Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Нейтън и Пейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
Devil^Rose^^
Патън-една много хубава за мен двойка happy.gif Много ми харесват героите поотделно и може би това е причината да ги харесвам заедно. Виждали сме ги вече заедно,но тогава Нейтън беше лошото момче и се държеше много тъпо с Пейтън. Интересно ми е дали нещата за тях двамата щяха да са различни сега ако Хейли и Лукас не бяха пресекли пътищата им rolleyes.gif Е можем само да се чудим, та какво е ващето мнение за тях.

Ето и малко снимчици с някои любими моменти happy.gif :
Първата целувка

Боя в басеина 15.gif

и припомняйки си за едно време

и някое друго аватарче

happy.gifНосталгистите happy.gif

1. Devil^Rose^^

2. seduction_55
3.Menna
4. ludoto_mimi
5. fenka_lucas_i_brooke
6. Peyton Sawyer
7. scandalous_girl
8. solenka
9. LeYtOn
10. OTH_LP
11. DesiTo
12. NP_LP
13.*Hilarie_B*
14.DaniEl
15.Adorkable
16. Prinston Girl
17.p_soyer
18.Sladura

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
James towel keeper
Честно казано, никак не ги харесвам като двойка.... wacko.gif
И преди не ми харесваха, и не мисля, че биха ми харесали дори и сега... wink.gif
Nasi
И аз не ги харесвам. Не знам още от първия момент не ги харесвам.
slipped^
И на мен не ми харесват като двойка.
Пък и отношенията им бяха някак си странни ... blink.gif
april^^
Интересна темичка 4.gif
Ами според мен на външен вид никак не си отиват(както си ходят с Люк blush.gif ) Но пък това не е толкова важно естесствено.Мисля си че Пейтън щеше много да спечели ако имаше възможност да бъде с новия Нейт,определено е по постоянен в чувствата си от Лукас 18.gif Вие го знаете какво злато е с Хейлс wub.gif
Но определено нещата се подредиха както трябваше.Хейли откри доброто в него .Те са си един за друг smile.gif А за П и Н супер много ме забавляват като френдове!Тва е wink.gif
solenka
Много готина темичка! 4.gif
Бяха интересни като двойка. Единствено за секса май бяха заедно. Поне само това си спомням. Беше ми готино да ги гледам, умирах от смях 18.gif , но ако Нейт беше такъв какъвто е сега, Пейтън щеше да е много щастлива. Сега, когато Нейт е с Хейли много повече ме кефи. 3.gif Макар че, ако бяха останали заедно, само щяхме да гадаем какви щяха да им бъдат отношенията.
An4eTo
Нейтън и Пейтън никога не съм ги харесвала като двойка,още от началото dry.gif даже Нейтън ми харесва повече с Брук откалкото с Пейтън wink.gif Сега когато е с Хейли си е наи - добре 4.gif а с Пейтън си ме кефят само че като приятели smile.gif
Eli_Baby
Абе по принцип и на мен не ми харесват особено заедно ама там кадето бяха в басейна са много сладки...даже по едно време сценаристите така бяха направили нещата че да се замислим дали отново няма да се саберат... rolleyes.gif
Devil^Rose^^
Сцената с басейна беше върхът 3.gif , въобще целия епизод беше невероятен. Все пак Нейтън с това BOY TOY на гърдите си IPB Image
И реакцията на Пейтън :WOW...Smells like sex in here oбезпокой доста Хейли 15.gif IPB Image
И след търга като си тръгваха Нейтън -Alright comе on lets get this over with
Пейтън-Funny he used to say tnat before we having sex IPB Image
И тези погледиIPB Image IPB Image
Н- I think that i was hitting on you in the pool
П- You think you were .....
Н- I guess i always have feelings for you....IPB ImageIPB Image
П-I`m proud of you....you turning into that guy that i always knew you could be.
Menna
Тези снимки..... 3.gif 3.gif
Колкото до Нейт и Пейтън
IPB Image
Май аз съм от малкото,които много им се радваха. 10.gif
Имаше си я тръпката,имаше си го привличането и не беше само секса,сигурна съм,че хората които също ги харесват знаят за какво говоря 15.gif
Вярно е,че това не беше истинска любов,както тази на Нейли ,но все пак както каза Нина,двамата нямаха възможност да се опознаят по-добре и връзката им да търпи развитие(освен това и Нейт на времето беше лошо момче)
Ммм.....Не че не са се опознавали добре като тук например..... 15.gif
IPB Image - IPB Image

Мдам,Пейт добре щеше да намаже от новия Нейт 10.gifИ въпреки,че са страхотни,когато са приятели и Нейт си има мисис Скот inlove.gif 10.gif като се сетя за Патън...... 15.gif Хех,можеше да видим още от тях 18.gif 18.gif

Като стана въпрос за сцените в онази серия.....
IPB Image

IPB Image

Ето още две снимки към колекцията:
IPB Image

IPB Image
Jordan
Абе не са лоши като двойка ама някак Пейтън си ми е по-добре с Лукас или пък в краен случай с Джейк. Те хич не се разбираха в началото на сериала, но все пка нека не забравяме, че тогава Нейт беше гадно копеле а постепенно стана едно голямо ангелче wub.gif
^Mim0zKa^
Хм...и аз може би сам от малкото които ги харесват !Незнам ...не 4е като ги вида си казвам"Лелеее адската двойка ,супер яки",както казвам примерно като само си помисля дори за Брукас..хаха но реакцията ми не е и тип"Ууу ужасни са..мн зле"Много са сладки според мен заедно,и сам 100% процента сигурна 4е ако примерно сценаристите бяха отредили в серияла двойка да са Pathan и примерно да се оженят..6тяха да са ни една от лубимите...хаха 6ото мн си допадат smile.gifСладур4ета са двамката !И имат мн яки моменти....хах особено когато му се нахварли на врата Пейтън..в оная но6т дето тя си купи Нейтън!Абе яки са....и много ме радват сега като мн добри приятели smile.gif
Devil^Rose^^
^Mim0zKa^ Welkome to the club 10.gif
Обаче неможе да се каже че имат много общи моменти, вярно приятели са, но не чак толкова близки. dry.gif
Нещо по новичкоIPB Image
Eli_Baby
Аз даже си мисля че ако някой не е гледал първите епизоди (което практически е невъзможно 16.gif ) дори не би повярвал че са били гаджета...те сега почти не си говорят и както каза Devil^Rose^^ нямат много общи моменти...което е малко странно...но от това поне си личи че връзката им не е била никак сериозна rolleyes.gif И все пак са сладки заедно... blush.gif
girl_from_hell
нз някак си от филмчето се влияя ама нз някак си не ми допадат
eL
Май само аз съм я пропуснала тази темичка 16.gif ... Много късно се сетих че имам мнение по тази тема 18.gif Колкото и странно да звучи на фона на красивата любов м/у Нейт и Хейли ... на мен ми допадаха като двойка ... Незнам защо ... може би заради Пейт - тя му спретваше луди скандалчета, които много ме забавляваха 15.gif И въпреки всичко мога да се съглася че те двамата нямаха бъдеще ... или поне докато Хейли не му видя сметката и не го направи човек 10.gif happy.gif

Малко мои снимчици wub.gif :

IPB Image
ХАха 18.gif тука му каза : - Тази вечер не искам да се къпеш ... rolleyes.gif

IPB Image IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

хайде стига толкова ... преди да съм прекалила 3.gif biggrin.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 24 2006, 03:55 PM) *

Аз няма да имам нищо против blush.gif happy.gif
Добре сега Нейтън е идеалният любящ съпруг и с Хейли са невероятна двойка smile.gif но.... като се сетя за Нейт когато беше с Пейтън и беше лошото момче.... не Ви ли се иска да имаше един такъв Нейтън под ръка 0106[1].gif
eL
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 24 2006, 05:05 PM) *

Добре сега Нейтън е идеалният любящ съпруг и с Хейли са невероятна двойка smile.gif но.... като се сетя за Нейт когато беше с Пейтън и беше лошото момче.... не Ви ли се иска да имаше един такъв Нейтън под ръка 0106[1].gif

Хм rolleyes.gif да ти кажа имаш право ... На мен специално ми липсва стария Нейт, онова лошо момче на Три Хил което не умееше да губи .... мисля че имаме нужда от него отвреме на време - освен мултифункционалния Дан 15.gif ... но той вече спада в друга графа 18.gif
Хахах laugh.gif сега се замислих друго ... Нинче, ти може воабще да си нямала това в предвид, ама карай 16.gif 18.gif
Oще снимчици biggrin2.gif :

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image IPB Image
Eli_Baby
Еиииии много 10х за снимчиците...много са хубави 4.gif Някой ако има още да дава happy.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 24 2006, 11:33 PM) *

Хахах laugh.gif сега се замислих друго ... Нинче, ти може воабще да си нямала това в предвид, ама карай 16.gif 18.gif

Знаеш ли кое е смешното 10.gif и това съм имала предвид но не съм го написала 16.gif или съм мислела да го ама съм забравилаblush.gif Нищо ти перфектно ме разбра rolleyes.gif bigarmhug.gif И мерси за снимчиците 3.gif
girl_from_hell
изглеждат сладки абе те бяха сладки ама много различни
Menna

Колкото и странно да звучи на фона на красивата любов м/у Нейт и Хейли ... на мен ми допадаха като двойка ... Незнам защо ... може би заради Пейт - тя му спретваше луди скандалчета, които много ме забавляваха [

Ели,знаех,че и ти си мой човек!!! bigarmhug.gif
Страхотни моменти си подбрала. biggrin2.gif Благодаря! worthy.gif
Да добавя и аз нещо към малката,но безценна колекция! 10.gif
Любимото ми тяхно клипче(може и да сте го гледали вече),просто много ми харесва! rolleyes.gif

http://s50.yousendit.com/d.aspx?id=2F1X1UD...1X3R3DAN6BLFUCL

ПС:Имам и едно друго любимо и съвсем скоро ще го кача. rolleyes.gif
Devil^Rose^^
Даре, за клипчето мога да кажа само : 3.gif worthy.gif Честно казано аз май не съм гледала нито едно тяхно клипче blush.gif И като видях че си дала линк много се зарадвах rolleyes.gif 10х
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 26 2006, 08:39 PM) *

Даре, за клипчето мога да кажа само : 3.gif worthy.gif Честно казано аз май не съм гледала нито едно тяхно клипче blush.gif И като видях че си дала линк много се зарадвах rolleyes.gif 10х

bigarmhug.gif
Охооо,в такъв случай слагам още едно клипче,което също е страхотно! 15.gif 3.gif
"Dirty Little Secret" - THE ALL-AMERICAN REJECTS
http://www.megaupload.com/?d=JQLHBOZW
Nasi
Даре нали знаеш, че ти "благодаря за невероятните клипчета" 4.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Menna
QUOTE(Nasi @ Mar 26 2006, 09:04 PM) *

Даре нали знаеш, че ти "благодаря за невероятните клипчета"

Хихи,Наси,пак заповядай! 18.gif 18.gif 18.gif
Summer
Първоначално не ми харесваха....просто тогава Нейтън не беше човека за нея. Пейтън е твърде емоционална, а Нейтън не е човека, който ще я изслушва послушно всяка вечер и ще и дава съвети. Незнам...простоне си го представям. Според мен са по-добре така.
nikol_ina
някакси не ги възприемам като двойка имам имам чувството че бяха заедно само заради секса и някакси не се разбираха не ми бяха мн симпатични нещо Неит по ми харесжа с Хейли а Пейтън с Лукас или Джейк
eL
Тази темичка съвсем се забрави ... е то не че има нещо ново кой знае какво ... ама не може така rolleyes.gif да я поусвежим малко biggrin2.gif
Специално на Нинка ... виждам че е във форумчето а попаднах на мн яки снимчици. Enjoy 4.gif

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

Aватарчета biggrin.gif :
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
Devil^Rose^^
4part[1].gif Eй колко се зарадвах че някой е писал и още повече Елито и какви работи си сложила bigarmhug.gif това четвъртото са уловили точния момент 0106[1].gif ... и първото аватарче разбива 3.gif happy.gif
eL
Охооо Нинче тука си значи ... Тогава дръж се happy.gif сега за всички Нейт/Пейт фенчета ( по специално за теб ... то други мн. мн няма sad.gif ) измайсторих едно мое любимо тяхно моментче wub.gif
За повече прилежност да кажа откъде е ... хах happy.gif тоя път няма нищо измислено angel1.gif
Сезон 2ри - 21 серия

IPB Image
Пейтън : Добър опит.Не си научил нищо, нали?
IPB Image
Нейт : За какво говориш?
IPB Image
Пейт : Подготве: изкълчи си крака и доктора каза да збравиш за баскетбола поне за месец,а ти не го послуша.
IPB Image
Нвйтън : Вярваш ли в сънища, Пейтън?
Пейтън : Дали носят някакво послание ли?
Нейтън : По-скоро предупреждение.Как всеки избор, който правиш променя бъдещето ти.
IPB Image
Нейт : Ако не бях отказал Хай Флайърс, или ако не преследвах Хейли… или ако баща ми не се беше
оженил за майка ми.
IPB Image
Пейтън : Знам какво имаш в предвид. Ако майка ми беше тръгнала петминути по-рано, за да ме прибере
сега щеше да е жива.
IPB Image
Пейтън : Твоят инцидент беше ли инцидент, Нейтън?
IPB Image
Нейтън : Не знам дали се целих към тази стена, Пейтън. Може би съм мислил за Хейли преди сблъсъка,какво се случи с нас...Сега се чувствам различно. Знам кое е важно -майка ми, приятелите, баскетбола.
IPB Image
Пейтън : А Хейли?
IPB Image
Нейтън : Напсоледък си мисля какво ли щеше да е ако цялата енергия, която вложих в това да запазя брака ни беше изпозлвана за други неща.
IPB Image
Пейт : Нейтън ....
IPB Image
Нейтън : Как сте вие с Джейк?
IPB Image
Пейтън : Той... не иска да ме вижда.
IPB Image
Нейтън : Съжалявам.Ще си промени мнението. Какво става с теб и това място?
Ще водиш ли нови групи?
Пейтън : Всъщност, мислих да се откажа от това. Причини прекалено много проблеми.
IPB Image
Нейтън : Това, което стана с Хейли и Крис не е по твоя вина. Ти обичаш музиката, Пейтън, не се отказвай от мечтите си. Ще свършиш някой ден така, че ще съсипеш хората около себе си.
Devil^Rose^^
Хмм интересното е че вчера търсех нещо и попреглеждах последните няколко серии и се спрях да гледам точно тези техни моменти rolleyes.gif Улучила си 10.gif И понеже ме вдъхнови ще продължа с още няколко снимчици ( ще карам по спомен с репликите blush.gif ):

IPB Image
Лукас и Брук носят по нещичко на Пейтън и Нейтън
IPB Image
И Пейтън казва че след историята с Джейк Брук постоянно я обгражда с грижи
IPB Image
Пейтън:Тя ме подлудява
IPB Image
~*Haley*~
Аз не съм мн мн тяхна фенка но много ми хареса отношението на Пейтън към Нейт във 2ри сезон когато Хейли го остави и тяхното приятелство...но като двойка някакси не си пасваха=/но като приятели са суперsmile.gif
Valeto
И аз като повечето от вас не ги харесвах като двойка. Особено първите епизоди, когато бяха гаджета, ми бяха много странни. Наистина интересни взаимоотношения имаха. shocking.gif Пък и тогава Нейтън си беше гадничък и даже се чудех как Пейтън го търпи.
^Mim0zKa^
Аууу аз определено съм от много мани4кото които се кефят на Пейт и Нейт ...4ак и рима има smile.gifГолемии са сладури супер много ме радват smile.gifЕлии мили4ка и Нин4е благодаря ви много за сним4иците ..супер сте smile.gif wub.gif 4.gif
girl_from_hell
с сегашния нейтан биха били хубава двойка ама преди въопще не ми харесваха
toxicnorkys
И аз страшно много ги харесвам много ми бяха смешни когато се дърпаха , а в 18 епизод на 1 сезон просто бяха върха много им се изкефих. Жалко,че нямаше някоя закачка в последния сезон просто някоя невинна която да не разваля двойката Нейтън/Хейли , а само да ни позабавлява малко. Радвам се , че си останаха приятели с Пейт . На мен сякаш повече ми харесваше когато Нейтън беше ''лошото момче'' .Това не означава , че сега той не ми харесва , но сякаш тогава беше по-забавен и по-енергичен.
Devil^Rose^^
QUOTE(toxicnorkys @ Apr 25 2006, 11:51 AM) *

На мен сякаш повече ми харесваше когато Нейтън беше ''лошото момче'' .Това не означава , че сега той не ми харесва , но сякаш тогава беше по-забавен и по-енергичен.

Ами определено му се нагледахме като идеалният съпруг и във втори сезон след като Хейли го остави изглеждаше че той ще се върне към старото си аз. И това нямаше да е чак толкова лошо според мен 15.gif Малко ми липсва този Нейтън rolleyes.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 25 2006, 01:26 PM) *

15.gif Малко ми липсва този Нейтън rolleyes.gif

Ммм....и на мен.. 15.gif
Devil^Rose^^
И така сезонът свършва и всичко е много объркано то триъгълници, то сватби и т.н. wacko.gif Но мен приятно ме изненадаха с едно Патън моментче 3.gif Сцената беше невероятна, вярвам всички са се пренесли обратно в 1 сезон rolleyes.gif И по едно време даже си мислех че Лукас ще се появи и пак ще оправи колата на Пейт... но този път Нейтън се появи и дойде да вземе закъсалото на пътя момиче happy.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Menna
Нинче,страхотни снимки 4.gif ,но забрави една реплика на Нейт от сценката:
"You know i love you Sawyer." 15.gif (дори и да го каза като приятел,все пак си е признание)
Като се сетя,че предишния път въобще не искаше да отиде да я вземе(да не говорим,че бяха гаджета). rolleyes.gif Определено младоженството му се отразява добре! biggrin2.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Menna @ May 2 2006, 08:05 PM) *

"You know i love you Sawyer." 15.gif (дори и да го каза като приятел,все пак си е признание)
Като се сетя,че предишния път въобще не искаше да отиде да я вземе(да не говорим,че бяха гаджета). rolleyes.gif Определено младоженството му се отразява добре! biggrin2.gif

Виновна 16.gif Ще се подмажа с нещо друго biggrin2.gif
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
IPB Image
IPB Image
И тук феновете са се постарали (имаше и такава с Брук huh.gif )
IPB Image
Nasi
QUOTE(Menna @ May 2 2006, 09:05 PM) *

mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif Ей Ей ти недей така моля ти се!!!!!! sick1.gif sick1.gif sick1.gif
Devil_Wish
Наистина красива двойка са 4.gif изпълват от всякъде, макар моите фаворити да са други 10.gif
^Mim0zKa^
И аз много се зарадвах на това момент4е smile.gifОтдавна не ги бяха давали тея сладури заедно...аз както знаете много им се кефя така 4е ми изпланиха ду6и4ката smile.gifИ особено Нейт като каза "Знае6 4е те оби4ам Сойер ..." biggrin.gif
toxicnorkys
Моля ви ако някой има клипчета на тези двама сладурковци ги сложете защото мойта колекция е доста малка sad.gif
Devil^Rose^^
На предната страница има две, разгледай постовете на Menna
toxicnorkys
Да аз тези двечките клипчета си ги драпнах , но толкова ли са малко феновете на Пейтън и Нейтън и само толкова ли са клипчетата ако някой има и други моля сложете ги.
Devil^Rose^^
Pathan
Попаднах на едно biggrin2.gif специално за теб toxicnorkys аз още не съм го гледала, сега го дърпам... малко бавно става dry.gif
А феновете им не са чак толкова малко, но тук даже може и да се съберем само на пръстите на една ръка sad.gif В ФФ е имало доста но аз отдавна не съм сядала да се ровя и сега на повечето линковете не са валидни mad.gif нищо все ще се появят от някаде още многооо клипчета wink.gif
Ето едно тапетче happy.gif ... по късно още 15.gif
IPB Image
toxicnorkys
Специални Благодарности Devil^Rose^^ за клипчето невероятно е , а тапетчето е повече от прекрасно. Продължавай в сащтия дух 4.gif и ако намериш още клипчета ще съм ти много благодарна ако ги споделиш с нас малкото фенове на Pathan
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.