Наси,огромни благодарности за промото!
Какво чакане,какво нещо!
Първо,както каза Наси 100% сигурно е,че промото няма да е само от 1 епизод(За справка в
http://www.imdb.com винаги дават всички,дори и гостуващите,актьори участващи в дадения епизод.В тази връзка Деб ще присъства най-вероятно).Така,че промото е от 2 или 3 епизода.
Най-вероятно епизода ще се върти около погребението или поне по-голямата част от него.
Много мъчно ми стана за Лукас,защото ще се обвинява за смъртта на Кийт.
С това "The end of the best season ever begins.." си мисля,че по-скоро имаха предвид,че още от сега започват събитията,свързани с края на сезона.
За този,който Лукас удря в стената и аз смятам,че е този който беше нападнал Джими.Най-вероятно е казал нещо по адрес на Джими и Лукас не е издържал и е решил да го удари.
Най-хубавата новина от промото-мистър и мисис Скот ще се женят отново!
Относно целувката на Брук си имам някои предположения:
Почти сигурна съм,че се целува с музикантчето от Fall Out Boy(ако е той,значи той е госта,който посещава Пейтън,въпреки че аз все си мислех,че това ще е Джейк).Предполагам,че това е от серията,в която са в хижата на Рейчъл(дори обстановката ми прилича на хижа).Най-вероятно играят на някаква игра и Брук трябва да го целуне.

Другия вариант е,след като се разкрива някаква истина това да е,че Пейтън и Лукас са се целунали в библиотеката и Брук да се засегне,че Лукас не и е казал иска да си го върне и да целуне момчето(и все пак смятам,че първия вариант е по-логичен).Каквото и да е,за мен не е нищо сериозно,а просто опит да се привлече зрителски интерес.
ludoto_mimi,как какво прави Дан на гробищата?Разхожда се на чист въздух!
Обаче и на мен щуротиите на Дан винаги ми остават мистерии!
ПС:20 реда глупости изписах,а промото е 20 секунди.Излиза по ред на секунда.