Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Crazy Girls
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2
OTH^fenka
И на мен ми се падна Хейли 4.gif 13.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
brooke_scott
Брук blush.gif
Miss_Duff
Големи сладурани.Мн ме кефят и един от любимите ми моменти с тях е партито ,което Брук организира на Хели,преди сватлата..Мн им беше веселко. happy.gif
[dEs]
Имат много хубяви моменти заедно. И са супер сладки. И направих теста(приположение, че хархабер си нямам от английски blush.gif ) и ми се падна, че съм Хейли.
Miss_Duff
На мен ми се падна Брук,но не мисля,че приличам на нея.. huh.gif
::Brooke::Davis::
Големи сладурани са и трите! Аз най много си харесвам Брук!
Направих си теста и ми се падна:

mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif biggrin2.gif
emma_r

blush.gif
Tedds
И трите са сладки,но любимка ми е Брук
kelly_93
Ааа обичам си ги!Големи сладурани са!Но най-вече си обичам Брук!

ПС-На теста съм Брук
candy
От трите най-ме кефят Хейли и Брук.Пейтън ме дразни но Хейлито ми е любимка иначе и трите имат много забавни моменти
HiLaRy`DuFf{}
Мнми харесват и трите .... на последната серия на ОТХ много сладко играха ... smile.gif ю

На мен ми се падна Хейли .
mimetyyy
На мен ми се падна Брук! Иначе и трите са големи сладуранки,много ме кефят!!
CrAzY_LaDy
хах и на мен ми се падна Брук smile.gif Не че съм се съмнявала де biggrin2.gif
Крадец на рози
На теста съм Anna

Бах маа му :Р
sophia/bruk
На мен ми се падна,4е съм Брук.А тя ми е лубимка
Marissa Cooper
Обожавам гии..Трите са различни във много отношения и това ги сплотява,според мен..
В началото Брук не харесваше Хейли,после се сприятелиха тооолкова мноого..Хейли е по-близка с Брук,отколкото с Пейтънката...
OnE_HappY_GirL
Which One Tree Hill girl are you?
Haley

You're shy, but have a strong opinion on how you've chosen to live your life. You've made some hard decisions in your life.

Предполагах,че ще съм или Хейли или Пейтън... smile.gif
moni_hs
По принцип и трите ми харесват... само Пейтън не чак толкова
elitu
Цитат
Which One Tree Hill girl are you?
Haley

You're shy, but have a strong opinion on how you've chosen to live your life. You've made some hard decisions in your life.

И аз съм Хейли.
А иначе адски много харесвам триото.Любимите ми моменти с тях са много,особенно от 3 сезон. smile.gif
naley_
Супер са заедно biggrin2.gif Никога няма да забравя,моментът,когато бяха трите и Ана,в апартаментът на Нейт и Хейли,и когато се сдърпаха,и накрая,когато се наобидиха,и Хейли махна лепенката на Брук и Пейт изкрещя..ии уу любимата ми сцена 18.gif 18.gif
А от куиза съм Хейли 4part[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.