QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Jul 26 2006, 10:59)

Оф, да ви кажа Джейтън никога не са ме кефили...

Някак си са ми леко скучни, пък и не мисля, че между тях съществува истинска любов! А пък с Лукчо са толкова сладки заедно!

След Нейли те са ми любимата двойка!

А може би не ми харесват поради причината, че просто ненавиждам Джейк (нищо лично към феновете му

), но просто има нещо в излъчването му, което ме дразни! И съм 100% сигурна, че той се явява нещо като заместител на Люк, защото той тогава беше с Брук, а пък Пейт беше сама (както винаги...
![1crying[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1crying[1].gif)
) и за тва си опитваше да си внуши, че обича Джейк, а пък любовта й към Лукас не е изгаснала....

Напълно си права!!

Джейк се явява просто като жалък заместител!

Вярно е, че по едно време Пейт беше мн щастлива с него и чак и светеха очичките, но той постоянно я зарязваше

съгласна съм, че наистина имаше основателна причина, но не мисля, че беше честно спрямо нея, тя прекалено много изстрада и той беше поредния човек, който я напусна и я остави сама! Колкото и да не ми харесва, трябва да си призная, че между тях определено има някакви чувства, НО Пейт никога нямаше да му се хвърли в прегръдките ако Люк беше свободен! Опита се да продължи напред и да си внуши, че тва с Джейк е по-силно, но то се видя, че не е...и беше мн благародно от негова страна да й покаже кой е верния път

! Искрено се надявам Пейт да не се върне при Джейк и Джени, защото имам опасения, че ако пак го направи този път ще е завинаги!

Според мен може да е истински щастлива само и единствено с Лукас! Ае спирам, че мн се разфилософствах!