Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пейтън и Джейк
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
PoLiTy'
Сладка двойка са 4.gif

1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
18.sladuranka
19.qwe123
20.VaNicHka
21. Prinston Girl
22.DaniEl
23.Adorkable
24.Broken_DreAmS
*BringMeToLife*
Много са сладки 2мата..Даже май ше е по добре Пейтън да е с Джейк ,ама..не го решавам аз 10.gif

1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
18.sladuranka
19.qwe123
20.VaNicHka
21. Prinston Girl
22.DaniEl
23.Adorkable
24.Broken_DreAmS
25. [= nAuGhty_gIrL =]
dEniChka
Много си подхождат двамата .. smile.gif
ladysunshine
Двамата наистина са мн сладка двойка, но аз предпочитам да е с Лукас
MoRJiNi_F
Не може ли да са си само Пейтън - Лукас ,Хейли - Нейтън, Брук - Феликс и да се приключи вече smile.gif Джейк не е за Пейтън ,тя си е правена за Лукас smile.gif Така ги виждам аз де ,въпреки че не е възможно.
HiLaRy`DuFf{}
Според мен не си ходят ... Пейтън трябва да е с Лукас бе smile.gif Джейк не става ..
Катeто
Пейтън и Джейк са наистина сладки заедно,но Пейт и Люк си ми харесват повече...... worthy.gif
Tedds
Пейтън и Джейк..една от любимите ми двойки,според мен ди отиват пвече отколкото Лейтън.
jivitu
Наистина бяха много сладка двойка,но винаги съм мислела, че Лукас е наи-добър за Пейтън... biggrin2.gif
girl_from_hell
Цитат(MoRJiNi_F @ Jul 20 2007, 16:43) *
Не може ли да са си само Пейтън - Лукас ,Хейли - Нейтън, Брук - Феликс и да се приключи вече smile.gif Джейк не е за Пейтън ,тя си е правена за Лукас smile.gif Така ги виждам аз де ,въпреки че не е възможно.

направена ли е за Лукас хахах smile.gif

абе сладки бяха заедно с Джейк, но винаги съм ги искала с Лукас заедно и за това може би неможаха да ме грабнат достъчно с Джейк, когато бяха заедно
♥Didito♥
На мен ли4но двамата са ми много сладки заедно, много си отиват.
`BruKas`
двамата наистина са много сладка двойка..пък и ако пейтан е с джейк ще има брукас...
Adorkable
Цитат(`BruKas` @ Sep 14 2007, 11:30) *
пък и ако пейтан е с джейк ще има брукас...

Не е сигурно,дори Лейтън да се разделят Брук няма да тича веднага след Лукас,яя.
brooke_scott
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
18.sladuranka
19.qwe123
20.VaNicHka
21. Prinston Girl
22.DaniEl
23.Adorkable
24.Broken_DreAmS
25. [= nAuGhty_gIrL =]

26. brooke_scott

мисля 4е са мн по-сладки от Лейтън и Пейтън беше мн щастлива с него
♥Didito♥
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
18.sladuranka
19.qwe123
20.VaNicHka
21. Prinston Girl
22.DaniEl
23.Adorkable
24.Broken_DreAmS
25. [= nAuGhty_gIrL =]

26. brooke_scott
27.brooke_23
dqvol4eto94
Според мен Пейтън трбва да е с Джейк ( и с Джени smile.gif )
Люк тряа да е с Брук, пък хейли с Нейтън. Тогаз всикчо ще си е муцка xD
LockedHeart
Аз също ги харесвах като двойка, но не съм съгласна с всеобщото мнение, че Пейтън обичаше Джейк. До края сърцето й така и не се отдаде на никой друг освен на Лукас. Джейк беше просто заместител. Най-близко до момчето, което Пейтън търсеше и първият, който се появи, когато беше с разбито сърце и й подаде ръка. И според мен сценаристите го показа страшно добре. А до големия плач, когато Джейк заминаваше. Това не беше толкова плач от любов. А защото "People Always Leave". А и Пейтън сама си внушаваше, че обича Джейк. Затова и толкова много време го залъгва.
Jason_Pain
Цитат(dqvol4eto94 @ Oct 5 2007, 08:19) *
Според мен Пейтън трбва да е с Джейк ( и с Джени smile.gif )
Люк тряа да е с Брук, пък хейли с Нейтън. Тогаз всикчо ще си е муцка xD

И аз мисля така wink.gif За Лукас и Брук не държа, но определено Пейтън трябва да е с Джейк.
Mr. Winchester
ми готини са заедно но не съм им фен щот съм фен на Лейтън
crazy_vili
ми според мен Пеитан и Джеик са мноо сладки и ми се иска да са заедно, но от самото на4ало на сериала се разбра 4е Пеитан 6а е с Лукас
l0v3`sk0tT
ам мен пожецхе ми харесжат като джоика лукас и пеитън smile.gif)) мн са ми сладицхкиии smile.gif н0 като Халеъ и Неитън няма smile.gif
heili
ами на мен ми харесваха като двойка сладки бяха но според мен Пейтън страдаше от това когато джейк си отиваше sad.gif инъче имаха красиви моменти заедно и бяха много мили и сладинки
RafaPoiree
Честно казано са ми любимата двойка която е съществувала в сериала!!!
poLyto
Може би, моментите в който Пейт беше с Джейк са единствените, в които не ме е дразнила чак толкова . . .
Катeто
Напоследък все повече ми се иска Джейк да се върне отново при Пейт.Започва да ми писва от цялата тази драма с Лукас,той просто не я заслужава.Дори само за един епизод искам да разбере,че някой я обича истински,защото той я обичаше,дори повече от това.Не искам да гледам как Лукас скача от жена на жена и проваля живота на всички.Незнам защо такла изведнъж се сетих за Джейтън,просто ми се иска Джейк и Джени да си вземат Пейт и да натрият носа на Лукас.

1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
18.sladuranka
19.qwe123
20.VaNicHka
21. Prinston Girl
22.DaniEl
23.Adorkable
24.Broken_DreAmS
25. [= nAuGhty_gIrL =]
26. brooke_scott
27.brooke_23
28.:PeYtOn_SaWyEr:.
ludoto_mimi
Jake & Peyton Campaign emoticon1 (106).gif
♥Didito♥
Ау това е толкова хубаво много се радвам, че още има останали Джейтъни. Съмнявам се, че петицията ще помогне, но все пак.. blush.gif
Sladura
Не съм Джейтън фен и никога няма да бъда , но клипчето е уникално 4.gif
brooke_scott
Цитат(♥Didito♥ @ May 22 2008, 23:23) *
Ау това е толкова хубаво много се радвам, че още има останали Джейтъни. Съмнявам се, че петицията ще помогне, но все пак.. blush.gif

наистина е хубаво,че има още Джейтъни и аз се радвам, а клипа е напрвен супер, мн е нежен blush.gif но за жалост и аз не мисля, че ще върнат Джейк, колкото и да ми се иска sad.gif
Катeто
Незнам кой е направил клипчето,но идеята му е страхотна.Аз лично бих пожертвала Лукас,стига Джейк да се върне за Пейт wink.gif Дори съм съгласна Лукас да е с Брук,обаче да има Джейтън.Ако Марк реши да върне Джейк,това ще е най-хубавата му идея от нз колко време wacko.gif

Sway
Муахах -- "тя предложи на Джейк... и отказа на Лукас"... ГАДНИЧКО biggrin.gif но право в целта!

И аз съм към тези, които ще се радват ако върнат Джейк при Пейтън. Someday is now! smile.gif
Sladura
Ето някой техни неща намерени из нета

by Nic
Inagr
Абе истината е, че май му предложи, защото не искаше да е сама, а да има някой, който да я обича, така както Люк, обичаше Брук, а Нейтън- Хейли.
Но и аз мисля, че Джейтън повече си отиват от Лейтън.
Дано да няма някой филм да снима и да го върнат за 6-ти сезон.
ladysunshine
Цитат(Inagr @ May 24 2008, 14:31) *
Абе истината е, че май му предложи, защото не искаше да е сама, а да има някой, който да я обича, така както Люк, обичаше Брук, а Нейтън- Хейли.

Офф да бе... глупости... Добре, че беше ти да ни кажеш истината wacko.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ May 24 2008, 14:40) *
Цитат(Inagr @ May 24 2008, 14:31) *

Офф да бе... глупости... Добре, че беше ти да ни кажеш истината wacko.gif

и според теб защо му предложи?
FintiFlushka
Амии супер бяха smile.gif много сладкии,но в този сериал и Пейтън и Лукас са двойката ! Рано или късно ше се съберат .. демек в 6-ти сезон ,..
RoX My SoX
Обичам Пейтън и Джейк. Събраха се в момент в който и двамата имаха нужда от някой и бяха невероятно сладки заедно.
Но все пак очевидно Пейтън обича Лукас и въпреки, че никога не съм била фенка на Лейтън напоследък ми стават една от любимите двойки(въпреки че Джейтън винаги ще бъдат предпочитани).
moni_hs
Повече ми харесваха отколкото когато Пейтън беше заедно с Лукас
Marissa Cooper
Честно казано това ми беше една от люмите ми двойки.Жалко,че историята не продължи.
Sladura

by Ashleigh

by Teddy

by Mel

by Teddy

by Eileen
fenkanabrooke
Една наистина красива двойка с драматични и забавни моменти, жалко, че приключи... rolleyes.gif
moni_hs
За мен те бяха изключителна двойка! Много добре се допълваха и имаше страхотна химия между самите актьори! Много ми липсва персонажът на Джейк, дано да се върне в 6 сезон и да внесе малко свежест! rolleyes.gif
Preciously
Цитат(kalipso @ Mar 5 2006, 20:37) *
На мен също не ми харесват като двойка. Още от самото начало на сериала мисля, че Пейтън и Лукас са идеалната двойка. А що се отнася до Брук, защо не Брук и Устата?

agree! happy.gif
traiana
Много си ги харесвам като двойка..Незнам обаче аз исках Пейтън да е с Джейк rolleyes.gif ..
mak3-l0ve
Една от любимите ми двойки в сериала rolleyes.gif .. според мен Джейк е момчето за Пейтън .. въпреки че предчувствам, че в 6-ти сезон Leyton ще възтъжествува biggrin2.gif dry.gif
Квото и да става според мен Пейтън трябва да е с Джейк .. и Брук с Лукас .. rolleyes.gif
lori9bonboni
Според мен Джейк и Пейтън са сладки, но повече си подхождат Лукас и Пейтън, но като гледам за съжаление няма да се съберат. unsure.gif
ladysunshine

by eva

by teddy

icons by jenny
back`to`black
Пейтън и Джейк са любимата ми двойка в сериала и винаги ще останат, независимо какво решат сценаристите.Просто са перфектни един за друг, имат невероятна химия и Джейк беше единствениеят, който я праваше истински щастлива!
Sway
Невероятната химия между Хилъри Бъртън и Браян Грийнсбърг НИКОГА не може да бъде надмината от Хилъри и Чад...
back`to`black
Цитат(Sway @ Oct 18 2008, 18:15) *
Невероятната химия между Хилъри Бъртън и Браян Грийнсбърг НИКОГА не може да бъде надмината от Хилъри и Чад...

Напълно съм съгласна!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.