_HriS_TinA_
Mar 7 2006, 13:49
Ммм тук предлагам да пишем за Рейч (героинята на Danneel Harris)...за това каква е то4но тя за вас отрицателен герой или просто едно разли4но моми4е, влюбено в музиката и танците

...Ето малко информация и снимки на актрисата :
Фенове:
1. DaniEl
2. CiNdEreLLa``
3. *PeyT*
4. Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6. _HriS_TinA_
7. winona
8. FaLLOuTbOy
Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
Ми не може да се отрече, че актрисата е доста красива, поне лично мен много ме кефи, предполагам и останалите. Въпреки че играе гаднерка във филма, поне според мен, не знам защо ама много ме кефи. Тя се явява нещо като умалено женско копие на Дани, което пък е някак привлекателно. До сега май не е направила нищо кой знае колко добро, като изключин отношението към Устата, което пък си мисля, че не е толкова чисто колкото изглежда и ми се струва, че ще се опита да го използва за нещо, нооооооо нищо не е сигурно все още.
Иначе пък е много добра мажоретка. Много ме кефят сцените където се карат с Брук, кефя се максимално...
by the way вече имам нова клавиатура и мишка

няма да изпускам букви
Актрисата е много красива, ама героинята й е малко гадничка.
Но кой знае, по-нататък във филма може да стане яка мацка, макар и малко вероятно. А за боевете и караниците между нея и Брук... Червени точки за сценаристите! Много са готини.
Не знаех, че играе в Joey
... Явно трябва по-внимателно да гледам занапред епизодчетата.
ThePinkDuck
Mar 7 2006, 15:39
Определено е мноооого сладка актрисата!Това никой не може да и го отрече!Аз я приемам не толкова като отрицателна героиня колкото като ... хм как да го кажа - като тъжна!Все още не знае точно какво иска и как да го постигне и все използва някакви подмолни методи!На мене от началото ми заприлича на героинята на Брук , ама все едно са махнали човечноста и! Абе другото може и да не е вярно ама откакто се появи определено стана по-весело!
april^^
Mar 7 2006, 18:04
Страшна е

Супер много ме кефи ,не му мисли какво прави и вообще не и пука! Единственото което ме дразни в нея е леко лигавото и гласче
Life_is_a_Bitch
Mar 7 2006, 19:07
И според мен актрисата е много красива, а и танцува страхотно! И аз не мисля че тя е отрицателен герой - според мен тя е просто объркана, и не знае каква точно иска да бъде - вещицата в историята, или една от добрите! Но си мисля че след последния епизод, след като беше близо до смъртта тя ще разбере, че "животът е твърде кратък, че да го живееш като лош човек"(думи на Пейтън още от 1 сезон)
^Mim0zKa^
Mar 7 2006, 23:35
Хм...Рей4ъл,Рей4ъл....кво да ви кажа кефи ме...наистина е доста красива и е голяма сладурана...такава нахакана е и както каза някоий преди мен не и пука много много какво ;рави абе кефи ме пи4ка е!Макар 4е си имам едно на ум за нея...като са сетя как прай6е мрасно на Брук..сас Лукас и тва за съзтезанието за мажоретки....абе коварна но красива..хаха
ludoto_mimi
Mar 8 2006, 01:48
Не може да е перфектна. Хубава, хубава, обаче гласът й ми бърка в мозъка. Сори.
на мен най-много ми харесва цвета на косата й. А кто характер ми е трудно да я определя вече. Последния епизод все едно беше друга. не знам как ще се развият нещата с Маут.
_HriS_TinA_
Mar 8 2006, 13:18
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 8 2006, 01:48 AM)

.... обаче гласът й ми бърка в мозъка. Сори.

Хахаха няма какво да се извинява6 то и мен стра6но ме дразни лигавкото и глас4е, но пък останалото и е наред...!!!!!!!! Сладка мацка е

.
Рейчъл си е мацка от всякъде

Малко гадна роля играе но иначе като цяло е готина
solenka
Mar 8 2006, 21:21
Рейчъл си ме кефи и то доста. Сладурана голяма е. А с нейните номерца много се развеселявам. За мен не е отрицателен герой, тя ту прави мръсотийки, ту нещо добро. А пък гласчето и, най - много то ме кефи.
fenka_lucas_i_brooke
Mar 8 2006, 21:24
Според мен е сладурана,има готино тяло!Абе супер си е момичето!Вярно че ми е идвало по някой път да я удуша хахаха което е невъзможно ама това е заради ролята й във филма!Иначе ме кефи!
snowpatrol
Mar 8 2006, 21:57
Рейчъл..
Като жена - наистина много сладка според мен, има някакъв особен чар в нея, нещо в лицето, или усмивката.. Не мога да определя къде точно, но го има определено

Като актриса - като цяло, не бих казал че е нещо по особенно от другите guest stars в сериалите от този тип и sit-coms (тип Joey), просто капка в морето, не се отличава с нищо, поне за мен.
Като героиня - неутрално отношение имам към нея като героиня, но след последните епизоди, а може би най-вече случката с payton/lucas клони към негативно, но като цяло ми изглежда като тъжно момиче, което иска да бъде необходимо, на който и да е, момиче, което иска да я забележат.
Eli_Baby
Mar 8 2006, 22:20
Еми имам много двустранно мнение за нея...като външен вид е много готина (е на колкото Брук де) а иначе за характера...хмм доста ми е трудно да определя.Струваше ми се доста злобно настроена преди 16 епизод и не я понасях особено обаче сега ми се струва че се е променила и вече няма да е такава гаднярка
Рейчъл че е сладурана...сладурана е...много е красива ...обаче не ме кефи много ... че си прави квото си иска, така си...че не й пука от нищо така си е(тва ме кефи в нея) ...ама има нещо което ме дразни в нея на моменти... и аз самата незнам защо (ххихихи) ...
James towel keeper
Mar 9 2006, 10:42
Ами Рейчъл е готина!

Хубава е, и няма да го отричам! Вярно, че и мен гласът и ме дразни.. един такъв...
Като характер - вярно че направи няколко мърсотии, но в крайна сметка, нашите хора ги превъзмогнаха!
И нещо ме кара да мисля, че след този 16 епизод тя ще се промени... А и в един спойлер пишеше, че ще има нещо с Маут, и би трябвало да стане добра... нали?
Lolipop
Mar 9 2006, 11:01
На външен вид е готинка,обаче гласът й е малко странен.Героинята си пада лошичка!
slipped^
Mar 9 2006, 12:10
На външен вид наистина е много готина ((:
Но героинята и ме дразни
Мене много ме кефи.Супер мацка.
mimi_54
Mar 11 2006, 21:30
а пичката е супер яка

тя супер мн се бута и накрая ша стане от добрите ша видите :РрРр или пък ша изфърчи ... сЕмпатично дИте е :Р
Loshka
Mar 12 2006, 11:08
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 11 2006, 08:16 PM)

Но в този сериал според мен са се постарали във всеки един герой да присъстват и отрицателни и положителни качества.
Само в Дан не откривам такива аз, но не може всичко да е цветя и рози все пак.
Рейчъл в последния епизод е в някаква много различна светлина... Абе кефи ме.
Като нищо да се сприятелят с Брук в следващите серии.
_HriS_TinA_
Mar 12 2006, 11:10
QUOTE(Loshka @ Mar 12 2006, 11:08 AM)

Като нищо да се сприятелят с Брук в следващите серии....
Хммм с Брук е малко вероятно но с Пейтън пове4е

,все пак слу6ат една и съ6та музика и така нататък

....
Devil^Rose^^
Mar 12 2006, 11:20
Ммм незнам
![2thin[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thin[1].gif)
малко ме съмнява, след като Рейчъл понапи Пейтън и я прати при Лукас Пейтън вече ще е нащрек с Рейчъл и няма да бърза да стават приятелки
Loshka
Mar 12 2006, 11:21
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Mar 12 2006, 11:10 AM)

Хммм с Брук е малко вероятно но с Пейтън пове4е

,все пак слу6ат една и съ6та музика и така нататък

....
E, в информацията за следващия епизод пише, че ще се съюзят, за да помагат там. Нищо не се знае.
feel_me
Mar 12 2006, 19:06
още не съм я видяла в сериала,ама на тия снимки не ми харесва
_HriS_TinA_
Mar 25 2006, 00:49
Този пост 6те6е да е в тема Спойлери но като се замислих и като го довър6их мисля 4е по се връзва ето тук :
QUOTE(Menna @ Mar 24 2006, 06:13 PM)

"Mouth and Rachel also sleep together for the first time. One secret revealed is that Rachel is a virgin."

.....и така до безкрай ...аз бях разбрала 4е Рей4ъл и Маут 6те спът заедно от някакъв преден спойлер...но тва второто за нея хммм ...зву4и наистина страннo...но 6те ми е интересно да го видя как 6те го представят в сериата ...еее може би това наистина е доказтелство 4е Рей4 не използва6е Маут изоб6то и ве4е може би героинята й запо4ва да се разкрива и зад маската на едно уверено и "нахакано" се крие не6то съвсем разли4но

... хихих исках това да се слу4и за да запо4нат пове4е хора да я разбират и харесват ...еее аз много си го съ4иних накрая с това THE GOOD GIRL ..но пък ни6то 4удно това да стане ...и 6те стане

....
...а вие какво мислите за това

...
Devil^Rose^^
Mar 25 2006, 10:22
Хммм интересно .... всъщност не е чак такава изненада. Някой момичета си изграждат такъв имидж защото ги е страх да признаят истината и всъшност те не са чак толкова лоши и зад всичко това седи едно добро момиче. Изглежда Рейчъл е точно този тип
Ето още малко спойлери за Рейчъл:
Rachel has sex with hot uncle cooper........ we know uncle cooper is back for the ravens game 3.20
and he stays for naley renewal.... significant things happen at rachels cabin....
also who is rachel and is she really a virgin. Rumour is and I cannot confirm this yet and I hate to post it but i did hear from a source that maybe just maybe Rachel had a hand in the time capsual opening. And at some point (write those letter so we can find out) we will find out her hatred of brooke and why she has it.
Devil^Rose^^
Mar 25 2006, 13:16
_HriS_TinA_
Mar 25 2006, 13:32
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 25 2006, 01:16 PM)

чичото на Нейт а

Ммм той ако не се лъжа бе6е доооста сладък

....
Life_is_a_Bitch
Mar 25 2006, 14:29
Да чичото на Нейт - Купър, наистина беше много готин!
И много ще ми е интересно да разбера, защо Рейчъл мрази Брук толкова много - едвали ще е от едната злоба.
На външен вид е много привлекателна, няма как да се отрече. Въпреки че Рейчъл се предполага да е отрицателна героиня, на мен лично ми харесва. Умее да поставя хората на мястото им. Много ми хареса, когато беше заедно с Лукас в магазина на Брук и и каза "Търся нещо за сестра ми...тя е малко закръгленичка, знаеш, твой размер." И въпреки това постъпи супер гадно, когато записа Брук на съзтезанието за нови дизайнери, което беше в уикенда на съзтеането за мажоретки. И все пак не можа да попречи на Брук да дойде...
Като цяло е готина.
ludoto_mimi
Apr 2 2006, 20:57
Кой е тоя чичо?
QUOTE(ludoto_mimi @ Apr 2 2006, 09:57 PM)

Кой е тоя чичо?

чичото на Нейтън. Той беше в епизода, когато Нейтън катастрофора. Брат на Деб.
ludoto_mimi
Apr 2 2006, 21:04
QUOTE(Nasi @ Apr 2 2006, 10:00 PM)

QUOTE(ludoto_mimi @ Apr 2 2006, 09:57 PM)

Кой е тоя чичо?

чичото на Нейтън. Той беше в епизода, когато Нейтън катастрофора. Брат на Деб.
Аааа вярно. Той е готин.
scandalous_girl
Apr 2 2006, 21:05
Оооо,да,той беше много хубав. Интересно ми е как по-точно ще го съберат с Рейчъл.
april^^
Apr 2 2006, 23:46

Като двойка адски си допадат според мен

Пък и той е уникален пич
_HriS_TinA_
Apr 2 2006, 23:49
Аха с две ръце
ЗА макар 4е ве4е и с Устата по4нах да я възприемам ...но пък този си е 4истокръвен саблазнител и красавец

....сладки биха били

...
много е готина и красива

супер сладка е,а е и чаровна

но не може да се мери с София
PiToMeN
Apr 3 2006, 14:33
Лично на мен ми допада характера й. Въпреки, че когато се появи създаде впечатление, че ще бъде гадна, подла и т.н., мисля, че режисьорите ще я променят доста в оставащите епизоди.
^^HeLa^^
Apr 3 2006, 20:14
определено актрисата е доста симпатична, а героинята започна като лошо момиче, но си мисля че до края на сезона ще се промени, дори започна, след като си призна за капсулата на времето. Като цяло мисля че внася свежест във епизодите може би малко се доближава по характер до Брук в началото на първи сезон еми това е в общи линии
Mar4eto
Apr 3 2006, 21:37
Много ме кефи това момиче

много е хубава и даже не мога да я възприемам като лоша

голяма е сладурана и въпреки че до голяма степен оплеска нещата,много ме радва,особено като махна буквичката ,беше много сладко

!а някой беше казал че е женския вариант на Дан-тя не може да му стъпи на върха на бялото на нокъта на малкия пръст на левия му крак
![mrgreen[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/mrgreen[1].gif)
аз си мисля че тя се оправя,а относно тайната и-WOW!дано само не оплеска нещата с маут,на мен лично са ми много сладки двамата!
аз имам един въпрос(извинявам се ако се повтаря)Тя Рейчъл докога ще остане в сериала?
Даниел Харис е голяма сладурана,определено хваща окото и е много чаровна!
Що се отнася до героинята и Рейчъл,в интерес на истината в началото на сезона ми допадаше,особено когато с Брук посотянно се караха(не че сега е по-различно).Беше по-нахакана,по-самоуверена и по-повърхностна(не казвам,че това е хубаво качество,но беше интересен образ поне за мен).Определено след престрелката в у-щето и след т.нар "промяна" в държанието на Рейчъл,както приятелството и с Маут,ужасно много взе да ми досажда.
И като се има предвид колко много "обичам" Маут,като видя тяхна сцена заедно,се моля по-бързо да свърши,защото не се издържа.
ooo уникално красива е, но героинята и не ми харесва особенно. малко ми е мачно за нея за6тото според мен е доста луда и живее двоинствен живот, не живее така както иска а така както трябва, това е много лошо. според мен ще има доста интересни неща около нея в следващите епизоди.
~*Haley*~
Apr 23 2006, 20:32
На мен ми харесва много актрисата,но героинята и Рейчъл много ме дразни с това което прави сега с Маут,някво дава му надежди и после като той и върже....

(е тва му го праи
The Black Dragon
Apr 23 2006, 22:54
Шшшш тая ми е фаворитката, заедно с Брук. Супер луда пичка е честно! Мноо и се кефя! Даже по-ме кефи и от Брук. Голяма мръсница е
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.