Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Who Will Survive, and What Will Be Left"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lucas
Някои ако има някое промо на 17-ти Епизод да го ка4ва тука! 4.gif
sydney
da nqkoi ako go ima da go kachi tyk plzzzzzzzzzzzzz

---mod edit:
Пиши на кирилица и прочети Правилата на форума!! Не виждате ли какво пише най-горе, бе хора, ще ви избоде очите!!!! mad.gif
Naghual
Аз дори не знам дали заглавието е публикувано някъде... :-/
CyberChick
Who Will Survive, and What Will Be Left of Them..............
песен на Murder By Death
Ralna
И аз никъде нищо не намирам sad.gif sad.gif
Nasi
Тъй като епизода ще излезне след три седмици затова още не са пуснали промо сигурно ще излезне другата сряда.
Lucas
Верно ли след 3 седмици ще излиза новия епизод blink.gif
An4eTo
Да за съжаление sad.gif
Jane
Кви са тия глупости бе? За какво след 3 седмици?! Тия да ни убият ли искат? То ако карат така значи по-следващият епизод ще е месец след този, който предстои blink.gif Ужас.. идва ми да ги утрепя 19.gif
RoXXy_
хораа , хора! дайте го по-спох, дръжте се 18.gif 18.gif
аз до колкото си спомням, 17 епизод май излизаше или на 22 или 29 Март ,едно от 2те е , ама се пак са си наистина доста далечко ohmy.gif
Jordan
Моляяяconfused.gif unsure.gif Сигурни ли сте, че серията излиза след 2-3 седмици? mad.gif
Тея от WB са за у-б-и-в-а-н-е! 14.gif Сега протакат нещата, зада не свърши сезона толкова скоро...
Еееее не, убиха всичко детско в мен, не е честно 1crying[1].gif
wacko.gif Who Will Survive, and What Will Be Left of Them wacko.gif
Aaaaaa, ето и официалната информация:
"ONE TREE HILL RETURNS MARCH 29TH
Of course, many of you may have noticed there weren't any previews after Episode #316. That's because for the next three weeks re-runs will air, and FRESH episodes begin March 29, 2006. The schedule is as follows:

3/08 - #313 The Wind That Blew My Heart Away
3/15 - #315 Just Watch The Fireworks
3/22 - #316 With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept
3/29 - #317 Who Will Survive, and What Will Be Left of Them
4/05 - #318 When It Isn't Like It Should Be "

1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
Loshka
О-о-о... Мисля да скоча от някой мост! 1crying[1].gif
Ralna
QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 03:41 PM) *

О-о-о... Мисля да скоча от някой мост! 1crying[1].gif

От кой мост мислиш да скачаш бе мила, не за друго ми предполагам, че ще има още желаещи, та да се мятаме в комбина wink.gif
megyto
Малееее ма то тва е УжАсНо...........3 седмици 1crying[1].gif

бързо казвай от кой мост ще се хвърляш че и аз идвам sad.gif
An4eTo
О-о-о... Мисля да скоча от някой мост!

бързо казвай от кой мост ще се хвърляш че и аз идвам

То като гледам всички сме тръгнали да се хвърляме 4.gif но на мен още ми се живее 18.gif и смятам да отложа хвърлянето поне за сега rolleyes.gif
The Black Dragon
Ако ще скачате от мост искате ли аз да ви бутна?! biggrin.gif
btw OTH не е единствения сериал дето го протакват така. И LOST също го бавят sad.gif Добре че поне 24 си върви както трябва слава Богу
april^^
aaaaaaaaaa 0027[1].gif Каде го моста ? Идвам! Тея акъл имат ли ?! Ше предизвикат масово самоубийство ! хаха 18.gif
Lucas
За тея три седмици може и аз да се присаиденя в крупата на ска4ащите huh.gif ама като се замисля няма да разбера края на Отх и ще го поотложа.
Loshka
QUOTE(The Black Dragon @ Mar 5 2006, 05:24 PM) *

Добре че поне 24 си върви както трябва слава Богу

Чакай да стигне до някой такъв момент като ОТН... mad.gif
sydney
незнам дали някой от нас ще може да издържи цели 3 седмици за този епизод wink.gif толкова дълече ми се вижда че незнам 16.gif искам да го гледам 14.gif
fire_misha
Мразя протакванията... 19.gif Аз ще издържа ама трудно.До тогава ще си наваксвам с Ориндж Каунти макар че той не може да задоволи апетита ми 8_5_7.gif
Lucas
Един саит се беше збагясал и бяха написали сюжета на4и в епизода ще погребват Киит sad.gif и ще има flashbacks с негоwо у4астие.
fire_misha
Значи пак ще плачем... 1crying[1].gif
Nasi
QUOTE(Lucas @ Mar 5 2006, 09:00 PM) *

Един саит се беше збагясал и бяха написали сюжета на4и в епизода ще погребват Киит sad.gif и ще има flashbacks с негоwо у4астие.

Кой е този сайт, много се съмнявам да е излезнала толкова подробна информация. Данебитова да е фенфикшън?
Loshka
QUOTE(Nasi @ Mar 5 2006, 09:11 PM) *
Данебитова да е фенфикшън?

И на мен ми звучи като такава... 9.gif Ох, ама аз май все още не искам да повярвам, че Кийт ще умре... 1crying[1].gif
An4eTo
на мен ми звучи като такава... Ох, ама аз май все още не искам да повярвам, че Кийт ще умре

Еми то никой не иска да повярва sad.gif ама май е точно така sad.gif
Nasi
И аз не искам да умира, но е така. А представяте ли си, ако това беше края на сезона, защото са имали намерение с този епизод да е последен и да трябва да чакаме не 3 седмици, а няколко месеца. Добре, че няма да ни мъчат повече.
Lucas
В tv.com преди 1 месец някаде пишеше за 16, 17 епизод кво ще стане отна4ала мислех 4е се е збагясало ама след като излезе 16 епизод и се оказа тва дето пишеше там би трябвало и 17 да е така. оба4е 2 дена по касно маи се осетиха и ги махнаха.
Spasy
Хей.. ужас.. на най-интересните епизоди сме в момента.. и ни карат да чакаме толкова дълго.. не е честно smile.gif
Elira
Кошмарно ще е това чакане определено.... shocking.gif три седмици.... ужас cry.gif
fenka_lucas_i_brooke
Кой каза за хвърляне от мост!С вас съм да знаете! 16.gif Ще да е голямо чакане!Дано да си струва!
Naghual
Абе я стига с тия мостове... Тъкмо няколко дена преди априлската един фреш епизод wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Naghual @ Mar 5 2006, 11:38 PM) *

Абе я стига с тия мостове... Тъкмо няколко дена преди априлската един фреш епизод wink.gif

прав си!и без това реших че ми се живее за да догледам серияла!тези дето ще се хвърлят като го изгледам ще се хвърля некъде от кефя и ще дойда да ви го разкажа! 18.gif
Sunshine_Angel
ужасно много време ще ни мачат,но поне ще си струва tongue.gif
sheikara
Яд ме е че е чак сле 3 седмици.Тва ми е любмия сериал, но за съжаление ще трябжа да убивам време до тогава или с Джоуй или МАхалата на богатите (абе има какво да се гледа за през тези 3 седмици)
The Black Dragon
А кога пускат пак Джоуи?
Jane
Е, поне наистина помислете си. Излиза серийката, всички доволни и щастливи и два дена след това ваканцияя. Животът е прекрасен, а Лукас и Пейтън ще са заедно хахахах 10.gif 11.gif
Nasi
QUOTE(intense™ @ Mar 6 2006, 05:04 PM) *

а Лукас и Пейтън ще са заедно хахахах 10.gif 11.gif

това май няма да стане
^Mim0zKa^
Офф и аз..много се изнервям от това 4акане..ама все пак и миналите 2 седмици бяха гадни ама минаха ей така...сега няма да усетим и тези 6те минат и 6те има серийка smile.gifМного са интересни то4но сега епизодите и затова толкова се ма4им...4е трябва да 4акаме!Ина4е Брук и Лукас 6те са си заедноо ,искам да са си заедно ..дори да са оженят хаха искам smile.gif
Buhti4ka
Ам, седмиците са 4 всъщност. Една от тях вече почти мина biggrin2.gif
megyto
само праат мизерии със сериалите за да ни дразнат dry.gif а и аз искам Брук и Лукас да са си заедно толкова са сладки wub.gif
sweetie
И аз се присъединявам към тези,които мислят че Лукас ще остане с Брук smile.gif Тъпо ще е пак да повтарят сценария с Пейтън rolleyes.gif маи по всичко личи че Киит ще умре sad.gif sad.gif той е леко скучничък ама е мн добър...много жалко sad.gif епизода определео ще е... 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Аз усещам как пак ще плача докато го гледам! sad.gif
Jordan
Еееееее айде сега, ще издържим някъде, въпреки че и аз се чудя какво ще правя в края на седмицата, след като няма ОТН sad.gif Кофти ама ще се задовоилм с тва, което ни предлагат от WB, щото така или иначе нямаме избор. Колкото до Лукас и Пейтън, мисля си аз, т.е се надявам тайничко, че ще въртят някоя тайна любов зад гърба на Брук. Може да не е в следващите няколко епизода но рано или късно ще се случи, нека не забравяме за целувчицата в библиотеката. Аз да си призная на тая сцена се разпльоках пред монитора, толкова отдавна чаках такъв момент и си викам "Ееееее това чакахте всички от два сезона насам!". Гадно звучи зз Брук цялта история ама Life is a Bich и си мисля, че на Лукас и Пейтън хич няма да им е зле. Да ви кажа мисля си аз, че може да се появи една възможност на края на сезона Лукас и Пейтън да птидат в един и същи колеж и там да стане това, което повечето от нас искат(вкл. и аз) wub.gif wub.gif wub.gif
За 17ти..струва ми се, че Кийт няма да умре, защото за предния епизод казаха, че ЕДИН ЩЕ УМРЕ(поне така си мисля, тя моята памет не е от най-трайните), и този един и комплексираното ламерче, тъй че...може и Кийт да оттърве кожата. no.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Mar 7 2006, 08:54 AM) *

За 17ти..струва ми се, че Кийт няма да умре, защото за предния епизод казаха, че ЕДИН ЩЕ УМРЕ(поне така си мисля, тя моята памет не е от най-трайните), и този един и комплексираното ламерче, тъй че...може и Кийт да оттърве кожата. no.gif

Това, че не е умрял в 16 епизод не значи не няма да умре в 17, в болницата например - или си умира сам или Дани минава и го довършва. Всичко точно. 10.gif
James towel keeper
Йордан, наистина ли мислиш, че Лейтън ще въртят любов зад гърба на Брукconfused.gif? След като според Лукас това е най-голямата грешка в живота му? И след толкова усилия да накара Брук да му вярва отновоconfused.gif
Освен това сега прочетох на още едно място, че Джейк се връща... rolleyes.gif Иначе няма какво да направят, разбирате ли? Ако сложат Лейтън - Брук остава сама, а нали накрая трябва да има хепи енд. Затова сигурно ще си останат както сега, само че с Джейтън.... Освен това е сигурно че до 19 епизод Брукас са заедно... (за нататък още не се знае какво ще става). Което значи, че Джейк 10000000% ще се върне...
divata_pe4urka
dori da e gadno az mnogo iskam Lukas i Peitan da se suberat
girl_from_hell
колко беше сладка тази целувка уф как искам Пейтън и Лукас заедно един за друг са ама сега като се върнаха в реланоста където е Брук и сигурно няма да си заедно ама ако ги нямше сички тези глупсоти(обстоятелства) щяха да си заедно сигурна съм

а пък за новия епизод само се надявам да си струва чакането,щото и за предния чках ме 1 семдица ама аз мисля че си струваше smile.gif
Jordan
Мимс, ми то всичко може да се случи, може и атомна бомба да пуснат върху Трий Хил и да измрат всички или пък да ги нападне птичия грип 18.gif Всичко се случва 18.gif
Амииии Вили, честно да си призная аз много си ги харесвам двамцата и бих жертвал чувствата на Брук само и само Лейтън да се събере. blush.gif (гаднооо blush.gif )
Каквото и да са казвали и двамата мисля, че момчето, за което Пейтън разказваше на майка си беше Лукас, колкото и да е обичала Джейк си мисля, че тя винаги е обичала Лукас. Та те се харесаха още от първите епизоди, това си е любов от пръв поглед.... rolleyes.gif
Не знам какво ще стане но имам някаква надежда, че случайно Брук ще вземе да хареса някой друг и така Лукас ще остане фрий за Пейтън.
От друга страна пък щом казвате, че Джейк ще се върне, значи няма да има тайни връзки... wacko.gif
Охххх, и аз не знам вече какво да мисля....главата ми е wacko.gif
Lucas
1.Маи са решили Киит да живее а не да умре щото в един споилер пишеше 4е Китт И Каран са заедно явно режисиорите са решилида не умира така4е 17 епизод ще баде пална загадка за сега поне за мен.
2.Хора моето ли4но мнение е 4е Леитан сте са пак заедно особено след като Пеитан си призна на Люк 4е го оби4а вапреки 4е нищо не каза сигурен сам 4е икаше да и каже 4е и тои я оби4а още но се е сетил за Брук.Да не гожорим 4е любовта им е от праж поглед и не се забравя еи така.Сигурен сам 4е след време Люк и Пеитан ще разберат 4е Джеик и Брук са били само кратак на4ин да преодолеят Любовта си един кам друк! Единстрвеното нещо за което сега не са заедмо е 4е не искат да наранят Брук.
Аз малко взех 4е се вживях се едно са истински хора ама някои пат докато гледам някои епизод на Отх забравям 4е е филм защото проблемите и филма вобще е така направен все едно е наистина.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.