Джейк е супер тъпанар да поставя така дъщеря си пред Пейтън
Извинявай ,но къде си прочела ,че съм писал ,че Джейк е супер тапанар Не бих го казал никога Защото аз обичам този сериал обичам всичко в него Но както и да е нека да не се отклоняваме Не го упреквам за това ,че поставя Джени на първо място Просто казвам ,че това прави връзката им по-слаба Някъде някой беше писал ,че той е "жалък заместител" не бих го нарекал жалак Но заместител може и така да се каже
Пейтън и без това не го обича
Ами кажи ми чесно кого мислиш ,че обича Пейтан Лукас или Джейк
Колко по интересно би било ако ходеше и нацелуваше всяко изпречило му се на пътя човекоподобно ..
Виждам че имаш предвит Лукас Да наистина Лукас не е цвете за мирисане Но по тази логика и Брук какво да харесва Сигорно това ,че и изневерява няколко пъти с Пейтан или това ,че когато са заедно той същност мисли за някой друг (мисля че се сещате за кой)
Но не желая да коментирам нито Лукас
Ами ти вече го искоментира мъкар и не директно
ти с какъв акъл идваш в Джейтънската тема и казваш че Пейтън не обича Джейк
Как с какъв акъл форума е мястото да изсказваме своята гледна точка То сигурно нямам право да имам собствено мнение На който му харесва Джейтан добре,а който не пак добре
Аз като не искам да се карам с никой не ходя в Лейтънската тема да казвам че хората там грешат!
А аз кога съм казал ,че тука хората грешат как изобщо ти минава през акъла Все едно да кажа на човек който харесва Хейли и Нейтан да кажа ,че греши това е апсурдно В момента мисля ,че по-скоро ти се опитваш да ми наложиш своето мнение От сега ти казвам ,че няма да стане Целта ми определено не е да се карам с някой Такаче не се засягай
ТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАЕДНО!
Ще видим
ето и още малко доказателства че Пейтън всъщност въобще никога не е обичала истински Джейк:
А ти колко доказателства искаш ,че всъщност Пейт обича Лукас?