Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Unreal Tournament GOTY (1999)
GGbit.info > Развлечение > Игри
melkor
Така, да вземете да си update-нете играта на версия 436 за да мога да играя и аз. За съжаление това е версията която ми се инсталирва по подразбиране под Линукс, и не мога да я променя. Тъй като update-а ще ви иска оригиналният диск от играта, можете да си го свалите от тук (на него има и Линукс версията), също така има и още един диск с допълнителни текстури за OpenGL. Update-та можете да си изтеглите от тук. Patches->Retail Version Patch - това е което ви трябва. За съжаление трябва да имате диска с играта, тъй като пачът го изисква.
За тези които ги мързи да дърпат диска - тук има версия на пача която не изисква диска (поне така казват).

П.П. - Не съм сигурен дали и версията на диска не е 436. Инсталирайте я и вижте аз просто нямам как. :")
vIkToRsHeFa
QUOTE(melkor)
Така, да вземете да си update-нете играта на версия 436 за да мога да играя и аз. За съжаление това е версията която ми се инсталирва по подразбиране под Линукс, и не мога да я променя. Тъй като update-а ще ви иска оригиналният диск от играта, можете да си го свалите от тук (на него има и Линукс версията), също така има и още един диск с допълнителни текстури за OpenGL. Update-та можете да си изтеглите от тук. Patches->Retail Version Patch - това е което ви трябва. За съжаление трябва да имате диска с играта, тъй като пачът го изисква.  
За тези които ги мързи да дърпат диска - тук има версия на пача която не изисква диска (поне така казват).

П.П. - Не съм сигурен дали и версията на диска не е 436. Инсталирайте я и вижте аз просто нямам как. :\")

Полезно инфо, Ще го ползвам ако мина на линукс... 4.gif
melkor
Това инфо важи и за Windoze!
melkor
Между другото, препоръчвам ви да си свалите и следния мод Tactical Ops. Това е мод в стил Counter-Strike, но поне от screenshot-товете на мен ми изглежда мнооого по-готин от CS.
Можете да си свалите пача и бонус паковете от http://nar-shadaa.dyndns.org/ut/.
Започнах да дърпам Tactical Ops, като го сваля ще го има на същия адрес.
melkor
Вече разполагаме и със Tactical Ops MOD. 1.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(GGBIT.INFO)

Полезно инфо, Ще го ползвам ако мина на линукс... 4.gif

Имах в предвид, че ще е полезно за хората под лин а иначе разбира се че ще ъпдеитна !!! 4.gif

ПП. Сега нямам много време но като се върна... 15.gif
g0blin
И преди съм го чувал този мод , но не съм играл на него.Наистина изглежда супер и ако някой иска може да направим и на него една игра, а защо не и повече 1.gif 4.gif
melkor
За съжаление, МОД-а е само за Windoze, така че аз няма да мога да се включа в играта.
Вземете най-накрая всички да си пачнете играта та да можем да играем! А на който му иска диск, може да си го дръпне от тук.
Това е Windoze версията плюс Linux installer!
melkor
Вече можете да си свалите и utpatch436nodelta.exe - пачът, който не иска диск при пачване.
vIkToRsHeFa
QUOTE(melkor)
Вече можете да си свалите и utpatch436nodelta.exe - пачът, който не иска диск при пачване.

Е това е доста полезно...
Тъкмо бях пуснал да се сваля диска и ... 20.gif
Connect
За съжаление ми прави някакви номера с драйверите на видеокартата (GF FX 5200).Иска ми като стартирам Ънреала да му задам как да работи и ми дава 3 варианта:
1.3gdfx
2.3D
3.OpenGL
Аз му давам на 1-вото и започва едно рестартиране на машината да не казвам какво ми прави настройките за видеокартата.
Като му дам 2-то ми тръгва но на 1024х768 х16бит , а иначе досега бях на 1024х768х32.....
Изглежда бая ще трябва да си поиграя с нея....
FrAgMaKeR
След като го сложих този пач, тотално ми омаза всичко 2.gif
Connect
Дааааааааа същата работа.....като гледам как стоят нещата сигурно ще си инстална само версията 400, за тази 436 на Ънреала не знам и не искам и да чувам повече.......
melkor
Така, едно уточнение относно графиката на Unreal - използвайте OpenGL!!! Забелязал съм че при всички останали драйвери играта не се държи както трябва. Имах подобен проблем със Unreal и Unreal - Return to Na Pali. Бях го пуснал на Direct3D, обаче играта така насичаше че просто беше невъзможно да се играе (на 1.47Ghz CPU, 192Mb RAM, Radeon 7500 128Bit 64Mb VRAM). В момента в който смених драйвера на OpenGL играта тръгна по мед и масло.
melkor
QUOTE(CONNECT)
За съжаление ми прави някакви номера с драйверите на видеокартата (GF FX 5200).Иска ми като стартирам Ънреала да му задам как да работи и ми дава 3 варианта:
1.3gdfx
2.3D
3.OpenGL
Аз му давам на 1-вото и започва едно рестартиране на машината да не казвам какво ми прави настройките за видеокартата.
Като му дам 2-то ми тръгва но на 1024х768 х16бит , а иначе досега бях на 1024х768х32.....

Така като те гледам си с nVIDIA, как можеш да му дадеш да ползва драйвер за 3DFX карти? 3DFXGlide е стандартът на Voodoo серията на фирмата 3DFX който не се поддържа от години, и е само за техните карти.
vIkToRsHeFa
QUOTE(melkor)
QUOTE(CONNECT)
1.3gdfx
2.3D
3.OpenGL

Така като те гледам и с nVIDIA, как можеш да му дадеш да ползва драйвер за 3DFX карти? 3DFXGlide е стандартът на Voodoo серията на фирмата 3DFX който не се поддържа от години, и е само за техните карти.

долу в дясно на прозореца (лентата) има иконка с нвидиа цъкаш с десен коп към нея и има едни подробни настроики ( и аз едно време имах проблем с реисъра стар уорс и ... 20.gif )
melkor
Викторе, не е от тези настройки. Той се опитва да играе Unreal със драйвер на играта, който видео картата му въобще не поддържа. Там му е проблема. Както казах и по-горе: 3dfx не значи GeForce FX, а е името на фирмата която едно време произвеждаше Voodoo 1, Voodoo 2, Voodoo 3, Voodoo Rush, Voodoo Banshee видеокарти, и бе наложила техния 3dfxGlide като стандарт във видео драйверите (докато не се появиха nVIDIA със Riva и не се пръкна OpenGL)!
Това е все едно да се опитваш да пуснеш Windoze приложение под MacOS.
vIkToRsHeFa
Ам сори тогава... 20.gif
Малка грешка.. 14.gif
Jonny
Ако иска диск пишете директорията на играта (при мен бачка без проблем) 4.gif

П.С. Аз също съм с nVIDIA GF 5200 FX и нямам проблеми (може да е драивера или настройките както уточни Melkor) bigwink[1].gif
Connect
Хмммммммм....В крайна сметка си патчнах Ънреал-а, но сега се получава следното:
Значи давам настройките както е описал melkor, т.е. OpenGL, но защо не иска да ми направи играта в 32 бит-а на 1024х768?Държи я на 16 и това си е...
melkor
Прегледай хубаво в Advanced Settings, да не си пропуснал нещо от там, защото при мен го няма този проблем (даже и под Windoze).
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.