Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Who Will Survive, and What Will Be Left"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nasi
QUOTE(Peyton Sawyer @ Mar 23 2006, 02:43 PM) *

къде си четвъртако далечен 3.gif ...

Няма го все още.
Една седмица. Ужас.
От една страна имам чувството, че не сме гледали нов епизод от цяла вечност, а от друга вече се говори за The End Of The Season- много бързо идва края. Почти неусетно си мина този сезон.

17 епизод ще е за погребението на Кийт, казва се че ще има много спомени от детството на Дан и Кийт, боже би докато Дан е сам ще си спомня.
Цялото промо е много трагично за Лукас, тгоркия...според мен не трябва да се обвинява, за нищо за което не е виновен.
В спойлерите се казва, че най-вероятно Дан е този, който признава на Карън за състоянието на Лукас и в 20 епизод се предполага, че Карън и Лукас отиват да му правят изследвания и затова Лукас няма да го има в епизода, когато е й мача на Рейвънс, където пък онзи Дамиън се закача с Хейли и казва, че Рейвънс нямат шанс, защото са загубили нападателя си.
Ох ние сме на 17 епизод, а аз говоря чак до за 20.

Междудругото в момента снимат 21 и 22 епизод.
Spasy
Не мисля, че е за няколко епизода..
Просто все нещо хубаво трябва да се случи в епизода и това е, че Нейтън предлага на Хейли .. поне според мен ..
Обаче забележете... 1 ковчег - 2ма мъртви? smile.gif
Mimeto
Това промо направо ме разби 16.gif Страхотни неща предстоят в следващите епизоди. 4.gif Женидбата на Нейли blush.gif интересно ми е какво ще стане с Брук и Лукас smile.gif също и с Пейтън smile.gif Абе направо нямам търпение да дойде четвъртък wink.gif
Jordan
Айййй то вие сте пуснали промото, аз си блея гаргите shocking.gif
Абе тва промо си е яко ама дето викате вие май ще да е за няколко епизода.
Първо, много ме съмнява в един епизод да се случат толкова много интересни неща. Както винаги се случва повечето работи ще са лъжливи... dry.gif
Другото за тва промо, което ми направи голямо впечатление, е естествено целувката на Брук с този неозвестен индивид, която пък за нас Лейтъновците се явява като надежда за Лейтън 15.gif Но, ще видим какво ще измислят. Аз силно се надявам Лейтън да просъществува.
От друга страна пък промото си беше гадно щото сезона свършва след няколко епизода и дали ще има 4ти сезон или няма да има все още е мистярия. Да се надяваме, че ще има, ама знае ли човек...
Друго...а, ами Лукас нещо... sad.gif май не му е много лесно след смъртта на Лукас и след събитията от предния епизод... shocking.gif
Естествено се кефя и на Нейли, големи са сладури, и нещата около новата им сватба ще са супер сладурски biggrin2.gif blush.gif rolleyes.gif
Абе очертава се един невроятен край на сезона... rolleyes.gif
rusi4kata^
QUOTE(Jordan @ Mar 23 2006, 04:08 PM) *

май не му е много лесно след смъртта на Лукас

ХаХаХА happy.gif чеки бе човек...Люк все още не е умрял 18.gif 18.gif 18.gif
girl_from_hell
хахах да след неговата смърт ако чуства сигурно ще му е гадну хахах smile.gif случва се всеки греши
Sunshine_Angel
от къде да си го тегля тва промо на 17-ти ?
Menna
QUOTE(Sunshine_Angel @ Mar 23 2006, 11:11 PM) *

от къде да си го тегля тва промо на 17-ти ?

Наси е дала линка на предната страница. biggrin2.gif
Ето го.
http://nathan.starbuzz.com/317promo.zip
Sunshine_Angel
упппссс .... не съм видяла и много мерси smile.gif
Jordan
blush.gif еее де, и аз греша blush.gif много яка грешка обаче 18.gif
girl_from_hell
еми много лукасци е станало за това така smile.gifама ти прощаване
fenka_lucas_i_brooke
Първо Наси мерси за дългоочакваното промо!
И според мен е за няколко епизода напред!Искернно се надявам Брукас да не се разделят!И също многоооо силно се надявам да има 4 сезон!
^^HeLa^^
хиляди благодарности за промото smile.gif
и все пак не е честно чакаме толкова време и накрая пускат промо от 20 сек. , в което нищо не е ясно да не споменавам че в повечето случаи се оказва че нещата не са такива каквито промото ги изкарва
Много е гадно, че Кийте е мъртъв cry.gif тъкмо когато щяха да са щастливи с Карън, а за Лукас горкия сега ще се самообвинява много кофти и аз мисля че най-вероятно той се сбива с този който нападна Джими, съмняваме Люк и Брук да се разделят но нз покрай тая целувка каква ще излезе работата. Наистина най-хубавата част от промото , т.е. единствената хубава е сватбата на Нейт и Хейлиinlove.gif
Spasy
Е защо 1 ковчееееееееег ве хораааааааааааааааа
Не ми се вярва да дадат само 1 погребение .. би тряяло 2.. въобще ако умират 2ма smile.gif
Все пак Джими изигра доста важна роля като цяло в сериала..
Нещо тука... :|
Nasi
Емо то ще е нелогично, ако ги погребат един до друг. Все пак тук погребавт Кийт и присъства неговото семейство. Джими може да е на друго място.
То не може да ни покажат всичко в промото. Все пак е 20 секунди и е за два епизода.
Jordan
Абе примирете се най-сетне, че Кийт ще умре.
Все пак света няма да свърши с него. Той и без тва не се появяваше много много. Кофти за Карън и Лукас ама ще го прежалят след 1-2 серии blush.gif Помните какво се случи с майката на Пейтън, нали?!Същата история ще стане и тук-иху-михо два дена и после всичко по старому 10.gif
girl_from_hell
да и аз така викам примерете си вижте лукас колко е нервен и отчаян киит е мъртъв колкото и да не ни се иска неможе пък всичко да е перфектно
<Radost>
Да, за съйаление Кийт ще умре sad.gif
Mar4eto
Наси,10 Х за промото!
оф отврат,Кийт ще умре 14.gif супер тъжно ми стана!Вярно че той не беше от най главните,и дори не ми е бил чак толкова любим,все пак мен ме радваше-беше добричък,обичаше Карън и Люк,ядосваше Дани 14.gif
като гледам единствената хубава част е сватбата 4.gif ,ама дори и тя не оправя нещата,а и нз в кой епизод ще е...!
а аз се чудех кога ли ще се разбере истината,дали сега или ако има 4 сезон,чак тогава ше можем да се накефиме на една много много бавна и мъчителна смърт на Дани blush.gif
Eli_Baby
Малеее тва промо много объркано..почти нищо не разбрах 19.gif Много мразя да ни мъчат така..
То за Кийт беще ясно че е умрял бе хора unsure.gif Но най-голямо впечатление определено ми направи целувката между Брук и китариста на Fall Out Boy ... може би това ще е причината да се разделят с Лукас wacko.gif
fenka_lucas_i_brooke
Няма да се разделят стига де!Лукас ще й прости-както винаги!Нищо не се знае за тая целувка!Още малко търпение само 4 дни!
Menna
QUOTE(Eli_Baby @ Mar 25 2006, 10:23 AM) *

може би това ще е причината да се разделят с Лукас wacko.gif

http://ggbit.portal.be/forum/index.php?showtopic=3413&st=140 wink.gif
fenka_lucas_i_brooke
Е да ама скъсва е в кавички!Надали като разбере за болестта му ще го остави,тя по принцип толкова много го обича та остава сега да го остави!
Jordan
добре дошло за Лейтъновците 15.gif
Menna
Темата е за 17 епизод,ама карай,няма да ми е за първи път да правя спам. biggrin2.gif
Jordan,ще те разочаровам,но нещата отиват в съвсем друга посока. 15.gif И не говоря само за спойлери.

ПС:Малко снимки от промото-поне да има нещо по темата. 10.gif

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image

IPB Image . IPB Image
ludoto_mimi
И все пак ми е чудно какво прави Дан на гробищата? Проверява дали Кийт наистина е мъртъв ли? blink.gif
Nasi
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 25 2006, 05:52 PM) *

И все пак ми е чудно какво прави Дан на гробищата? Проверява дали Кийт наистина е мъртъв ли? blink.gif

Според мен ще изпитва вина, и там ще си спомня моменти от детството.
Spasy
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 25 2006, 05:52 PM) *

worthy.gif worthy.gif

Приби ме ахахахааха smile.gif 4.gif
Jordan
абе Дани изпитва яки огризения на съвестта ми се струва. него го е яд, че живота на Кийт започна да става хубав а неговия точно обратното. От няколко епизода насам се вижда някаква промяна у него, макар и малка...
megyto
Хахаха да бе егати промяната....... само да кажа че в последните епезоди /както твърдиш Jordan/
Дан се променя и съвсем случайно убива брат си ......... 18.gif

е зависи за каква промяна говориш: "От няколко епизода насам се вижда някаква промяна у него, макар и малка..."
Jordan
18.gif не говоря за това. той уби брат си защото видя, че неговият живот се подобрява а собственият му се разрушава. Дани не е свикнал да губи, свикнал е да минава през всичко и всички, независимо дали са семейството му или хората около него, за това се получи така. Ще видим нататък как ще развият характера му unsure.gif
girl_from_hell
аз точно си мислех съще че има някаква промяна ама това убийстко прсото нз
piipetia
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 19 2006, 05:44 PM) *

Само на мен ли не ми пука, че серията се бави толкова време? Както казаха вече намерете си занимавка и ще мине времето. Ае секи пробутва Супермени, затворници, аз пък ще пробутам нещо по-хубаво и нормално -> Gilmore Girls. Гарантирам, че няма да усетите кога се е появила серията на ОТХ. И е за предпочитане да се пише в тази тема, докато не излезе промото. Ако флууда продължава ще я затворя.

Предложението ти е много добро,но ако ми кажеш от къде да го изтегля ще съм ти много благодарна 36_1_32v[1].gif!Също искам да те поздравя и за чудесната работа със субтитрите.Тебе и всички други,които се трудите упорито над OTH! 1clap[1].gif 4.gif 36_1_55[1].gif go_team.gif Всички сте СУПЕР...
Jordan
Ееееее ама баси неразбраните хора сте значи!!! 14.gif 14.gif 14.gif 14.gif Има тема за спойлери, какво пускаш тука 9.gif 9.gif 9.gif Аз нарочно не ги чета тея теми ама и вие пускате ли пускате спойлери в други 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
megyto
Уф верно аре не пускайте спойлери в др теми че само дрънкат некви лъжи и МН се дразна 19.gif
Lucas
Преди малко гледах промото ще е мноо як епизод според мене Люк ще разбере 4е Брук се е целувала тоя и за тва рита нещата си.
Menna
QUOTE(Lucas @ Mar 27 2006, 06:00 PM) *

Преди малко гледах промото ще е мноо як епизод според мене Люк ще разбере 4е Брук се е целувала тоя и за тва рита нещата си.

Всъщност,не!Спри си момента,в който Лукас рита пред шкафчетата и ще видиш,че са цветя,най-вероятно,сложени в памет на Джими(дори има и снимка,най-вероятно некролог). wink.gif
nem13
А откъде може да се свали промото? Има ли го на линк?
girl_from_hell

заповядай
Menna
QUOTE(nem13 @ Mar 27 2006, 09:34 PM) *

А откъде може да се свали промото? Има ли го на линк?

Ако си беше направил/а труда да провериш предишните две страници щеше да го намериш!!!
Не е толкова трудно!!!
girl_from_hell
е по лесно да е питаш... 19.gif
nem13
Извинете... значи утре излиза официално, кога може да го очакваме в нета... не питам за бг прострайнството, на мен скоростта ми е изравнена..
Lucas
В бг излиза в 4етвартък сутринта мисля 4е и в 4уждите тогава
PiToMeN
Всъщност още сряда с/у четвъртък ще излезе. Точен час няма, щото все пак 'и те са хора', които го рипват. При всички положения в четвъртък ще го има поне в международните тракери.
valenceto
OУ СУПЕР!! Най-накрая излиза.Надявам се да си заслужавало чакането(даже със сигурност)след като преднсия еп завърши така sad.gif Нямам търпение.ще броя часовета smile.gif
LuCaS|ScOTT
Оле Най Накрая многоо Готино Промо пак си преставям серията Лукас ще е Бесен тоз епизод леле откачам вече ИсКаМ СеРияТа 4.gif 4.gif 4.gif
Nasi
http://www.cingularsource.com/rucingular/o...deo_pop_up.html

Ето още едно промо за Нейтън и Хейли!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
zlat
smile.gif) Наси на мен не ми се отваря промото.... аиде още малко остана... дългото чакане почти прилючи smile.gif) 4part[1].gif
Mimeto
Наси мерси за промото 4.gif Много е готино wink.gif А Нейт и Хейли са толова сладки wub.gif wub.gif wub.gif просто нямам думи smile.gif
С нетърпение очакам утрешния епизод blush.gif
Loshka
Подготвяте ли се за утре? biggrin.gif То и днес е голям ден, де, ама за всички, които имат WB... sad.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.