Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Who Will Survive, and What Will Be Left"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
^Mim0zKa^
Хахах да подготвям се ама сас друго....с БАГАЖ....утре заминавам на екскурзия в Европата....и няма да могамм да гоо гледаммм 14.gif направоооооо....толкоз 4акане и пак нема да го видя този епизод sad.gifВра6там се след 2 седмиди и 6те имам да гледам ...3 епизод4ета...а колко 6те имам да 4ета.. smile.gif
П.С Сажелявам за офтопика smile.gifА и бтв 6те ми липсвате smile.gif
Jordan
Ейййй миме, ще ни липсваш тук blush.gif Пожелавам ти приятно изкарване на екскурзийката и не тъгувай много за ОТН, помисли после как ще изгледаш 3 епизода(може би толкова) наведнъж happy.gif
_HriS_TinA_
Ей Мимоз ...приятно изкасрванеееее ,да се върне6 заредена с нови сили много хубави впе4етленияяя wink.gif !!!

....Лелеле като се замисля колко много хора 6те напуснат "кораба" unsure.gif ...хехех сигурно на пръсти 6те се броим happy.gif ...
ludoto_mimi
Аз ще съм наоколо. Никъде няма да ходя. Всички на екскурзии из Европа, само аз си оставам.
Nasi
И аз ще съм си тук. Оставям екскурзиите за след изпитите през юли. Добре, че ОТН свършва през май, иначе няма да мога да се подготвя като хората.

Нямам търпение вече за утрешния епизод. Ако някой не е гледал клипа с нейли, мога да го пратя. smile.gif

Приятно изкарване на всички, които ще пътуват! 4.gif 4.gif 4.gif
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 29 2006, 10:21 PM) *

Аз ще съм наоколо. Никъде няма да ходя. Всички на екскурзии из Европа, само аз си оставам.

Наси,благодаря за промото! 4.gif
Мими,да ти кажа тука някакъв заговор усещам,точно пък сега всички се сетиха да пътуват ! 9.gif 18.gif
Lolipop
Еее,приятно пътуване и весело изкарване!На нас поне ни остава радоста за утрешния епизод!!! 4.gif
Jordan
Aууууу сладури...тъкмо мислех да казвам "и аз оставам тука" ама се сетих, че другата седмица отивам на малка екскурзийка за 3-4 дни до Пловдив... blush.gif
Няма да ме има цяла седмица тука... blush.gif blush.gif blush.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Jordan @ Mar 29 2006, 11:08 PM) *

Aууууу сладури...тъкмо мислех да казвам "и аз оставам тука" ама се сетих, че другата седмица отивам на малка екскурзийка за 3-4 дни до Пловдив... blush.gif

A такааа... какво видяхме тука. rolleyes.gif 10.gif
fenka_lucas_i_brooke
И аз ще съм си тука!Споко ние които оставаме ще подържаме фронта!А на всички които заминават мога само да им пожелая весело изкарване и умната!Елинко ти кога заминаваш?
piipetia
Моля някой да сложи линк за 17 епизод когато го намери. biggrin2.gif Предварително благодаря!!! 4.gif
Naghual
Ооооо никво търпение нямам smile.gif
Иначе аз съм решил да си изкарам прекрасно и затва още тая събота и неделя ще се ходи някъде за 2-3 дни biggrin.gif
Колко време им трябва на американците да ни изпратят епизода тук? biggrin.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Naghual @ Mar 30 2006, 12:13 AM) *

Колко време им трябва на американците да ни изпратят епизода тук? biggrin.gif

6-7 часа е тук. Отцепник - и ти отиваш на почивки. dry.gif
ludoto_tedi
Nasi ще съм ти много благодарна ако ми пратиш клипчето на Нейли щото не ми го отваря!
Jordan
пробвай да го свалиш с директния линк
ЦЪК
ludoto_tedi
мерси много Jordan!!! за пореден път мерси.

ПС винаги ми угаждаш smile.gif
LuCaS|ScOTT
Ариииииии ееее Кадеиииии тоз 17 епизод sad.gif колко часа излза в аренабг аре аре че адски ногу ми са гледка ЛукаСССС
ludoto_mimi
QUOTE(LuCaS|ScOTT @ Mar 30 2006, 12:49 AM) *

Ариииииии ееее Кадеиииии тоз 17 епизод sad.gif колко часа излза в аренабг аре аре че адски ногу ми са гледка ЛукаСССС

Излиза сутринта в 6-7 часа. Върви да спиш.
^Mim0zKa^
Мерси стра6но много сладурковци smile.gif6те си изкарам супер зарди вас...а пак и аз каквато сам купонджийка... smile.gif но 6те си мисля за васа да знаете много 6те ми липсвате ОБИ4КАМ ВИИ {} {} {}
А за серийката утре моля ви се нарадвайте и се максимално по веднаж и за мен....4е аз 4ак след 2 седмици smile.gifАиде мили4ки приятна ваканцийка и да ме споменавате тука...да не ме забравяте smile.gif
PiToMeN
5.58 am
http://www.arenabg.com/details.php?id=40262
fenka_lucas_i_brooke
ааааа МЕРСИ!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif УЕС супер!Най-накрая!А сега да теглим и да глемдаме!
SuxLose?
свалям гоооооо! само да се прибера от даскалък....!
fire_misha
Изгледах го...Беше доста тъжен епизод.През цялото време плаках.Карън се държеше ужасно.Нормално е да страда и да е разстроена но да си го изкарва на собстевеното си дете...грешно е.Беше много силен момент накрая когато момчетата отидоха на погребението на Джими...Единственото нещо което ми повдигна настроението в този епизод беше това че Хейли и Нейт отново се събраха.Най-сетне след сезон и половина чакане smile.gifСъщо много ми хареса и момента с Pete Wentz от "Freak" Out Boy biggrin.gif .Нямам търпение за следващия епизод
Jordan
КОЙТО НЕ Е ГЛЕДАЛ СЕРИЯТА ДА НЕ ЧЕТЕ!!!

Такам, май аз съм от първите, които са гледал епизода. Слава богу, че доставчика ми направиха някакъв локален тракер и се качват най-новите неща от ArenaBG, че можах да го изтегля веднага щом станах.
Ами значи честно да си призная има малко разочарование в серията. не казвам, че не ми хареса но някак започва да се отдалечава от първоначалната концепция за One Tree Hill. Започна да става някак по-битов- един реве, друг се самообвинява, хора умират, разни призраци се появяват unsure.gif ...нещата започнаха да се применят коренно. Не е тоя ОТН, който започнах да гледам- това свежарско тийн сериалче. Хубаво, че раздвижиха нещата ама тази примяна нещо не можа като че ли да ми допадне напълно. blush.gif
Сега по епизода.
Ми както казах очаквах нещо доста по-интересно. Главно в серията се разтягхаше локума за смъртта на Кийт и тук таме по нещо друго. То си е ясно, че ще има доста мъка сред близките на Кийт хора ама хубаво щеше това да не излиза чак на толкова преден план.
Както и предполагах(ме) Дани започна да изпитва угризения...тоя призрак дето започна да го преследва хич не е на добре и що ми се струва, че ще вземе да се застреля някой слънчев ден, въпреки че това хич няма да е черта от характера на Дан- да се предаде.
Нещата около Нейли си вървят добре- това е супер. Големи са сладури, ама нещо Нейтън не ми хареса...не му бяха направили косата добре... blush.gif blush.gif blush.gif
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Страхотни сцени:
IPB ImageIPB Image
IPB ImageIPB Image
IPB Image
За разлика от него, Лукас пък беше супер 3.gif
IPB Image wub.gif
Брукас феновете да се радват, имаше материал и за тях blush.gif
IPB Image
Нещата около него и Пейтън отново останаха малко неизяснени. Казаха си някой неща, но други не. Много ми хареса разговора между Пейтън и Брук, беше един такъв много искрен, и същевременно изпълнен с болка защото Пейтън все още има чувства към Люк... sad.gif sad.gif sad.gif , но за да не нарани Брук никога няма да си го признае. mad.gif
Думите на Пейтън "I care about Lucas, and I always will" ми разтопиха сърцето.
IPB Image IPB Image
тая сцена беше супер забавна 18.gif
IPB Image
Хареса ми и сцената с Устата и Рейчъл в училището, когато "танцуваха". Отново той се прияви като страхотен човек, който знае какво иска и не крие това, което мисли.
Самата дискотека пък в OTH School беше много хубава ама и много измислена. Както и да е, това не е важно.
Малко кофти се получи между Карън и Люк ама какво да се прави, ще се оправят. Все пак мисля, че Люк си е прав но и Карън има право- все пак тя е майка и е нормално да реагира по по-остър начин.
Хареса ми и финалната сцена когато Лукас, Скилс, Устата и сие отидоха на гроба на Джими. Това пък показа, че въпреки всичко, което Лукас изпитваше към него след като загуби Кийт, успя да намери малко състрадание и да отиде на гроба му. Честно казано сцената приличаше на сцена от Матрицата
18.gif
IPB Image
^Disaster^
уаууу...по-тъжен епизод на ОТХ не съм гледал до сега....на пук на всички мои очаквания,че няма да има нищо интересно след този силен 16ти епизод,в днешния имаше доста интригуващи и каращи ни да се замислим моменти... sad.gif sad.gif sad.gif
началото беше доста добро след това, в пълно противоречие с моята надежда Лукас да бъде с Пейтън,харесах как Брук се държеше с него...-според мен доста правилно,оставяйки го да реши какво да правии...
ии не на последно място вярвам,че повечето ще се съгласят,че финалният момент,когато отиват на погребението на Джими и дават майка му сама на гроба е най-докосващ и силен за всички-една невероятна картина...
Lolipop
Епизодчето си го биваше,но май миналото ми хареса повече!Тук цял епизод всички реваха и се самосъжаляваха,е да,Кийт вече го няма,на всички ни е тъжно,ама да беше станало нещо по-интересно!Не ми се ще да го казвам,но имам чувството,че тръпката от развитието на нещата в сериала се изгуби sad.gif !
ludoto_tedi
хора да си призная плаках като бебе през целия епизодддддддддддддд!!!!!!!! sad.gif

много ми хареса сцената с Лекас и Пейтън.как я базикаше и и каза че и той я обича.супер беше.за Нейли какво да кажа думи нямам....те са си влюбени до уши вижда се от километри!!!
IPB Image
IPB Image

много ми хареса това че Пейтън и Брук ще живеят заедно .това е супер!много ще им е яко заедно.беше много смешно когато Брук я качи на гърба си хихихиихих.....
IPB Image

хареса ми и сцената с Брукас бяха много сладки найстина.

а найстина беше много мило от страна на Брук да даде ключа на Хейли. 3.gif
Nasi
Аз също свалих епизода много бързо и още 8 часа го изгледах.
На мен пък серията страшно ми хареса. Щеше да е много нелогично, ако го бяха направили без да обръщат внимание на смъртта на Кийт. Все пак тя е много важна за следващите епизоди, тогава тепърва ще започнат да разкриват какво всъщонст е станало с Кийн. Интересно ми е кой първи ще започне да се съмнява.

Чад се справи стархотно с ролята си,момента в който Карън му каза, че съжалението няма да помогне беше много силен. Диалога между Белия и Лукас беше важен.

Най-после стана ясно какво беше написал Лукас в предскасанията си. Аз си знаех, че е Брук, радвам се че накрая на епизода двамата бяха заедно. Също така се радвам и за Брук/Пейтън. Двете са страхотни приятелки.Мисля си, че Брук разбра, че нещо е станало в библиотеката, но все пак го прие без да прави драми. Постъпката и спрямо Нейтън и Хейли беше страхотна.

Много ми хареса момента с Лукас, Нейтън и Хейли в кафето.

Рейчъл знаех си, че тя е отворила Тайм капсулата. Обаче тя показва, че иска да се промени. В началото на сезона не мислих, че това може да стане.

Дан, угризенията ще го изядът жив. След като Деб се върне, ще разбере,че именно тя се е опитала да го убие и тогава ще стане още по-лошо, може би имаенно тя ще го разкрие, но това сигурно ще стане
накрая или най-вероятно 4-ти сезон, на есен.

Нейтън и Хейли....какво да каж, всичко ще е малко. Те са страхотни и както казва Брук те доказват, че любовта съществува.
ПС: Йордане не знам защо не ти харесва косата на Нейтън, сравнение с миналите серии сега е по-добре. Супер си е той.

И финала на серията. worthy.gif worthy.gif worthy.gif Браво на Лукас!!! Страхотен край. 4.gif И като гледам промото веселбата в следващите епизоди ще е доста 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Jordan
в сравнение с минали епизоди всичко би било по-добре 18.gif
Naghual
Нормален, среден.. без някаква стряскаща кулминация. wink.gif
Поне не само лоши неща станаха... smile.gif
Electrum
Хм...определено епизода беше различен и несъмнено Отх се променя...Няколко неща правеха силно впечатление според мен - 1.Начина по който се държа Карън беше покъртителен,не съм очаквала такава глупост от нейна страна да обвини Лукас за смъртта на Кийт.Бива разтроена,отчаяна и т.н. ама такова държание наистина я излага много...2.Пейтан ме учуди малко-хем знае че Лукас обича Брук,хем сякаш очакваше той да и каже нещо.нещата между тях пак зациклиха на 1 място.Но разговора с Брук беше доста трогващ и сега като ще живеят заедно,мисля че се очакват интересни неща + тва Pete от Fall out boy също ще има влияние в идващите събития,както се подразбира 4.gif 3.на Дан почти му повярвахме че спи като "Little baby" ама кво да прави човека.Когато съвестта говори и Дан мълчи,пък и тва че не спи много има и положителна страна-да вземе да свали някой килограм че бая е наддал кат гледам 18.gif 4.Думите на Белия бяха много силни "There is no answer.Just life.." и накрая но не последно място Лукас - е в този епизод премина през всички фази на отчаянието - Denial,Anger,fear,guilt,depression за да стигне до acceptance...и то за толкова кратко време успя да надмогне болката и да се превърне в стария Лукас!Че дори намери сили да иде на погребението на Джими - Евала,Лук 8.gif За Рийчал отначало знаех че нищо хубаво няма да докара тва момиче ама ме е яд за Устата,не го заслужава той тва sad.gif а Нейт и Хейли- аlways and forever,няма кво друго да кажа wub.gif Според мен епизода беше добър..ае стига вече,че се олях 18.gif
Nasi
worthy.gif Браво Брук!!! 4.gif 4.gif 4.gif
IPB Image
IPB Image
LuCaS|ScOTT
Оффф като ва слушам ми се искаммм да го гледам ама без суб Неискам щото неми са отдава много англ.ез. Много готино сте обеснили сичкиии аз мога и без да гледам ви разказвате бомба 10х на АЛЛЛ biggrin2.gif biggrin2.gif biggrin2.gif
delfina
хора серията беше готина но аз забелязах нещо незнам дали вие успяхте-когато рейчъл прати смс на люк- датата е 27.01.2006 тогава е заснет епизода- преставяте ли си досега колко още са снимали. Те затова отидоха на сънкист тур защото са ги закнели
SuxLose?
върнах се от даскало и си пуснах епизода ...... не ви ли направи първата сцена впечатление....тази , в която Дан уби гарвана "Защото е слаб" , доста добре замислен и подплътен е неговия образ и е хубаво според мен , че дават метаморфозата му.....иначе епизода доста ми хареса (ако трябва да съм честен) .... е , вярно както написа Jordan сериала се изменя , но не може вечно да продължава в една посока.....иначе ще стане тип Ориндж Каунти (не искам да обиждам феновете на сериала , просто той не ми допада) , с голямо нетърпение чакам другия епизод
П.П. забравих да кажа , че последните два епизода почти ме докараха до рев wacko.gif , което незнам хубаво ли е , лошо ли е.....само времето ще покаже....и дано има още един сезон , защото този филм стана част от живота ми (не е задължително да се сбозясва нататък..... 18.gif )
Spasy
Малееееееееее реввввввв...
Тая сцена дето майката на Джими е много силнаааааа sad.gif Ужас.. много кофти... и също Лукас дето срита нещата до шкафчето на Джими ...
Наистина е много тъжна серийка.. единствено не ми хареса дискотеката...
Карън е просто съсипана, че даже не знае с кой за какво говори ..
Това с призраците малко е тъпичко да... Но не мисля, че Дан изпитва огризения както казвате... Той си го каза на гроба "Каквото направих вече е направено"
Но рано или късно ще започне..
Ух още ми е гадничко sad.gif
nem13
Много добър епизод... наистина единственото нетипично беше реакцията на Карън.

Обаче съм абсолютно против това, че обръщат прекалено много внимание на Кийт. Чисто логически - убиват един от поддържащите герои, как да не му посветят един епизодconfused.gif

Пък и всичко беше много добре направено - всяка сцена беше изпипана и си стоеше на мястото. Просто беше много добре направено, макар надписите да не бяха съвсем добре подредени.

Много съм доволен от епизод и ми хареса много:V
Loshka
Ох, толкова не съм ревала... Не помня от кога... 1crying[1].gif Надявам се тоя Дан да умре по брутален и жесток начин! Искам си Кийт... Не знам на вас как ви се обсъжда сега. Просто съм като ударена в стената в момента. Но несъмнено сцената с гроба на Джими е много силна... Дано Лукас скоро разбере какъв е Дан и собственоръчно да поправи грешката от пожара.
SuxLose?
QUOTE(Loshka @ Mar 30 2006, 05:49 PM) *

Ох, толкова не съм ревала... Не помня от кога... cry.gif Надявам се тоя Дан да умре по брутален и жесток начин! Искам си Кийт... Не знам на вас как ви се обсъжда сега. Просто съм като ударена в стената в момента. Но несъмнено сцената с гроба на Джими е много силна... Дано Лукас скоро разбере какъв е Дан и собственоръчно да поправи грешката от пожара.

незнам защо , но все си мисля , че в смъртта на Дан (ако евентуално има такава този или друг сезон) няма да е замесен никой , просто ще е нещо случайно ..... така си мисля , сигурно се залъгвам ама само времето ще покаже...
Хейли
Хора искам да ви питам понеже аз немога да свалям от арената.Можели някаде от другаде да се свали серията? huh.gif huh.gif Но да не е от аренабг......sad.gif
zlat
Доста тъжна серийка ... поне нещата между Хейли и Нейт са чудесни ... кофтито е че съм зле с английския и ... ще чакам субс smile.gif

Хейли виж тук
Buhti4ka
Гледах го, много беше тъжно sad.gif
Много мъчно ми стана за Карън, тъкмо се бяха събрали с Кийт. С Джими също беше много гадно, той все пак нищо не беше направил.
Обаче кошмарите на Дани бяха готини, като в някакъв трилър направо.
На Рейчъл почти ще й се вържа на милите очички dry.gif
An4eTo
Изгледах епизода като цяло не беше лош,но мисля че взе малко да се променя ,прекалено много сълзи ,драма и т.н.Беше нормално да са тъжни и да им е гадно заради Кийт но все пак ми се стори прекалено. blush.gif Представям си какво ще бъде ако решат някой по главен персонаж да умре dry.gif Не мисля че Кийт беше чак толкова важен персонаж и според бързо ще се забрави и ще се намери нов .Като цяло предпочитам сериала да си бъде като в първи и втори сезон със смешните и комичните ситуаций happy.gif

Единственото хубаво в този епизод беше че Нейт и Хейли пак са си заедно smile.gif

Много мъчно ми стана за Люк , малко се изненадах че Карън го обвини за смъртта на Кийт и без това му беше доста тежко sad.gif

В разговора между него и Пейтън според мен останаха доста неизяснени неща.Според мен Пейтън още изпитва чувства към него но не иска а нарани Брук sad.gif

Много ме изкефи постъпката на Брук като даде на Нейт и Хейли ключа от апартамента smile.gif
И отношението и към Люк също много ми хареса че не го притиска и че го обича истински happy.gif

За Рейчъл доста съм изненадана че си призна за капсулата. blink.gif Подозирах че тя седи зад това но не вярвах че ще си признае smile.gif Може би иска да се промени 10.gif Кой знае biggrin.gif
scandalous_girl
Според мен това беше един от най-силните и въздействащи епизоди до момента! По време на филма аз се замислих за много неща,осъзнах кое наистина има смисъл в живота.На мен също ми беше много тъжно,аз също не спрях да плача.но поне знам,че споменът за този епизод няма да си отиде бързо. А сега за героите:
Лукас-според мен той се чувстваше най-гадно и беше наитина съсипан. Не стига,че се измъчваше през цялото време,но всякаш никой друг освен Белият не го разбра и помогна. Финалната сцена,в която той успя да превъзмогне тъгата и омразата(това може би звучи прекалено силно),за мен беше най-силният момент в епизода. Лукас доказа отново какво голямо сърце има с тази своя постъпка и даде един много добър пример на другите-да се научат да прощават,въпреки грешките,въпреки болката,която изпитват.

Брук-първо искам да кажа,че идеята за този купон въобще не ми допадна. Не ми се стори никак реалистично,въпреки самата цел,която имаше. Да,това все пак е Брук,но не винаги човек може така да се справи с проблемите. Разговорът и с Пейтън беше много истински,той не продължи дълго,но се казаха много неща,други останаха неизречени,но аз осатанах с впечатлението,че Брук наистина почувства и разбра изцяло Пейтън. Много се радвам,че най-накрая ше живеят заедно,това си го исках от толкова време,дано всичко между тях да е добре занапред.

Хейли и Нейтън-щастлива съм и за тях,сцените с двамата бяха много вълнуващи и те успяха за момент да разсеят моето тъжно настроение. Много не ми хареса в началото на филма как те правиха с...,вярно,че така си показват чувставата,но мисля,че това не беше точното време.

Рейчъл и Маут-в Рейчъл се появи промяна,тя може би ше стане по-добра,но само мисълта,че тя е виновната за всичко,че всичко започна с нейната постъпка,това просто ме кара за момента да я намразя още по-силно. Маут според мен отново показа,че е невероятен приятел и искрено се надявам Рейчъл да не го наранява повече.

Дан-идеята за духа на Кийт не ми допадна,струваше ми се много нереалистично,но все пак ако ги нямаше тези угризения,той щеше да се окаже наистина чудовище или с други думи изрод.

Карън-бях разочарована от нея,наитина не го очаквах,знам,че беше разстроена и огорчена,но не трябваше да си го изкарва на Лукас,все пак само той и остана.
_HriS_TinA_
Хайде и аз да изкажа мнениице happy.gif :

Серията бе6е просто ВъРхОвНа ...Много не6та ми направиха впе4атление и бързам да ги споделя ...

Както вси4ки и на мен ми подейства подтиска6то този епизод...

Такаа първото което много ми хареса бяха сменя6тите се настроения в епизода : ..Страх/Вина/Депресия.. много добре бе6е измислено ...

На4ина по който запо4на наистина бе6е велик ...от няколко серии насам все вмъкваха по някоя-друга историика на Дан и Кийт като деца , показваха разли4ията им отно6енията им на4ина по които са се подкрепяли ..хмм тва с гарванът бе6е направо УаУ ..само как най-нео4аквано сгромоли камък върху ранената птица,само за6тото била слаба - леле той си е бил дявол4е от малък 15.gif , а това 4е небе6е друга птица ,а гарван (Raven/Ravens) - хахах май много задълбавам ,а? dry.gif ...Та като цяло много се радвам 4е поне съвестта му не го остава6е намира след вси4ките мръсотии който направи малко стрес няма да му е изли6ен ... Аааа оба4е тва накрая много ме отврати леле как му се изплю на гроба 14.gif...
mad.gif Данн mad.gif .....!!!

Мммм за Карън и Лукас ....или по-то4но Карън happy.gif ...леле знаех си 4е 6те е страааа6но тъжна - все пак това е Кийт ..имали са такова минало- оба4е да си го изкара на Лукас 19.gif - Тва изоб6то не съм го о4аквала 4ак малко не пла6е6е с държанието си ,мислих си 4е 6те преживеят мъката заедно - като семейство каквото винаги са били не о6те пове4е да осложнявам не6тата...мъ4но ми бе6е за Лукас и като се самообвинява6е sad.gif ..хммм ...ло6ооо

Таа настроението поддържаха Нейли inlove.gif ..хехех винаги са ме кефили и радвали и този път не изневериха на себе си bigarmhug.gif

Тъжно ми бе6е да виждам Пейтън как се мъ4е6е да върви с патериците sad.gif ...най-малкото за6тото винаги е била свежарка , жизнена и поти4ва6та 10.gif ...

Ааа колкото до Рей4ъл ...леле тази мацка май наистина се трансформира или просто запо4на да разкрива съ6тността си .Това с "Y"-та стра6но ми хареса 3.gif ...This is (y)our school !!! biggrin2.gif ...както и 4е си призна 4е тя е отворила капсулата ...гадно бе6е 4е Маут я отряза но не6то ми подсказва 4е не6тата м/у тях няма да свър6ат просто така - се пак тя го целуна, не 4е съм голяма по4итателка на двойката Маът/Рей4 ,но напоследък запо4нах да им свиквам да движат заедно и... biggrin2.gif

Оооо цял роман shocking.gif ..опа ...който го про4ете 6те е герой 18.gif
slipped^
И на мен много ми хареса епизода.
Издразни ме само как Карън се държа с Лукас. Ясно е , че и е тежко и т.н. , обаче ... наистина не беше честно.
Най-готиния момент беше когато Люк и другите отидоха на погребението на Джим ...
Наистина страхотен епизод.
fenka_lucas_i_brooke
Така и аз да се изкажа!ОЩе не спирам да плача просто през цялото време си плачех!Мног оми беше гадно че Карън се държеше така с Лукас,но много се кефех как съвестта на Дан го преследва,но вярвате ли ми че тоя ...ако беше пред мене в момента в който се изплю на гроба на Кийт щях да го удуша просто!Много се радвам за Хейли и Нейтън,също и за Брук и Пейтън!Абе общо взето хубав епизод!
Devil^Rose^^
QUOTE(Spasy @ Mar 30 2006, 02:08 PM) *

Но не мисля, че Дан изпитва огризения както казвате... Той си го каза на гроба "Каквото направих вече е направено"

Затова ли изглеаждаше уплашен и изнервен, сякаш думите му бяха предназначени за успокоение на самия него, а не като заплаха ... и то заплахи към кой 16.gif
RoXXy_
QUOTE(An4eTo @ Mar 30 2006, 09:22 PM) *

Изгледах епизода като цяло не беше лош,но мисля че взе малко да се променя ,прекалено много сълзи ,драма и т.н.Беше нормално да са тъжни и да им е гадно заради Кийт но все пак ми се стори прекалено. blush.gif Представям си какво ще бъде ако решат някой по главен персонаж да умре dry.gif Не мисля че Кийт беше чак толкова важен персонаж и според бързо ще се забрави и ще се намери нов.

не си много права, Кийт беше един от най-важните герои и според мен цялата тази мъка е оправдана. вярно е , че Карън е малко като не със всичкия си, ама нека не забравяме колко много го обичаше... sad.gif

Като цяло предпочитам сериала да си бъде като в първи и втори сезон със смешните и комичните ситуаций happy.gif

0004[1].gif... NARROW-MINDED...sorry

Иначееее...серията беше върховна smile.gif , дори и толкова тъжен ОТН ми харесва, има си нещо специално, незнам за вас как е ....иначе за Дан, както многократно съм заявявала, той НЕ е Човек!!!!! 19.gif
P.S.:даже не знам какво е....толкова злоба никъде няма... shocking.gif
PiToMeN
До Хейли:
http://store3.data.bg/ssg/Movies/One%20Tre...ill/Season%203/
Тук са всички епизоди от 3-и сезон, които са излезли.
едит;
Ако някой иска, може да добави линковете тук:
http://oth.ggbit.info/seasones.php
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.