Така...
intense™ - искам да ти кажа, че Брук и Лукас са една от най-интересните двойки в сериала, и са преживели най-много след Нейли. Не мисля, че връзката им се е изчерпала....
А до въпроса за сцените с Пейтън - естествено, че трябва да пускат и такива сцени... И без това героинята нещо се губи напоследък...

Трябваше да се случи нещо за да изострят вниманието на публиката все пак...
А за целувката - и аз мисля, че беше момент на слабост... Пейтън беше ранена и изплашена и Лукас беше до нея... Дали ако Пейтън мислеше трезво щеше да го направи, отново и то след като до преди минута се извинява на Лукас че е загубила Брук... Тогава щеше да е най-голямата....******. Освен това когато тя му каза да се приближи въобще не знаеше че тя ще го целуне... И това за усмивката.. Е кво да направи? Тя го целува изведнъж, той цел сезон се е борил за Брук.. ми усмивка...
А и сега прочетох за момента с Рейчъл.. да беше страхотно и тогава като вкара коша и казаха, че ще им е предопределено да са заедно - разбрах че ще са заедно до края!!! Иначе Люк въобще нямаше да вкара или нямаше да я сложат тая сцена...