Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: OTH's Funniest Moments
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2, 3, 4
Nasi
Кой са ви любимите най-забавни моменти, коментари, цитати, случки.

Ето тази снимка е супер смешна, веднъж Дарето ми я показа и си умрях от смях:
IPB Image
ThePinkDuck
Хаха , леле Насе само като видях снимката и се сетих за момента и ми стана смешно!Аз адски се радвам на момента с боя на мажоретките от 3ти сезон и на края на 14 еп пак от 3ти сезон , момента със състезанието! А също и всички лафове на Бевин , особено на този от 14 еп , когато обясняваше , че не е болна наистина! mrgreen[1].gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Jordan
18.gif ееее никога няма да забравя моментите от оная игра от втори сезон, тая на Феликс, знам ли вече какво точно беше 18.gif Тогава се напиках от смях с Лукас rolleyes.gif Поне му видяхме прекрасното телце със сутиен 1 (4).gif
IPB Image
А и как се забравя това 18.gif :
IPB Image
Не помня това от кой епизод е ама много се смях на Пейтън biggrin2.gif Помня, че беше когато Брук й правеше регистрация в някакъв сайт за измерване на сексапила и я хвана в банята unsure.gif
IPB Image
pool^babygirl
Момента, когато Брук беше изпила болкоуспокояващите наведнъж и се държеше супер забавно...Момента когато бяха откраднали дрехите на Люк и той тръгна с 2 баскетболни топки по коридора има и още много други , но ще продължа по-късничко, че имам малко работа smile.gif
ludoto_mimi
Хаххах, освен всичко, което сте изброили до сега, а съм сигурна, че ще има много моменти казани, сега се сещам за едно - номерата на Дан и Деб... честна дума, когато Дан залепи слушалката съм умряла да се хиля, даже спрях на пауза филма, за да се смея на спокойствие. Десет минути й се обяснява в любов, бла-бла, колко му липсвала и накрая "Просто чакам лепилото да изсъхне" 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
Хейли
Ммного съм се смяла на 18 епизод мисля че беше (1 сезон)на търга ааа този епизод е просто суперски със Тим който накрая Деб го взе biggrin2.gif Също и 17 епизод беше много забавен когато Белия викаше на Карън и бащата на Пейтан много ми беше смешно 18.gif
An4eTo
Еми общо взето са доста моменти на който съм се смяла biggrin2.gif ,освен всички тези изброени до сега много ми беше смешен епизода с ергенското парти на Нейт във 2 сезон.Направо се спуках от смях на изцепките на Тим biggrin2.gif
Jordan
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 7 2006, 07:51 PM) *

Хаххах, освен всичко, което сте изброили до сега, а съм сигурна, че ще има много моменти казани, сега се сещам за едно - номерата на Дан и Деб... честна дума, когато Дан залепи слушалката съм умряла да се хиля, даже спрях на пауза филма, за да се смея на спокойствие. Десет минути й се обяснява в любов, бла-бла, колко му липсвала и накрая "Просто чакам лепилото да изсъхне" 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

а когато Деб му пусна ток в леглото 18.gif
~Bruk~
Всички тези моменти са много забвани наистина 18.gif 4.gif На мен лично ми беше много забавно когато Карън рапираше biggrin2.gif А и като споменахте за номерата на Дан и Деб се сетих за засядането на Деб и Карън на билборда-което също беше много забавно biggrin2.gif biggrin.gif
Martos
Много се смях на песентта "Holiday",също като бягяха Нейтън и Крис от кораба дет запукаха джуджето и другите 18.gif
april^^
Ихааа 4.gif Страшна темичка! Естествено супер много са моментите.Тези за които се сещам вмомента-
1.Когато Люк и Хейли се срещнаха на гробището и тя как подскачаще от страх 18.gif
2.Когато Люк пробваше костюмите за маскения бал 18.gif
3.Изцепките на Тим естествено
4.Номерата между Дан и Деб
5.Песента "HOLIDAY" направо ме разби!
6.А когато Деб и Карън се качиха да драскат билборда ,направо се спууках от смях 4.gif Бяха като малки момиченца, супер яко беше 18.gif
7.И немога да изпусна един момент на който толкова се смях, че съм го връщала сигурно над 20 пъти 18.gif
1 сезон 6 епизод,когато Белия свали Нейт и Люк от автобуса,дето едни льольовци им взеха дрехите и...момента е когато се криеха от полицейската кола и полицаите отминаха.Онези почнаха да се смеят и Люк накакъв почна да се хили с лудото гласче: "Yeah Yuhoo! Now give us back our clothes!"
Не мога много добре да го обясна ама...вие се сещате надявам се 18.gif
ludoto_tedi
много беше яко тука:

IPB Image

IPB Image

и тука когато Пейтън започна много да примига което означава че са спали с Джейк:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

а Лукас тук разбива просто:
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Jordan
18.gif IPB Image 18.gif
sweetie
biggrin.gif наистина има супер много смешни моменти biggrin2.gif на мен един от любимите ми е началото на 3 сезон когато люк беше на летището с букет цветя да посрещне майка си и в този момент се появява брук biggrin.gif нали си мислеше че цветята са за нея и той е там да я посрещне но..малко се беше поубъркала 18.gif
Lucas
Мене наи смешен ми беше момента с 'Holiday' сащо и епизода когато Брук Хеили Пеитан и Ана бяха в апартамента на Наили и се скараха и Хеили махна лепенката от носа на Брук.Сащо и епизода с ергенското парти на Неитан когато Тим си мисли 4е идва стрептизиорка и отваря вратата и вижда Люк и се разо4арова и малко по касно Тим пита кога наи-накрая ще има ли стрептизиорка тук и Люк вдига рака и каза предпо4итаме да ни нари4ат екзоти4ни танциорки.
ludoto_tedi
хора дойде ми една идея smile.gif ех колко съм умна....хихиихих и колко скромна tongue.gif идеята ми е (аз не мога за това се обръщам към хората които могат) да се направи едно клипче с много якичка песен на фонче - липче с тези най-смешни моменти от сериала не са малко и едно си е да се сещаме за тях по памет,да постваме снимки ,а друго си е да му се смеем на клипче??а??не съм ли умна хихихихи smile.gif
Nasi
QUOTE(ludoto_tedi @ Mar 8 2006, 02:33 PM) *

хора дойде ми една идея smile.gif ех колко съм умна....хихиихих и колко скромна tongue.gif идеята ми е (аз не мога за това се обръщам към хората които могат) да се направи едно клипче с много якичка песен на фонче - липче с тези най-смешни моменти от сериала не са малко и едно си е да се сещаме за тях по памет,да постваме снимки ,а друго си е да му се смеем на клипче??а??не съм ли умна хихихихи smile.gif

коя песничкаconfused.gif
ludoto_tedi
ами........не знам да помислим коя 6те се върже страхотно с тея фъни моменти! хм.......мисля.......

има една песен от финала на Хъни.ама не знам как се казва!
pool^babygirl
Аз пък докато се пробвах да разбера от къде се правят снимките съм правила от тук от там без да разбера и намерих една супер забавна от 16-ти епизод от не толкова забавен момент.
Ето я --> http://img386.imageshack.us/img386/8706/02jl.jpg
Какво ще кажете - мен ме забавлява много 18.gif 18.gif 18.gif

А за песничка може би на Фол Аут Бой - денс, денс
fenka_lucas_i_brooke
Аз най-много съм се смяла на ергенското парти на Нейт,когато беше ноща на предизвикателствата,и на номерата на Дан и Деб!Иначе има и други моменти прекалено много са и не мога да се сетя сега!
^Mim0zKa^
Хахаха тая теми4ка е мн забавна smile.gifМи на4и аз се смея мн 4есто на тва филм4е..хаха вси4ки моменти от които досега сте поствали снимки тук са ми любими...както и разбира се Дан и Деб-овите номера ,Лукас със сутиен(не е за изпускане) и самата ве4ер на предизвекателствата.вси4кии моменти сас Брук и Пейтън когато се лигавят мале умирам си съсъ тях..просто както и с Хейли...трите пак като се саберат няма мира...от смях smile.gifАбе изоб6то вси4ко ме кефи мн :0А идеята за клип4е е супер яка и имам една подходя6та песен..дори доста тя е мн барза и мн забавна и яка и е на N'Sync-Dirty Pop smile.gifДано съм помогнала smile.gif
Nasi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 8 2006, 04:22 PM) *

идеята за клип4е е супер яка и имам една подходя6та песен..дори доста тя е мн барза и мн забавна и яка и е на N'Sync-Dirty Pop smile.gifДано съм помогнала smile.gif

Ами може ли линкче, защото я нямам. sad.gif
Jordan
pool^babygirl Лукас прилича на травестит тука 18.gif
^^HeLa^^
Моментите на които съм се смяла са доста, на изцепките на Тим от ергенското парти на номерата на Деб и Дан, а и на един момент от 3 сезон когато по време на баскетболния мач Лукас се дръпна и топката удари Крис по главата е тогава много съм се смяла разбира се и на други моменти но засега за тези се сещам smile.gif
rusi4kata^
Защо не пробвате с "Holiday" biggrin2.gif мисля,че ще се получи,песничката е супер 18.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(rusi4kata^ @ Mar 8 2006, 07:48 PM) *

Защо не пробвате с "Holiday" biggrin2.gif мисля,че ще се получи,песничката е супер 18.gif

Преди време и аз си мислех за някакво клипче само със смешни моменти и идеята ми доиде от тази песен 4.gif Наистина защо не ?
pool^babygirl
QUOTE(Jordan @ Mar 8 2006, 04:56 PM) *

pool^babygirl Лукас прилича на травестит тука 18.gif

18.gif Именно 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
Наистина малко е ...хахха
Eli_Baby
На мен едни от най-смешните моменти са ми от епизода с предизвикателствата на Феликс....беше супер забавно да гледам Хейт и Тим в момичешките униформи 18.gif иии Лукас с женските дрехи happy.gif
ludoto_tedi
Nasi мисля че песента The Go! Team - Huddle Formation.mp3 е много подходяща!
slipped^
Супер темичка 4.gif
btw аз ви предлагам песничката The Offspring - The Kids Aren't Alright хаха rolleyes.gif

За мен един от най-смешните моменти е нощта на предизвикателствата иии партито за Helloween. И самото парти и там където Люк си търсеше костюм бяха супер забавни biggrin2.gif
А тая снимкта на Нейт направо ме убива .... 18.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(Nasi @ Mar 8 2006, 04:47 PM) *

идеята за клип4е е супер яка и имам една подходя6та песен..дори доста тя е мн барза и мн забавна и яка и е на N'Sync-Dirty Pop smile.gifДано съм помогнала smile.gif

Наси мила дай си по6тата и 6те ти я пратя smile.gif
Nasi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 9 2006, 05:31 PM) *

QUOTE(Nasi @ Mar 8 2006, 04:47 PM) *

Наси мила дай си по6тата и 6те ти я пратя smile.gif

nasi_z87@abv.bg

Мерси много smile.gif
Menna
Страшна темичка 4.gif 4.gif
Хех,толкова много са ми смешните моменти от филма,но все пак най-любими са ми няколко.

1-На първо място,разбира се тези с Тими.Неговия образ е уникален,супер откачалка е и много ме забавлява. 10.gif
IPB Image - IPB Image - IPB Image

IPB Image - IPB Image

2-Брук.На този момент съм се смяла много.Когато събираше помощи,за да си купи дрехи и Хейли и Пейтън я видяха и и казаха да си намери работа,а тя обясняваше,че я бива само в секса 18.gif 18.gif 18.gif Как да не я съжали човек на тази снимка biggrin2.gif
IPB Image

Когато с Пейтън си разпределяха момчетата и Брук обясняваше как бащата на Пейтън и бил най-горещата фантазия с баща 18.gif
IPB Image

3-Караницата на момичетата 10.gif Особено този момент...
"-Брук,кажи ми че не си правила секс в моето легло?
-Вече ти пера чаршафите" 18.gif 18.gif
IPB Image

Всички неща,които бяха споменати по-горе също са адски забавни 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
sweetie
сега се сетих за 1 сезон серийката в която нейтън и хейли избягаха от даскало и тя се напи 18.gif и после се изповръща върху дан в колата 18.gifсамо като се сетя за физиономията му 15.gif беше много забавено 18.gif 18.gif 18.gif
OTH_fenka
да това беше много готино и Дан как я гледаше shocking.gif
pool^babygirl
http://img72.imageshack.us/img72/9796/00000qv.jpg
Тази снимчица също ме забавлява 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
хахах тая снимка е много сладка! 18.gif 18.gif 18.gif
^Mim0zKa^
Наси пратих ти песни4ката мила!Дано ти хареса...и 6те 4акаме да ни изненада6 с не6то супер яко...както прави6 винаги smile.gif
Бобо W
Много ме кехи Уайти...

Само когато се налагаше да отсъства за операцията и Дан му вика:

Dan: I know every boy in that team
Whitey: You ought to be. You`re daddy the half of`em

И накрая Дан си тръгва.

Whitey: Oh, by the way - I am gonna be just fine. Thanms for asking
Nasi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 11 2006, 11:49 AM) *

Наси пратих ти песни4ката мила!Дано ти хареса...и 6те 4акаме да ни изненада6 с не6то супер яко...както прави6 винаги smile.gif

Мерси сега ще си я изтегля и ще пробвам да измисля нищо.
Ето един много забавен момент:

Хейли: Не друсай кея! 1, 2... 5 18.gif 18.gif 18.gif И виждат Дан.
IPB Image
Дан води Хейли към колата:
IPB Image
Хейли повръща върху Дан:
IPB Image
Дан не може да повярва: 18.gif 18.gif 18.gif
IPB Image
IPB Image
На Нейтън му е кеф:
IPB Image
Devil^Rose^^
Nasi душко мерси за снимките worthy.gif Този момент беше трепач 18.gif 18.gif 18.gif
Eli_Baby
Хахахаха този момент наистина е невероятен..само като се сетя иии.... 18.gif 18.gif 18.gif
Nasi
Ето още забавни моменти :
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Tim: Dude, smell me!
Nathan: Dude, kiss my ass! 18.gif 18.gif 18.gif
IPB Image
Тим: Само ти?
IPB Image
Лукас: Не е тръпката, която очакваше а?
IPB Image
Лукас: Какво му е на "Дим"?
IPB Image
Нейтън: Не го приемай лично. Помисли те за стриптизьорката.
IPB Image
Лукас: Предпочитаме да ни наричат екзотични танцьорки.
Нейтън: Хубаво. 18.gif 18.gif 18.gif
IPB Image

Моменти с Дим:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
~*Haley*~
Супер много са моментите, на които съм се смяла в ОТН-всички, които изброихте + когатато Тим заведе момчетата в стриптийз барано се оказа че е "Ladies Night"!И има един епизод от 3ти сезон,когато един приятел на Нейтън води него и Лукас в къщата си да вечерят със семейството му и малкото момиче си харесва Лукас и по време на молитвата благодари на господ че е довел Лукас в тяханата къща и че той е седнал до неяsmile.gif)))
pool^babygirl
QUOTE(~*Haley*~ @ Mar 13 2006, 06:50 PM) *

И има един епизод от 3ти сезон,когато един приятел на Нейтън води него и Лукас в къщата си да вечерят със семейството му и малкото момиче си харесва Лукас и по време на молитвата благодари на господ че е довел Лукас в тяханата къща и че той е седнал до неяsmile.gif)))

Дааа това беше трепач и после как го наклепа със сенките и си се разкарвяше така 18.gif
ludoto_mimi
QUOTE(pool^babygirl @ Mar 13 2006, 07:11 PM) *

QUOTE(~*Haley*~ @ Mar 13 2006, 06:50 PM) *

И има един епизод от 3ти сезон,когато един приятел на Нейтън води него и Лукас в къщата си да вечерят със семейството му и малкото момиче си харесва Лукас и по време на молитвата благодари на господ че е довел Лукас в тяханата къща и че той е седнал до неяsmile.gif)))

Дааа това беше трепач и после как го наклепа със сенките и си се разкарвяше така 18.gif

Хахах, да, и на сутринта Пейтън го поглежда много подозрително и му казва "Грим ли носиш?", а той: "Дълга история". 18.gif 18.gif 18.gif
ludoto_mimi
Опа, нарушавам правилата - два поста, но няма как.

Ето малко весели моменти. -> цък biggrin2.gif
Lolipop
Кой според вас е най-забавния герой?Според мен е Тим,винаги когато се появи става смешно! 18.gif
Eli_Baby
QUOTE(Lolipop @ Mar 17 2006, 07:21 PM) *

Кой според вас е най-забавния герой?Според мен е Тим,винаги когато се появи става смешно! 18.gif

Хаха и аз съм на същото мнение...Тим е номер 1 !!! Сцените с него винаги са супер смешни...никога няма да забравя като си бяха правили татуйровки и той си беше направил с неговия номер...а всъщност вече беше с друг 16.gif 18.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.