Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пейтън и Джейк
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Nasi
1.seduction_55
2.orhideya
3. Nasi
ludoto_mimi
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
scandalous_girl
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
fenka_lucas_i_brooke
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
DesiTo
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
~●R@Li●~
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
^HiLaRy_DuFF
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
mirka
Жалко,че Джейк няма да се появява през този сезон sad.gif
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
OTH_fenka
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka

Вярно съм си лейтън фенче,ама не мога да кажа че Джейк е лош. Много бяха сладки двамта
winona
леле аз съм най-голямата им фенка, защо ме няма тукconfused.gif
sladuranka
Бяха адски готина двойка - ине го казвам само защото съм Брукас фенка biggrin.gif .
DaniEl
Двамата са малко нестабилни Той винаги поставя Джени на първо място За което разбира се не го обвинявам,но мисля ,че това е пречка за тях А пък и Пейтан не го обичаше Тя си обича Лукас biggrin2.gif
seduction_55
(DaniEl @ Oct 14 2006, 01:27) *

Двамата са малко нестабилни Той винаги поставя Джени на първо място За което разбира се не го обвинявам,но мисля ,че това е пречка за тях А пък и Пейтан не го обичаше Тя си обича Лукас biggrin2.gif

Аз пък не съм съгласна с теб dry.gif Пейтън обичаше Джени,колкото и Джейк,а това не беше пречка а ги сближаваше повече wink.gif Относно Джейк,той поставяше Джени на Първо място защото лудата Ники искаше да му я вземе-напълно нормална постъпка за родител 4.gif О относно че Пейтън не го е обичала само ще те питам:Как разбра? mad.gif Тя да не би да е казала-Джейк не те обичам blink.gif Даже каза аз искам теб...но Джейк и каза следвай сърцето си.Пейтън обичаше Джейк и Лукас по съвсем различни начини,но това не значи че любовта към Джейк е била приятелска happy.gif
ПП:Без лични чувства happy.gif
DaniEl
Хаха ами тя не е казала:Джейк не те обичам! Но тогава за какво се върна в Трий Хил вместо да остане при него ?Пейтан обича Лукас ,а не Джейк Просто той се появи в момент когато Пейт бешие доста отчаяна и самотна Брук си имаше Лукас,Хейли Нейтан ,а тя беше сама Не твърдя ,че тя не го обича Напротив обича го ,но не толкова силно колкото Лукас Сложи си ръка на сърцето и ми кажи че не е така happy.gif Просто на за някой хора нещата се нареждат добре така Лукас с Брук ,Хейли с Нейтан и Пейтан с Джейк dry.gif Всички са щастлива и влюбени Пълни глупости А пък и аз не искам никой да се съгласява с мен ,всеки си има свое мнение Сигурно са малцина хорате които мислят като мен Такаче ако тръгнат всички срещо мен да ми казват че греша wacko.gif wink.gif
winona
(DaniEl @ Oct 14 2006, 01:27) *

Той винаги поставя Джени на първо място
мисля ,че това е пречка за тях
А пък и Пейтан не го обичашe

8.gif 8.gif 8.gif 8.gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 1clap[1].gif 8.gif 8.gif 8.gif 8.gif

Така си е.. Тоя Джейк е супер тъпанар да поставя така дъщеря си пред Пейтън 16.gif ..
явно и той като тебе е разбрал че тя (Пейтън) и без това не го обича 4.gif ..

Ама и Пейтън си е права какво да го обича Джейк като виж го к'ъв е дръвник: bash.gif
целува се само с нея bash.gif . Колко по интересно би било ако ходеше и нацелуваше всяко изпречило му се на пътя човекоподобно 1clap[1].gif ..
Но не желая да коментирам нито Лукас sick1.gif, нито това дали тя го обича 2.gif (въпреки че съм склонна да се съглася с Татяна че тя обича Лукас но по различен начин). Ако исках да давам обяснения по този въпрос щях да ида в темата за Лейтън!
Мисълта ми е ти с какъв акъл идваш в Джейтънската тема и казваш че Пейтън не обича Джейк??
Естествено че всички ще тръгнем срещу теб! greenchainsaw.gif Аз като не искам да се карам с никой не ходя в Лейтънската тема да казвам че хората там грешат!

Истината е съвсем проста: Браян Грийнберг е ангажиран тази година с други проекти. Това е единствената причина поради която няма Пеътън накрая пак да се върне при него.
Лейтън щеше да ги има така или иначе в началото на сезона.. но финала нямаше да е Лейтънски.

Няма да те убеждавам повече, той Марк си го каза че историята на Пейт и Джейк е съдба.
И също че ако има 5 сезон -ТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАЕДНО!

ето и още малко доказателства че Пейтън всъщност въобще никога не е обичала истински Джейк:

DaniEl
Джейк е супер тъпанар да поставя така дъщеря си пред Пейтън

Извинявай ,но къде си прочела ,че съм писал ,че Джейк е супер тапанар Не бих го казал никога Защото аз обичам този сериал обичам всичко в него Но както и да е нека да не се отклоняваме Не го упреквам за това ,че поставя Джени на първо място Просто казвам ,че това прави връзката им по-слаба Някъде някой беше писал ,че той е "жалък заместител" не бих го нарекал жалак Но заместител може и така да се каже
Пейтън и без това не го обича

Ами кажи ми чесно кого мислиш ,че обича Пейтан Лукас или Джейк wink.gif
Колко по интересно би било ако ходеше и нацелуваше всяко изпречило му се на пътя човекоподобно ..

Виждам че имаш предвит Лукас Да наистина Лукас не е цвете за мирисане Но по тази логика и Брук какво да харесва Сигорно това ,че и изневерява няколко пъти с Пейтан или това ,че когато са заедно той същност мисли за някой друг (мисля че се сещате за кой) wink.gif

Но не желая да коментирам нито Лукас

Ами ти вече го искоментира мъкар и не директно wink.gif
ти с какъв акъл идваш в Джейтънската тема и казваш че Пейтън не обича Джейк

Как с какъв акъл форума е мястото да изсказваме своята гледна точка То сигурно нямам право да имам собствено мнение На който му харесва Джейтан добре,а който не пак добре happy.gif

Аз като не искам да се карам с никой не ходя в Лейтънската тема да казвам че хората там грешат!

А аз кога съм казал ,че тука хората грешат как изобщо ти минава през акъла Все едно да кажа на човек който харесва Хейли и Нейтан да кажа ,че греши това е апсурдно В момента мисля ,че по-скоро ти се опитваш да ми наложиш своето мнение От сега ти казвам ,че няма да стане Целта ми определено не е да се карам с някой Такаче не се засягай happy.gif
ТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАЕДНО!

Ще видим biggrin2.gif
ето и още малко доказателства че Пейтън всъщност въобще никога не е обичала истински Джейк:

А ти колко доказателства искаш ,че всъщност Пейт обича Лукас? 10.gif
Tutor_Girl
Според мен бяха супер сладка двойка и със Джени изглеждаха като истинско семейство!
Bloody_Tears
Аз въобще съм забравила,че има тема за Джейтън. smile.gif
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13.dqvol4e7o_mims
Sway
Обожавам Пейтън и Джейк като двойка !!! blush.gif blush.gif blush.gif Дали ще се върне Джейк?... Искам sad.gif
sanuvam
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13.dqvol4e7o_mims
14. 2 x sanuvam smile.gif
Sway
Пък искам и аз в списъка sad.gif :'(
ludoto_mimi
(Sway @ Nov 5 2006, 23:54) *

Много искаш. tongue.gif
Добавих те.
Sway
QUOTE(ludoto_mimi @ Nov 6 2006, 00:40) *

QUOTE(Sway @ Nov 5 2006, 23:54) *

Много искаш. tongue.gif
Добавих те.

БЛАГОДАРЯ ТИИИИ ! 5angel[1].gif KISS
kalin4eto_
Много ме разочарова този човек...
ludoto_mimi
(kalin4eto_ @ Nov 11 2006, 09:51) *

Много ме разочарова този човек...

Кой? blink.gif
Estell
Може би става въпрос за Джейк.
Alma
А аз защо не съм в списъка!!!!!!! Сори, че на латиница, но съм в Будапеща и няма кирилицаsmile.gif Alma трябва да е на първо място в този списък ейй wink.gif
Целувки от Унгария!!!
kalin4eto_
Да за Джейк казвам.Той много ме разочарова като отказа на Пейт. А уж я обича...
ludoto_mimi
Моля?! blink.gif Кога Джейк е отказал на Пейтън? След като Пейтън каза в съня си "Обичам те, Лукас", той какво да направи?
Естествено, че я обича и двамата бяха страхотни заедно, ама Браян като е зает с други филми и не стана номера и те да се оженят. 18.gif
DesiTo
Съгласна съм с ludoto_mimi, че Джейк не можеше нищо друго да направи, освен да й откаже. Даже според мен постъпи добре, защото не можеш да се ожениш за човек които казва в съня си, че обича друг, а даже и връзка е имал с него. Така че, не виждам нищо разочароващо в тази постъпка, още повече че той й каза, че ще бъде там и ще я чака.
Дори и Браян да имаше възможност да участва в новия сезон, мисля, че пак най-добре щеше да постъпи като й откаже. Разбира се, ако той не беше зает, можеше нещата между тях да се развият по друг начин и ако Пейтън не беше казала "Обичам те, Лукас". happy.gif

Много готини моменти от трети сезон: 3.gif 10.gif

Sway
Aз разбирам, че Браян е зает с други проекти и затова не може да стане номера да останат заедно.. Просто съжалявам, защото за мен те са перфектнa двойка! Начинът, по който ги разделиха беше глупав според мен... Пейтън е казала "Обичам те Лукас" и Джейк направи голям проблем от това.. Човек казва какво ли не в съня си! Освен това тя може да му го е казала по приятелския начин; другото което е, че тя едва не умря тогава,когато каза на Лукас че го обича и може би именно спомена за престрелката в училището я преследва, а не спомена за Лукас. За мен доста показателно беше това, че бащата на Пейт й каза "Следвай сърцето си"... и сърцето й я заведе при Джейк smile.gif Не при Пийт, не при Лукас - при Джейк ! smile.gif Ей затова ме е яд, че ги разделиха толкова тъпо - по повод Лукас... Може би трябваше да намесят Ники и тя да ги раздели, май щеше да е по-удачно... Както и да е smile.gif

(Моля Лейтъните да не ми се обиждат, просто говоря каквото мисля, а и за мен Брук си е жената за Лукас, така че... angel1.gif )
Alma
Много ми липсва тоя човек....джейк беше просто мъжа мечта....и продължава да е wub.gif ,съгласна съм че безумно тъпо ги разделиха...някакси филма не е това което беше без Джейк и млката принцеса.... mellow.gif
Bloody_Tears
Да,и на мен много ми е мъчно за Джейк.Толкова беше добричък. sad.gif
Но да се надяваме,че ако има 5 сезон той ще се завърне. smile.gif
fresh_girl
ами...фенка съм им разбира се,но смятам че най-подходящия за Пейтън е Лукас,тя не беше найстина щастлива с Джейк и мн благородно от негова страна,че не се ожени за нея след като знаеше,че тя все още обича Лукчо biggrin2.gif
Sladura

antedka@FF

Maлко техни аватарчета: biggrin2.gif

BrownEyes1980@FF.

mylu@FF
**Sophia**
Аз също им съм фенка.мисля че много си отиват. bigwink[1].gif
джейк е много добро момече и мисля че когато Пейтън
беше с него беше щастлива biggrin2.gif ,и се надявам пак да се врне
но сигурно няма да стане .Но все пак много ги харесвам като
двойка.Ето някои клипчета на мен много ми харесаха. sp_ike.gif

................................................ wub.gif Пейтън и Джеик wub.gif

.........................One Tree Hill Jеyton 59.gif
http://www.youtube.com/watch?v=S4WfUlVHzk0...ted&search=

..........................Jеyton - So Far Away.

2.http://www.youtube.com/watch?v=psdVfSmaK70...ted&search=

1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
AnGelChe
И според мен много си отиват!Сладурии

1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
sladuranka

1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe[/b]
18.sladuranka
qwe123
Обичам Джейтън!Обичам Джейк!Обичам ги двамата заедно smile.gif

1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
18.sladuranka
19.qwe123
VanIcHka
Супер сладка двойка са!!! rolleyes.gif

1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
18.sladuranka
19.qwe123
20.VaNicHka
Gossip Girl
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
18.sladuranka
19.qwe123
20.VaNicHka
21. Prinston Girl

Много са ми сладки . Една от любимите ми двойки са wink.gif

DaniEl
Не знам защо ,но преди не ми харесваха.След като си завторих сериала нещо ми станаха много симпатични rolleyes.gif
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
18.sladuranka
19.qwe123
20.VaNicHka
21. Prinston Girl
22.DaniEl
**Sophia**
Ето мн хубави аватари едно банерче на Джейк и Пейтън. blush.gif

Още тук
ludoto_mimi

by anettbianka@FF

by mylu@FF
Sway
Една от най-красивите двойки, който съм виждала някога, жалко че не са такава и в живота smile.gif
Menna
Кое е събитието на което присъстват? smile.gif
ludoto_mimi
Цитат(Menna @ Apr 12 2007, 00:10) *
Кое е събитието на което присъстват? smile.gif

Brick Awards. Нямам идея какво е това. 18.gif
Sladura
Aватари:

by mylu@FF

Adorkable
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
16.**Sophia**
17. AnGelChe
18.sladuranka
19.qwe123
20.VaNicHka
21. Prinston Girl
22.DaniEl
23.Adorkable
Аааа уцелих 23 wub.gif ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.