Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Rachel Gattina - The Dancing Girl
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
fenka_lucas_i_brooke
1. DaniEl
2. CiNdEreLLa``
3. *PeyT*
4. Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6. _HriS_TinA_
7. winona
8. FaLLOuTbOy
9. kalin4eto_
10.devon
11.kingsize-4eto
13. dqvol4e7o_mims
14.LoF_Chad
15.sweet_DENI_f
16. Bong
17.qwe123
18.**SopHiA**
19.sladuranka
20.fenka_lucas_i_brooke

Цццц как може да ме няма пропуск!!!
sophia__
1. DaniEl
2. CiNdEreLLa``
3. *PeyT*
4. Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6. _HriS_TinA_
7. winona
8. FaLLOuTbOy
9. kalin4eto_
10.devon
11.kingsize-4eto
13. dqvol4e7o_mims
14.LoF_Chad
15.sweet_DENI_f
16. Bong
17.qwe123
18.**SopHiA**
19.sladuranka
20.fenka_lucas_i_brooke
21.sophia__
Estell
Ооо определено Рейчъл си има повече фенове сега... И аз се включвам! Аз отдавна си я харесвам, само че не съм видяла броенето...

1. DaniEl
2. CiNdEreLLa``
3. *PeyT*
4. Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6. _HriS_TinA_
7. winona
8. FaLLOuTbOy
9. kalin4eto_
10.devon
11.kingsize-4eto
13. dqvol4e7o_mims
14.LoF_Chad
15.sweet_DENI_f
16. Bong
17.qwe123
18.**SopHiA**
19.sladuranka
20.fenka_lucas_i_brooke
21.sophia__
22. Estell
Angel_Lady
Е, жалко, че започна да ни става по-симпатична точно при напускането си sad.gif
Bloody_Tears
Да се надяваме,че ще се върне.Ще ми е много мъчно за нея sad.gif
Gossip Girl
1. DaniEl
2. CiNdEreLLa``
3. *PeyT*
4. Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6. _HriS_TinA_
7. winona
8. FaLLOuTbOy
9. kalin4eto_
10.devon
11.kingsize-4eto
13. dqvol4e7o_mims
14.LoF_Chad
15.sweet_DENI_f
16. Bong
17.qwe123
18.**SopHiA**
19.sladuranka
20.fenka_lucas_i_brooke
21.sophia__
22. Estell
23. Prinston girl

Кефи ме smile.gif Сладурана е , нищо , че не е добричка

Mimi
100% ли няма да я има повече в серияла?
SeMiNi
1. DaniEl
2. CiNdEreLLa``
3. *PeyT*
4. Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6. _HriS_TinA_
7. winona
8. FaLLOuTbOy
9. kalin4eto_
10.devon
11.kingsize-4eto
13. dqvol4e7o_mims
14.LoF_Chad
15.sweet_DENI_f
16. Bong
17.qwe123
18.**SopHiA**
19.sladuranka
20.fenka_lucas_i_brooke
21.sophia__
22. Estell
23. Prinston girl
24. SeMiNi blush.gif

И ето малко линкове за нейни фен сайтове rolleyes.gif

D-Harris.Net
Danneel Haris .Net
Danneel Harris Fans
sladuranka
Нови, много готини снимки на Данийл:

susito
Рейч е голяма сладурана!Кефи!Да вярно,че точно тя беше причината за смъртта на Джими и Кийт(въпреки,че Дан го уби,но ако не беше отваряла капсулата изобщо нямаше да има стрелба).Заради нея без малко да умрат и Нейт и Купър!Абе за много неща е виновна,но и много е помагала на Брук...изявявала се е и като добра приятелка!Не е много красива(поне за мен) и не ми е в челната тройка на най-красивите ОТХ момичета,но пак е готина и в лице и в тяло!
DaniEl
Малко нови снимки mrgreen[1].gif

Прекрасна както винаги! rolleyes.gif
susito
оле кво е сладурче тука smile.gif ...тя не че по принцип не е де
Bloody_Tears
Наистина е много красива. Мерси за снимите smile.gif Веднага се захващам да правя тапетчета biggrin.gif
qwe123
На тези снимки наистина е мнооооого красива!!!А тази с кученецето ми е най-сладичка tongue.gif
brooke_d
Наистина попринцип самата актриса е много готина и сладка!!!БРАВО много хубави снимки!!!
brooke_d
Наистина попринцип самата актриса е много готина и сладка!!!БРАВО много хубави снимки!!!
brooke_d
Saphira
Ем явно съм едниствената която изобщо не я харесва!Рейчъл първото което е страшно надута самовлюбена и изключително ме изневи когато се сваляше на Нейт,просто идеше ми да и забия два юмрука,но да не споменавам когато Рейчъл се опита да удари Хейли в епизода с какесата на Нейтън мн се изкефих когато Хейли я фрасна просто максимално се изкефих worthy.gif worthy.gif worthy.gif !А колкото до външноста и в лице не е зле,хубавичка е,но в тяло нека си признаем не е нищо особено като изключим големият бюст!Сори ако съм обидила някой но просто това мисля за самата героиня 2sor[1].gif 2sor[1].gif 2sor[1].gif
emma_r
1. DaniEl
2. CiNdEreLLa``
3. *PeyT*
4. Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6. _HriS_TinA_
7. winona
8. FaLLOuTbOy
9. kalin4eto_
10.devon
11.kingsize-4eto
13. dqvol4e7o_mims
14.LoF_Chad
15.sweet_DENI_f
16. Bong
17.qwe123
18.**SopHiA**
19.sladuranka
20.fenka_lucas_i_brooke
21.sophia__
22. Estell
23. Prinston girl
24. SeMiNi
25.emma_r blush.gif
Nasi
Цитат(Saphira @ Apr 9 2007, 19:53) *
Ем явно съм едниствената която изобщо не я харесва!Рейчъл първото което е страшно надута самовлюбена и изключително ме изневи когато се сваляше на Нейт,просто идеше ми да и забия два юмрука,но да не споменавам когато Рейчъл се опита да удари Хейли в епизода с какесата на Нейтън мн се изкефих когато Хейли я фрасна просто максимално се изкефих worthy.gif worthy.gif worthy.gif !А колкото до външноста и в лице не е зле,хубавичка е,но в тяло нека си признаем не е нищо особено като изключим големият бюст!Сори ако съм обидила някой но просто това мисля за самата героиня 2sor[1].gif

Не си сама, напълно съм съгласна. Абсолютно точно го каза, аз не я харесвам от миналата година, когато правеше номера на Лукас и Брук. Тя стана причината за много трагедии и няма с две три сълзи да си изкупи вината. След епизода със стрелбата в училището си помислих, че може да се промени, но не стана и втори шанс от мен няма да получи, то вече няма и за кога.

Ето постера за новия филм на Даниел, с доста познати лица в него. Актрисата, която играе Шели в ОТН и Дженсен от СН. Бетъни Джой пък участва с три песни в саундтрака:

Devil^Rose^^
Цитат(Nasi @ Apr 12 2007, 08:58) *
Ето постера за новия филм на Даниел, с доста познати лица в него. Актрисата, която играе Шели в ОТН и Дженсен от СН. Бетъни Джой пък участва с три песни в саундтрака:

Aaaa .. не е човешко Sean Patrick Flanery и Jensen Ackles и тези двечките :X

Adorkable
1. DaniEl
2. CiNdEreLLa``
3. *PeyT*
4. Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6. _HriS_TinA_
7. winona
8. FaLLOuTbOy
9. kalin4eto_
10.devon
11.kingsize-4eto
13. dqvol4e7o_mims
14.LoF_Chad
15.sweet_DENI_f
16. Bong
17.qwe123
18.**SopHiA**
19.sladuranka
20.fenka_lucas_i_brooke
21.sophia__
22. Estell
23. Prinston girl
24. SeMiNi
25.emma_r
26.Adorkable
Рейчъл определено има твърд характер,хитра,красива,с невероятно тяло тя бързо ми стана любимка ^^.
DesiTo
Bloody_Tears
Хих, много е сладичка smile.gif
eL
Снимката е трепач Дес bigarmhug.gif Ех този Jensen ... и 10 см брада да си пусне пак ще си е дяволски секси wub.gif

И да не става оф - малко нови снимчици на Даниел biggrin2.gif :

acm_pippo
Явно самата актриса е много готина. Но ролято която играе не ми допада изобщо
*PeyT*
Ммм тази снимка с Дженсън е мн готина 3.gif blush.gif Искам да гледам филма, искам, искам.. emoticon1 (53).gif emoticon1 (119).gif
Ели, снимките на Даниел също са мн готини! 4.gif Супер яка мацка, винаги ме е кефела... Аз съм от малцинството, което не мрази героинята й в ОТХ.. rolleyes.gif tongue.gif
FaLLOuTbOy
27. FaLLOuTbOy

За мен, тя е най-добрата актриса от ОТХ. worthy.gif
slaitime
Мойта любимка. Страшен характер, а за красотата й спор няма
Ice^Ice^Baby
Искаммм още Рейчъл. Сериалът има нужда от нея-вече ми е мъчно ако няма да я има занапред sad.gif
siska
Уау сега гл "какво харесвам в теб" и забелязах, че Даниел участва, беше с доста по-късичка коса и само за малко се мярна в този епизод, но ме и да има още участия. smile.gif
Bety
Ето още няколко снимки на Даниел 4.gif

тук е много сладка rolleyes.gif

sofi7o
Аз я харесвах дори като беше гадничка biggrin2.gif а сега още повече blush.gif
sladuranka
Някой зане ли кога излиза филма с Данийл "Ten Inch Hero"? Чета все хубави коментари за него, но никъде още не мога да го намеря unsure.gif dry.gif . То доколкото знам официалната му премиера даже не се е състояла още blink.gif ...само пред-премиера е имал филма за сега wacko.gif .
sladuranka
Нови снимки на Данийл

Adorkable
Ааа Сладуранка много мерси за снимките,Даниел е ослепителна както винаги..Имам чуството ,че това момиче няма да спре да се разхубавява wub.gif .А четох в един нейн фен-сайт ,че излиза с Дженсън Ейкълс biggrin2.gif.Дано да не е само "излизане" тяхното,ще са страхотна двойка mrgreen[1].gif.
candy
Страшна мацка една от любимките ми в сериала харесвам много ролята й.Не играе типичното добро момиче знае какво иска и го постига
ALeX4e7y^
1. DaniEl
2. CiNdEreLLa``
3. *PeyT*
4. Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6. _HriS_TinA_
7. winona
8. FaLLOuTbOy
9.LoF_Chad

Ей мен,защо ме нямааа тцтцтц!Голяма мецка и много кефи,още от първия епизод ,в който се появи !!!!!!
ladysunshine
Рейчъл въобще не ме дразнеше , само веднъж ме издразни когато се сваляше на Нейтън. Но иначе мн ме кефи, е малко забарква някви интриги, ама поне е интересен персонаж
brooke_scott
мен в на4алото ми беше с-р гадна ку4ка понеже като Пейтън заставаше на пътя на Брукас, но като станаха приятелки с Брук нямам проблеми с нея wink.gif
brooke_d
Страшна мацка е тая...въпреки че и мен на много моменти ме е нервила, но просто има супер тяло момичето и много ме кефи smile.gif
MoNrOsE
Много е красива,мен ме кефи,въпреки че в сериала ме дразни...
CrAzY_LaDy
хах бе квото и да си говорим е ебати мацката smile.gif точно знае кво иска и го постига...което е хубаво и излъчва някъв сексапил...бе още се чудя коя по-ме кефи (: дали тя или Брук...ма май Брук най си ме радва blush.gif
mimetyyy
Мнооооооооого яка.......супер е.Много интриги забърка,но поне беше забавно с нея!
Ice^Ice^Baby
ЯКа мацка нз 6то я махат от ОТН
Aиде аз сЪм 10
1. DaniEl
2. CiNdEreLLa``
3. *PeyT*
4. Brooke 92^
5. Peyton Sawyer
6. _HriS_TinA_
7. winona
8. FaLLOuTbOy
9.LoF_Chad
10.Ice^Ice^Baby
dEniChka
Кефи ме по принцип,а и в сериала сьщо ,вьпреки че на моменти ме е дразнила..ако не беше тя сериала щеше да е малко скучен wink.gif Жалко,че я махат по нататьк..
brooke_scott
аз пък не мисля 4е сериала е щял да бъде ску4ен без Рей4ъл, тя беше мн гадна ку4ка в на4алото и можеше да минем и без нея. 4естно казано нищо не ме кефи в нея дори не мисля 4е е хубава външно ама както и да е
Mai4et0
Цитат(brooke_scott @ Aug 20 2007, 10:40) *
аз пък не мисля 4е сериала е щял да бъде ску4ен без Рей4ъл, тя беше мн гадна ку4ка в на4алото и можеше да минем и без нея. 4естно казано нищо не ме кефи в нея дори не мисля 4е е хубава външно ама както и да е

Ти си Рейчъл-мразка 9.gif
18.gif
DesiTo
Sonya Dakar Emmy Gifting Lounge -
Day One in Beverly Hills, California on September 10, 2007

♥Didito♥
Първона4ално Рей4ъл не ме кефеше особено в 3-ти сезон mad.gif ,но в 4-ти стана добри4ка към Брук и ся горе-долу пове4е ми харесва smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.