racheL_gattIna
Oct 5 2007, 16:38
The Ring ако ти стиска го гледай Хостел и Предизвещена смърт
Mr. Winchester
Oct 6 2007, 14:43
Sensimilla
Oct 7 2007, 10:09
Ми то е ужас/трилър
По действителен случай
Wolf Creek
Няма духове, върколаци, вампити и такива простотии
Филма е хубав, държи под напрежение...
i4enceto
Oct 15 2007, 12:04
mi za mene ima mn gotini horrer !!!mn qk e wrohg turn 1/2

the hills have eyes 1/2

the hitcher

the house of wax

see no evil

i dr film4etaaa
fNatic.
Oct 15 2007, 12:42
Цитат(vitiq @ Oct 26 2006, 22:48)

Ами.. гледайте Hanibal Holocaust не е точно horror ама след като го гледате .. може да сте известно време в депресия...

Този филм е забранен в повече от 36 държави!!! Уникален е.. Има си сичко в него,,
Miss_Duff
Oct 15 2007, 12:44
Цитат
THE GRUDGE
Леле мале , това го пуснах на 9 годишно лапе и то каза че не е страшно.
Ами с едни приятелки сме го пускали и на по-малко,но те децата просто не осъзнават,че е страшно.Приемат го като някакви картинки...

Както и да е,по темата - за мен най-страшният филм е The Ring.Винаги съм го мразела.. :S
The Rinf 1, 2. Посто филма е уникален. Но и Последен Изход много ми хареса.
ladysunshine
Oct 15 2007, 17:45
Цитат(i4enceto @ Oct 15 2007, 12:04)

the hills have eyes 1/2 the house of wax
Восъчната къща въобще не може да се причислява към най-страшен филм, а the hills have eyes е просто гнусен
П.П. пиши на кирилица
Цитат(vitiq @ Oct 26 2006, 21:48)

Ами.. гледайте Hanibal Holocaust не е точно horror ама след като го гледате .. може да сте известно време в депресия...
Да не е Canibal Holocaust? Защото аз друго не намирам? Може ли линк?
smallville_f
Oct 15 2007, 18:27
Мда Cannibal Holocaust е ... Тоя филм го гледах преди година и се опитах да го забравя напълно, но сега като му прочетох тука заглавието и си спомних как набучиха ена на един кол
`BruKas`
Oct 15 2007, 18:40
аз обожавам страшни филми...ноо повечетооо "Страшни филми" изобщо не са такива..повечето които изброихте съм ги гледала но за мен най страшни ще си останат the ring i the grudge..
Peyton___
Oct 16 2007, 00:30
Цитат(cheerfuL-f @ Oct 30 2006, 15:15)

FEAST, SAW/1/2/3 , Hostel , Stay Alive
+ Wrong Turn 2
ladysunshine
Oct 16 2007, 14:43
Цитат(`BruKas` @ Oct 15 2007, 18:40)

аз обожавам страшни филми...ноо повечетооо "Страшни филми" изобщо не са такива..повечето които изброихте съм ги гледала но за мен най страшни ще си останат the ring i the grudge..
Аз по скоро разбрах, че ме кефят хорърите и се оказа, че доста ме кефят. Но пък не мога да си намеря филм, който да ми е наистина страшен. Мисля да си дръпна тоя Cannibal Holocaust. Явно е доста страшничък.
glavobolie
Nov 1 2007, 21:57
Cannibal Holocaust е доста потресаващ но е стар (1980) . CHAOS на David DeFalco е може би най-бруталния филм правен някога . не е страшен , няма милион убииства но след като го гледах бях в депресия( за разлика от новите така наречени horror филми , които са доста смешни) особенно като се има предвид че филма е по действителен случай . Определено не го препоръчвам на хора който вярват в доброто.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Резюме : Вероятно най-бруталният филм правен някога, Хаос е предупредителна история за две тинейджърки, който поемат по път, осеян с неприятности. Две момичета, дирейки малко екстази докато се забавляват, тръгват след млад мъж към къща, където дебне терор и ужас. На това място банда от углавни престъпници хващат и измъчват момичетата въвеждайки ги в кошмар от насилие...
Внимание!Този филм не се препоръчва на лица под 18год.Филмът съдържа много детайлни сцени на физическо и сексуално насилие.Направен по истински случай, филмът има за цел да предупреди както родителите, така и потенциалните жертви.Заснет е по много детайлен начин, за да служи с поучителна цел, и най-вероятно, да спаси нечий живот.
Sensimilla
Nov 8 2007, 07:38
Ммм сетих се и за друг ужас, който наистина много ме изплаши
Shutter
Японкси е и много ми хареса. Държи супер много в напрежение и има много страскащи моменти, което повдига адреналина
Mr. Winchester
Dec 5 2007, 15:20
The Ring
maiasl
Dec 21 2007, 22:55
според мен най - страшния филм е Jeepers Creepers , 30.Days.Of.Night , Hostel.Part.II. ,
Jordan
Dec 22 2007, 23:38
Наскоро гледах The Descent и ми хареса. Не е коййй знае какво но е много добре направен и има напрежение. По сюжет прилича адски много на The Cave, и докато гледах The Descent имах чувството, че гледам отново Пещерата
Но ако не сте ги гледали, препоръчвам ги. Въпреки че Пещерата беше доста критикувана на мен ми хареса.
Gossip_Girl
Jan 20 2008, 23:50
Има доста филми на които съм се стряскала.Но ако има един след който съм сънувала кошмари то това безсъмнение е " The Ring 1 и 2 след този филм дълго време чуствах че онова момичеСамара ще изскочи.Просто повлия изклъочително на психиката ми не само Самара а и историята просто станах друг човек.Попринцип рядко се случва да се стресна от някой холър но това е изклъочение.
Междудругото ladysunshine ако искаш наистина някой страшен филм гледай The Ring след дълго ще сънуваш кошмари.Също и Остани жив лично за мен е стряскащ,Хелуин и Писък гледай ги особено The Ring повярвай повечето ми познати тоест приятели станаха коренно разлицни след този филм.
BebZz^^
Feb 9 2008, 14:08
Абе чесно казано повече си вкарвам параной от некфи психо филми отколкото некфи дет се режат...
Дори и впечатление не ми правят..Филми като Погрешен завой,Тексаско клане,Пресата и т.н. са супер еднакви.Като бях по-малка ги гледах ма ся гледам да гледам некви психясали... може би като Ексорсизма в Емили роуз , American Haunting , Ужасът в Амитивил
Търся страшен филм. Наистина страшен. не от филмите като "тексаско клане" и екрана да е напоен с кръв и черва. Искам филм, който да ме държи в напрежение. Да ми бъгва психиката

, а не да ми се

като го гледам. Ако някой знае такъв филм да казва ще съм му много благодарна.
brooke_d
Feb 12 2008, 20:33
Офф и аз искам някои психо ама всичките са някви глупости и както каза Desitoo_91 само черва и кървища.А иначе последния от които ми настръхнах беше Гняв - не че е страшен ама и аз не знам как успя така да ми подеиства, оная просто квито звуци издаваше и както се влачеше по тсълбите като черво с крака просто беше ХЪХ.
А иначе Цитат(cheerfuL-f @ Oct 30 2006, 15:15)
FEAST, SAW/1/2/3 , Hostel , Stay Alive
Stay Alive не е особено страшен
Morska~Vu6ka
Feb 12 2008, 20:47
The Abandoned - много ме изкефи, особено за филм, сниман в България... доста качествена психария по мое мнение.
Silent Hill - яко
Тоя, Кошмар на Елм Стрийт ли беше също беше готино
и има някои японски хоръри дето ми се накъдри косата от страх направо, да ги гледам в 12 аз не съм ок с мойто слабо сърце

Но няма да изреждам знам че вие си ги знаете
Sensimilla
Feb 13 2008, 19:38
Madhouse е хубав. Хареса ми. На любителите на психо филми мисля, че ще им хареса.
Althaea
Feb 15 2008, 18:14
Изгледала съм доста ужаси, но повечето от тях са абсолютни бози.
Според мен количеството кръв не прави един филм страшен.
Важното е да има
нещо, което да влияе на съзнанието, дори да изглежда напълно безобидно, като например кукла.
Препоръчвам на хорър любителите:
It, особено ако изпитвате ужас от клоуни, какъвто изпитвам аз.
Pet Sematary, както и
продължението му.
Dead SilenceThe Exorcism of Emily Rose, който е по действителен случай.
vasinka_{P}
Feb 15 2008, 20:40
Скоро гледах един, не е особено страшен, но пък на мен много ми хареса. Казва се
The Amityville Horror 
. Горещо го препоръчвам, има интересен сюжет.
Гледам липсват класиките.
Значи "The Alien" вероятно няма да ви изплаши, защото от 30 години насам всички хоръри го копират, дубликират, реплицират и т.н. Но все пак трябва да имате основата.
Наскоро гледах "The Fly" отново. Не ми се стори толкова страшен колкото го помня, но въпреки това бавната метаморфоза и разкапване си остават ненадмината класика. (Има втора част, но тя не е толкоз добра).
Отличен хорър е и "It" по Стивън Кинг, успява здраво да те психира.
От по-новите препоръчвам "The Mothman Prophecies" и "The Exorcism of Emily Rose". И двата филма са особено тежки, а това че са правени по действителни събития едва ли ще ви помогне да спите по-добре.
Иначе и аз харесвам "The Ring" но го възприемам повече като трилър. Може би "White Noise" ще ви хареса.
Ако си падате по слашъри (тип "Saw") гледайте и "The Cube" и неговите поредици.
mimizz
Feb 16 2008, 23:21
Бих ти препоръчала да гледаш един мн стар филм - Птиците на Хичкок. Не знам за вас, но когато видях врабчета "да ядат хора" направо се потресох и май ме травмира за цял живот. Наистина е много различен от съвременните хоръри, но е ужасяващ. А от по-модерните, съм съгласна най-вече с "Дявола в Емили Роуз"...Тези другите не са много убедителни.
Be_Different
Mar 16 2008, 23:21
Страшно много са филмите на ужасите, но колко от тях наистина са качествени?
За мен едни от най-добрите истински ужаси са Предизвестена смърт, Убийствен пъзел, Птиците, Гняв, Окото с Джесика Алба, Погрешен завой, Свети Валентин, Знам какво направи миналото лято..може да има и още, но тези са едни от най-заслужилите си внимание.
`BruKas`
Mar 18 2008, 22:39
Свети Валентин ли? защо не съм го гледала... дали го има някъде щот не мога да го намеря?
Значи аз съм мега страхлива и изобщо не гледам страшни филми, и щом сама по тъмно съм гледала Stay Alive, значи изобщо не му е мястото тук.А и за The Cave и той не беше страшен особено много.Аз съм сигурна, че най-страшните филми си остават някакви от онези непознатите на хора като мен филми, а не всеки да пише едно и също- Saw,The ring и тн.
tedi27
May 14 2008, 18:42
SAW
fenkanabrooke
May 18 2008, 21:57
Darkness falls e доста страшен!
eragon16
Jun 2 2008, 18:41
Първата част на Гняв със Сара Мишел Гелар, не е за гледане вечерта....или поне не сам.
p_moon
Jul 21 2008, 22:57
И аз доста дълго време исках филм,който да ме уплаши....изгледах почти всички уж хоръри които намерих из замунда.....и не и не,все си заспивах като бебенце. имаше един...ама не му знам името ;/ за някфи извънземни,едно семейство в една голяма къща,имаше някфа крава дет извънземните я клъцнаха на две :Д това е филма който ме е плашил и не съм спала много време...ама бях на 10 макс :/
ioanka_vt
Jul 25 2008, 18:19
на Вoo щях да умра от страх
Mai4et0
Jul 25 2008, 19:19
Storm Warning - Този ви го препоръчвам горещо!
The Texas Chainsaw Massacre
The Texas Chainsaw Massacre The BeginingНе знам какво страшно намирате у "Wrong Turn"
galdoka
Jul 27 2008, 01:43
Shutter (2004)<-- супер сюжет и неочаквана развръзка ... след тоя филм виждах хора в тъмното ... бе голям филм един от любимите ми! Има и някаква жалка американска интерпретация на филма от 2008 година, но тя не струва според мен
Alone (2007) <-- този филм го гледах с брат ми на тъмно ... някои моменти са толкова стряскащи, че за първи път виках на филм, а брат ми се разрева и не го доизгледа.След "Alone" вече не гледам страшни филми на тъмно

Иначе според мен сюжета не е чак толкова добър колкото на Shutter, но все пак си заслужава гледането!
П.П. И двата филма са тайландски ... така, че едва ли ще се харесат на всеки, но според мен са си хипер яки
П.П.2 Кое му е страшното на Тексаско клане
Freaky
Jul 28 2008, 00:11
Eто ме и мен две години и половина по-късно се сещам за тази тема ... Сега ще разгледам предложенията ви и може да погледам нещо

Но под страшно не разбирам много кръв и органи по пода ... Искам нещо интересно не клане
Marielaaa
Aug 24 2008, 23:29
Е не бяха толкова страшни,но са добри...Pulse,El Orfanato,Lake Dead...тия си спомням само
Наистина, ако знаете ИСТИНСКИ ХОРОР кажете ми кой е той. Вече какъвто и страшен филм да си пусна го избивам на комедия. Гледах петък 13-ти. Само едното убийство ми хареса. Всичките хора си ги закла като добър човек тая, а точно последната почна да и бие шамари

. Бива ли такова нещо
Тексаски кланета и някви подобни са големи простотии.
Наскоро изгледах "Тунела на смъртта" - доста беше объркан, но ми хареса.
Halinor
Aug 25 2008, 00:14
Който не е гледал Предизвестена смърт 1 и 2 не знае що е страх
ESPERO
Aug 25 2008, 21:32
Голям фен съм на ужасите, ама чак пък да ме изплашат... Все пак е филм... При мен ефекта е по-скоро в края да се замисля сериозно, или да излезе най-неочаквания край, че да си кажа "Егати ума го е измислил това!"
В тоя случай филмите от които съм възхитен и преобърнаха представата ми за ужас са Final destination 1, Saw. Кофтито е, че все по-малко се правят качествени ужаси, сюжета им вече в все 1 и същ...
brave little toaster
Sep 5 2008, 12:16
Вече не се правят качесвени хоръри.Сега едни глупости.Едни и същи сюжети,едни и същи дет убиват.Няма нещо,от което наистина да ми настръхне кожата,да не ме остави да спя цяла вечер.
Но Предизвестена смърт 1 и 2.Ето за това говорим.Качествени хоръри.
Aimee Mann - from Lost in Space
borat554
Sep 10 2008, 22:54
peyton_lucas_brooke
Sep 12 2008, 22:46
"Мълчанието на агнетата" ето това се казва страшен филм. Имаше някой и друг брутален момент. Обаче ми хареса страшно много.
DeSiNCeTu
Nov 1 2008, 02:05
Как така не съм писала тук.
Shutter (aзиатската версия
).
The Ring
Darkness/Falls
One Missed Call/2 (азиатската версия)
Тhe omen 666
Филмите на Стивън Кинг също не са лоши, гледала съм ги почти всичките.
Гледала съм толкова много ужаси, но в момента не се сещам имена
. Плаша се от тези. Иначе има и още много други, които са ми мн интересни, и се водят хоръри, но просто не ме е било страх от тях.
Виждам писали сте за Cannibal Holocaust. Този филм даже не успях да го догледам, толкова е гнусен, толкова кръв. Все едно си във филма. Сега като се сетя за него и ми се надига, има наистина прекалено насилствени сцени...
mucinkata93
Nov 4 2008, 18:58
Тексаско клане...
Воо..
SAW...
desangele
Jan 4 2009, 19:41
Тамара
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.