Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим епизод?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
fire_misha
Кажете сега кой ви е любимият епизод от всички?На мене лично ми е 2x05 - I Will Dare.Цялата нощ на предизвикателствата направо ме уби то смях.Също много харесвам 1x06 - Every Night Is Another Story 12.gif защото там, така да се каже, Нейт и Люк за пръв път се "сприятелиха".И разбира се и двата епизода с състезанието за мажоретки 1x17 - Spirit in the Night и 3x14 - All Tomorrow's Parties go_team.gif .Абе явно любими са ми забавните епизоди.(и разбира се всички епизоди с изпълненията на групи в Трик - по-скоро любимият ми епизод стана като 10 любими епизода blush.gif )

btw щеше да е по - хубаво да е анкета, ама няма начин така че дискутирайте... biggrin.gif
Hannibal
Season 2, Episode 5: I Will Dare
Играеха на някаква игра и всеки трябваше да направи няколко неща.Тогава Лукас се срещна с Ана.
Много готин епизод smile.gif
И всички епизоди от трети сезон smile.gif Както и от първи и втори.
Абе всички епизоди са ми любими. biggrin.gif
An4eTo
Много яка темичка fire_misha.
Така мойте любими епизоди са доста rolleyes.gif Харесвам 1х05 -All That You Can't Leave Behind ,1х17-Spirit in the Night,2х03-Near Wild Heaven на този епизод така съм се смяла 4.gif ,също и този епизод беше много смешен 2x05 - I Will Dare. 18.gif Също ми харесаха 3х07 . Champagne for My Real Friends, and Real Pain for My Sham Friends и 3х13. The Wind That Blew My Heart Away .Еми май тези са ми най любимите wink.gif
rusi4kata^
Моят любим епизод е 9 от трети сезон worthy.gif просто толкова се изкефих на този епизод че не е истина 10.gif а иначе сега не мога да се сетя кои епизод беше,но където Ели и Пеит бяха заедно и си прекарваха яко biggrin2.gif
Ralna
Аз много харесвам от 1 сезон 17-та суперска е, от 2-ри сезон 19-та направо я обожавам, и от 3-ти сезон 13-та 4.gif
Хейли
Много хубава тема biggrin.gif
Ами моите любими епизоди са:1х17. Spirit in the Night;1х18. To Wish Impossible Things;2х1. The Desperate Kingdom of Love;2х5. I Will Dare;2х19. I'm Wide Awake, Its Morning;2х20. Lifetime Piling Up;3х4. An Attempt to tip The Scales;3х7. Champagne for My Real Friends, and Real Pain for My Sham Friends ;3х13. The Wind That Blew My Heart Away ;3х14. All Tomorrow's Parties.Май станах много но това са ми любимите епизоди 4.gif wink.gif happy.gif
Life_is_a_Bitch
мойте любими епизоди са - 9 епизод от 3 сезон - How a Resurrection Really Feels
и 16 от 3 сезон - With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept, птосто този епизод от всички до сега ми въздейства най-много и в него се казаха много истини за истинския живот.
^Disaster^
хора,забравяте ли Unopened Letters to the World-15ти епизод от 2ри сезон-капсулата на времето...един невероятно силен епизод,с тренера накрая..и съответно 15ти от 3ти сезон-това са ми любимите smile.gif smile.gif smile.gif
Devil^Rose^^
Every Night Is Another Story -страшно много се изкефих на този епизод 3.gif
После To Wish Impossible Things- и аз ако можех да спечеля Нейт rolleyes.gif
I Will Dare - ей това се казва смях 18.gif
И от 3 сезон 9 епизод happy.gif happy.gif happy.gif любов , любов biggrin.gif
sydney
абсолютно всички епизоди специално с Брук и Люк blush.gif толкова много любов това ме кефи 5angel[1].gif а също и толкова драма 1crying[1].gif
fenka_lucas_i_brooke
ЦЕЛИЯ ФИЛМ!!!Простооооооо филма си е страшен!!!
Nasi
Ох това е много трудно, аз ще трябва да изброя всички епизоди почти.
Първи сезон:
3- Are you True?
6-Every night Is Another story
7-Life In A Glass House
8-The Search for Something More
17-Spirit In The Night
18-To Wish Imposible Things
22-The Game Than You Play
Втори сезон
1-The Desperate Kingdome of Love
2-The Truth Doesn't Make A Noise
3-Near Wind Heaven
4-You Can Always Get What you Want
5-I Will Dare
8-Truth. Bitter Truth
22- The tide That Left and Never Came Back &The Leavers Dence
Трети сезон:
3-First Day on a Brand New Planet
7-Champane for My Real Friends, and Real Pain for My Sham Friends
8-The Worse DAy Since Yesterday
9-How a Resurrection Really Feels
13-The Wind That Bwel My Heart Away
14-All Tomorrow's Parties
15-Just Watch the Fireworks
16-With Tired Eyes, Tired Minds, tired Souls, We Slept

Обаче всеки епизод си има своето значение и смисъл затова ОТН е THE BEST!!!
Loshka
Ами... този с предизвикателствата беше много хубав, забавен такъв. biggrin2.gif
Иначе ... Всичките!!! Обожавам ги всичките... rolleyes.gif
Sunshine_Angel
целия 3-ти сезон
SetKoen
Определено е 16 епизод 3 сезон...най-добрият просто..
april^^
1 сезон 6 епизод:
"Както се случва понякога,един момент се нарежда и се навърта и остава за повече от момент.И звукът спира и движението спира за повече,много повече от момент.И след това...моментът си отива"

Иначе всичките естествено 4.gif Хаха И онзи в който Карън и Деб саботираха на Дан каппанията 18.gif Направо беше убийствено яко!
^Mim0zKa^
Ееее тука сам ПАС!!Хахаха сериозно тиова все пак е любимият ми сериял и не го деля на епизоди просто си е ОТХ и е уникален !Някой серии ме грабват сас любовта в тях,други с драмата и пла4ът,трети съсъ смехът и 6тастието...изоб6то цялата магия на ОТХ ме завладява....той е най добрият!!!!!!!
П.С Но ина4е когато има епизоди сас Брукас не се отлепям от компа.... smile.gif
^^HeLa^^
Любимите ми серии са доста smile.gif 1 сезон: 6 и 17 , 2 сезон 3, и 3 сезон всички серии smile.gif
Amidala
QUOTE(Хейли @ Mar 4 2006, 03:55 PM) *

Много хубава тема biggrin.gif
Ами моите любими епизоди са:1х17. Spirit in the Night;1х18. To Wish Impossible Things;2х1. The Desperate Kingdom of Love;2х5. I Will Dare;2х19. I'm Wide Awake, Its Morning;2х20. Lifetime Piling Up;3х4. An Attempt to tip The Scales;3х7. Champagne for My Real Friends, and Real Pain for My Sham Friends ;3х13. The Wind That Blew My Heart Away ;3х14. All Tomorrow's Parties.Май станах много но това са ми любимите епизоди 4.gif wink.gif happy.gif

и аз съм така ! но .. според мен малко мноо беше драмата на нейтън във 2 сезон за това не му се кефих много нооо иначе сериала РАЗБИВАА !!
ОТХ РУЛЗЗ хора 4.gif 4.gif 4.gif
Amidala
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Mar 4 2006, 05:03 PM) *

мойте любими епизоди са - 9 епизод от 3 сезон - How a Resurrection Really Feels
и 16 от 3 сезон - With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept, птосто този епизод от всички до сега ми въздейства най-много и в него се казаха много истини за истинския живот.

опси маи не бях цитира когото трябва 16.gif biggrin2.gif
сори rolleyes.gif
KRIKONDI
Всички епизоди от 12 включително,нагоре,на 3 сезон.Такива истина се казаха,че просто нямам думи.Уан Три Хил(Always and Forever) 18.gif
uligofren
На мене ми харесаха всички но наи жече 3х16 епизод.
Той беше един от наи смислените.
Menna
Кой е като мене?Кой е като мене? happy.gif bigarmhug.gif
Нинче,за пореден път се убеждавам,че си мой човек.Как пък така сме улучили едни и същи епизоди? blink.gif happy.gif

QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 4 2006, 22:35) *
"Every Night Is Another Story" -страшно много се изкефих на този епизод
Серията беше страхотна.Особено coda-та и цитатчето накрая. 3.gif

"To Wish Impossible Things"- и аз ако можех да спечеля Нейт rolleyes.gif
Хаха,да не забравяме и останалата част от епизода. 15.gif

I Will Dare - ей това се казва смях 18.gif
Определено 4.gif

И от 3 сезон 9 епизод happy.gif любов , любов
От 3ти сезон ми е любима серия общо взето. happy.gif

lorrra
Моят любим е 1еп ма 1сезон worthy.gif 4.gif Този епизод е страхотен.
И други еп,които ми харесват много са 04x01-Crash into You
06x01-Every Night Is Another Story
22x01-The Games That Play Us
А и 06x03- Locked Hearts and Hand Grenades
april^^
Every Night Is Another Story определено!
Dare Night също.
Обожавам тази със случая Dyke ,супер надъхваща!
И не бих пропуснала серията с Крис и Нейт на онзи кораб 4.gif
За туй се сещам в момента smile.gif
Summer
17 епизод от първи сезон на съзтезанието за мажоретки, целия епизод беше супер забавен.
Нощта на предизвикателствата.
Плажното парти в трети сезон.
16 епизод на трети сезон - фаталния!
И естествено 18 епизод на трети сезон - това според мен е въобще най-забавния епизод в целия сериал!
Също е серията, когато спря тока беше много добра!
CheerFuL-F
3 сезон 18 епиозд
Bloody_Tears
Ами попринцип всички епизоди много си ги бичкам,но най-любими са ми:
1 епизод от 4 сезон,5 еп.от 4 сез.,18еп.от 3 сез.,22 еп.от 3сез.,9 еп.от 4 сезон,22 епизод на 2 сезон може би...иии...ОоОо да,сетих се. smile.gif 9 еп. на 3 сезон. 18.gif
Syleena
целия 3ти сезон + от 1в и 2ри тези които са по-разли4ните като I will dare i Every night is another story и прочие...и не си спомням кои еп беше,ама там кадето имаше метеоритен дъжд карънбеше на среща с анди smile.gif
angie_baby_bs
Всички епизоди са ми любими ,но сега като се замислих много се смях на епизода с предизвикателствата и много ми харесват от 3ти сезон 9ти,когато Нейт и Хейли си говореха и тя остана да спи при него и 18ти епизод ,когато Нейтън/заедно с Лукас и Брук/ се опитваха да отмъкнат на Хейли пръстена wub.gif tongue.gif
bo7evka
когато Пейтън покани ГавинДеГраоу и след тва всички отидоха на игрището нз кой епиод е
vasinka_{P}
3 сезон 18 епизод When It Isn't Like It Should Be
4 сезон 5 епизод I Love You But I've Chosen Darkness
jivitu
Най-много ми хареса s1e18-To Wish Impossible Things!
Много готина серийка smile.gif
daisy_91
моят любим епизод е 19" I'm wide awake,Its morning" от втори сезон(в него Нейтан направи нещо като опит за самоубийство) sad.gif никога няма да го забравя и песента към него също -"Like a man possessed"
Bloody_Tears
Цитат(daisy_91 @ Apr 22 2007, 16:41) *
моят любим епизод е 19" I'm wide awake,Its morning" от втори сезон(в него Нейтан направи нещо като опит за самоубийство) sad.gif никога няма да го забравя и песента към него също -"Like a man possessed"

Да, аз добавям и този епизод. Беше един от най-гадните cry.gif
nemios
Последния 23-ти епизод на 2-ри сезон. Когато запалиха Дан и всеки можеше да го е направил и когато Лукас призна на Брук. worthy.gif
HiLaRy`DuFf{}
Всички са ми любими .. мога даги гледам постонно .. smile.gif но многозапомнящ ми е Свадбата на Хейли Нейтън .. smile.gif Също така и Финала ...
CRiStiAn0^17
Пилотния...още от първата минута на филма,разбрах,че ще ми хареса rolleyes.gif
brooke_scott
ами нз много са... зна4и не им знам имената за тва по ред и сезони: 1сезон 10епизод, 2сезон 5 и последните 2 епизода, от трети по4ти вси4ки са ми любими,но най-най- ми е 13, а от 4-ти сезон - 8ми епизод
Катeто
абслолютно всички,но два са ми напълно ясни в съзнанието :1ви от 1ви сезон-няма равен и 9ти от 4ти сезон,когато Люк каза на Пейт,че иска да е с нея,въобще не вярвах,че могат да се съберат,но:''ДВАМА ДУШИ,КОИТО СЕ ОБИЧАТ,ВИНАГИ НАМИРАТ ПЪТЯ СИ НАКРАЯ'' rolleyes.gif blush.gif

an4ito
моя е 4 сезом последем епизод smile.gif
tedi27
dessity
2x05 - I Will Dare Това с предизвикателствата беше много яко .Особено първото на Лукас biggrin.gif
mixmaxshow
Ами на мене ми е 3 сезон епизод 20
meri_to
Всички епизоди... не мога да подбера защото във всеки епизод ме кефи нещо...
nelito_91
Цитат(meri_to @ Mar 10 2008, 20:40) *
Всички епизоди... не мога да подбера защото във всеки епизод ме кефи нещо...

Съгласна съм с теб. Всеки един епизод е уникален и различен. Винаги има нещо, което да те изненада и не мога да си избера само един епизод, който да ми е любим. Сериала е невероятен и според мен няма лош епизод. 4.gif
fenkanabrooke
1x11.The Living Years 1x02. The Places You Have Come To Fear The Most 1x08.The.Search.For.Something. More 2x05.I Will Dare 2x09.The Trick Is To Keep Breathing .2x22-2x23.The Tide That Left and Never Came Back + The Leavers Dance First Day on a Brand New Planet-трети сезон S03E09 - How a Resurrection Really Feels S03E13 - The Wind That Blew My Heart Away S03E16 - With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept All Of A Sudden I Miss Everyone - The Finale.Общо взето со това.Поне на мен те ми правят много силно впечатление! rolleyes.gif biggrin2.gif worthy.gif
ПрИнЦеСкАтА
2х5-I will Dare i 3x18-When It Isn't Like It Should Be
BroOke^
харесват ми всички епизоди, той филмът е страшен няма как worthy.gif ноо значи 1х15 (когато Хейли пя на Нейтън blush.gif ) после ерията с играта та Феликс , напускането и завръщането на Хейли,блъсканета на Нейтън ,последния епизод на трети и 4-ти сезон и от четвърти сезон сериите,в който играха за купата,пети сезонн - еми от там почти вс серии хах.. biggrin2.gif
vesko_oth_fen
и на мен всички епизоди но след като темата е за 1 епизод аз съм за *** 4x21 "All Of A Sudden I Miss Everyone" - The Finale ***

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.