Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пейтън и Джейк
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
mirka
Радвам се ,че ти харесват Alma:)И аз мисля,че Пейтън го обича,пък и когато Люк й каже,че обича Брук,тя ще се върне при Джейк.Аз се надявам да няма 4 сезон,защото ми писна постоянно да се сменят двойките wacko.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Devil^Rose^^
В последните епизоди бяха много сладки и наистина ми харесаха ... айде и Пейтън заслужава малко щастие и ако това означава да е с Джейк, от мен да мине да са заедно 10.gif Обаче не е честно към края на сезона решават да го върнат за да не остане Пейтън сама. Поне аз с токова усещане съм останала и затова двамата не могат да ме грабнат huh.gif ... нещо им липсва unsure.gif
GaRgAmElKa
харесват ми и то мн мн 4.gif
Alma
къде се изгубихме фенчетата на Джейтън....я да се стегнем и да поизмислим нещичко за наще любимци...Аз много познания и време нямам да правя клипчета, ама вярвам във вас!!!!! wink.gif
~*Haley*~
Мен не ми харесват като двойка....смисъл някак си си мился че Пейтън си е за Лукас wub.gif а и след последните епизоди с тях май няма да има Джейтън wacko.gif А и както самия Джейк каза Пейтън си обича Лукас!!!Но все пак се надявам да запазят Браян в сериала rolleyes.gif
~*Haley*~
Мен не ми харесват като двойка....смисъл някак си си мился че Пейтън си е за Лукас wub.gif а и след последните епизоди с тях май няма да има Джейтън wacko.gif А и както самия Джейк каза Пейтън си обича Лукас!!!Но все пак се надявам да запазят Браян в сериала rolleyes.gif
brooke*
аааа не!на мен джейтън ми харесват като двойка и то много!още от самото начало си мислех че ще стане доста важен герой! rolleyes.gif и то кво стана!
много са сладки!!! 10.gif
ludoto_tedi
моля ви се..... аз не го харесвам въобще само като ги видя и думи нямам..... не знам казвам това може би защото съм заклет Лейтън фен обаче съм АнтиДжейтън!!!!!!!!!!!!!!!

Пс:надявамс е да няма обидили се! smile.gif
Alma
е няма обидени, но аз ддори не мога да разбера как Лейтън феновете толкова време успяват да запазят надеждата че ще има Лейтън, след като от 1ви сезон не се случва нищо между тях почти.... сега със сигурност ще продължат интрижката около т.нар триъгълник, но искрено се надявам Джейк да се върне защото обрата в края на 3 сезон хич не ми хареса!!!!
GaRgAmElKa
[/b]е ludoto_tedi няма да се засегнем!!!но сериал4ето става все по непрдсказуемо и нз какво ве4е да о4аквам!!![b]
Nasi
Малко фен арт и за третат двойка в нашето сериалче:
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Alma
inlove.gif
Наси страхотни са мерси много biggrin2.gif
Надявам се нямаш против да си избера едничко за подписче blush.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ееее Наси страхотни са браво!
brooke*
браво,Насенце!винаги ще има за какво да ти се благодари! biggrin2.gif
CrAzY_AbOuT_OTH^^
QUOTE(brooke* @ Jun 16 2006, 18:21) *

браво,Насенце!винаги ще има за какво да ти се благодари! biggrin2.gif

Определено стахотни снимки Насе!!!!!!! 1clap[1].gif 0106[1].gif
Nasi
Джейк и Пейтън - сезон 1 - гифче

Quotes About JP
"I think Peyton has this sanctuary with Jake...and what everyone loves, is that I have the same one with her." - Bryan Greenberg on Jake & Peyton

"God, I wish it would last, I really don't know. I've been badgering Mark Schwahn: "Make Greenberg stay!", "Make Greenberg stay!"...I hope he stays around, I'll miss him if he goes!" - Hilarie Burton on Jake & Peyton

"The whole Jake and Peyton thing was destiny based on their footwear." - Mark Schwahn on Jake & Peyton

Незабравими моменти:
IPB Image
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Видео:

IPB Image

http://www.poupa-desertrose.org/NeverAloneJP.zip

IPB Image

IPB Image
seduction_55
Джейк е много по-добър за Пейтън отколкото Лукас.Страхотна двойка са.Направо са изключително сладки inlove.gif
BlaCk~RoSe~
[i]Ми да сладки са вярно е че много се обичаха може би тва е единственото момче което може да замести Лукас и Пейтън да обича истиснки накрая сигурно пак ще се съберат едва ли ще се разделят Брукас..
Lucky Me_{}
Пейтън и Джейк на мен лично много ми харесват...много са готини заедно и той просто я кара да се усмихва.Когато е с него, Пейтън е щастлива и просто се променя, започва да сияе smile.gif Определено (поне по мое мнение де) двамата си пасват много повече отколкото Пейтън и Лукас... rolleyes.gif
lemmy
Те са любимата ми двойка, наистина са супер сладки заедно, а Джейк е направо бомба обожавам го наистина е един прекрасен герой тва да си баща на 17 не е лесно а той е просто превъзходен баща и певец и с Пейтън са супер яки наистина мноу ме радват.
Mrs.Ackles
Оф, да ви кажа Джейтън никога не са ме кефили... dry.gif Някак си са ми леко скучни, пък и не мисля, че между тях съществува истинска любов! А пък с Лукчо са толкова сладки заедно! blush.gif blush.gif blush.gif След Нейли те са ми любимата двойка! icon_peace.gif А може би не ми харесват поради причината, че просто ненавиждам Джейк (нищо лично към феновете му unsure.gif ), но просто има нещо в излъчването му, което ме дразни! И съм 100% сигурна, че той се явява нещо като заместител на Люк, защото той тогава беше с Брук, а пък Пейт беше сама (както винаги... cry.gif ) и за тва си опитваше да си внуши, че обича Джейк, а пък любовта й към Лукас не е изгаснала.... 9.gif
*PeyT*
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Jul 26 2006, 10:59) *

Оф, да ви кажа Джейтън никога не са ме кефили... dry.gif Някак си са ми леко скучни, пък и не мисля, че между тях съществува истинска любов! А пък с Лукчо са толкова сладки заедно! blush.gif blush.gif blush.gif След Нейли те са ми любимата двойка! icon_peace.gif А може би не ми харесват поради причината, че просто ненавиждам Джейк (нищо лично към феновете му unsure.gif ), но просто има нещо в излъчването му, което ме дразни! И съм 100% сигурна, че той се явява нещо като заместител на Люк, защото той тогава беше с Брук, а пък Пейт беше сама (както винаги... 1crying[1].gif ) и за тва си опитваше да си внуши, че обича Джейк, а пък любовта й към Лукас не е изгаснала.... 9.gif

4.gif 4.gif 4.gif Напълно си права!! biggrin2.gif Джейк се явява просто като жалък заместител! blink.gif Вярно е, че по едно време Пейт беше мн щастлива с него и чак и светеха очичките, но той постоянно я зарязваше unsure.gif съгласна съм, че наистина имаше основателна причина, но не мисля, че беше честно спрямо нея, тя прекалено много изстрада и той беше поредния човек, който я напусна и я остави сама! Колкото и да не ми харесва, трябва да си призная, че между тях определено има някакви чувства, НО Пейт никога нямаше да му се хвърли в прегръдките ако Люк беше свободен! Опита се да продължи напред и да си внуши, че тва с Джейк е по-силно, но то се видя, че не е...и беше мн благародно от негова страна да й покаже кой е верния път smile.gif ! Искрено се надявам Пейт да не се върне при Джейк и Джени, защото имам опасения, че ако пак го направи този път ще е завинаги! dry.gif Според мен може да е истински щастлива само и единствено с Лукас! Ае спирам, че мн се разфилософствах! 10.gif biggrin2.gif
Menna
QUOTE(*PeyT* @ Jul 26 2006, 15:19) *
Джейк се явява просто като жалък заместител!
Съжалявам,но не мисля,че Джейк беше "Жалък заместител". blink.gif
Тази двойка никога не ми е била сред любимите,но в никакъв случай не мога да определя Джейк като "жалък".Той я обичаше(предполагам продължава да я обича),беше до нея,когато имаше нужда от него и той беше човека,който я накара да разбере към кой изпитва по-дълбоки чувства.
Бих казала,че той е един прекрасен персонаж и определено привлича симпатиите ми.С Пейтън просто нямаха шанса за по-голямо развитие(Липсваше и още нещо).
Виж Феликс е друго нещо!Това беше "жалък заместител" за Брук-човек,който не я уважаваше,човек който не уважаваше най-добрата и приятелка,най-вече човек,който не уважаваше дори сестра си,но това е за друга тема.

НО Пейт никога нямаше да му се хвърли в прегръдките ако Люк беше свободен!
Всъщност той беше свободен във 2ри сезон smile.gif (Изключвам 4-те епизода,в които беше с Анна.Тогава и Брук беше с Феликс)така че Лукас си беше "на пазара". 18.gif
*PeyT*
QUOTE(Menna @ Aug 6 2006, 21:58) *

НО Пейт никога нямаше да му се хвърли в прегръдките ако Люк беше свободен!
Всъщност той беше свободен във 2ри сезон smile.gif (Изключвам 4-те епизода,в които беше с Анна.Тогава и Брук беше с Феликс)така че Лукас си беше "на пазара". 18.gif

Даммм..и защо ли тогава Пейтън не беше с него..ами значи, първо не искаше повече да наранява Бруки и искаше тя да й прости, а Брук защо й прости - точно защото почна да се държи хладно с Лукас! Щеше ли да й прости ако двамата останеха заедно?! blink.gif Не мисля...,Лукчо спа с Ники..така че..Мисля, че причините са доста основателни, особено 1-та!

А за Джейкчо се поправям! Ще махна жалък, защото от части може да се каже, че съм съгласна с теб..но че си беше заместител няма спор...Пейтън намери добър човек, който да обича само нея, а нейното най-голямо желание е да избяга от самотата..А и, когато говореше с Ели кой мислиш, че имаше предвид - Джейк или Лукас? smile.gif На това момиче най-голямата му грешка е че постоянно се жертва! Време е да помисли малко и за себе си!
lemmy
QUOTE(*PeyT* @ Aug 13 2006, 17:06) *

А за Джейкчо се поправям! Ще махна жалък, защото от части може да се каже, че съм съгласна с теб..но че си беше заместител няма спор...Пейтън намери добър човек, който да обича само нея, а нейното най-голямо желание е да избяга от самотата..А и, когато говореше с Ели кой мислиш, че имаше предвид - Джейк или Лукас? smile.gif На това момиче най-голямата му грешка е че постоянно се жертва! Време е да помисли малко и за себе си!

Аз не съм съгласна, те наистина се оби4аха и той не беше никъкав заместител или нещо подобно, тя го оби4аше ужасно много просот не толкова колкото Люк и според мен това си беше гадна грешка от нейна страна, защото така загуби най-добрата си приятелка и шанс за прекрасна любов с Джейк, но пък и от ли4ен опит знам 4е не бива да се крият 4увствата от самия себе си тъй 4е я разбирам прояви голяма смелост да си признае 4е оби4а Люк... нз изобщо с кой трябва да бъде и няма да казвам мение с кой може защото ще съм пристрастна към Джейк, но тя е наистина смело моми4е тва си е истината...
lorrra
Да си кажа честно Пейтън и Джейк като двойка не ми харесват.И аз мисля,че Пейт обичаше Джейк(то си и личеше),но не колкото Лукас.Иначе Джейк си е сладур.Добър баща и приятел.Но не може да заеме мястото на Лукас в сърцето на Пейтън.
seduction_55
IPB Image
Mrs.Ackles
QUOTE(Nasi @ Jun 13 2006, 01:11) *

Малко фен арт и за третат двойка в нашето сериалче

Ъъъ, чак сега го видях - четвъртата! Нейли, Лейтън, Брукас и чак тогава Джейтън! huh.gif
А, и съм напълно съгласна с *PeyT* и с lorrra за всичко! worthy.gif
Nasi
Не искам да пиша тук за Лейтън, но ще го направя, за да отговоря на въпроса ти.

Аз доколкото си спомням Лукас и Пейтън т.нар. Лейтън никога не са били двойка в релностите на сериала. Единствения път, когато бяха заедно беше зад гърба на друг човек. Това означава, че не са били двойка в пълния смисъл на думата. А Пейтън и Джейк бяха доста време заедно. Така, че според мен с право може да се каже, че са били третата двойка в сериала, за сега, защото бъдещето може да се промени, но поне засега нещата са такива каквито са.
Mrs.Ackles
QUOTE(Nasi @ Aug 20 2006, 18:52) *

Аз доколкото си спомням Лукас и Пейтън т.нар. Лейтън никога не са били двойка в релностите на сериала. Единствения път, когато бяха заедно беше зад гърба на друг човек. Това означава, че не са били двойка в пълния смисъл на думата. А Пейтън и Джейк бяха доста време заедно. Така, че според мен с право може да се каже, че са били третата двойка в сериала, за сега, защото бъдещето може да се промени, но поне засега нещата са такива каквито са

Еми, не съм много съгласна с теб! Напротив, Лейтън са били двойка макар и за кратко! Ето, например, когато Лукас излезе от болницата и скъса с Брук, той отиде при Пейт, защото беше с нея, пък и имаше една серия (Люк не беше с Брук), в която той каза на Пейтън, че двамата са гаджета!
Nasi
Не мисля, че си права, но тъй като тук не е мястото за този спор, ще спра до тук.
Mrs.Ackles
QUOTE(Nasi @ Aug 20 2006, 20:00) *

Не мисля, че си права, но тъй като тук не е мястото за този спор, ще спра до тук.

ОК, и аз смятам да спрем до тук, всеки мисли различно все пак! smile.gif
Nasi
Аз продължавам да се надявам, че все пак ще ни изненадат и в края Джейк ще се върне!!!

Това банерче страшно ми харесна:
IPB Image
seduction_55
QUOTE(Nasi @ Aug 24 2006, 21:28) *

Аз продължавам да се надявам, че все пак ще ни изненадат и в края Джейк ще се върне!!!
Дано да е така,защото това ми е втората любима двойка след Брукас.Просто много са сладки заедно.Незнам дали защото много харесвам Джейк,но той е идеален за Пейтън. happy.gif Лукас също е готин,но не колкото Джейк 4.gif Наистина това между тях беше толкова хубаво и истинско.
orhideya
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 25 2006, 16:22) *

аз не съм тяхна фенка защото си мисля, че пейтън и лукас са един за друг, но немога да не си призная че сладки заедно а и вие някакви много хубави техни моменти показвате на тези снимки smile.gif

аз ще го направя-мислех си да го направя,но нямах идея за месен-мерси smile.gif blush.gif
Summer
Пейт и Джейк са една от най-страхотните двойки в сериала. Наистина се обичат истински, обаче все нещо попречва на любовта им...много се надявам най-накрая да се съберат и да бъдат щастливи, защото и двамата го заслужават. Най-вече Пейтън....
Bloody_Tears
съгласна съм.пейтън толкова време беше сама.трябва най-сетне да са заедно,защото са един за друг.дано не ги разделят повече
DesiTo
На мен ми харесват като двойка, мисля, че много повече си подхождат, отколкото Пейтън и Лукас. Сладка двойка са, личеше си колко много се обичат.
Аз също се надявам Джейк да се върне, макар да знам, че е това е почти невъзможно. 10.gif
*PeyT*
Оххх...и аз много искам Пейтън да е щастлива, но не мислите ли, че с Джейк все нещо ще й липсва..ето в най - хубавия им момент, когато тя реши да остане при него, решиха да се оженят..видяхте какво стана! Може да обича Джейк, но Лукас винаги ще заема голяма част от сърцето й и не вярвам да успее да го забрави, щом след толкова време, случки и отричане не успя! unsure.gif Той е голямата й любов, първият човек, в който се влюби истински, който я разбираше дори без думи...онова с Нейтън според мен беше някакво увлечение и както тя сама каза веднъж, че просто е нямало кой друг, а тя не иска да бъде сама!
vivata123
аз напълно подкрепям съмър...според мен джейтън са идеалната двойка!според мен единствената причина,която ги разделя са "чувствата" на пейт към лукас,само че това не е любов.Това е нещо като неизживяна тръпка от първата любов...Ако опита с лукас,ще разбере,че истинската и стойностна любов може да открие само при джейк...Е,прав й път!Надявам се по-скоро да го проумее...

п.п.-тва си е лично мое мнение...да не се обиди някой
blush.gif blush.gif
Natali
Говеми сладури са заедно. Мисля, че Пейтън се привърза към Джени страшно много и според мен това е една от причините да има доверие към Джейк и да им атакива чувства. Определено и той много й симпатизира, но за него на първо място е Джени и не според мен, ако ще има нещо повече между тях дваматар то Пейтън трябва да реши кой иска- Лукас или Джейк и да си подреди мислите и всичко останало smile.gif
Mrs.Ackles
QUOTE(*PeyT* @ Aug 27 2006, 16:15) *

Оххх...и аз много искам Пейтън да е щастлива, но не мислите ли, че с Джейк все нещо ще й липсва..ето в най - хубавия им момент, когато тя реши да остане при него, решиха да се оженят..видяхте какво стана! Може да обича Джейк, но Лукас винаги ще заема голяма част от сърцето й и не вярвам да успее да го забрави, щом след толкова време, случки и отричане не успя! unsure.gif Той е голямата й любов, първият човек, в който се влюби истински, който я разбираше дори без думи...онова с Нейтън според мен беше някакво увлечение и както тя сама каза веднъж, че просто е нямало кой друг, а тя не иска да бъде сама!

Абсолютно съм съгласна! worthy.gif Едва ли ще успее туко така да забрави Лукчо... unsure.gif
stanislava
Малко снимки на Джейтън,sorry,ако някой вече ги е поствал smile.gif
IPB Image
IPB Image
IPB Image
fresh_girl
мн яка двойка са
seduction_55
Много ги харесвам тези двамата сладурковци.Много са ми сладки заедно.Въпреки че съм Брукас фенка,май тези двамката ми допадат повечко...много е красива любовта им.Много жалко че в 4-ти сезон няма да има Джейтън вече...sad.gifsad.gif...Няма какво друго да кажа освен че се надявам да има 5-ти сезон в който да се съберат най-накрая тези сладки същества.Джейк е много по достоен за любовта на Пейт отколкото Лукас...но за съжаление любовта е сляпа и не избираш в кого да се влюбиш.И като семейство бяха идеални,Пейт беше много повече майка на Джени отколкото Ники някога може да бъде.
Много се поотклоних,затова спирам вече. smile.gif
DesiTo

Wallpaper
- направен от РЕНИ!

Аватарите от Теди (winona)!
ludoto_mimi
И пак никой не си прави труда да спомене чии са артовете. Wallpaper-a е на Рени, а аватарите на Теди(winona).

Благодаря, Деси, но все пак графиките са взети от ФФ, а там си пише кой ги е правил. wink.gif
DesiTo
Да, не съм. Защото не съм знаела на кой са. Но след като ти написа, веднага редактирах поста си, защото все пак графиките са техни! wink.gif
seduction_55
И тук трябва да се преброим,така и така сме тръгнали да се броим в другите теми. biggrin2.gif happy.gif

1.seduction_55
orhideya
Ооо,тези двамата толкова много си ги обичам,че не мога да не се включа

1.seduction_55
2.orhideya
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.