Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-страшния Horror?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2, 3
Freaky
Кой е най-ужасяващия филм който сте гледали . Трябва ми сериозно нещо изключително страшно , ама направо ... а ве ужас голям ... чак да ме е страх да го гледам ... Не искам шеги за филми . Искам някой много много страшен филм huh.gif
Bohu
THE GRUDGE
Крадец на рози
На човека му трябва страшен филм ,а не ни пита кой ни е любимия страшен филм.Лично аз намирам разлика smile.gif

Ам мене много ме беше страх когато една дебелана каза ,че съм я обичал,а другото е филмът Задънена улица-Dead End smile.gif
CiNdEreLLa``
The Grudge не съм го гледала,но са ми казвали,че наистина бил доста страшничък.Иначе задоволителни са Death Tunnel и The Descent shocking.gif
DoLaRaS
Hostel
K1llerAngel
Final Destination Незнам точно коя част.
Passionatelly desire
SAW но не е толкова страшен
The Black Dragon
Зависи какво разбираш под "страшен". За някои страшен филм е да има яко кървища и някой с резачка да гони младите (разбирай Тексаско клане, Фреди срещу Джейсън и пр...), за други страшен филм е няко психопатски с нещо дето да те побърка (разбирай Екзорсистът, Екзорсизмът на Емили Роуз, Туин Пийкс)... Не знам какво търсиш... Страшно е много общо казано. Бруталия, Мистерия, Сериен убиец,....

п.с. The Grudge е супер тъп филм. Въобще не ми беше страшен. Беше ми страшно тъп и едвам дочаках края... Голяма тъпня!
FrAgMaKeR
QUOTE(The Black Dragon @ May 21 2006, 02:01) *

The Grudge е супер тъп филм. Въобще не ми беше страшен. Беше ми страшно тъп и едвам дочаках края... Голяма тъпня!

Абсолютно на същото мнение съм. Можеби трябва да добавя и "Wrong Turn" към списъка със заглавия, страшничък си е..
CiNdEreLLa``
Значи The Grudge не си заслужава,така ли да го разбирамconfused.gif 2thin[1].gif а иначе Wrong Turn на мен лично ми се стори леко банален...имам чувството,че гледах няколко филма взети заедно(нещо като миксирано филмче,сюжета е взаимстван от други филми).Tamara и Cry Wolf не са лоши,също така и House Of Wax, но той пък не ми се стори прекалено страшен.Сега мисля да гледам Stay Alive,до колкото знам и той се води страшен,ама до колко ...

The Grudge нещо не ми хареса на мен ... 16.gif
advokata
Final Destination 1
Tamara (точно тоя филм е некакъв ужас) .
ZzoOoMeR
QUOTE(advokata @ Jun 2 2006, 16:18) *

Final Destination 1
Tamara (точно тоя филм е некакъв ужас) .

ooo Tamara 14.gif този филм е невероятен
Hostel също е доста извратен
иии Final destination 1-2-3 smile.gif
EnJoY 3.gif
The Black Dragon
Stay Alive не беше въобще страшен. Даже не беше и толкова интересен. Заслужава си да се гледа единствено заради София Буш rolleyes.gif
ventzo
Аз гледам предимно такива филми и скоро филм не ме е плашил,обаче си спомням като гледах за първи път Предизвестена смърт как се изпънах!Иначе филми като ХОСТЕЛ Тексаско клане и дори и Пъзела не ги намирам за страшни,а брутални някакси тва е идеята на филма-черва да хвърат а не да те изпъват на стола!
CiNdEreLLa``
Мда и аз така мисля...ама това може би е пак някакъв вид "ужас" .Има хора,които ги е страх повече от кръв от колкото от други чудесий wink.gif така че и тези са си ужасни по свой начин...не знам аз май все още не мога да намеря филма,който да ме изплаши страааааааашно много и да остана без думи ... може би не е сниман още.Иначе Предизвестена Смърт не е лош,ама не е и чак толкова страшен happy.gif по мое скромно мненийце де 4.gif
The Black Dragon
Всъщност - всичко е до нагласа и на колко години си. Аз примерно имах страхова невроза от един филм, който бях гледал, като малък - Туин Пийкс. Тоя БОБ ме беше побъркал тотално. Спях на светнато, умирах от шубе само като чуех името му, камо ли да го видя... Тогава съм бил на 3-4 години, но не пропусках серия по Канал 1. И години наред ме беше страх от БОБ, чак до 15-16 години като станах. Тогава гледах филма пак и видях, че не е въобще страшен, но когато съм бил малък ми се е виждал много страшен. И до ден днешен това си остава първия и единствен филм от който ме е било страх. Няма друг. Аз също съм супер луд фен на хорърите (любим жанр biggrin.gif) и ги гледам с голям кеф, и не за да ме е страх а защото ме радват много типове, като Фреди и Джейсън примерно... 18.gif
Госпожица Вещицата
Ам....не е тук мястото,но имаше един филм,май подобен на Тамара....Видях само плаката,но общо взето беше същия-пак едно маце,но този път с мечове,а името на филма пак беше женско име...Дали някой се сеща?
Nasunko
Говорите за хоръри и сте забравили най-якия филм. Малко е стар, но е сред най-завладяващите филми - Shining, The. Сериозно гледайте го!
The Black Dragon
QUOTE(Nasunko @ Jun 11 2006, 10:21) *

Говорите за хоръри и сте забравили най-якия филм. Малко е стар, но е сред най-завладяващите филми - Shining, The. Сериозно гледайте го!

Гледал съм го. Едвам нервите ми издържаха до края на филма. Баси простия филм. Никога повече няма да го гледам. Стори ми се истинско мъчение 14.gif
kasis
"Къща от восък" и "Хотелът на ужасите" huh.gif blink.gif
koRny__
The Grudge
no!ze
SAW 1
Cradle of fear

и след тва си пусни How High biggrin2.gif
tsvetan93
nightmare on elm street
Urban Legens : bloody mery
Pra Sonhar
Малко е трудно да кажеш страшен филм, защото всеки мисли различно. Напремер за някой хора "Поличбата 666" е страшен за др не е. Аз ти препоръчвам да го гледаш нищо, че е смръзява кръвта. Но по-добре гледай парвите 3 части, а не римейка от 2006г. "То" също е мн готин, но по-добре прочети книгата.
Dj`SeXa
влезте в *** и на търсачката пишете cannibal . излиза само един филм.Е от тоя филм по голяма гадория няма !
FrAgMaKeR
"Cannibal Holocaust" e филма, но не бих го определил точно като хорър.
Ледено_момиче
Ами,да ви кажа честно от всичко изредено досега-не съм гледала само един филм "The Shining" .
Иначе от това,което всички са предлагали за мен нещото,което не е точно хорър,но малко или много изтръпваш беше "Cannibal Holocaust'' и ''Cannibal Ferox''.Малко са старички тези двата филма,но определено ги бива.
"Hostel"-не ми хареса особено,някак си,както каза ventco няма замисъл като за хорър,а просто хвърчат меса и кървища..
"The Grudge"е хубаво филмче,радва smile.gif но "The Grudge2:Ju-on" ми харесва повече.
''Nightmare on Elm Street '' и седемте части ми харесват + онази със "Фреди срещу ловците на духове",но за сметка на това последния филм "Фреди срещу Джейсън" беше супер блудкава работа...
''Night Of The Living Dead'' г/д става,не е зле.
"Тексаското клане'' също не е кой знае какво.
''Wishmasteр 4: The Prophecy Fulfilled''е як,води се хорър,но е забавен..има интересни сцени wink.gif ..
''Children of the Corn''-седемте части-бива ги.
"Тамара",''Child's Play''/няколко части са,не помня точно колко/,''Carrie'' също са хубави 4.gif .
''Psycho''също не е никак лош.
''Cold and Dark'' по едно време доста го рекламираха.
"Кубът","Хиперкъбът" и "Куб 0" не ми харесват особено.
И така,изредих г/д 20-тина филма,да се надяваме,че все нещо ще ти хареса biggrin2.gif .
Незнам дали ви е направило впечатление,но старите хорър филми /от 70-80-те/ са доста по-добри отколкото тези,които в момента се правят..
seduction_55
За мен беше много страшен този филм:
Urban Legends-Bloody Mary
miss_dinamit
Boogey MAn е страшничък.. но пък чак толкова страшен не е ...
Wrong Turn и The Exorcism Of Emily Rose много ми харесват...
uNdErGrOuNd
QUOTE(seduction_55 @ Jul 9 2006, 13:46) *

За мен беше много страшен този филм:
Urban Legends-Bloody Mary

Силно клиширан и предвидим.. далеч от класата на първите две части (по скоро на първата).

Дотук са изброени много заглавия, повечето от които дори и да не са чисти хоръри си заслужават да се гледат. Нека не забравяме и поредицата "Hellreiser", която е класика в жанра. smile.gif
BlaCk~RoSe~
The Grudge наистина си го бива а иначе SAW е много прихарски първата част е по страшничка а пък
Urban Legends-Bloody Mary е голяма боза едва ли ще те стресне щом искаш нещо наистина страшно а Тексаско клане е по скоро увлекателен отколкото противен както повечето ми познати смятат 10.gif
TDH
QUOTE(Bohu @ Mar 10 2006, 22:36) *

ТОО ФИЛМ Е СУПЕР ТЪП особено 2ката

QUOTE(CiNdEreLLa`` @ May 20 2006, 22:56) *

The Grudge не съм го гледала,но са ми казвали,че наистина бил доста страшничък.Иначе задоволителни са Death Tunnel и The Descent shocking.gif

Много жестоко са те излъгали ....

а ле идва ми да причукам някой маина как мой да сте толкоз ... smile.gif на вас ви каат яки филми вия или лубими някфи дет на вас ви харесват или .... кфит ви паднат ми даите да напраим отделен форум за тапи филми а ко ша каите ? smile.gif

QUOTE(miss_dinamit @ Jul 9 2006, 23:57) *

Boogey MAn е страшничък.. но пък чак толкова страшен не е ...
Wrong Turn и The Exorcism Of Emily Rose много ми харесват...

Този BoogeyMan не е много страшен ама е интересен хуав е smile.gif имаше и доста насилие доколкото си спомням smile.gif ама продъжението на филма ни ми харева мноо мноо биа го ама не ... толкоз хуав колкото 1част Torbalan тфа е продължението smile.gif
Bellatrix
QUOTE(TDH @ Jul 26 2006, 08:49) *

Много жестоко са те излъгали ....
а ле идва ми да причукам някой маина как мой да сте толкоз ... smile.gif на вас ви каат яки филми вия или лубими някфи дет на вас ви харесват или .... кфит ви паднат ми даите да напраим отделен форум за тапи филми а ко ша каите ? smile.gif

Але,гледай да не пречукваш никого,не е желателно,ама ако първо четеш и чак след това пишеш,ще е върховно wink.gif А форум за тАпи филми има и ако се поразгледаш малко,може би ще го видиш ТУК .И още нещо-всеки си има мнение и малко или много е длъжен да уважава(ако ще и от куртоазия да е) чуждото мнение biggrin.gif Поздрави wink.gif
FrAgMaKeR
QUOTE(joanna_n @ Jun 6 2006, 06:22) *

Ам....не е тук мястото,но имаше един филм,май подобен на Тамара....Видях само плаката,но общо взето беше същия-пак едно маце,но този път с мечове,а името на филма пак беше женско име...Дали някой се сеща?

IPB Image

"Bloodrayne"? Мацето е Кристина Локен wub.gif (Taja от "Mortal Kombat: Conquest" и T-X (лошата жена робот) от "Terminator 3"). Но като цяло филма е пълно разочарование.. има кръв, но като цяло е много тъп.

Всичко е въпрос на личен вкус, но повечето филми, които по-горе са изредени са пълна боза.. dry.gif
CraZy`HoT`SexY`F
ХАхах ми аз на никой не съм настръхвала от страх ,всички просто са ми много приятни!
Крадец на рози
QUOTE(CraZy`HoT`SexY`F @ Aug 4 2006, 11:47) *

ХАхах ми аз на никой не съм настръхвала от страх ,всички просто са ми много приятни!

Хахаха браво worthy.gif , на всеки един малко по-страшничък филм,се крия като лапенце. И та кой филм ти е бил най-приятен(както ти се изрази) ? smile.gif
Gossip Girl
Mи тук нищо не видях за Тhe Ring 1 . Аз много си падам по страшни филми и той е единствения , който ми направи впечатление . Ако говорим за хорър . А иначе за психо трилър ме кефи Skeleton Key . 4.gif
The Grudge e направо блудкавеж като изключим някой сцени . 16.gif
DaniEl
Ами то зависи от човека незнам за вас какво е страшно ,но за мен най-ужасния филм които съм гледал е Тексаско клане този от 1974 просто ми остана дълго в съзнанието ми след като го гледах greenchainsaw.gif Немисля,че има страшни филми аз съм и голям почетател,но немисля че са страшни те просто ми са най -интересни smile.gif За мен най-добрите хорар филми са Кошмари на Елм Стрийт(всички части),Петък 13,Хепоуин,Писък 1 2 3 ,Знам какво направи миналото лято и много други от този тип 4.gif А за Предизвестена смърт и Гняв според мен и двата филма не струват 9.gif ,но както казах всеки си има вкус и предпочитания
CheerFuL-F
See No evil!!
kolev83
Wrong Turn
Aqua-Spirit
Виждам, че доста хора са препоръчали The Grudge 2, ама японската. Американската са ми казвали, че не е толкова яка. Иначе тоя филм наистина е злобен.
Abruzzi
Blair Witch 1
The Grudge Ju-On
Тези определено са страшнички...
lemmy
Saw 1,2 за мен тия са едни от най-добрите и страшнички хорърчета наскоро правени и са чакаме 3ката
vitiq
Ами.. гледайте Hanibal Holocaust не е точно horror ама след като го гледате .. може да сте известно време в депресия... 9.gif
CiNdEreLLa``
(kolev83 @ Sep 14 2006, 07:47) *

Wrong Turn

Това филмче имах чувството,че беше няколко филма в едно 16.gif не е лош,но не е и кои знае колко страшен smile.gif
CheerFuL-F
FEAST, SAW/1/2/3 , Hostel , Stay Alive
horror_miss
Значи за мен са The Grudge 1,2/ Amityville Horror/ Silent Hill/ Stay Alive/ПУЛСЕ/PULSE/See no evil.... сички тези са мн яки най-вече THE GRUDGE 1.2 и ПУЛСЕ worthy.gif
L0v3r_b0y
Цитат(Bohu @ Mar 10 2006, 22:36) *

тоя филм е много як ... лично като го гледах тръпки ме побиваха ohmy.gif
qwe123
Цитат(cheerfuL-f @ Oct 30 2006, 15:15) *
Hostel , Stay Alive
Цитат(horror_miss @ Apr 17 2007, 18:58) *
Amityville Horror/See no evil
Тези всичкие са страшни,ама не чак толкова...Мен филм трудно може да ме уплаши biggrin.gif Мисля,че от тях най-страшен беше Hostel,след това Amitiville Horror (на една приятелка й излезе стресница,докато го гледахме biggrin.gif Не беше чак толкова страшен!)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.