Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
NP_LP
Eeeee ВЕЛИКО 4.gif

IPB Image

ФФ

seduction_55
Две банерчета на Пейтън-Нейтън,Джеймс-Хилъри happy.gif ,изрових ги от ФФ,направени са от Neyton_fan 4.gif 3.gif

Много са сладки заедно blush.gif happy.gif
*Hilarie_B*
Да ви кажа тези сладури страшно много ги харесвам blush.gif това не означава,че вече не съм Лейтън-просто пак гледах първите епизоди и ми се прииска пак да ги видя заедно и хоп-имат обща сцена в 3 епизод ohmy.gif smile.gif Просто дойдох да кажа,че и аз се причислявам към "носталгистите"

1. Devil^Rose^^
2. seduction_55
3. Menna
4. ludoto_mimi
5. fenka_lucas_i_brooke
6. Peyton Sawyer
7. scandalous_girl
8. solenka
9. LeYtOn
10. OTH_LP
11. DesiTo
12. NP_LP
13.*Hilarie_B*
Menna
Нинче,аз съм без коментар,за теб не знам. 1eyeb[1].gif 1eyeb[1].gif 1eyeb[1].gif

Не съм вярвала,че първи сезон ще ми липсва толкова. 18.gif
Devil^Rose^^
(Menna @ Nov 2 2006, 23:26) *

Не съм вярвала,че първи сезон ще ми липсва толкова. 18.gif

Oххх, аз като един виден носталгист emoticon1 (63).gif няма как да не кажа освен че за мен 1 сезон си остава любим и с всеки нов си го заобичвам още повече. emoticon1 (5).gif

Хммм... аз ще оставя един коментар: it`s all about sex - nooo it`s not !!! emoticon1 (106).gif

Sladura
IPB ImageIPB Image
IPB Image
IPB Image

FF.
DaniEl
1. Devil^Rose^^
2. seduction_55
3.Menna
4. ludoto_mimi
5. fenka_lucas_i_brooke
6. Peyton Sawyer
7. scandalous_girl
8. solenka
9. LeYtOn
10. OTH_LP
11. DesiTo
12. NP_LP
13.*Hilarie_B*
14.DaniEl

Аз тука как съм пропуснал да се напиша.Жалко ,че между тях нищо не се получи biggrin2.gif
Sway
Абе и двамата ми харесват много поотделно, но заедно.. не. Показателен е моментът когато лежаха на леглото на Пейтън заедно и Нейтън каза "Има нещо различно в стаята", Пейтън: "Да, махнах рисунките си", а Нейтън: "Какви рисунки?"

Вярно е, че той много израстна откакто е с Хейли, но с Пейтън не ме кефеха като двойка и това си е. Виж като приятели са страхотни!!! Хаха, дори сега се сетих -- когато имаше dare night и Пейтън беше с Нейтън и той й каза "Окей, хайде да приключваме с това" и Пейтън вика на Хейли: "Хм, странно, преди ми казваше така преди да правим секс" 18.gif и после му се хвърли на гърба. Ей в тези отношения ме кефят 100 пъти повече. Затова... не се записвам smile.gif
girl_from_hell
е сега вече като се промени може би биха били хубава двойка ама все пак Хейли е 'виновницата' за тази промяна така че въопще не си ги преставям като двойка, а и Хейли, Нейтан са най-сладките в сериала
Sladura
IPB Image

IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
DesiTo
4.gif 4.gif

nelly
Sladura
Ето малко снимки от новия епизод

CatXx
emoticon1 (64).gif
Въобще не ми харесват като двойка.Поотделно героите са ми мн приятни ама въобще не могат да са заедно
Adorkable
1. Devil^Rose^^
2. seduction_55
3.Menna
4. ludoto_mimi
5. fenka_lucas_i_brooke
6. Peyton Sawyer
7. scandalous_girl
8. solenka
9. LeYtOn
10. OTH_LP
11. DesiTo
12. NP_LP
13.*Hilarie_B*
14.DaniEl
15.Adorkable
ЦЕЛИ 15 biggrin2.gif .
Нейтън и Пейтън бяха страхотна двойка,много съм им се смяла,даже по едно време исках пак да се съберат(във 2-ри сезон,когато Хейли замина).А за приятелството им само хубави неща мога да кажа.Харесва ми,че този сезон им обърнаха малко повече внимание.
Tedds
Предпочитан да гледам Нейли като приятели,не си отиват като двойка
Devil^Rose^^
Цитат(tedito93 @ Jun 25 2007, 13:42) *

Много обичам да чета такива коментари в тази тема! woohoo.gif 4part[1].gif 1clap[1].gif
Само дето, съм сигурна, че жестоко бъркаш съкращенията на двойките ...
ladysunshine
Пейтън и Нейтън не ми харесват като двойка, само се карат, а и Нейт се държеше много гадно с нея. Нооо за приятели стават
Gossip Girl
1. Devil^Rose^^
2. seduction_55
3. Menna
4. ludoto_mimi
5. fenka_lucas_i_brooke
6. Peyton Sawyer
7. scandalous_girl
8. solenka
9. LeYtOn
10. OTH_LP
11. DesiTo
12. NP_LP
13. *Hilarie_B*
14. DaniEl
15. Adorkable
16. Prinston Girl

Защо ли мен ме няма..Харесвах ги като двойка, макар че Нейт тогава не беше от "добрите"..Имаха няколко момента, които ме изкефиха в първи сезон, като например, когато Нейтън й лакираше ноктите..Беше забавно..Не би било лошо да имаха повече екранно време заедно, но както и да е..Определено ме кефят..
Катeто
1. Devil^Rose^^
2. seduction_55
3. Menna
4. ludoto_mimi
5. fenka_lucas_i_brooke
6. Peyton Sawyer
7. scandalous_girl
8. solenka
9. LeYtOn
10. OTH_LP
11. DesiTo
12. NP_LP
13. *Hilarie_B*
14. DaniEl
15. Adorkable
16. Prinston Girl
17.p_soyer

никой не е казал,че са по-хубава двойка за да се впускате така да защитавате нейли..... просто всеки си казва мнението,на мен пък са ми слакички заедно,дори и само като приятели..
HiLaRy`DuFf{}
Чесно казано не ми харесват като двойка ... Свикнала съм .. да си гледам Хейлс и Нейт заедно .. smile.gif
mimetyyy
Не ми харесват като двойка...само като приятели!
Miss_Duff
Онзи ден изгледах някои епизоди от 1 сезон и се замислих.."Новият Нейтън" би си паснал добре с Пейт,но пък,ако я нямаше Хейли,нямаше да го има и него-"новият"..Както и да е.. А пък в останалите сезони имаха някои добри моменти заедно и бих казала,че мнението ми,че не стават един за друг вече не е толкова категорично. smile.gif
Sladura
1. Devil^Rose^^
2. seduction_55
3. Menna
4. ludoto_mimi
5. fenka_lucas_i_brooke
6. Peyton Sawyer
7. scandalous_girl
8. solenka
9. LeYtOn
10. OTH_LP
11. DesiTo
12. NP_LP
13. *Hilarie_B*
14. DaniEl
15. Adorkable
16. Prinston Girl
17.p_soyer
18.Sladura

И аз ще се пиша тука.Да изразя мнението си така : преди бяха хубава двойка , а сега са добри приятели. biggrin2.gif

Направено от :Neyton_fan ФФ

brooke_scott
1. Devil^Rose^^
2. seduction_55
3. Menna
4. ludoto_mimi
5. fenka_lucas_i_brooke
6. Peyton Sawyer
7. scandalous_girl
8. solenka
9. LeYtOn
10. OTH_LP
11. DesiTo
12. NP_LP
13. *Hilarie_B*
14. DaniEl
15. Adorkable
16. Prinston Girl
17.p_soyer
18.Sladura
19. brooke_scott

кефеха ме като двойка и бяха по -добра двойка от Лейтън, но Нейтън4о си е за Хейли, а Пейтън...тя да си търси някой друг
Mr. Winchester
М не хич не ме кефят Нейтън и ПЕЙТън , аз съм за Лейтън.
Tedds
Цитат(Devil^Rose^^ @ Jun 28 2007, 16:15) *
Цитат(tedito93 @ Jun 25 2007, 13:42) *

Много обичам да чета такива коментари в тази тема! woohoo.gif 4part[1].gif 1clap[1].gif
Само дето, съм сигурна, че жестоко бъркаш съкращенията на двойките ...

Ох права си 18.gif отдавна не съм разглеждала тази тема.Исках да кажа че предпочитам да гледам Нейтън и Пейтън само като приятели biggrin2.gif бяха готини като двойка но Нейли blush.gif blush.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Aug 20 2007, 12:48) *
кефеха ме като двойка и бяха по -добра двойка от Лейтън, но Нейтън4о си е за Хейли, а Пейтън...тя да си търси някой друг

Абе как ще са били по-добра двойка бе??? Те Нейтън и Пейтън само се караха, въобще каква двойка бяха?. Виждаха се колкотот да правят секс или да не стигнат до него, защото се скарваха. Верно, че не си фенка на Лейтън, ама дай малко по-реалистично mrgreen[1].gif
А иначе както някой по-горе се изрази новия Нейт можеше и да си пасне с Пейтън
moni_hs
Не ми харесват като двойка, още от самото начало се виждаше как непрекъснато късат и се събират... Просто не са един за друг.
Marissa Cooper
Бяха отвратителни като двойка.
Sladura

by Lisa

Мая
В първи сезон и двамата бяха много различни хора в сравнение със сега. С онези си характери не си ходеха изобщо и не мисля, че и сега ще си подхождат. Изобщо не ми допадат като двойка... при никакви обстоятелства blink.gif
naley_
Не с Хейли Нейт си отива повече,а пък и Пейт не го заслужава,а пък и те не се обичаха,единственото нещо,което правеха заедно беше секса biggrin2.gif Тва им поддържаше връзката,според мен.. 9.gif
А сега ще се отклоня от темата и искам да ви попитам..аватарите в подписа на Devil^Rose^^ които са движещите се,т.е те са от интервю,ако някой има представа за линк към това интервю или как да го намеря да пише,отадвнаго търся а ми се гледа wacko.gif
traiana
Оо въобще не ги харесвах като двойка dry.gif А пък и те не се обичаха!Сега с Хейли си е много по-добре rolleyes.gif
fenkanabrooke
Цитат(traiana @ Aug 25 2008, 11:20) *
Оо въобще не ги харесвах като двойка dry.gif А пък и те не се обичаха!Сега с Хейли си е много по-добре rolleyes.gif

Подкрепям, изобщо не си отиваха и не ме кефеха . biggrin2.gif
badbaby22
Нямаше как даостанат заедно повече от три епизода! mrgreen[1].gif
Още в началото си пролича, че не са един за друг и че ще се разделят. emoticon1 (68).gif
Нейтън си е единствено за Хейли! emoticon1 (117).gif
K1llerAngel
В края на серияла ще се Влюбът и ще направат момиченце .. и Люк и Хейли ще направат момченце ще вийте
naley_
Цитат(K1llerAngel @ Sep 13 2008, 11:51) *
В края на серияла ще се Влюбът и ще направат момиченце .. и Люк и Хейли ще направат момченце ще вийте

18.gif В някой друг живот 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.