Хайде и аз да изкажа мнениице

:
Серията бе6е просто
ВъРхОвНа ...Много не6та ми направиха впе4атление и бързам да ги споделя ...
Както вси4ки и на мен ми подейства подтиска6то този епизод...
Такаа първото което много ми хареса бяха сменя6тите се настроения в епизода : ..Страх/Вина/Депресия.. много добре бе6е измислено ...
На4ина по който запо4на наистина бе6е велик ...от няколко серии насам все вмъкваха по някоя-друга историика на Дан и Кийт като деца , показваха разли4ията им отно6енията им на4ина по които са се подкрепяли ..хмм тва с гарванът бе6е направо УаУ ..само как най-нео4аквано сгромоли камък върху ранената птица,само за6тото била слаба - леле той си е бил дявол4е от малък

, а това 4е небе6е друга птица ,а гарван (Raven/Ravens) - хахах май много задълбавам ,а?

...Та като цяло много се радвам 4е поне съвестта му не го остава6е намира след вси4ките мръсотии който направи малко стрес няма да му е изли6ен ... Аааа оба4е тва накрая много ме отврати леле как му се изплю на гроба

...

Данн

.....!!!
Мммм за Карън и Лукас ....или по-то4но Карън

...леле знаех си 4е 6те е страааа6но тъжна - все пак това е Кийт ..имали са такова минало- оба4е да си го изкара на Лукас

- Тва изоб6то не съм го о4аквала 4ак малко не пла6е6е с държанието си ,мислих си 4е 6те преживеят мъката заедно - като семейство каквото винаги са били не о6те пове4е да осложнявам не6тата...мъ4но ми бе6е за Лукас и като се самообвинява6е

..хммм ...ло6ооо
Таа настроението поддържаха Нейли

..хехех винаги са ме кефили и радвали и този път не изневериха на себе си

Тъжно ми бе6е да виждам Пейтън как се мъ4е6е да върви с патериците

...най-малкото за6тото винаги е била свежарка , жизнена и поти4ва6та

...
Ааа колкото до Рей4ъл ...леле тази мацка май наистина се трансформира или просто запо4на да разкрива съ6тността си .Това с "Y"-та стра6но ми хареса

...This is (y)
our school !!!

...както и 4е си призна 4е тя е отворила капсулата ...гадно бе6е 4е Маут я отряза но не6то ми подсказва 4е не6тата м/у тях няма да свър6ат просто така - се пак тя го целуна, не 4е съм голяма по4итателка на двойката Маът/Рей4 ,но напоследък запо4нах да им свиквам да движат заедно и...
Оооо цял роман

..опа ...който го про4ете 6те е герой