
Marielaaa
Е не бяха толкова страшни,но са добри...Pulse,El Orfanato,Lake Dead...тия си спомням само
[dEs]
Наистина, ако знаете ИСТИНСКИ ХОРОР кажете ми кой е той. Вече какъвто и страшен филм да си пусна го избивам на комедия. Гледах петък 13-ти. Само едното убийство ми хареса. Всичките хора си ги закла като добър човек тая, а точно последната почна да и бие шамари blink.gif blink.gif blink.gif . Бива ли такова нещо biggrin2.gif biggrin2.gif
Тексаски кланета и някви подобни са големи простотии.
Наскоро изгледах "Тунела на смъртта" - доста беше объркан, но ми хареса.
Halinor
Който не е гледал Предизвестена смърт 1 и 2 не знае що е страх
ESPERO
Голям фен съм на ужасите, ама чак пък да ме изплашат... Все пак е филм... При мен ефекта е по-скоро в края да се замисля сериозно, или да излезе най-неочаквания край, че да си кажа "Егати ума го е измислил това!"
В тоя случай филмите от които съм възхитен и преобърнаха представата ми за ужас са Final destination 1, Saw. Кофтито е, че все по-малко се правят качествени ужаси, сюжета им вече в все 1 и същ... dry.gif
brave little toaster
Вече не се правят качесвени хоръри.Сега едни глупости.Едни и същи сюжети,едни и същи дет убиват.Няма нещо,от което наистина да ми настръхне кожата,да не ме остави да спя цяла вечер.
Но Предизвестена смърт 1 и 2.Ето за това говорим.Качествени хоръри.

Aimee Mann - from Lost in Space
borat554
Child's Play! не ти го пепоръчвам ако имаш фобиа от кукли.Аз бях на 9 когато го гледах и не спах цяла седмица.И тексаско клане го бива greenchainsaw.gif ghost.gif shocking.gif
peyton_lucas_brooke
Погрешен завой 1 и 2 ама 2 определено е по добъррр... бъррр... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
[dEs]
"Мълчанието на агнетата" ето това се казва страшен филм. Имаше някой и друг брутален момент. Обаче ми хареса страшно много.
DeSiNCeTu
Как така не съм писала тук.
Shutter (aзиатската версия worthy.gif ).
The Ring
Darkness/Falls
One Missed Call/2 (азиатската версия)
Тhe omen 666
Филмите на Стивън Кинг също не са лоши, гледала съм ги почти всичките.

Гледала съм толкова много ужаси, но в момента не се сещам имена mrgreen[1].gif . Плаша се от тези. Иначе има и още много други, които са ми мн интересни, и се водят хоръри, но просто не ме е било страх от тях.
Виждам писали сте за Cannibal Holocaust. Този филм даже не успях да го догледам, толкова е гнусен, толкова кръв. Все едно си във филма. Сега като се сетя за него и ми се надига, има наистина прекалено насилствени сцени...

mucinkata93
Тексаско клане...
Воо..
SAW...
desangele
Тамара 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.