Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: OTH's Funniest Moments
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4
girl_from_hell
(ludoto_mimi @ Sep 8 2006, 21:37) *

Не само Нейтън се пули. 18.gif

Пейтан много често прави такива физиономийки и излежда ужасно и смешно smile.gif
Sway
Много са smile.gif

Например смях се много когато Карън представяше Fall Out Boy в Tric и вика "Посрещнете Fall DOWN Boy" 18.gif И Пейтън от публиката й подсказва притеснено "Out! Out!" 18.gif

Или когато Карън викаше "What,What" , за да влиза в тон на младежта 18.gif

След малко като се сетя още ще пиша smile.gif
Алекс
При страшно много ситуации съм се разсмивал наистина от сърце, но първата, която се сещам е, когато Лукас и Нейтън отиваха към някъв град да си прават изследвания за HCM(болестта на сърцето) - във колата, когато си пуснаха оная лудата касета с музика biggrin.gif
angie_baby_bs
номерата на Дан и Деб,за "брукването",отмъкването на пръстена на Хейли,нощта на предизвикателствата,когато Лукас си избираше дрехите за бала.....има и много други,които са ме радвали ама сега не се сещам biggrin.gif
ani4ka_89
На толкова неща съм се смяла,че ако тръгна да ги изброявам, най-вероятно ще изпусна нещо.
Много ми бяха смешни опитите на Брук да вземе халката на Хейли,как Нейтън все казваше на Тим "Тим,кажи просто.." или пък как Тим си направи татуировка 18.gif
N@det0
Доста са моментите,но които съм се смяла от сърце:
-когато Дан нарече Деб "ливаден гном" и въобще всичките им номера бяха доста забавни
-когато Нейт и Лукас пътуваха с колато за изследвания за НСМ
-в нощта на предизвикателството
-когато Лукас си избираше тоалет за бала
-за "брукването"
-когато Пейтън и Пийт се натискаха,а Маут беше там
има и още много други моменти,но сега не се сещам. 18.gif 18.gif
DesiTo
- Well, Stanford may not be too realistic for you, Faily.
Хейли: Haley.
- What?
Хейли: I think you just called me "Faily." My name's Haley.

Дан: Clear!

Тим: Oh, he's 86'ed, yo.
Дан: Just say, "he's dead," Tim.

Дан: You're next. 18.gif 18.gif
(:ive7{}:)
Сънят на Лукас с Брук (беше мн смешно)

Както и всички моменти в епизода с предизвикателствата

Лукас като разбра 4е Хейли се е омъжила и ква физиономия напраи biggrin2.gif
justme
супер мн се смях на Нейтън в новия епизод,когато танцуваше пред Скилс и Маут,разцепва отвсякъде 18.gif
*PeyT*
(justme @ Jan 25 2007, 14:41) *

супер мн се смях на Нейтън в новия епизод,когато танцуваше пред Скилс и Маут,разцепва отвсякъде 18.gif

18.gif 18.gif 18.gif Мн култов момент беше наистина! biggrin.gif И Скилс и Маут к`ви физиономии бяха направили не е истина! 18.gif
DesiTo
(*PeyT* @ Jan 25 2007, 15:25) *
Мн култов момент беше наистина! biggrin.gif И Скилс и Маут к`ви физиономии бяха направили не е истина! 18.gif
Определено. 4.gif 4.gif

Както и това беше готино: smile.gif
"Mama came to see her man dance..."
susito
всички до тук изброени моменти са страшно смешни.Ето тези,за които се сещам сега:
1.Брук,като свали хавлията на Нейт
2.Лукас като си търсеше дрехи за бала
3.В гробището,когато Хейли удари Лукас в корема
4.Деб,като видя Лукас и Брук в магазина
5.нещо1 нещо 2 нещо 3 и нещо 4
6.и да всички физиономии на Пейт и Нейт са супер смешни
Алекс
susitobg
Нещо,Нещо 1 и Нещо 3
smile.gif Е на това се бях разцепил от смях biggrin.gif
bo7evka
най- ме радваше когато Речъл направи някъв оригинален танц ама то се провали тогава Брук излзезна и почна да танцува иии така всички почнаха да танцуват този момен мн ми хареса пък беше забавен ами други моменти когато всички сънуваха различни сънища и как се гушкан с някой дето не биха се гушкали също когато Люк си търси костюм и също когато Брук и Пейтън завдоха Хейли на уроци иии ноща на предизвикателствата беше яко ее тва е общо взето 18.gif
bo7evka
а когато Нейтън показваше на Маут и Скилс неговите способности по танцуване направо ме разби 18.gif
(:ive7{}:)
Цитат(alekscho @ Jan 28 2007, 19:26) *
susitobg
Нещо,Нещо 1 и Нещо 3
smile.gif Е на това се бях разцепил от смях biggrin.gif

о да и аз на това направо умрях от смях

ся се сещам още едно, което сигурно пове4ето няма да си спомнят но беше мнзабавно в 6 епизод на 2 сезон дет майката на лукас закъсня малко и той я имитираше 18.gif 18.gif 18.gif
DjuDju
Общовзето и аз съм се смяла на всички неща ,които сте изброили,наистина някои са страшно култови.Но епизода с ноща на предизвикателствата ме накара най-много да се смея.Даже и сега като се сетя пак ми става весело 18.gif
AnGelChe
В всяка серия има по нещо, което те кара да се разхилиш максимално biggrin.gif Сега се сещам за деня на предизвикателството!И особено момента, когато Нейт и Тим продаваха бисквитки...ахах... Големи са сладури тука! happy.gif
Също се хилих много на маскирането на Лукас....особено с онова като Фред Флинстоун wink.gif
Adorkable
Караокето в епизода I Will Dare.То не бяха танци,то не беше чудо 18.gif .И конспирацията за халката на Хейли laugh.gif .
vasinka_{P}
Когато Лукас си избираше костюм за бала с маски!!!!! biggrin2.gif
emma_r
Аз се попиках когато в 4 сезон 13 май серия имитираха известни направоооо уммрях! worthy.gif
brooke_scott
хареса ми когато си избираха колежи и дават как Брук пита за баскетболни колежи с добри модни програми , а Люк модни колежи с добри баскетболни програми 4.gif
ludoto_mimi

18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
brooke_scott
изкефи ме ей ся в предпоследния епизод дето ходиха при Маут и като ги ка4и Крис и вика на Хейли 4е е напълняла, а тя:"Бременна съм, идиот такъв!" и той поглежда към Нейтън и само: "Пи4 не е мое" biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
Ice^Ice^Baby
Цитат(brooke_scott @ May 19 2007, 22:55) *
изкефи ме ей ся в предпоследния епизод дето ходиха при Маут и като ги ка4и Крис и вика на Хейли 4е е напълняла, а тя:"Бременна съм, идиот такъв!" и той поглежда към Нейтън и само: "Пи4 не е мое" biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif

worthy.gif biggrin2.gif Беше много добро това моментче
Tedds
Нещо 1,нещо 2,нещо 3
когато Тим си помисли че с Деб нали..пък тя чистеше банята
когато Деб видя Люк и Брук в магазина
Бала когато Лукас си избираше костюм
оле колко още има...
::Brooke::Davis::
Веселите моменти са страшно много. И аз съм се смяла на всички , които изброихте до тук. A ,също и сега в 21 епизод , когато момичетата танцуваха , а след това Скилс си тананикаше песничката biggrin2.gif Много готино беше biggrin2.gif
~Chεεry~
Цитат(brooke_scott @ May 19 2007, 21:55) *

biggrin2.gif
girl_from_hell
виж те това клипче има много смешни моменти http://www.youtube.com/watch?v=i7dOJfOFo64...ted&search=
и всъщност има много клипчета
Катeто
когато брук се беше надрусала с болкоуспокояващите biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ladysunshine
Крис: "С теб спах, теб целунах, ти ми удари шамар" ; това, което спомена brooke_scott и когато Люк си избираше костюм за Хелоуин. Най-вероятно има и още, но сега се сещам за тези
LinuxChild
ехеххе да и на мене м и любим момент, когато Лукас си избираше костюм... biggrin.gif
renito818
Освен тия дето сте ги изброили аз бих добавила и смешните моменти от ноща на предизвикателствата(Нейт и Тим със скаутските полички, Лукас със сутиен, Маут като пееше на оная сцена biggrin2.gif ) . Също когато Феликс плуваше във баесйна на Брук и тя го помисли за чистача и взе да му говори на испански...смешно си беше. Абе почти във всеки епизпд има по някой бисер. rolleyes.gif
peyton sawyer_16
Lелелее най-много съм се смяла на Бевин,след тва на изцепките на Крис Келър ... пхахахахахха 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif 5.gif
А да и да не забравяме изцепките на Брук като се надруса с успокоителните.... буахахахаха няма такъв смех
miim4eto
http://www.youtube.com/watch?v=N1_6Hl4VxJM enjoy ;]
Mr. Winchester
Само моментите в с Тим , тогава ставаха най-големите гафове
pinko_z
Цитат(Jordan @ Mar 7 2006, 18:47) *
18.gif ееее никога няма да забравя моментите от оная игра от втори сезон, тая на Феликс, знам ли вече какво точно беше 18.gif Тогава се напиках от смях с Лукас rolleyes.gif Поне му видяхме прекрасното телце със сутиен 1 (4).gif

А и как се забравя това 18.gif :

Не помня това от кой епизод е ама много се смях на Пейтън biggrin2.gif Помня, че беше когато Брук й правеше регистрация в някакъв сайт за измерване на сексапила и я хвана в банята unsure.gif

Цитат(Jordan @ Mar 8 2006, 01:56) *
18.gif 18.gif

Хаха ей тея направо ме разбиха 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Inat4e
Много радва моментът , в който всички тръгват да помагат на Маут и трябва шофьора да се сменя на 4 часа . Когато идва ред на Скилс , той кара 5 метра , сабужда Брук и и казва , че е нейн ред . 4 сезон , нз коя серия точно biggrin2.gif biggrin2.gif
dessity
Това с предизвикателствата беше номер 1 този Феликс-кво др да измисли biggrin.gif
Но и това със сънищата където всеки се будеше от странен сън и когато отидоха да спасяват Маут и тои се сбогуваше със затворниците biggrin.gif biggrin.gif
oceanangel
Много ми е смешен моментът, когато Дан идва при Нейт и му казва: Good news son!, а Нейт отговаря: What, i'm adapted?
biggrin2.gif
Забавно беше и когато Нейтън правеше безформени гевречета в онова заведение, леле как съм се смяла.
Обаче трепач номер 1 си е Holiday
Althaea
Аз много се смях, когато в последната серия на 4-ти сезон Нейтън и Хейли оставиха бебето на Деб, а после се побъркаха от притеснение.
Култов беше моментът, когато влетяха в къщата, разтревожени, че Деб не вдига телефона. Диалогът беше следния:
Нейтън: Мамо! Какво е станало с телефона?!
Деб [люлеейки Джейми]: Отскубнах го.
Нейтън: Защо?!
Деб: Защото вие двамата ни влудявате.
Хейли: Двамата?
Нейтън: Може да съм се обадил няколко пъти...
Деб: Шест пъти.
Хейли [с подигравателна усмивчица]: Ти, луд и вманиачен родителю.
Деб: Ти се обади осем пъти [усмивката на Хейлс изчезва моментално]
mimi_k5
ДАН И ДЕБ(след една от пиянските вечери на Деб)
Дан:Гледай ти жена ми градинското джудже.

Брук и Лукас:(под дъжда)
Лукас:Не мога да кажа нищо против Пейтън,Брук.Тя ми е приятелка,твоя също.
Брук:Няма нищо,можеш да казваш лоши неща за нея.

Пейт Брук Хейли и Крис:
Крис:Яда видим.Спах с теб.Целунах теб.Ти ме зашамари.

Крис:Хейли,малко си напалняла.Но няма нищо и с по дебели съм бил.
Хейли:Бременна съм идиот такъв.
Крис(гледа Нейт и казва):Пич не е мое.
Marissa Cooper
Смях се много във втори сезон, не си спомням кой епизод, когато Фелих беше им измислил някаква игра и Лукас се разхождаше из търговския център,събличаше се и т.н..Мн се смях тогава... 10.gif
Mai4et0
Вижте какъв папарак съм ....... biggrin.gif biggrin.gif
babykiller
и аз много се смях когато лукас се разкарва6е в онзи магазин със сутиена smile.gif laugh.gif
veseto_2402
Има много смешни моменти в OTH обаче Лукас в магазина в нощта на предизвикателствата ме разби 18.gif
или когато трябваше да се прикрива с баскетболните топки няма такава физиономия 18.gif а и когато си избираше костюм за бала в Трик biggrin2.gif
RaV3n_GirL
Когато в ноща на предизвикателството Тим си хв1рли писмото с другите а той си бе6е написал името сам.
Kогато Тим пя на плажа:Who want's to swim with naked Tim.....
Когато сесстричката на приятеля на Нейтън каза молитва за Лукас и после го гримира... biggrin.gif
nelito_91
Има страшно много смешни моменти в ОТН, но любимият ми е на Лукас в нощта на предизвикателствата, когато се разхождаше из магазините по сутиен 18.gif 18.gif 18.gif
**Sophia**
QUOTE(Mai4et0 @ Mar 4 2008, 17:32) *

Това направо ме разби 18.gif 18.gif 18.gif ..Не бях виждала тази снимка...

тези моменти са направо...*голям смях* 10.gif

Джейсън: Търся си с кого да танцувам.
Нейтън: Не, мерси.
18.gif

Хейли: Хората понякога се провалят. Виж Пейтън. 4.gif 18.gif

fenkanabrooke
Джейми: Мамо, виж "Пейтън Сойер безработна"

Джейми към Оуен: "Разбра ли какво има под дрехите"

В Трик

Пейтън:Ако аз съм се върнала за Лукас,
ти защо си тук?

Брук :Ясно е, заради Лукас.
Играта започва, кучко.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.