Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Who Will Survive, and What Will Be Left"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
april^^
Много добър епизод! Наистина се лросълзих,когато момчетата отидоха на погребението на Джими,и наистина се изкефих от сърце на виденията на Дан!Да мре кучето 18.gif Сцената, когато Брук носеше Пейт беше супер и вообще всичко това с GUILT,FEAR...супер много ми хареса.Тъжничка беше sad.gif И много добре направена! worthy.gif

П.С.Лукас ,когато плаче ми е някакъв...супер странен.Нз защо blush.gif
valenceto
Серията беше мн добра,но просто ужасно тъжна.Щях да се разплача.
Loshka
QUOTE(valenceto @ Mar 31 2006, 05:27 PM) *

Серията беше мн добра,но просто ужасно тъжна.Щях да се разплача.

Ти си щяла, а някои ревахме като бебета. smile.gif
Jordan
мен пък не можа да ме трогне...не знам защо... blush.gif blush.gif blush.gif wacko.gif unsure.gif
PiToMeN
QUOTE(Jordan @ Mar 31 2006, 08:57 PM) *

мен пък не можа да ме трогне...не знам защо... blush.gif blush.gif blush.gif wacko.gif unsure.gif

И мен не ме трогна, някак си нещата бяха логични спрямо 16-и епизод и нямаше нещо по-особено, което да излезе извън рамката на това, което сме свикнали да виждаме във филма. Това беше просто едно характерно за ОТХ продължение. Остава ни да чакаме следващия епизод smile.gif
Devil^Rose^^
Mъже ermm.gif .... bigwink[1].gif
Вярно нямаше нищо което да ни изненада, но самия начина по който беше показано през какво преминават героите беше уникален и неповторим shocking.gif Поне малко трябва да ви е трогнало huh.gif
Menna
Мен,за разлика от мъжката част на форума,17 епизод успя да ме трогне изключително много!!! rolleyes.gif Дори и да имам някои забележки по отношение на детайлите,това не може да промени доброто ми мнение за серията!!!
Няма да се впускам в дълги коментари,но и аз не съм съгласна,че смъртта на Кийт трябва да се омаловажава. 9.gif В крайна сметка от това събитие ще зависи какво ще се случва с Дан,Карън и не на последно място с Лукас(т.нар. главен персонаж).Освен това не смятам,че в епизода беше акцентирано само върху това. wink.gif Засягаха се събития,станали в предишните епизоди(разбра се кой е отворил капсулата,Хейли и Нейт се събраха,последствията от стрелбата в училището и тн).
Напълно подкрепям YaHeL`` за това,че Лукас в този епизод премина през всички фази на отчаянието - Denial,Anger,Fear,Guilt,Depression за да стигне до Acceptance.За мен това беше най-въздействащата част от епизода. 3.gif
И не на последно място....Susie Suh....за пореден път звучи със страхотна балада! biggrin2.gif

ПС:Темата е видяна 6200 пъти- blink.gif Уау,ако не друго поне предизвиква интерес! 10.gif
Mar4eto
Мен също серията успя да ме трогне много(да ми се невиди и на ревлата дето съм 14.gif )!!!!!Серията беше много добра и въпреки че беше тъжна,все пак не могат да правят само серии с глупави интриги,които са поправени до края на епизода и има хепиенд,и нямаше нещо чак толкова неочаквано,беше направена много добре-това с етапите 4.gif ,Брук и Пейт rolleyes.gif ,Хейлс и Нейт rolleyes.gif ,и когато момчетата отидоха на погребението на Джими rolleyes.gif,а и за пореден път се убедих че Брук е най сладкото същество blush.gif а и определено трябваше да се обърне внимание на смъртта на Кийт,той не беше главния герой,но беше важна част от живота на всички и те много си го обичаха sad.gif
Серията наистина беше много хубава 4.gif
Lucas
Епизода беше много яко направен и вси4ко беше 4.gif worthy.gif ама и мене като останалите мом4ета тука нещо не ме трогна особено незам защо
Loshka
QUOTE(Mar4eto @ Apr 1 2006, 12:31 AM) *
а и за пореден път се убедих че Брук е най сладкото същество blush.gif]

Абсолютно! Сладинката Брук... rolleyes.gif

Lucas, не се притеснявай, то е ясно, че жените са ревлите. biggrin.gif

Иначе за серията нямам какво повече да кажа - Menna беше достатъчно изчерпателна. biggrin2.gif
Eli_Baby
Ааа много тъжен беше този епизод...много е гадно да гледаш хора след погребение unsure.gif А най-гадно ми беше че Лукас обвинява Джими за смъртта на Кийт,ма се пак няма как да знае че убиеца всъщност е тоя ужасен Дан 14.gif А тва че Люк отиде на погребението на Джими беше невероятно от негова страна shocking.gif В истинския живот малко хора биха постъпили така на негово място...
morfi
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 1 2006, 02:02 PM) *

Ааа много тъжен беше този епизод...много е гадно да гледаш хора след погребение unsure.gif А най-гадно ми беше че Лукас обвинява Джими за смъртта на Кийт,ма се пак няма как да знае че убиеца всъщност е тоя ужасен Дан 14.gif А тва че Люк отиде на погребението на Джими беше невероятно от негова страна shocking.gif В истинския живот малко хора биха постъпили така на негово място...

м/у другото Дан хвана пистолета с голи ръце.Не е ли логично да проверят за отпечатъци и съответно поне да го разгледат като заподозрян huh.gif
PiToMeN
Той е кмет все пак, а и не става ясно дали някой въобще разбира, че той е бил там, за да се взимат отпечатъци от пистолета. Всичко изглежда прекалено логично - момчето застрелва Кийт и се самоубива. Според мен обаче скоро ще се разбере, че и Дан има някакъв принос за тези събития и ще има разследване. Или поне се надявам.
sweetie
вярно,че дан държеше пистолета с голи ръце - сигурно в началото никой няма да се усъмни в него, но по късно може да са случи нещо,което да накара някой от тях да се усъмни biggrin.gif мисля,че няма да му се размине 15.gif колкото до серийката като цяло на мен много ми хареса 4.gif нямаше да е логично да претупат погребението и нещата да са така сякаш нищо не е било.Нямаше да е реално.Мисля,че всичко беше страхотно измислено 4.gif на края момента,в който майката на джими стоеше сама и след това заедно с момчетата беше невероятен-направи ми голямо впечатление biggrin2.gif не беше повече от минута,а показаха толкова много с него smile.gif страхотна серия 4.gif
morfi
божеее, току-що видях че Лукас е лакиран с безцветен лак :bezmulvensmqh: по случайност прескочих на момента,в който взима шепа пръст и помислих ръката му за ръка на някоя жена ...
v88
ЛЕЛЕ туко 6то го гледах и нз откога не сам ронила такижа салзи за филм!просто серуията е потресава6та,ъжна ужасна но все пак супер смислена и абе доказва 4е тва не е някоя тъпа съпунка а филм който си заслужава!А тоя Дан просто 6те го.................тапо к.........!
Eli_Baby
Според мен Дан сам ще се издаде че нещо не е било наред...вижте го само ква параноя го гони,постоянно му се привижда Кийт! И така според мен някой път ще се изпусне ма кога ли ше е тва.. huh.gif
Loshka
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 1 2006, 10:02 PM) *

Според мен Дан сам ще се издаде че нещо не е било наред...вижте го само ква параноя го гони,постоянно му се привижда Кийт! И така според мен някой път ще се изпусне ма кога ли ше е тва.. huh.gif

Има нещо такова; докато беше на гробището даже си мислех, че някой ще го чуе как крещи. Просто сцената ми създаде такова усещане, знам ли и аз. wacko.gif biggrin2.gif
sydney
направо съм потресена колко жесток е Дан wacko.gif дано си получи заслуженото възможно най-скоро biggrin2.gif Карън се държа ужасно с Лукас,а той дори не е виновен 14.gif но въпреки всичко това много се радвам за Нейт и Хейли и Брук и Лукас,че вси
sydney
направо съм потресена колко жесток е Дан wacko.gif дано си получи заслуженото възможно най-скоро biggrin2.gif Карън се държа ужасно с Лукас,а той дори не е виновен 14.gif но въпреки всичко това много се радвам за Нейт и Хейли и Брук и Лукас,че всичко вече е наред blush.gif rolleyes.gif
solenka
След 16 епизод, този си личеше, че ще е тъжен, но не очаквах чак толкова! Наистина много тъжен епизод, но беше доста добре направен. Тоя Дани как ми иде да му трясна тиквата 19.gif 19.gif 19.gif . А Карън като се развика на Лукас, когато той излизаше за погребението на Джими супер много ме издразни! Може би само като даваха Нейт и Хейли забравях, че това е същата серия с погребението на Кийт. Очертава се следващата да е много веселяшка. Дано да е така!
Summer
Признавам си, че плаках на този епизод...сигурно звучи смешно, но просто да гледаш как хората страдат за един прекрасен човек, отишъл си по толкова несправедлив начин....Много малко филми успяват да ме трогнат по този начин. И за пореден път се убедих колко добър може да бъде Лукас. Успя да се погрижи и за Пейтън, и за Брук. А това, че отиде на погребението на Джим, въпреки че го мислеше за виновен за смъртта на Кийт беше страшно благородна постъпка. Карън се държа ужасно с Люк, но със сигурност не е имала впредвид да го обвини за смъртта на Кийт, според мен всичко това е от мъка....и единственото хубаво в този епизод бяха Хейли и Нейт. Оособено последната им сцена с "дъжда"....Има обаче едно нещо, което не си обяснявам - с какъв мотив Рейчъл е пуснала капсулата на времето?! Дано да се разбере по-нататък...
Inn0c3nCe
Серията беше много добра и доказва колко велик е целият сериал.
One Tree Hill е сериал от които може да се научи много
Кийт ще ми липсва мисля че беше съществена част от сериала
мир на праха му dead.gif ;]
illii
някак започва да се отдалечава от първоначалната концепция за One Tree Hill
Много добре го каза Jordan! Беше си просто нещо повече от американско тийн сериал, а сега ... не искам филм ,който да ме натоварва излишно все пак , точно за това бях почнала да го гледам
Menna
QUOTE(illii @ Apr 3 2006, 10:41 PM) *

И по-добре!Не бих могла да следя някакъв бозав тийн-сериал повече от един,максимум два сезона.
Нормално е да се отдалечава от първоначалната концепция,не може да се случват едни и същи неща(всъщност могат,но аз лично не бих изтърпяла).
Колкото до това,че натоварва и тук не съм съгласна.Щом сериала ме кара да се смея и да плача едновременно и най-важното да ме развълнува,значи си е свършил работата . biggrin2.gif
За недоволните има алтернатива.....сериали колкото щеш. smile.gif
illii
Е не е нужно да сме на едно мнение wink.gif аз така мисля и ми се ще да си остане такъв какъвто беше в началото.Ама щом няма да има 4 сезон все едно ве4е smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(illii @ Apr 3 2006, 10:20 PM) *

Е не е нужно да сме на едно мнение wink.gif аз така мисля и ми се ще да си остане такъв какъвто беше в началото.Ама щом няма да има 4 сезон все едно ве4е smile.gif

Още нищо не е окончателно за 4 сезон.
Героите се променят все пак те са тинейджъри и с тях и действието на филма също. Щеше а е жалко ако след всичко си тъпчат на едно място все пак това е ОТХ паказва и учи на нещата от живота и какво е истински важното wink.gif
illii
ОО дано ( това за 4 сезон) доста ме зарадва rolleyes.gif happy.gif
elli
на мен пък епизода не ми хареса толкова.....вярно 4е има6е някои добри моменти но като цяло не ми хареса!малко прекалено ми се стори....
Winter^girl
Здравейте! Аз съм нова във форума. Но се постарах преди да се включа да изчетата повечето от актуалните теми по отношение на серила. Мога да кажа, че го изгледах на "един дъх" и вече мога да се присъединя към чакащите следващия епизод.
Та по отношение на 17-ти епизод, както и предхождащия го звучаха много реалистично. Тъжен е, но истината е такава, че тези неща се случват. Наскоро по "Дискавъри" гледах подобен инцидент - двама американски младежи,които с оръжие превземат училището си. Взимат за заложници доста свои съученици. Имаше доста жертви . Та в тона на филма мисля, че самия сериал има толкова привърженици именно и за това, че се доближава до реалния живот. Има динамика и не знаеш в следващия момент как ще продължи.
Summer
Пропуснах да кажа покрай тъжните случки в серията и че много ми хареса репликата на Лари с Freak out boy... biggrin2.gif mrgreen[1].gif laugh.gif
Menna
Едит-Пфу,сбърках темата и пуснах нещо друго blush.gif blush.gif

Summer,права си този момент беше забавен на фона на целия епизод. smile.gif
april^^
QUOTE(Summer @ Apr 4 2006, 09:48 PM) *

Пропуснах да кажа покрай тъжните случки в серията и че много ми хареса репликата на Лари с Freak out boy... biggrin2.gif mrgreen[1].gif laugh.gif

4.gif супер сладък момент беше 4.gif
sydney
QUOTE(april^^ @ Apr 5 2006, 03:15 PM) *

QUOTE(Summer @ Apr 4 2006, 09:48 PM) *

4.gif супер сладък момент беше 4.gif

много готин момент 10.gif 10.gif Лари е много готин като човек4.gif
april^^
много готин момент Лари е много готин като човек

Дамм biggrin.gif Това също беше мн добро:
-Dad,you can't protect me every second of every day!
-Well, that sux...
blush.gif
fire_misha
Лари е страхотен.Добре че той малко разведрява обстановката.Обаче всеки бърка името на Fall Out Boy.Карън във Трик им каза Fall Down Boy, а сега и Лари с това Freak Out Boy.Просто са велики smile.gifsmile.gifsmile.gif
^Mim0zKa^
Сладурковцииииииии ВАРНАХХ СЕ!!!!
В4ера се прибрах в родния Бургас smile.gifСтра6но много ми липсвахте вси4ките.....неска след даскало парвата ми работа бе6е да вляза тук...но направо ми стана ло6о толкова много постове...заболя ме главата....хаха smile.gifИзгледах 17 серийка....и незнам...гпре долу про4етох някои мнение и и аз горе долу сам сагласна 4е сяка6 последните две серийки са малко разли4но не са онова което гледахме в на4алото....но все пак няма как да няма такъв епизод за6тото това е Кийт...главен герой,умрял..е трябва да му се отдаде по4ит !Много тажно вси4ко наистина...много гадно Карън,Лукас....!Много се радвам за Нейли 4е са 6тастливи и 4е Пейт и Брук 6те живеят заедно....и са6то така и за Брукас се радвам...6ото са си заедно и се оби4ат smile.gifОх...кво да ви каза сега си пускам 18 серийка....и после пак 6те пи6а smile.gif
П.С Да знае6е 4е мн ми липсвате,много ви оби4ам и съжалявам за офтопика smile.gifБТВ ...прекарах си НЕВЕРОЯТНООО {}{}{}{}{}{}
Катeто
Серията беше много тъжна,стана ми мъчно за всички,как всичко изведнъж се преобърна ohmy.gif ,но пък имаше и весели моменти,например когато Лукас каз ана Пейт да не целува никого отвън,или Лари как нарече Fall Out Boy-Freak Out Boy,а Керън Fall Down Boy 18.gif 18.gif 18.gif
Mr. Winchester
Малко гаден епизод ама имаше и забавни моменти : "freak out boy" hah
ПрИнЦеСкАтА
Уфф...Имаше в един епизод на сериала..дет пуснаха една песен на FaLl OuT BoY,но не знам как се казваше смисъл пишеше го накрая на епизода..и никъде не оспявам да си я намеря..ако разбера как се казва ще ви питам само от къде мога да си я дръпна...
fenkanabrooke
Като се сетиш за епизода пиши с удоволствие ще ти помогна rolleyes.gif !!!
brooke_scott
абе те в доста епизоди пускат песни нa Fall Out Boy, така че успех xD
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.