Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Who Will Survive, and What Will Be Left"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Jordan
QUOTE(Lucas @ Mar 7 2006, 03:26 PM) *

Аз малко взех 4е се вживях се едно са истински хора ама някои пат докато гледам някои епизод на Отх забравям 4е е филм защото проблемите и филма вобще е така направен все едно е наистина.

ъммммм то май ние всички сме така тука. понякога съм си мислил колко шизофреничко-пламенно обсъждаме целия сериал все едно е истина... blush.gif
^Mim0zKa^
Хахаха да 6те каже 4овек 4е са ни познати и тука им обсаждаме проблемите секи ден!Aми съжелявам 4е пак 6те се впрегна но някоий..работи направо ми бодат о4и4ките като 4ета...!Сега разбирам 4е си има Лейтън фенове..мн добре го разбирам 6ото и аз сам ОГРОМНА фенска на Брукас и винаги си ги за6титавам само 4е...примерно както казва по нагоре girl_from_hell 4е ако ги няма6е тези глупости и обстоялтелства Лукас и Пейтън 6тели да са заедно.....ами извинявам се но или аз сам много спряла или ЛЮБОВТА според мен не е нито глупост нито обстоятелство...!Или пак някой пак бе6е написал ако не бе6е Брук 6тяха да са заедно и единствената при4ина да не е така 4е не искат да я наранят...4акайте малко...кой се опитва6е да убеди Лукас цял сезон 4е оби4а и 4е тя е моми4ето за него..или по то4но тои е мажат за нея.............БРУК ДЕЙВИС ...а не Пейтън Сойър !Вие така приказвате се едно те се оби4ат в момента Л и П....ама само зарди Брук и не могат да са заедно..и 4е Л 6тял да разбере 4е наистина я оби4а П ....тогава 6те6е ли преди 2 серии да се обяснява на Брук 4е я оби4а...хм не мисля smile.gifНи6то ли4но наистина но някой не6та трябват парво да се обмислят преди да се кажат smile.gifИ пак казвам няма ни6то ло6о секи да си за6титава любимците ама някой не6та.. smile.gif
Jane
Е, добре, а тогава защо сценаристите ще ни пускат такива мухи и почти във всеки епизод има по някои малък намек? Все някога ще стане развръзката между Л и П, от 1вия сезон го чакаме и това всички много добре го знаят. Да не говорим, че си е съвсем логично да се разделят вече Брук и Лукас. То се изчерпа връзката им wacko.gif Едно и също. wacko.gif
Lucas
На4и всеки си има право на мнение един харесва Брукас друг Леитан трети нещо друго.На4и нямам нищо протиж Брукас но Леитан са имали много по интересни моменти според мен и за това ми харесват пове4е но това савсем не зна4и 4е не харесвам Брукас
Jordan
Абееее кой квото ще да ми приказва аз съм на мнение, че нито Пейтън, нито Лукас успяха да признаят пред себе си, че се харесват един друг. Аз съм на това мнение и колкото да ми приказвате, че Лукас не обича Пейтън аз си твърдя, че си я обича blush.gif нищо, че се обясняваше на Брук колко я обича... blush.gif
sweetie
^Mim0zKa^ абсолютно съм съгласна с теб smile.gif и аз си мисля че лукас е с брук не от съжаление или защото не иска да я нарани като избере пейтън или нещо от сорта smile.gif просто я обича biggrin2.gif забравихте ли момента в който той беше с рейчъл на игрището и тя му върза очите и му каза че ако вкара с вързани очи използвайки само интуицията си това ще означава че е предопределено да бъде с брук rolleyes.gif беше много як момент поне на мен ми направи голямо впечатление :П мисля си че тази целувка не означаваше нищо за тях и беше само момент на слабост happy.gif ще почакаме и ще разберем 10.gif
Jane
Много слабости им станаха напоследък 10.gif
Jordan
МОМЕНТ НА СЛОБОСТ ЛИ?! mad.gif Видяхте ли изражението на Лукас когато целуна Пейтън?!Ооооо това въобще не приличаше на целувка тип "целувам те щото да не вземеш да умреш" или "да си припомня как се целуваш, че забравих" mad.gif
Tази блага усмивка...
IPB Image
Тази нежна целувка...
IPB Image
Факта, че все така се случва, че Лукас "is always saving her" хич не е случаен...
Абе все пак това си е лично мое мнение. Аз също се кефя на Брукас но...Лейтън везната ми натежава rolleyes.gif
zlat
QUOTE(Jordan @ Mar 7 2006, 07:09 PM) *

МОМЕНТ НА СЛОБОСТ ЛИ?! mad.gif Видяхте ли изражението на Лукас когато целуна Пейтън?!Ооооо това въобще не приличаше на целувка тип "целувам те щото да не вземеш да умреш" или "да си припомня как се целуваш, че забравих" mad.gif
Tази блага усмивка...
IPB Image
Тази нежна целувка...
IPB Image
Факта, че все така се случва, че Лукас "is always saving her" хич не е случаен...
Абе все пак това си е лично мое мнение. Аз също се кефя на Брукас но...Лейтън везната ми натежава rolleyes.gif

Jоrdan напълно съм съгласна с теб... Тази целувка ме разби...толкова нежна...толкова искренна...
Просто тайничко се надявам че след тази целувчица ще потръгнат нещата между тях...те са просто идеалната двойка...
april^^
QUOTE(zlat @ Mar 7 2006, 09:45 PM) *

QUOTE(Jordan @ Mar 7 2006, 07:09 PM) *

Tази блага усмивка...
IPB Image
Тази нежна целувка...
IPB Image

Jоrdan напълно съм съгласна с теб... Тази целувка ме разби...толкова нежна...толкова искренна...
Просто тайничко се надявам че след тази целувчица ще потръгнат нещата между тях...те са просто идеалната двойка...

Иии хора направо ме сразихте 4.gif Така или иначе докрай ше си вярвам че ще са заедно , ама вие съвсем ми върнахте ентусиазма smile.gif
James towel keeper
Така...

intense™ - искам да ти кажа, че Брук и Лукас са една от най-интересните двойки в сериала, и са преживели най-много след Нейли. Не мисля, че връзката им се е изчерпала....
А до въпроса за сцените с Пейтън - естествено, че трябва да пускат и такива сцени... И без това героинята нещо се губи напоследък... wink.gif Трябваше да се случи нещо за да изострят вниманието на публиката все пак... 10.gif
А за целувката - и аз мисля, че беше момент на слабост... Пейтън беше ранена и изплашена и Лукас беше до нея... Дали ако Пейтън мислеше трезво щеше да го направи, отново и то след като до преди минута се извинява на Лукас че е загубила Брук... Тогава щеше да е най-голямата....******. Освен това когато тя му каза да се приближи въобще не знаеше че тя ще го целуне... И това за усмивката.. Е кво да направи? Тя го целува изведнъж, той цел сезон се е борил за Брук.. ми усмивка... biggrin.gif
А и сега прочетох за момента с Рейчъл.. да беше страхотно и тогава като вкара коша и казаха, че ще им е предопределено да са заедно - разбрах че ще са заедно до края!!! Иначе Люк въобще нямаше да вкара или нямаше да я сложат тая сцена... rolleyes.gif
april^^
Е да ,но всеки си има мнение.На мен лично не са ми особено интересни,явно така мисли и intense™. Естествено феновете на Брукас мислите съвсем обратното wink.gif Това си е въпрос на гледна точка.Колкото и да спорим всеки си има предпочитания,така че... icon_peace.gif

А относно момента ,в който Люк вкара коша наистина и на мен ми се видя доста съдбоносно! Ше го видим какво ще става dry.gif

Позабравихме за Кийт май май... 18.gif
solenka
Вече две страници чета и само за 16 епизод говорите. До колкото знам си има темичка специално за него или пък тема за Лукас/Пейтън/Брук!
За 17 епизод си нямам идея какво ще става, но се надявам Кийт да не е мъртъв. Иска ми се на Дан да вземе да му се случи нещо гадно, че да разбере какво причинява на околните. Искам Пейтън да е добре и Джейк да се появи, за да могат спокойно Лукас и Брук да са заедно, а Нейт и Хейли да станат още по - близки отколкото са сега.
Nasi
Episode 317 - Who Will Survive, and What Will Be Left of Them - Airs: 3.29.06
Tree Hill trys to cope with what has unfolded at the high school. Not one... but two deaths. Both Keith and Jimmy will have funerals... but the show must go on. Nathan and Haley will realize life is too short and talk about living together again... maybe even more! Dan will play off the murder as if Jimmy shot Keith first, then shot himself. He will also act very depressed and try to get closer to Karen and Lucas during this time

Много интересно се очертава Дан ще се опита да се измъкне и ще играе играта на съкрушен брат.

Ще сложа информация за 18 и 19 епизод в темата за спойлери. Интересно ще и там 4.gif
Lucas
О4ертава се интересно 4.gif
rainbow`eyes
Both Keith and Jimmy will have funerals...

Нее, защо трябва да умре Кийт?! Най-накрая щяха да се оженят с Карън и да бъдат щастливи cry.gif

Кога най-сетне тоя Дан ще си получи заслуженото?... Напоследък епизодите взеха да стават много тъжни. Първо смъртта на Ели, после тва със стрелбата. Не ми се мисли какво ни чака sad.gif
Jordan
QUOTE(rainbow`eyes @ Mar 9 2006, 02:47 PM) *

Both Keith and Jimmy will have funerals...

Нее, защо трябва да умре Кийт?! Най-накрая щяха да се оженят с Карън и да бъдат щастливи cry.gif

Еми защото ако тръгне да става както ние го искаме няма да има тръпка. Айде сега, ясно е, че Кийт е второстепенен герой и ще бъде забравен бързо, ще ни измислят нови интересни моменти и Кийт ще остане в миналото.
megyto
мен пък ми се иска някой да му го на**ка на Dany Boy wqd.gif
april^^
QUOTE(megyto @ Mar 10 2006, 06:48 PM) *

18.gif 4.gif
Хаха18.gifСамо да го хванем тука, ше надупчим един човал,вкарваме го вътре и го мятаме от кея 18.gif
ludoto_mimi
QUOTE(april^^ @ Mar 11 2006, 12:18 AM) *

QUOTE(megyto @ Mar 10 2006, 06:48 PM) *

18.gif 4.gif
Хаха18.gifСамо да го хванем тука, ше надупчим един човал,вкарваме го вътре и го мятаме от кея 18.gif

Много филми гледаш. 18.gif
Lucas
тва е идея или може да го заварйем на един кол и да го запалим 18.gif
James towel keeper
QUOTE(Lucas @ Mar 11 2006, 09:29 AM) *

Дааа... добра идея... 18.gif 18.gif 18.gif
Най-добре да го запалим, тамън ще изгорим сичкото зло дето е у него... biggrin2.gif
april^^
Много филми гледаш. 18.gif

Какви ти филми,тука в моя край лапетиите, дето си нямат друга работа така правят с уличните котки 0027[1].gif Предпочитам Дан 18.gif пред горките котенца 1sad[1].gif
mimi_54
а кво стана с промото ? smile.gif секи почна да обсъжда кво искал кво щяло да стане ама нещо се изгуби целта на темата
ludoto_mimi
QUOTE(mimi_54 @ Mar 11 2006, 01:14 PM) *

а кво стана с промото ? smile.gif секи почна да обсъжда кво искал кво щяло да стане ама нещо се изгуби целта на темата

Ми като няма още промо за сега сме с мечтите само. Тия дни сигурни ще се появи, нз...
Nasi
Ох дано промото скоро се появи. Ето и официалното описание на 17ти епизод:

3.17 "Who Will Survive and What Will be Left of Them"

Tree Hill is stunned by Keith's death-The aftermath of the school shooting and the death of Jimmy Edwards (Colin Fickes) forces everyone in Tree Hill to examine their lives. Nathan (James Lafferty) reassesses his relationship with Haley (Bethany Joy), while Brooke (Sophia Bush) and Rachel (Daneel Harris) join forces to heal the student body. Dan (Paul Johansson) must deal with the ramifications of shooting Keith (Craig Scheffer), while Lucas (Chad Michael Murray) and Peyton (Hilarie Burton) consider the implications of their kiss in the library.
^^HeLa^^
QUOTE(James towel keeper @ Mar 11 2006, 10:56 AM) *

QUOTE(Lucas @ Mar 11 2006, 09:29 AM) *

Дааа... добра идея... 18.gif 18.gif 18.gif
Най-добре да го запалим, тамън ще изгорим сичкото зло дето е у него... biggrin2.gif

идеята наистина е много добра, но за жалост както видяхме от предишнете епезоди не проработи тя Деб добре беше решила ама...
Sh1r
Впрочем някои знае ли наи-накрая кога ще излезе следващия епизод на ОТН?? blink.gif
ПС:Впрочем ако не е тайна можете ли да ми кажете от каде мога да си истегля снимки с звездите от ОТН..такива от аватара ви huh.gif huh.gif smile.gif
eL
QUOTE(Sh1r @ Mar 11 2006, 08:55 PM) *

Впрочем някои знае ли наи-накрая кога ще излезе следващия епизод на ОТН?? blink.gif
ПС:Впрочем ако не е тайна можете ли да ми кажете от каде мога да си истегля снимки с звездите от ОТН..такива от аватара ви huh.gif huh.gif smile.gif

Снимки бол .. колкото щеш. biggrin2.gif Във всяка една тема има снимки, а за аватари има специално направена темичка Хах happy.gif иначе има лесно : google.com / One Tree Hill pics ... да не говорим колко сайтове има на актъорите от филма ... поразрови се из форума и ще намериш каквото търсиш 4.gif
Sh1r
мдам..аз не бях разгледал форума и......направо питах...Но няям инфо за 17 епизод..в смисъл кога ще излезе..
mimi_54
QUOTE(Nasi @ Mar 11 2006, 04:34 PM) *

Tree Hill is stunned by Keith's death-The aftermath of the school shooting and the death of Jimmy Edwards (Colin Fickes) forces everyone in Tree Hill to examine their lives. Nathan (James Lafferty) reassesses his relationship with Haley (Bethany Joy), while Brooke (Sophia Bush) and Rachel (Daneel Harris) join forces to heal the student body. Dan (Paul Johansson) must deal with the ramifications of shooting Keith (Craig Scheffer), while Lucas (Chad Michael Murray) and Peyton (Hilarie Burton) consider the implications of their kiss in the library.

е определено ми харесва че четете и копирате разни изречения но има и други като мен сигурно които не разбират кво пише и е много гадно sad.gif ще бъде много хубаво да има някво преводче щото аз гледам да разбера кво е пишело по тва кво сте коментирали след тва но определено е трудно .... huh.gif
Jordan
QUOTE(Sh1r @ Mar 11 2006, 09:21 PM) *

мдам..аз не бях разгледал форума и......направо питах...Но няям инфо за 17 епизод..в смисъл кога ще излезе..

еми тея от WB се правят на интересни нещо напоследък със сериалите си и серията ще излезе на 22ри, т.е при нас ще дойде в четвъртък сутринта, т.е има още мноооого време. Ама да не си помислите, че това е само с ОТН, тея които гледат LOST знаят, че и неговия следващ епизод излиза на 22ри wacko.gif
Loshka
QUOTE(mimi_54 @ Mar 11 2006, 09:23 PM) *

QUOTE(Nasi @ Mar 11 2006, 04:34 PM) *

е определено ми харесва че четете и копирате разни изречения но има и други като мен сигурно които не разбират кво пише и е много гадно sad.gif ще бъде много хубаво да има някво преводче щото аз гледам да разбера кво е пишело по тва кво сте коментирали след тва но определено е трудно .... huh.gif

Три Хил е шокиран от смъртта на Кийт. Последиците от стрелбата в училище и смъртта на Джими Едуардс ( Colin Fickes ) принуждава всички в Три Хил да проучат внимателно живота си. Нейтън ( James Lafferty ) вдъхва увереност във връзката си с Хейли ( Bethany Joy ), докато Брук ( Sophia Bush ) и Рейчъл ( Daneel Harris ) се съюзяват, за да възстановят училищния колектив. Дан ( Paul Johansson )трябва да се справя с последиците от стрелбата по Кийт ( Craig Scheffer ), докато Лукас (Chad Michael Murray) и Пейтън (Hilarie Burton) правят изводи от целувката си в библиотеката.

Общо взето...
Buhti4ka
QUOTE(Jordan @ Mar 12 2006, 10:45 AM) *

еми тея от WB се правят на интересни нещо напоследък със сериалите си и серията ще излезе на 22ри, т.е при нас ще дойде в четвъртък сутринта, т.е има още мноооого време.

blink.gif E къде пък го видя 22-ри?? Навсякъде където съм гледала пише, че на 29-ти излиза.
fenka_lucas_i_brooke
QUOTE(Loshka @ Mar 12 2006, 11:02 AM) *

Три Хил е шокиран от смъртта на Кийт. Последиците от стрелбата в училище и смъртта на Джими Едуардс ( Colin Fickes ) принуждава всички в Три Хил да проучат внимателно живота си. Нейтън ( James Lafferty ) вдъхва увереност във връзката си с Хейли ( Bethany Joy ), докато Брук ( Sophia Bush ) и Рейчъл ( Daneel Harris ) се съюзяват, за да възстановят училищния колектив. Дан ( Paul Johansson )трябва да се справя с последиците от стрелбата по Кийт ( Craig Scheffer ), докато Лукас (Chad Michael Murray) и Пейтън (Hilarie Burton) правят изводи от целувката си в библиотеката.

Общо взето...

Правят изводи от целувкатаconfused.gifКакво л ще рече това?! unsure.gif Много странно!Айде бе няма ли по-бързо да излиза тоя епизод!!! 19.gif
nikol_ina
QUOTE(Buhti4ka @ Mar 12 2006, 11:07 AM) *

QUOTE(Jordan @ Mar 12 2006, 10:45 AM) *

еми тея от WB се правят на интересни нещо напоследък със сериалите си и серията ще излезе на 22ри, т.е при нас ще дойде в четвъртък сутринта, т.е има още мноооого време.

blink.gif E къде пък го видя 22-ри?? Навсякъде където съм гледала пише, че на 29-ти излиза.

наистина и на мен ми е мн инт това
ПС тез от WB са адски лоши ся аз как ще си прегледам нещата за двете олимпиади то съм само в напрежение и вниманието ми ще е само към ОТН 14.gif 19.gif
Lucas
О не господи опази как на 29-ти една седмица до 22-ри мога да до4акам ама до 29-ти 2 не 14.gif А тея от в Wb верно кво се правят на интересни сас тея сериали през селмица две епизод бахти безобразието 19.gif 14.gif
Loshka
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 12 2006, 12:59 PM) *

Правят изводи от целувкатаconfused.gifКакво л ще рече това?! unsure.gif Много странно!Айде бе няма ли по-бързо да излиза тоя епизод!!! 19.gif

Ами... Кой ги знае... Като нищо да решат, че още се обичат... huh.gif
fenka_lucas_i_brooke
Да да!Не си давам Лукас той си е за Брук!!!
Loshka
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 12 2006, 02:48 PM) *

Да да!Не си давам Лукас той си е за Брук!!!

И аз, и аз. Ще се караме с тия сценаристи... mad.gif
girl_from_hell
while Lucas (Chad Michael Murray) and Peyton (Hilarie Burton) consider the implications of their kiss in the library.

мм звучи добре smile.gif
eL
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 12 2006, 03:15 PM) *

while Lucas (Chad Michael Murray) and Peyton (Hilarie Burton) consider the implications of their kiss in the library.

мм звучи добре smile.gif

Определено 15.gif biggrin2.gif Но си мисля че ще решат че е било момент на слабост ... тия описания на сериите винаги са заблуждаващи dry.gif
girl_from_hell
ам и аз така си мисля ама нека се надявам там...
Spasy
QUOTE(girl_from_hell @ Mar 12 2006, 03:15 PM) *

мм звучи добре smile.gif

Звучи като поредния сапунен сериал... wacko.gif wacko.gif
girl_from_hell
не е вярно!
fenka_lucas_i_brooke
Естествено че не е вярно!Това е един от поредните спойлери и се опитват да вкарат още толкова напрежение!Не за друго!
Menna
Интересно дали Деб ще се появи на погребението на Кийт?Все пак бяха доста близки,пък и в спойлерите пишеше,че със сигурност отново ще се върне. 2thin[1].gif
Иначе това за Брук и Рейчъл,сега да не решат да ги направят приятелки? Не,че имам нещо против,но вечно каращи се и подливайки си вода се повече ми харесват 15.gif
OTH_fenka
Приятелството между Брук и Рейчъл може да е нещо временно или пък не?!? Много неща могат да се случат. unsure.gif
Spasy
аде бе еба тфа промо sad.gif
Nasi
Аз доколкото знам Деб ще се появи на поглебението, а също така Мей и Роял.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.