Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "Who Will Survive, and What Will Be Left"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ Mar 14 2006, 04:49 PM) *

Аз доколкото знам Деб ще се появи на поглебението, а също така Мей и Роял.

А те са? blink.gif
Nasi
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 14 2006, 05:16 PM) *

А те са? blink.gif

Бащата и майката на Дан и Кийт.
IPB Image
Naghual
Ауу те бяха доста нахални ;-)
nikol_ina
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 14 2006, 05:16 PM) *

А те са? blink.gif

въпреки че нещо недолюбваха Кийт те се пак са му родители и би трябвало да дойдат на погребението на сина си нищоче за сега са се появявали само в един епизод
PS още няма промо я вече 6стр са изписани вече dry.gif dry.gif интересно интересно
3pacalypse Now
Аве имам някакво странно предчуствие че ще има някаква смърт тип Тупак !мисля че Кийт ще изценира смъртта си и ще убие Дан!защото единия споилер не го предохте буквално пишеше че ще има 2 погребения smile.gif и беше някак си подвеждащо откъде знаете че няма да стане така...?Ще Видимsmile.gif
Тъкмо ще се уверя дали сам екстрасенсsmile.gif blink.gif

Също така не забравяйте най-важната улика smile.gif в началото на 16ти епизод се исписа на екрана внимателно да се следат сабитията от този епизод и че другите серии ще зависят от тази или нещо подобноsmile.gif няма да го напишат това просто така заради нещо което всеки от нас би видял като нормален човекsmile.gifте вкарват някфа мистерия с която супер мн уж ще ни изненадатsmile.gifНали трябва да има Хепи Енд а Той ще е със Кийтsmile.gifПроверете начина ми на мислене придобил съм го от мн адвенчър игриsmile.gifхахахах biggrin.gif

---mod edit:
Недей да пишеш поредни постове! Особено пък повече от два!Прочети Правилата на форума, те не са за красота.
Nomad
Въпреки всичко изобщо не вярвам в смъртта на Кийт ... прекалено логично изглежда да умре ..
а за двойките - не мисля ,че ще се променят ..
mimi_54
ам начи според мен няя умре... в началото като почва филма му даат именцето което може би ознаачааа че е важен по някаф начин за сериала и деа знам.. или пък просто не искам да го повярвам още unsure.gif huh.gif
CyberChick
QUOTE(benjamin4ooo @ Mar 15 2006, 01:26 AM) *
Също така не забравяйте най-важната улика smile.gif в началото на 16ти епизод се исписа на екрана внимателно да се следат сабитията от този епизод и че другите серии ще зависят от тази или нещо подобноsmile.gif

Ставаше въпрос за важно съобщение веднага след серията, което е отрязано от епизода - най-вероятно е била новината за организацията, към която хората могат да се обърнат при подобни проблеми:
CODE
With the episode “With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept” touching upon some very crucial and shocking social issues an organization was provided for anyone experiencing any difficulty in their lives.

If you or anyone you know has or is feeling desperate or suicidal please contact The Suicide Prevention Life Line either by calling their toll free number at 1-800-273-8255 or visiting their website at SuicidePreventionLifeLine.org.

Please know there are people willing and ready to help anytime you need it. It is never too late to seek advice and assistance.
3pacalypse Now
Both Keith and Jimmy will have funerals...
Nasi
CyberChick мерси много, не знаех за този надпис.

Колкото и да не ни се иска Кийт умира.

ПС: Днес трябва да пуснат промото за 17 епизод. Нямам търпение утре да го видя.
Amidala
хаиде деее какво става с тва промо еее вече не се сдържам !!
fenka_lucas_i_brooke
В крайна сметка кога ще излиза епизода!Предполагам че промото ще излезне няколко дена преди епизода!
nikol_ina
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 15 2006, 07:37 PM) *

В крайна сметка кога ще излиза епизода!Предполагам че промото ще излезне няколко дена преди епизода!

епизода излиза на 29.03 а промото май трябва от тази нощ или утре вече да се появи
fenka_lucas_i_brooke
Е дано поне да ни задоволят с едно промо....мале това кога ще е 29???!!! 16.gif 16.gif 16.gif Ужас!Колко има да си чакаме!
Lucas
Ако епизода ще излиза на 29 ще се гатна не е 4естно sad.gif колко време го 4акламе тоя епизод дано си заслужава
SmEsHkA`
Лелеееее пишете ме в групата скачачи 16.gif толкова време няма да издържа но пък чакането ще си заслужава smile.gif
Jordan
Въййййййй аз що от две седмици живея със заблудата, че епизода излиза на 22ри blink.gif blink.gif blink.gif Добре, че прочетох иначе щях да търся другата седмица от де да го сваля и да се чудя що го няма 16.gif
nikol_ina
QUOTE(Jordan @ Mar 16 2006, 02:05 AM) *

Въййййййй аз що от две седмици живея със заблудата, че епизода излиза на 22ри blink.gif blink.gif blink.gif Добре, че прочетох иначе щях да търся другата седмица от де да го сваля и да се чудя що го няма 16.gif

душа аз пак от теб за прав път видях чеще излиза на 22 на сякаде четях 29 (или поскоро така симисля сега) иначе може да се окаже че не ти а аз сме живелив лъжя 2 седмици unsure.gif unsure.gif
KiD^ViCiOuS
аз мисля че промо-то че излене другата седмица-точно една седмица преди епизода...просто...трябва да ни мъчат максимално..
Nasi
Ами промото е излезнало снощи.
В един форум дават описание, но аз не го четох. Скоро трябва да ко качат някъде.
Може и да е каечно, но сега нямам никакво време.
Lolipop
Еее,много го бавят този епизод не стига,че предишния свърши толкова гадно,ами сега този излиза след толкова много време! mad.gif
Brooke
QUOTE(nikol_ina @ Mar 16 2006, 07:05 AM) *

QUOTE(Jordan @ Mar 16 2006, 02:05 AM) *

душа аз пак от теб за прав път видях чеще излиза на 22 на сякаде четях 29 (или поскоро така симисля сега) иначе може да се окаже че не ти а аз сме живелив лъжя 2 седмици unsure.gif unsure.gif

Ами сега четох в сайта на The WB ,че на 22.03 пак ще дават 16 епизод.Следоватвлно 17 трябва да е една седмица след това.Май се пада 29. Още доста има да чакаме 19.gif
OTH_fenka
Ужас има да чакаме. А и промо няма.
coffe_girl
[hi] даааааа искам да гледам ОТН умирам за този сериал а мн се надявам че брук и лукас ще си останат заедно...имам един въпрос някой може ли да ми каже от каде да намеря снимки от сватбата на chad и sopfia впрочем това е за всички в този сайт мерси че го има иначе как щяхме да живеем [poklon]
ПС аз съм нова и се надявам да ме приемете... [angel]
coffe_girl
5angel[1].gif
coffe_girl
знам че сам мн нахалничка но все пак да ви питам как мога да си сложа снимка за да не се вижда само ника милллс как ги правите тези невероятни мини клипчета дето ги слагате под никовете ви blabla[1].gif знам че не спирам ама сам мн въодушевена...
RoXXy_
не е тва темата ама...немога просто
олеее coffe_girl, ние щото сме някво затворено общество..споко, добре си дошла smile.gif
и не е нужно 3 поста да пишеш, можеше и в един да кажеш всичко biggrin2.gif
а тези невероятни мини клипчета , които си слагаме под никовете 18.gif , се казват аватари...мисля, че трябва да се запознаеш с някой правила на форума , има линк най-горе

и за да не е съвсем Off, може да се повтаря вече, ама ...ме мързеше да чета 5906страници иии..
nothing will happen between Lucas an Peyton, but Lucas will get closer to Brooke wink.gif
Karen and Dan WILL NOT HOOK UP! 15.gif
щом аз казвам, така ще стане biggrin.gif

еми има бутон Едит долу в ляво за тая цел biggrin2.gif
coffe_girl
да де мерси мн а колкото до 3 поста бяха защото все забравян да напиша нещо 16.gif а промото но 17 еп кога...нещо ново не е ли излязло вече...? rolleyes.gif
valenceto
Мн гадно че още няма нито промо,нито самия епизод... 1crying[1].gif и чак 29-ти...това ще ме довърши 1crying[1].gif
^Disaster^
лелеее....кво стана с тоя епизод, с тва промо... huh.gif huh.gif тия хора искат да ни убият от любопитство ли....confused.gif
Jane
ще умрем нали 1crying[1].gif
^Mim0zKa^
QUOTE(intense™ @ Mar 18 2006, 01:51 PM) *

ще умрем нали 1crying[1].gif

Хахахахахахахахаахахахахахаахахахахахаахахахахахаах ......................маледее мила УБи ме....отсякадее smile.gifХахахахах няма спокоино 6те издаржимм.. smile.gif
Бтв не тва епизод4е ве4е ми лази по нерви4ките.... 19.gif
solenka
Аз честно да си призная така съм се улисала в Smallville, че ако не чета във форума на коя дата излиза 17 епизод ще се сетя чак след 1 седмица откакто е излезнал. Просто не мислете за ОТХ и ще видите колко бързо ще дойде 29 март. wink.gif
^Mim0zKa^
М да Соленка права си..просто забравете малк за ОТХ и времето 6те мине мн барзо smile.gifХахаха бтв и аз по са6тия на4ин сам се улисала само 4е във Prison Break(адския сериял) !Споко сладури 6те му дойде времето smile.gif
ludoto_mimi
Само на мен ли не ми пука, че серията се бави толкова време? Както казаха вече намерете си занимавка и ще мине времето. Ае секи пробутва Супермени, затворници, аз пък ще пробутам нещо по-хубаво и нормално -> Gilmore Girls. Гарантирам, че няма да усетите кога се е появила серията на ОТХ. И е за предпочитане да се пише в тази тема, докато не излезе промото. Ако флууда продължава ще я затворя.
Nasi
ПРОМО!!!!!!!!!!!!!!!!

WOW Обаче мисля, че промото е за няколко епизода.
_HriS_TinA_
Първо Наси, мила мерси за промото wink.gif ,

....Гггггрррр много потиска6то бе6е това бе wacko.gif ..направо след няколкократно гледане съм ей така " shocking.gif shocking.gif shocking.gif " ...Незнам за6то но аз все си мислих 4е Кийт няма да умре ,оба4е ето 4е и погребение му правят ohmy.gif ...кофти...Наси ами и аз смятам 4е е поне за две серии напред в смисъл неможе погребението на Кийт и сватбата на Нейли да са в един епизон blink.gif ....ооо много бе6е наелектризира6то спирам да пи6а 4е не6то ми секна мисловната дейност 18.gif .
Lory
В 13-тата секунда ... кои се целуват? blink.gif
KiD^ViCiOuS
В 13-тата секунда ... кои се целуват?

тва са Брук и китариста на Fall Out Boy дето зарибявше Пейтън..поне така мисля smile.gif
олее...промото излгейда WOW 3.gif
нямам търпениеее...
оначе едно нещо ме натъжи много..казват :The end of the best season ever begins.. което ще рече че няма да има още кой знае колко епизоди sad.gif
rusi4kata^
На мен ли ми се струва така или Брук се целуваше с някъв друг??!?!?! blink.gif
П.С на мен ми прилича на онзи дето почна да бие Джим,забравих как се казваше
ludoto_mimi
QUOTE(Lory @ Mar 23 2006, 10:36 AM) *

В 13-тата секунда ... кои се целуват? blink.gif

Брук и някой. А Лукас кого блъска в стената?
И кво прави Дан на гробищата? blink.gif
rusi4kata^
Лукас блъска тоя същия дето се целува с Брук...о боже нещо всичко ми се обърка shocking.gif

Мнеее тези дето танцуват са Хейли и Нейтън,а после дават Пейтън и Рейчъл как танцуват самички smile.gif
megyto
И аз мисля че показват Брук как се целува с Феликс мен поне така ми заприлича ама със сигурност е тя а за тоя нз............а после дават как Рейчал целува Маут biggrin2.gif

А мисля че по-нататък се вижда и как Пейтан танцува с Джейк 10.gif
megyto
Ами там дето дават как Лукас си пръска нещата в коридора и после Брук гледа некво тъжно дали пък нямя да се разделят.......................... 1crying[1].gif
mirka
Според мен Лукас блъска цветята пред шкафчето на Джими.Сигурно него са обвинили за смърта на Кийт dry.gif
^Mim0zKa^
Аааа гледах промото.... sad.gif Стана ми много тъжноо.Си4ки са някви супер унили заради погребението на Кийт,Лукас е направо сасипан... много е гадно ,вси4кии са толкова тажни sad.gifИ Брук гледа некво гадно....оба4е аз малко се самнявам да се целува с тоя там..незнам малко не ми прили4а на нея..ама може незнам... !Хубавото е 4е Нейли 6те се женят.... smile.gifТва е единственото весело не6то в промот.. smile.gifИ ве4е нямам тарпение да дойде следва6тия епизодд wink.gif
Nasi
Според мен нещата в промото не са много свързани.
Те са събрали два епизода. А Брук е с този Пейт от Fall Out Boy. Обаче според мен тази целувка не е истинска в смиъл или е по време на играта или е сън на някой.
Струва ми се много нелогична, защото Лукас и Брук са си заедно и в 18 епизод.
Лукас със сигурност удря някой друг.

Обаче май единствено нещата при Нейтън и Хейли ще са добре до края.

Епизодите до края ще са много много интересни. И най-хубавото е че няма да има повече паузи.
eL
Ауу това промо ме заби в земята. blink.gif Голяма драма ...голямо чудо. shocking.gif
1)Милия Лукас е пред емоционален срив.
2)Брук се целува с някво същество дето мн ми прилича на Феликс ама не е той 18.gif , най-логичното в случая е това да е сън както става обикновено ... хмм този Fall Out Boy не трябваше ли да ходи с Пейтън ... и друго ми гложди мозъчето - покрай тия близки имена съвсем се обърках wacko.gif тоя младеж дето "целува" Брук не се ли казва Пийт, или аз пак не съм доразбрала happy.gif

Поне както Насито казва - Нейт и Хейли са си заедно ... това донякаде трябва да ни успокоява wink.gif къде си четвъртако далечен 3.gif ...
Menna
Наси,огромни благодарности за промото! 4.gif
Какво чакане,какво нещо! 10.gif

Първо,както каза Наси 100% сигурно е,че промото няма да е само от 1 епизод(За справка в http://www.imdb.com винаги дават всички,дори и гостуващите,актьори участващи в дадения епизод.В тази връзка Деб ще присъства най-вероятно).Така,че промото е от 2 или 3 епизода.
Най-вероятно епизода ще се върти около погребението или поне по-голямата част от него. sad.gif
Много мъчно ми стана за Лукас,защото ще се обвинява за смъртта на Кийт.
С това "The end of the best season ever begins.." си мисля,че по-скоро имаха предвид,че още от сега започват събитията,свързани с края на сезона.
За този,който Лукас удря в стената и аз смятам,че е този който беше нападнал Джими.Най-вероятно е казал нещо по адрес на Джими и Лукас не е издържал и е решил да го удари.
Най-хубавата новина от промото-мистър и мисис Скот ще се женят отново! 3.gif
Относно целувката на Брук си имам някои предположения: 10.gif
Почти сигурна съм,че се целува с музикантчето от Fall Out Boy(ако е той,значи той е госта,който посещава Пейтън,въпреки че аз все си мислех,че това ще е Джейк).Предполагам,че това е от серията,в която са в хижата на Рейчъл(дори обстановката ми прилича на хижа).Най-вероятно играят на някаква игра и Брук трябва да го целуне. 15.gif Другия вариант е,след като се разкрива някаква истина това да е,че Пейтън и Лукас са се целунали в библиотеката и Брук да се засегне,че Лукас не и е казал иска да си го върне и да целуне момчето(и все пак смятам,че първия вариант е по-логичен).Каквото и да е,за мен не е нищо сериозно,а просто опит да се привлече зрителски интерес.
ludoto_mimi,как какво прави Дан на гробищата?Разхожда се на чист въздух! 18.gif
Обаче и на мен щуротиите на Дан винаги ми остават мистерии!

ПС:20 реда глупости изписах,а промото е 20 секунди.Излиза по ред на секунда. 18.gif
girl_from_hell
ау аз толкова се зарадвах на промото...а то е толкова тъжно...всички са толкова тъжни и изнервени покраи тези събития уф ем аз се колкото и лошо да звучи зардвах се на целувката на брук(ако е брук разбира се) с някакъф това може д азначи нещо за пейтън и лукас макрче тях въопще не ги споменават ем нз прекалено много неща за няколко секунди ще видим след 1 седмичка
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.