Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Пейтън и Джейк
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи > Пейтън Сойер
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
Life_is_a_Bitch
Е какво мислите за тях? Харесвате ли ги? Според мен са много сладки! А и Джейк беше първото и единствено момче с което Пейтън имаше истинска и пълноценна връзка. И си личеше колко много се обичат - само колко много страдаше тя когато той си тръгна(и първия и втория път)

Фенове:
1. seduction_55
2. orhideya
3. Nasi
4. ludoto_mimi
5. scandalous_girl
6. fenka_lucas_i_brooke
7. DesiTo
8. ~●R@Li●~
9. ^HiLaRy_DuFF
10. mirka
11. OTH_fenka
12. winona
13. sanuvam
14. Sway
15. Alma

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
Life_is_a_Bitch
ето още малко за тях:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
rusi4kata^
На мен пък не ми харесват като двойка blink.gif искам си ЛЕЙТЪН 0041[1].gif
^Mim0zKa^
На мене са ми супер сладки и много много ме кефят като двойка!И с огроомно нетърпение о4аквам да се варне Джейк за да може кадрокоската пак да е 6тастлива,за6тото каквото и да си говорим той е мом4ето за нея не Лукас ..за6тото единствено него е оби4ала истински!Много искам да се варнее Джейк smile.gif
An4eTo
Пейтън и Джейк са много сладка двойка 4.gif .Дано се съберат wink.gifзащото с Люк явно нямат шанс. sad.gif
Brooke
И на мен много ми харесват като двойка и наистина си личеше,че се обичат.Беше много гадно когато Джейк си отиде и Пейтън толкова много страда за него,че нямам търпение да се върне и най-после Пейтън да е напълно щастлива.
RoXXy_
не мен пък не ми харесваха толкова много...нещо се ми се сртуваше , че Пейтън не е за Джейик и той не е за нея...нз... with Lucas things were better, though more complicated happy.gif
zlat
И на мен нещо не ми допадат като двойка ... като приятели да ама не и като нещо повече
Хейли
И на мен много ми харесват Джейк и Пейтън.Много хубава двойка са.Дано когато се върне Джейк двамата да се съберът отново 4.gif biggrin.gif
rusi4kata^
QUOTE(RoXXy_ @ Mar 5 2006, 07:14 PM) *

не мен пък не ми харесваха толкова много...нещо се ми се сртуваше , че Пейтън не е за Джейик и той не е за нея...нз... with Lucas things were better, though more complicated happy.gif

QUOTE(zlat @ Mar 5 2006, 07:22 PM) *

И на мен нещо не ми допадат като двойка ... като приятели да ама не и като нещо повече

4.gif 4.gif 4.gif
kalipso
На мен също не ми харесват като двойка. Още от самото начало на сериала мисля, че Пейтън и Лукас са идеалната двойка. А що се отнася до Брук, защо не Брук и Устата?
Brooke
Еми може би ,защото Брук не обича Устата ,а Лукас.То ако ставаше така,да бъдеш с някой само защото той те харесва или в случея само защото той остава за теб,всичко щеше да е много по-лесно.
kalipso
Да ама сега в последния епизод стана ясно че и Пейтън обича Лукас. А защо Брук да не се влюби в Устата? Той също е много свястен.
Loshka
Ами... Ако Джейк се върне, Пейтън няма да остане с Лукас, 100%...
Пък и с Джейк са такива сладурчета... И Джени при тях... 4.gif
april^^
xaxax ее ама вие още малко ше ги ожените Брук и Устата 18.gifТва е смешно направо
По темата: Ммм никак не ми харесват Джейтън 18.gifкато двойка! Както казва Пейтън за Лукас "He looks at me and he really sees me" Не прочитам нищо подобно в погледите които си разменят с Джейк.Абе вообще всичко между тях ми се струваше супер изкуствено и нагласено. Дори и имената им не си отиват 18.gif Това е според мен.Изглеждаха ми като непознати.
Leyton 4.gif
Brooke
QUOTE(kalipso @ Mar 5 2006, 07:50 PM) *

Да ама сега в последния епизод стана ясно че и Пейтън обича Лукас. А защо Брук да не се влюби в Устата? Той също е много свястен.

Еми малко така изведнъж да осъзнае,че харесва Устата ,а не Лукас малко странно ми звучи.А това,че е свестен няма нищо общо.Тя не го харесва.Не зависимо,че е страхотен човек,той и е само приятел.
А относно това,че и Пейтън обича Лукас,май сега всичко зависи от неговия избор.
п.п всеки да стиска палци за неговата си двойка,а накрая да се радваме за всеки.Нали си ги обичаме всичките и е важно накрая да са щастливи 4.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(kalipso @ Mar 5 2006, 07:50 PM) *

Еми и Брук и Пейтън са влюбени в Лукас явно, но Лукас си е с Брук, затова Устата като е толкова свястен защо Пейтън не се влюби в него? 10.gif Макар че според мен тя накрая ще си е с Джейк!!!
Life_is_a_Bitch
QUOTE(april^^ @ Mar 5 2006, 07:56 PM) *

xaxax ее ама вие още малко ше ги ожените Брук и Устата 18.gifТва е смешно направо
По темата: Ммм никак не ми харесват Джейтън 18.gifкато двойка! Както казва Пейтън за Лукас "He looks at me and he really sees me" Не прочитам нищо подобно в погледите които си разменят с Джейк.Абе вообще всичко между тях ми се струваше супер изкуствено и нагласено. Дори и имената им не си отиват 18.gif Това е според мен.Изглеждаха ми като непознати.
Leyton 4.gif

Не съм съгласна. От далече се виждаше колко много се обичаха. КОгато Джейк замина първия път Пейтън страда супер много - така както и наполовина не беше страдала за Лукас - тя направо си беше отчаяна, даже замалко да потъне в света на наркотиците и никой не беше способен да и помогне, никой освен ..... Джейк. Когато той се върна тя отново се "роди", отново се смееше и беше щастлива, много щастлива - както никога с Лукас! Джейк и даваше сили и затова когато той отново замина тя беше толкова наранена и нещастна! Тя сега може би си мисли че обича Лукас, защото Джейк го няма и е объркана( пролича си когато гледаше записа му от Капсулата на времето, че много и липсва), но ако той се върне съм 100000000000000 % сигурна че ще са заедно!
april^^
И според мен ще са заедно ,ако се върне,колкото и да ми се иска да е с Люк sad.gif Но щом е щастлива с Джейк... 3prozqvka[1].gif Знам че Пейт държеше много на него, ама според мен не си пасват.Ще видим сценаристите с какво ше ни изненадат пак 1eyeb[1].gif IPB Image
sydney
аз ги харесвам много,защото Пейтън си подхожда повече с Джейк отколкото с Люк или Нейт 5.gif
fire_misha
На мен са ми любимци.Джейк е страхотен.Толкова е добър.Много си подхождат с Пейтън и наистина бчха влюбени.Дано той се върне защото всичко се нарежда за всеки но не и за Пейтън.Тва Лукас и Брук, Нейт и Хейлс...само Пейтън е сама.Заслужава и тя малко щастие.Така че се надявам пак да има Джейк.Как ли ще има викаме на тях...Джейтън? 18.gif
Eli_Baby
Дам определено са много хубава двойка...много си подхождат и много се обичат! И определено пак ще бъдат заедно 4.gif
ludoto_mimi
QUOTE(fire_misha @ Mar 5 2006, 09:27 PM) *

Как ли ще има викаме на тях...Джейтън? 18.gif

Мне, Пейк. 18.gif 18.gif 18.gif
Nasi
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 10:41 PM) *

ами те са си Джейтън
ама и Пейк е хубаво 18.gif 18.gif 18.gif

ПС
Пейтън и Нейтън са Pathan
Брук и Нейтън са Brathan
Лукас и Хейли са Laley
18.gif 18.gif 18.gif
fire_misha
QUOTE(Nasi @ Mar 5 2006, 10:43 PM) *

QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 10:41 PM) *

ами те са си Джейтън
ама и Пейк е хубаво 18.gif 18.gif 18.gif

ПС
Пейтън и Нейтън са Pathan
Брук и Нейтън са Brathan
Лукас и Хейли са Laley
18.gif 18.gif 18.gif

Хахаха уби ме с това.Май трябва така да измислим на всеки.Дан и Деб...хм само това ще ми затрудни.Иначе Карън и Дан - Дарън
ludoto_mimi
Ама Пейтън и Нейтън нищо, че се пишат по различен начин се четат по един и същ, така че Peyton = Pathan blink.gif
fire_misha
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 11:01 PM) *

Ама Пейтън и Нейтън нищо, че се пишат по различен начин се четат по един и същ, така че Peyton = Pathan blink.gif

Хахаха Pathan тва е страхотно.Те се римуват и за тва така се получава.Ако сложиш П-то на Нейтън си е направо Пейтън (някаде тука си забравих мисълта) така че нямаме особено голям избор с тва име.Устата и Рейчъл ще е интересно как ще се получи.Абе то Устата с всяко име ще е интересно.Примерно Фърги и Устата ще се получи Фустата... happy.gif
ludoto_mimi
QUOTE(fire_misha @ Mar 5 2006, 11:07 PM) *

Примерно Фърги и Устата ще се получи Фустата... happy.gif

Хаххаха. Неее ти ме убиваш днес просто!! Първо тва за Парис във вестника сега и тия.... хахахаха, не мога 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif
april^^
Eми Джейтън ше им викаме де,нали още в 1-вия ми пост в темата го бях написала smile.gif Ама не звучи добре като Лейтън , нали ? 15.gif
Sunshine_Angel
QUOTE(sydney @ Mar 5 2006, 08:49 PM) *

аз ги харесвам много,защото Пейтън си подхожда повече с Джейк отколкото с Люк или Нейт 5.gif

съгласна съм 4.gif
fire_misha
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 5 2006, 11:12 PM) *

QUOTE(fire_misha @ Mar 5 2006, 11:07 PM) *

Примерно Фърги и Устата ще се получи Фустата... happy.gif

Хаххаха. Неее ти ме убиваш днес просто!! Първо тва за Парис във вестника сега и тия.... хахахаха, не мога 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif

Еее мерси мерси Миме 16.gif
solenka
Джейк и Пейтън страшно много си отиват! И аз много им се кефя! Дано да са заедно, че и Пейтън да е щастлива вече в тоя живот.
Menna
На мен също не ми допадат като двойка.
Според мен Пейтън беше с Джейк,защото беше самотна и имаше нужда от някой,който да е до нея и на който да разчита.
2thin[1].gif Когато ги гледам заедно,не виждам да прехвърчат искри и изглежда така сякаш Джейк я закриля просто като приятел,но нищо повече.

Иначе любима сцена с тях двамата ми е тази 3.gif
IPB Image
Мерси за банера 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Според мен също си отиват!Аз още като беше случката дето Джейк пя в кафето на Карън усетих че ще става нещо между тези двама сладурковци!Има нещо между тях то се знае,но някак си както каза Menna не прехвърчат искри между тях,някак си не е както е между нея и Лукас!Но може би в това е идеята за тяхната връзка-малко по различна от останалите!
slipped^
И на мен ми харесват като двойка (:
Мисля , че си подхождат доста , сладки са заедно.
Жалко само , че сигурно няма да се съберат пак unsure.gif
feel_me
нее Джейк не ми харесва!Лукас също не ми харесва,но си е за Пейтън!
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(slipped^ @ Mar 10 2006, 12:12 AM) *

И на мен ми харесват като двойка (:
Мисля , че си подхождат доста , сладки са заедно.
Жалко само , че сигурно няма да се съберат пак unsure.gif

Според мен ще ги съберат!Предполагам идеята на филма е на края всички да са щастливи!Надали ще оставят Пейт сама!
Devil^Rose^^
QUOTE(feel_me @ Mar 10 2006, 11:36 PM) *

нее Джейк не ми харесва!Лукас също не ми харесва,но си е за Пейтън!
Аааа какво ще кажеш за Нейтън blush.gif в смисъл друг не остана 10.gif (пък и те са ми слабост като двойка rolleyes.gif )
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 11 2006, 11:04 AM) *

Според мен ще ги съберат!Предполагам идеята на филма е на края всички да са щастливи!Надали ще оставят Пейт сама!

Да и аз така си мисля, няма как да разделят Нейли и всеки да тръгне по свой собствен път 9.gif значи и другите не трябва да са сами. Макарче това не е гаранция wink.gif
mirka
Иии,най-накрая да си имат папка 4.gif Това ми е втората любима двойка!Мога да кажа,че във втори сезон те бяха най-яки smile.gif Джейк съм сигурна,че ще се върне-няма начин просто blush.gif
OTH_fenka
Макар че си представях Пейтън с Лукас, мисля че и с Джейк много си отиват. Особено с бебето. cool.gif
Nasi
Вижте една много готина снимка на Браян и Хилари.
IPB Image
girl_from_hell
хах мерси за снимката сладички са тука
eL
Наска мерси и от мен за снимката 4.gif
Ето какво намерих аз за тези сладури wub.gif tongue.gif :
IPB Image

IPB Image

IPB Image

"I think Peyton has this sanctuary with Jake...and what everyone loves, is that I have the same one with her." - Bryan Greenberg on Jake & Peyton

"God, I wish it would last, I really don't know. I've been badgering Mark Schwahn: "Make Greenberg stay!", "Make Greenberg stay!"...I hope he stays around, I'll miss him if he goes!" - Hilarie Burton on Jake & Peyton
"The whole Jake and Peyton thing was destiny based on their footwear." - Mark Schwahn on Jake & Peyton

и малко мърдащи джунджурийки 18.gif biggrin2.gif :
JP in S1
IPB Image IPB Image Оххх малеее 3.gif blush.gif

IPB Image IPB Image

тва също е много сладко : IPB Image inlove.gif
girl_from_hell
аз не съм тяхна фенка защото си мисля, че пейтън и лукас са един за друг, но немога да не си призная че сладки заедно а и вие някакви много хубави техни моменти показвате на тези снимки smile.gif
mirka
Банерчетата са невероятни worthy.gif
Имам идея за клипче.Или по-скоро песен.На Bryan Adams-Right Here Waiting For You,мисля,че ще се получи добреsmile.gifДано на някой да му се занимава smile.gif
Summer
Една истинска и емоционална любов. Това имаше между Пейтън и Джейк. Когато Джейк си тръгваше винаги ми ставаше страшно гадно...просто Пейтън беше толкова тъжна и трагична гледка. Надявам се накрая на филма да се съберат и да са щастливи, защото определено го заслужават много.
illii
Беше готина връзка- кратка и страстна, не успяха нито да си омръзнат, нито да се карат ...насладиха се само на яката част от връзката - когато са нововлюбени и щастливи
elli
да отиват си и вс бе6е мн хубаво в тяхната връзкаама се сумнявам 4е Джейк 6те се върне(колкото и да ми се иска да се съберат с Пейтън) ама все пак ако Джейк се вурне 6те се съберат с пейтън и с бебето след което вси4ко става сложно!за 1 тийнеиджър да живее с малко дето и вс отговорности които 6те донесе....абе нз съмнявам се да се върне за жалост
mirka
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB ImageIPB Image
Alma
влюбени гълъбчета са ми те... inlove.gif сигурна съм че нещата между тях пак ще се наредят...пейт го обича -сигурна съм- с Люк не се е чувствала никога така!!Тва в 21 серия беше просто толко безумен обрат,колкото да се навържат нови истории за новия сезон!тъкмо си вървеше към щастлив край и са им потвърдили за 4ти сезон иии адския епизод-21 ни шокира всички! Оби4ам го тоя сериал,не искам да свършва..но искам Пейт и Джейк да са Щастливи и то заедно!!!!! inlove.gif 5daga[1].gif

бтв mirca мрси за пик4етата на Брайън СТРАШЕН СЛАДУР Е! wub.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.