Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Любим епизод?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Дискусии
Страници: 1, 2
Ne7WoRK
1-ви епизод на 1-ви сезон и последните няколко епизода на 5-ти сезон в които Нейтън започва да тренира и ...
secretk
Дa определено последнaтa серия нa 4 сезон ми хaресa нaй-много, перфектен финaл за сериaлa според мен smile.gif , особено последнaтa финaлнa сценa нa игрището.
**Naley*
Незнам точно коя серия е ,но любимата ми е от 1 сезон ,първата целувка на Нейтън и Хейли под дъжда 4.gif адски ме кефи тая сцена
bo7evka
Епизода в който накрая Брук танзува като робот и сички се забавлват мисля, че е 3х14
moni_hs
Всички biggrin.gif
fenkanabrooke
Обичам всички серии, но обожава серията на Брук и Лукас в дъжда. smile.gif wub.gif
moni_hs
Цитат(fenkanabrooke @ Aug 8 2008, 18:33) *
Обичам всички серии, но обожава серията на Брук и Лукас в дъжда. smile.gif wub.gif

8.gif Това и на мен ми е най-най-любимият епизод! blush.gif
$ Naley forever $
Предполагам че всички са ми любими,дори тези в които се разделят и карат така има наприжение.А и сдобряванията много радват е поне мен! wub.gif
$ Naley forever $
Повето епизоди на ОТН са ми любими smile.gif ,но истински любимия ми епизод е 21 от 4 сезон. wub.gif Почти не се разплаках когато си обещаха че ще са приятели завинаги и след колежа пак да се видят отново 1crying[1].gif .Играта момичета срещу момчета беше хубава идея и края на игрището в парка.Приятелската игра между братята.Просто ми хареса края всички щастливи и обнадеждени 1clap[1].gif ...е с доста нещга за изясняване но за това са другите сезони...! wink.gif
mak3-l0ve
Във всеки един епизод има нещо, което ме завладява и ме кара да гледам следващия с интерес :]]
любимия ми епизод си остава 3х13 rolleyes.gif
много силни моменти имаше .. най-вече окончателното събиране на Нейтън и Хейли и сцената на Брук и Лукас в дъжда blush.gif
иначе са много .. когато Дан и Деб си правеха номера (той правеше няква конференция у тях и Деб се появи ... по-нататака знаете biggrin2.gif )
когато Лукас и Нейт се сприятелиха .. когато накрая на 4 сезон ги даваха на игрището .. и напоследък всичко свързано с Джейми biggrin2.gif wub.gif
traiana
Охх,ами не мога да кажа кои серии са ми любими,поради факта,че всички до една са ми .. biggrin2.gif
za_psihoto^f
Амиии имам доста любими...С мажоретките - 1х17 и 3х14...Нощта с предизвикателствата...А и Брук когато взе онези хапчета наведнъж много се смях - 1х6. Както и епизода със стриптийза - 4х12....И 4х13 - един час може да промени всичко...И последния епизод на 4 сезон 4х21 особено края ми хареса мнооого. Май това са ми най-най-любимите
Мая
Ще кажа само няколко, за които се сещам. Е не знам точно кой поред епизод са, но както и да е wink.gif
Значи епизода с нощта на предизвикателствата беше адски интересен... също имаше един епизод от 1-ви сезон, в който Хейли и Пейтън мисля че караха Брук у тях, защото беше доста пияна, по пътя срещнаха Люк и Нейт заедно... това беше голяма изненада и от двете страни. Голям екшън си беше и епизода, в който Джими стреля в училището. А също да не забравя и последния епизод на 5-ти сезон (може би защото ми е още пресен и съм любопитна да разбера какво ще стане по нататък) blink.gif
naley_
От трети сезон-Who will survie and what will be left ..Този епизод го обожавам,разбира се и всички други без изключения 4.gif
DeViL_AsS
Определено сезон 4 епизод 9.
Това просто ми е любимия епизод.Когато спечелиха щатския шампионат и Лукас и Пейтън се събраха.
"It`s you Peyton,it`s you'' smile.gif
Тоя епизод вече го зная на изуст,всяка думичка mrgreen[1].gif
Толкоз много съм ревала на него biggrin2.gif
elitu
1x18-To Wish Impossible Things 2x19-I'm wide awake It's morning
3x13-The wind that blew my heart away 4x09-Some You Give Away
5x13-Echoes,Silence,Patience,Grace 6x...... confused.gif
ralichka_21
Първият епизод много ме впечатли...любим ми е сезон 3 епизод 18 във вилата....всичко им беше наред на всички...
mR.DiSCo
1x01 -кърти и разкъртва , мн як biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
1х17- хХаха тоя епизод най много пъти съм го гледал от първи сезон mrgreen[1].gif
2х08 - Разби ме това слабмър парти и вобще.... 18.gif 18.gif 18.gif
2х23- Просто страхотен финал...
3х05-хммм беше къртежен епизод 3.gif
3х13- Просто ми разби сърцето тоя епизод.....Мн добър
3х17-Ревах , ревах и ревах sad.gif
3х18-Хах уби мееееее mrgreen[1].gif
3х22-Хух як финал.
4х07-ВЪй изключителна яка серия biggrin2.gif biggrin2.gif mrgreen[1].gif
4х09-Мн яка , Само изключваме края....
4х12- АхахХА СТРИптийз мания biggrin2.gif dry.gif dry.gif 18.gif 18.gif
4х18-Е тея 18-ти епизоди защо са толкова якии.
4х20-Мн якааа.
4х21- Ми мн як финал.
5х01-Тъжна но много добра
5х02-....wink.gif
5х12-Мн як.
5x14-Бейби енд Брук smile.gif
5x15-Бейби енд Брук smile.gif
5x17-Мн яка
5x18- най добрия финал след финала на 2-ри сезон.Тоест на 2-ро място.
6x01-един от най-добрите стартове на сезони
6x02- много въздействаща
6x03- ревах , ревах и не само ревах mrgreen[1].gif

xxxDD wink.gif
FintiFlushka
Оо .. да почвам от първи сезон всяка серия и втори и трети и четвърти и пети ии шестии ии т.н. ако има още - всяка серия си ме радваа ; ) всяка серия е различна tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.