Life_is_a_Bitch
Mar 5 2006, 18:22
Е какво мислите за тях? Харесвате ли ги? Според мен са много сладки! А и Джейк беше първото и единствено момче с което Пейтън имаше истинска и пълноценна връзка. И си личеше колко много се обичат - само колко много страдаше тя когато той си тръгна(и първия и втория път)

Фенове: 
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma
Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
Life_is_a_Bitch
Mar 5 2006, 18:28
rusi4kata^
Mar 5 2006, 18:31
На мен пък не ми харесват като двойка

искам си
ЛЕЙТЪН
^Mim0zKa^
Mar 5 2006, 18:38
На мене са ми супер сладки и много много ме кефят като двойка!И с огроомно нетърпение о4аквам да се варне Джейк за да може кадрокоската пак да е 6тастлива,за6тото каквото и да си говорим той е мом4ето за нея не Лукас ..за6тото единствено него е оби4ала истински!Много искам да се варнее Джейк
Пейтън и Джейк са много сладка двойка

.Дано се съберат

защото с Люк явно нямат шанс.
И на мен много ми харесват като двойка и наистина си личеше,че се обичат.Беше много гадно когато Джейк си отиде и Пейтън толкова много страда за него,че нямам търпение да се върне и най-после Пейтън да е напълно щастлива.
не мен пък не ми харесваха толкова много...нещо се ми се сртуваше , че Пейтън не е за Джейик и той не е за нея...нз... with Lucas things were better, though more complicated
И на мен нещо не ми допадат като двойка ... като приятели да ама не и като нещо повече
И на мен много ми харесват Джейк и Пейтън.Много хубава двойка са.Дано когато се върне Джейк двамата да се съберът отново
rusi4kata^
Mar 5 2006, 19:28
QUOTE(RoXXy_ @ Mar 5 2006, 07:14 PM)

не мен пък не ми харесваха толкова много...нещо се ми се сртуваше , че Пейтън не е за Джейик и той не е за нея...нз... with Lucas things were better, though more complicated

QUOTE(zlat @ Mar 5 2006, 07:22 PM)

И на мен нещо не ми допадат като двойка ... като приятели да ама не и като нещо повече
kalipso
Mar 5 2006, 19:37
На мен също не ми харесват като двойка. Още от самото начало на сериала мисля, че Пейтън и Лукас са идеалната двойка. А що се отнася до Брук, защо не Брук и Устата?
Еми може би ,защото Брук не обича Устата ,а Лукас.То ако ставаше така,да бъдеш с някой само защото той те харесва или в случея само защото той остава за теб,всичко щеше да е много по-лесно.
kalipso
Mar 5 2006, 19:50
Да ама сега в последния епизод стана ясно че и Пейтън обича Лукас. А защо Брук да не се влюби в Устата? Той също е много свястен.
Ами... Ако Джейк се върне, Пейтън няма да остане с Лукас, 100%...
Пък и с Джейк са такива сладурчета... И Джени при тях...
april^^
Mar 5 2006, 19:56
xaxax ее ама вие още малко ше ги ожените Брук и Устата

Тва е смешно направо
По темата: Ммм никак не ми харесват Джейтън

като двойка! Както казва Пейтън за Лукас "He looks at me and he really sees me" Не прочитам нищо подобно в погледите които си разменят с Джейк.Абе вообще всичко между тях ми се струваше супер изкуствено и нагласено. Дори и имената им не си отиват

Това е според мен.Изглеждаха ми като непознати.
Leyton
QUOTE(kalipso @ Mar 5 2006, 07:50 PM)

Да ама сега в последния епизод стана ясно че и Пейтън обича Лукас. А защо Брук да не се влюби в Устата? Той също е много свястен.
Еми малко така изведнъж да осъзнае,че харесва Устата ,а не Лукас малко странно ми звучи.А това,че е свестен няма нищо общо.Тя не го харесва.Не зависимо,че е страхотен човек,той и е само приятел.
А относно това,че и Пейтън обича Лукас,май сега всичко зависи от неговия избор.
п.п всеки да стиска палци за неговата си двойка,а накрая да се радваме за всеки.Нали си ги обичаме всичките и е важно накрая да са щастливи
Life_is_a_Bitch
Mar 5 2006, 20:11
QUOTE(kalipso @ Mar 5 2006, 07:50 PM)

Еми и Брук и Пейтън са влюбени в Лукас явно, но Лукас си е с Брук, затова Устата като е толкова свястен защо Пейтън не се влюби в него?

Макар че според мен тя накрая ще си е с Джейк!!!
Life_is_a_Bitch
Mar 5 2006, 20:19
QUOTE(april^^ @ Mar 5 2006, 07:56 PM)

xaxax ее ама вие още малко ше ги ожените Брук и Устата

Тва е смешно направо
По темата: Ммм никак не ми харесват Джейтън

като двойка! Както казва Пейтън за Лукас "He looks at me and he really sees me" Не прочитам нищо подобно в погледите които си разменят с Джейк.Абе вообще всичко между тях ми се струваше супер изкуствено и нагласено. Дори и имената им не си отиват

Това е според мен.Изглеждаха ми като непознати.
Leyton

Не съм съгласна. От далече се виждаше колко много се обичаха. КОгато Джейк замина първия път Пейтън страда супер много - така както и наполовина не беше страдала за Лукас - тя направо си беше отчаяна, даже замалко да потъне в света на наркотиците и никой не беше способен да и помогне, никой освен ..... Джейк. Когато той се върна тя отново се "роди", отново се смееше и беше щастлива, много щастлива - както никога с Лукас! Джейк и даваше сили и затова когато той отново замина тя беше толкова наранена и нещастна! Тя сега може би си мисли че обича Лукас, защото Джейк го няма и е объркана( пролича си когато гледаше записа му от Капсулата на времето, че много и липсва), но ако той се върне съм 100000000000000 % сигурна че ще са заедно!
april^^
Mar 5 2006, 20:42
И според мен ще са заедно ,ако се върне,колкото и да ми се иска да е с Люк

Но щом е щастлива с Джейк...
![3prozqvka[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/3prozqvka[1].gif)
Знам че Пейт държеше много на него, ама според мен не си пасват.Ще видим сценаристите с какво ше ни изненадат пак
аз ги харесвам много,защото Пейтън си подхожда повече с Джейк отколкото с Люк или Нейт
fire_misha
Mar 5 2006, 21:27
На мен са ми любимци.Джейк е страхотен.Толкова е добър.Много си подхождат с Пейтън и наистина бчха влюбени.Дано той се върне защото всичко се нарежда за всеки но не и за Пейтън.Тва Лукас и Брук, Нейт и Хейлс...само Пейтън е сама.Заслужава и тя малко щастие.Така че се надявам пак да има Джейк.Как ли ще има викаме на тях...Джейтън?
Eli_Baby
Mar 5 2006, 22:21
Дам определено са много хубава двойка...много си подхождат и много се обичат! И определено пак ще бъдат заедно
ludoto_mimi
Mar 5 2006, 22:41
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 10:41 PM)

ами те са си Джейтън
ама и Пейк е хубаво
ПС
Пейтън и Нейтън са Pathan
Брук и Нейтън са Brathan
Лукас и Хейли са Laley
fire_misha
Mar 5 2006, 22:59
QUOTE(Nasi @ Mar 5 2006, 10:43 PM)

QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 10:41 PM)

ами те са си Джейтън
ама и Пейк е хубаво
ПС
Пейтън и Нейтън са Pathan
Брук и Нейтън са Brathan
Лукас и Хейли са Laley

Хахаха уби ме с това.Май трябва така да измислим на всеки.Дан и Деб...хм само това ще ми затрудни.Иначе Карън и Дан - Дарън
ludoto_mimi
Mar 5 2006, 23:01
Ама Пейтън и Нейтън нищо, че се пишат по различен начин се четат по един и същ, така че Peyton = Pathan
fire_misha
Mar 5 2006, 23:07
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 11:01 PM)

Ама Пейтън и Нейтън нищо, че се пишат по различен начин се четат по един и същ, така че Peyton = Pathan

Хахаха Pathan тва е страхотно.Те се римуват и за тва така се получава.Ако сложиш П-то на Нейтън си е направо Пейтън (някаде тука си забравих мисълта) така че нямаме особено голям избор с тва име.Устата и Рейчъл ще е интересно как ще се получи.Абе то Устата с всяко име ще е интересно.Примерно Фърги и Устата ще се получи Фустата...
ludoto_mimi
Mar 5 2006, 23:12
april^^
Mar 5 2006, 23:12
Eми Джейтън ше им викаме де,нали още в 1-вия ми пост в темата го бях написала

Ама не звучи добре като Лейтън , нали ?
Sunshine_Angel
Mar 5 2006, 23:16
QUOTE(sydney @ Mar 5 2006, 08:49 PM)

аз ги харесвам много,защото Пейтън си подхожда повече с Джейк отколкото с Люк или Нейт

съгласна съм
fire_misha
Mar 5 2006, 23:23
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 11:12 PM)

Еее мерси мерси Миме
solenka
Mar 6 2006, 17:42
Джейк и Пейтън страшно много си отиват! И аз много им се кефя! Дано да са заедно, че и Пейтън да е щастлива вече в тоя живот.
На мен също не ми допадат като двойка.
Според мен Пейтън беше с Джейк,защото беше самотна и имаше нужда от някой,който да е до нея и на който да разчита.
![2thin[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thin[1].gif)
Когато ги гледам заедно,не виждам да прехвърчат искри и изглежда така сякаш Джейк я закриля просто като приятел,но нищо повече.
Иначе любима сцена с тях двамата ми е тази

Мерси за банера
fenka_lucas_i_brooke
Mar 8 2006, 21:29
Според мен също си отиват!Аз още като беше случката дето Джейк пя в кафето на Карън усетих че ще става нещо между тези двама сладурковци!Има нещо между тях то се знае,но някак си както каза Menna не прехвърчат искри между тях,някак си не е както е между нея и Лукас!Но може би в това е идеята за тяхната връзка-малко по различна от останалите!
slipped^
Mar 10 2006, 00:12
И на мен ми харесват като двойка (:
Мисля , че си подхождат доста , сладки са заедно.
Жалко само , че сигурно няма да се съберат пак
feel_me
Mar 10 2006, 23:36
нее Джейк не ми харесва!Лукас също не ми харесва,но си е за Пейтън!
fenka_lucas_i_brooke
Mar 11 2006, 11:04
QUOTE(slipped^ @ Mar 10 2006, 12:12 AM)

И на мен ми харесват като двойка (:
Мисля , че си подхождат доста , сладки са заедно.
Жалко само , че сигурно няма да се съберат пак 
Според мен ще ги съберат!Предполагам идеята на филма е на края всички да са щастливи!Надали ще оставят Пейт сама!
Devil^Rose^^
Mar 11 2006, 22:34
QUOTE(feel_me @ Mar 10 2006, 11:36 PM)

нее Джейк не ми харесва!Лукас също не ми харесва,но си е за Пейтън!
Аааа какво ще кажеш за Нейтън

в смисъл друг не остана

(пък и те са ми слабост като двойка

)
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 11 2006, 11:04 AM)

Според мен ще ги съберат!Предполагам идеята на филма е на края всички да са щастливи!Надали ще оставят Пейт сама!
Да и аз така си мисля, няма как да разделят Нейли и всеки да тръгне по свой собствен път

значи и другите не трябва да са сами. Макарче това не е гаранция
Иии,най-накрая да си имат папка

Това ми е втората любима двойка!Мога да кажа,че във втори сезон те бяха най-яки

Джейк съм сигурна,че ще се върне-няма начин просто
OTH_fenka
Mar 12 2006, 23:31
Макар че си представях Пейтън с Лукас, мисля че и с Джейк много си отиват. Особено с бебето.
Вижте една много готина снимка на Браян и Хилари.
girl_from_hell
Mar 25 2006, 12:51
хах мерси за снимката сладички са тука
girl_from_hell
Mar 25 2006, 15:22
аз не съм тяхна фенка защото си мисля, че пейтън и лукас са един за друг, но немога да не си призная че сладки заедно а и вие някакви много хубави техни моменти показвате на тези снимки
Банерчетата са невероятни
Имам идея за клипче.Или по-скоро песен.На Bryan Adams-Right Here Waiting For You,мисля,че ще се получи добре

Дано на някой да му се занимава
Една истинска и емоционална любов. Това имаше между Пейтън и Джейк. Когато Джейк си тръгваше винаги ми ставаше страшно гадно...просто Пейтън беше толкова тъжна и трагична гледка. Надявам се накрая на филма да се съберат и да са щастливи, защото определено го заслужават много.
Беше готина връзка- кратка и страстна, не успяха нито да си омръзнат, нито да се карат ...насладиха се само на яката част от връзката - когато са нововлюбени и щастливи
да отиват си и вс бе6е мн хубаво в тяхната връзкаама се сумнявам 4е Джейк 6те се върне(колкото и да ми се иска да се съберат с Пейтън) ама все пак ако Джейк се вурне 6те се съберат с пейтън и с бебето след което вси4ко става сложно!за 1 тийнеиджър да живее с малко дето и вс отговорности които 6те донесе....абе нз съмнявам се да се върне за жалост
влюбени гълъбчета са ми те...

сигурна съм че нещата между тях пак ще се наредят...пейт го обича -сигурна съм- с Люк не се е чувствала никога така!!Тва в 21 серия беше просто толко безумен обрат,колкото да се навържат нови истории за новия сезон!тъкмо си вървеше към щастлив край и са им потвърдили за 4ти сезон иии адския епизод-21 ни шокира всички! Оби4ам го тоя сериал,не искам да свършва..но искам Пейт и Джейк да са Щастливи и то заедно!!!!!
бтв mirca мрси за пик4етата на Брайън СТРАШЕН СЛАДУР Е!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.