Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gilmore Girls
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
Страници: 1, 2, 3
ThePinkDuck
GILMORE GIRLS

This is a different kind of household you`ve walked into tonight !

Година: 2000 - 2007
Жанр: Драма / Комедия
Ревю:
Дълго време си мислех как да ви представя този сериал, накрая реших да не превеждам изцяло тривиалните работи които пише за него в официалните сайтове, а да ви напиша личното си мнение.

Ако ви се гледа комедиен сериал, ама не точно - това е филмчето за вас.Ако ви се гледа драматичен сериал, ама не точно - това е филмчето за вас. Невероятно остроумен и пълен с изненади, смях, сълзи, страст, приятелство, любов. Има си от всичко. Дотук нищо по различно, но още след първите 5 минути от 1вата серия ще видите, че това определено не е нещо което сте гледали преди. Тук няма извънземни и главните герой не се борят с демони, никой не притежава свръх сили, няма трупове и серийни убийци. На моменти те кара да се замислиш за нещата от живота ама по начин който трудно може да усетиш. Сякаш гледаш света и си казваш, че може и по друг начин да тълкуваш нещата.

Сериала разказва за живота на Лорелай и Рори Гилмор - майка и дъщеря и малкото градче Старс Халоу. Лорелай винаги има отговор за всичко, за нея няма неудобни въпроси и теми табу.Може да е най досадния или най - милия човек на планетата. Дъщеря и Рори от друга страна е нейна противоположност. Доста свита и неуверена в повечето ситуации, но знае какво иска и се стреми да го постигне. Двете са най - добри приятелки, най - вече защото разликата им е само 16 год. Други главни действащи лица са родителите на Лорелай - Емили и Ричард с които тя не е много близка по причини които ще ви се изяснят още след първата серия. Не мога да мина и без да спомена Люк, любимия собственик на закусвалнята в която Рори и Лорелай закусват всяка сутрин, Лейн - най - добрата приятелка на Рори която трябва да крие от родителите си, че слуша "зла рок музика", Суки - главната готвачка в страноприемницата, която Лорелай управлява и нейна най - добра приятелка. Тя пък винаги успява да се утрепа или нарани с нещо, ама поне и е весело. Може би трябваше да кажа нещо за историята във филма...ами тя се върти около новото училище в което отива Рори, кошмарните петъчни вечери с родителите на Лорелай, работа, любов - живот .
Ако не сте забелязали аз съм меко казано фенка на този сериал. Изминаха 5 сезона от него и в момента тече 6ти с пълен успех.Филмчето така и не омръзва, няма ситуация еднаква с друга. Някои казват, че е женски и донякъде мога да се съглася, ама всеки сам за себе си преценява. Ако след тежък ден или просто когато сте в лошо настроение имате нужда да разпуснете с едно хубаво филмче - това е то! Един розов поглед към нещата от живота.

Ето ви и нещичко за актьорите с които ще се срещнете ако решите да му дадете шанс :

Lauren Graham - Лорелай Гилмор

Alexis Bledel - Рори Гилмор

Melissa McCarthy - Суки Сейнт Джеймс

Scott Patterson - Люк Дейнс

Keiko Agena - Лейн Ким

Kelly Bishop - Емили Гилмор

Edward Herrmann - Ричард Гилмор

Yanic Truesdale - Мишел Жерард

Liza Weil - Парис Гелър (2001 - 2007)

Jared Padalecki - Дийн Форестър (2000-2004)

Milo Ventimiglia - Джес Мариано (2001 - 2003)

Matt Czuchry - Лоугън Хъндсбъргър (2005 - 2007)

Линк към IMDB

Като редовни гости ще видим Чад Майкъл Мъри (One Tree Hill), чиято роля на гадняр - сваляч адски му подхожда, Шон Гън (нямам идея в кой по - известен филм участва) е нещо като градския идиот и се справя чудесно с ролята, Лиз Торес е клюкарката без която никое себеуважаващо се градче не може да мине и въпреки видимо наднорменото си тегло е учителка по балет, Адам Броуди (The O.C.), Себасиян Бах - рок легендата прави невероято идиотско превъплащение ама много му тича.

От тук може да се сдобиете със филмчето:

Сезон 1 @ Zamunda.NET
Сезон 2 @ Zamunda.NET
Сезон 3 @ Zamunda.NET
Сезон 4 @ Zamunda.NET
Сезон 5 @ Zamunda.NET
Сезон 6 @ Zamunda.NET
Сезон 7 @ Zamunda.NET

Eто ви и един Backstage special

Благодарение на неуморния труд на ludoto_mimi целия сериал вече го има и в БГ пространството!
Надявам се да съм успяла да ви заразя поне малко с моето въудошевление по сериала!

Моля когато копирате и пействате някъде другаде написаното по-горе, да споменете източника. Ако имате възможност дайте и линк насам.
_HriS_TinA_
wub.gif Лелеле мили4ка темата е върхът !!! wub.gif Много ти благодаря за страхотната информация за сериала поднесена по един разли4ен на4ин ... аз съ6то съм адски запалена по сериал4ето ...намирам го за стра6но разпуска6то и зарибително !!! .. Наистина някои казват 4е е женски филм 1236.gif ...хммм според мен става за вси4ки ...!! Просто го оби4ам този сериал незнам какво пове4е да добавя ....

...може би някой някое-друго десктоп4е и сним4ици ...хихии насладете се :

IPB Image

Ето тук направих не6то като галерийка за сериал4ето дано ви хареса wink.gif
Hannibal
Поздравления за темата Пате smile.gif
Много е хубава. 4.gif
^Mim0zKa^
Мале мили4ка.....стра6на теми4ка!Аз не гледам серияла..но ей сега ве4е по4вам ти просто така пленително си написала историята 4е няма как да го подмина ей така...стра6на си браво !
ludoto_mimi
Хахах, Миме, и аз така. Сега гледах първи епизод и умрях от смях. Сериалчето наистина е страхотно и гарантирам, че ще ви хареса. 18.gif 10.gif

Прикачвам тук превода на първа серия, защото субс-а не бачка. rolleyes.gif
scarllett
Серияла изглежда супер интересен,пък и участва Jared Padalecki wub.gif
Няма ли го някъде качено на БГ саит?Вече като затвориха и nine.cult не може да се тегли и последния сезон 19.gif
Menna
Браво за темата!!! 4.gif 4.gif
Много зарибително сериалче,а Алексис Бледел е голяма сладурана 10.gif

Edit-Чак сега забелязах,че си дала линк към новите серии,много ти благодаря worthy.gif worthy.gif
pool^babygirl
Еей Дъки, моите поздравления 3.gif супер темичка за едно от другите ми любими сериалчета.И познай кой ме зариби по него...дам , ти беше 2thum[1].gif 1clap[1].gif
An4eTo
Изглежда интересно сериалчето smile.gif Смятам да си дръпна серийките в скоро време wink.gif
opa
bgnova.org има сезоните на торент и в find-bg.com ги има ама само powernet имат достъп smile.gif
Devil^Rose^^
Няма ли откаде да се тегли не на сезони, а на епизоди blush.gif
ThePinkDuck
Нинче , аз съм дала линкове към торент тракери , които съдържат сезоните на серии , така че не е задължително да теглиш целия сезон!Просто си избираш коя серия и само нея сваляш!
Много се радвам , че има интерес , въпреки че нещо ми подсказва , че повечето които почват да гледат сериала го правят заради Чад!Ама и това си има своите положителни страни!Искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на ОРА за бг тракерите , вече добавих и линкове!Иначе , моля ви хора дето сте почнали да го гледате - дайте мнение! mrgreen[1].gif
Devil^Rose^^
Хммм вече свалям меси за помоща 4.gif А на мен ми стана интересно и след като казахте че филмчето е весело и много приятно за гледане. И щом и Чад участва още по добре biggrin2.gif
ludoto_mimi
QUOTE(ThePinkDuck @ Mar 16 2006, 02:19 AM) *

Много се радвам , че има интерес , въпреки че нещо ми подсказва , че повечето които почват да гледат сериала го правят заради Чад!

Ноуп... аз не го гледам заради Чад. Просто ми стана наистина много интересно и не мога да се отлепя от компа. biggrin2.gif 18.gif

Скоро ще ви дам по-хубави линкове от Бг-нова.
eL
Пате мерси много за изчерпателното инфо 3.gif 4.gif От много отдавна искам да го гледам ама като видях че има направени 6 сезона леко се поотказах blush.gif Сега обаче си тегля сериите happy.gif и обещавам бързо да наваксам ...
ludoto_mimi
Ето хубав български тракер. biggrin2.gif
Първи сезон
Втори сезон
^Mim0zKa^

.......гледат сериала го правят заради Чад!Ама и това си има своите положителни страни!

Хахахаха Пате хвана ме smile.gif4ад ..е....ЕДНА от при4ината...хаха спокс smile.gifИскам да го гледам просто за6тото ми изглежда супер хубав и увлекателен а и от твоята история...няма как да не си го драпна :Ей сега си пускам 1-та серийка smile.gifПосле 6те коментирам smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 19 2006, 11:29 PM) *

.......гледат сериала го правят заради Чад!Ама и това си има своите положителни страни!

Хахахаха Пате хвана ме smile.gif4ад ..е....ЕДНА от при4ината...хаха спокс smile.gifИскам да го гледам просто за6тото ми изглежда супер хубав и увлекателен а и от твоята история...няма как да не си го драпна :Ей сега си пускам 1-та серийка smile.gifПосле 6те коментирам smile.gif

ОЩе не си го гледалаconfused.gif shocking.gif Че ти писа преди мен, бе, момиче?? После ще съжаляваш, че не си почнала по-рано. biggrin2.gif 18.gif
ThePinkDuck
Хех , Мимозке много се радвам , че си решила да му дадеш шанс на серияла! И аз съм на мнение , че след като изгледаш 1ви еп ще съжалиш , че не си го почнала по-рано! 4.gif И после да дадеш мнение!
Постнала съм горе линковете към BG Тракера , които ludoto_mimi беше така любезна да предостави! В бъдеще още и да ви успокоя , че и 7ми сезон ще има! mrgreen[1].gif
Menna
Пате,(Нали може така да ти казвам,защото като гледам всички така се обръщат?) blush.gif 10.gif понеже не съм търсила инфо,но кога трябва да излезе следващия епизод? unsure.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Menna @ Mar 25 2006, 05:09 PM) *

Пате,(Нали може така да ти казвам,защото като гледам всички така се обръщат?) blush.gif 10.gif понеже не съм търсила инфо,но кога трябва да излезе следващия епизод? unsure.gif

Tuesday April 4, 2006
I'm OK, You're OK
ThePinkDuck
Хах , всички ми викат Пате , което ме радва така , че спок!
Има леко разминаване относно информацията кога излиза следващия епизод.Мими хубаво е написала 4ти Април , но в IMDB пише 28ми Март , а на предишната пауза IMDB познаха! И тъй като OTH излиза също този месец , а и останалите сериали на WB , които почиват , също излизат последната седмица на месец Март. Това ме кара да мисля , че IMDB са правите! Или поне ми се иска да е така , ама споко като излезе ше пусна линк! Иначе по законите на Мърфи ше е на 4ти Април! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Yes, Master. 8.gif
ThePinkDuck
И така , по последни данни новата серия I'm OK, You're OK излиза на 4ти Април. На 28ми ще повтарят моята любима за сега серия от 6ти сезон Friday Night's Alright for Fighting ! Хубавата новина е , че Април месец сериала няма да почива и ще завърши , както винаги до сега , началото на месец Май! mrgreen[1].gif
OTH_fenka
Точно се чудех какво да гледам. Изглежда много интересно сериалче и сега почвам да тегля.
3.gif
ludoto_mimi
Ето и Трети сезон 4.gif
ThePinkDuck
За пореден път огромни благодарности към светлата личност на ludoto_mimi за предоставените BG Тракери и за това , че си е играла да качва филма там! worthy.gif Аз ще почна тея дни и него да сийдвам! Линка вече е добавен горе !
А сега да ви питам!Вас дето сте почнали сериала , защо не споделите мнение за него?Ето ви конкретен въпрос : кой ГЕРОЙ ви харесва най много и защо?
Моя абсолютна любимка е Лорелай!Много ме радва откаченото и поведение и това , че винаги има отговор за всичко!Никога не се оплаква от живота каквото и да стане и винаги намира начин за себе си и Рори! mrgreen[1].gif
_HriS_TinA_
QUOTE(ThePinkDuck @ Mar 29 2006, 10:18 AM) *

Моя абсолютна любимка е Лорелай!

Хахах о6те един глас за Лорелай!!!!!! Просто е страхотна-освободена,красива,забавна,луда,сладка coffee мания4ка - абе от вси4ко по МНОГО ...стра6но много си я харесвам и...хммм не съм "доживяла" до момента в който 6те се сватоса за един друг сладур в сериала - но се надявам скоро да гледам и това ..хехех inlove.gif ....
ludoto_mimi
И аз съм за Лорелааайй!! 4.gif Страхотна е. На мен винаги ми е забавна, дори и когато не мога да схвана за какво говори(в повече случаи, защото нямат смисъл нещата), но пак ми става смешно, защото звучи смешно. 18.gif А като почне да си говори на неин език... Oy with the poodles already! 18.gif 18.gif

Хрис, за коя двойка говориш? Че тука с началото и края на трети сезон аз много се плаша. unsure.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 29 2006, 12:57 PM) *

Хрис, за коя двойка говориш? Че тука с началото и края на трети сезон аз много се плаша. unsure.gif

Мммм за Лорелай и този ,който я зарежда с кафе всеки ден (Люк ) , на който съъъъ6то много се кефя и направо 6тях да се поббъркам от смях като видях на аватъра на Емито "An angel and his coffee junkie" 18.gif

Go Люрелай (хмм не зву4и особенно хубаво може би за6тото току 6то си го измислих 18.gif ) !!!
ThePinkDuck
АААААААААА!Христинке ще те убия!Защо издаваш тайни от сериите по-нататъка?Мими като го прочете твоя пост и удар ше получи!Муахахахаха!На нея никак не и се нрави двойката Лор + Люк!Иначе аз ги обожавам като двойка , адски си подхождат!И той също е голям образ особено с това "Red meat kills.Enjoy it!" mrgreen[1].gif
_HriS_TinA_
QUOTE(ThePinkDuck @ Mar 29 2006, 02:49 PM) *

АААААААААА!Христинке ще те убия!Защо издаваш тайни от сериите по-нататъка? mrgreen[1].gif

Хахахах не издавам тайни - просто споделям желания 10.gif ..в смисъл аз откога ги 4акам да се съберът и не съм го до4акала , но инт4е знам 4е става biggrin2.gif .... и затова просто наистина нямам търпение wink.gif ...

Колкото до Мимето 1eyeb[1].gif : Миммм Пийссс bigwink[1].gif 57.gif 1 (4).gif ....
ludoto_mimi
В депресия съм... само аз ли не ги харесвам двамата... разбихте ми мечтите сериозно... 0002[1].gif IPB Image

Аз подкрепям Лорелай и Кристофър. rolleyes.gif Copy of wub.gif
Menna
QUOTE(ThePinkDuck @ Mar 29 2006, 10:18 AM) *

А сега да ви питам!Вас дето сте почнали сериала , защо не споделите мнение за него?Ето ви конкретен въпрос : кой ГЕРОЙ ви харесва най много и защо?
mrgreen[1].gif

Каква хубава дискукия сте започнали,да взема и аз да се включа. biggrin2.gif
На мен пък любимка ми е Рори. 10.gif Както е писала Патето в резюмето,може да е доста свита и неуверена в някои ситуации(според мен дори така изглежда още по-чаровна),но въпреки това знае какво иска.Много умна и красива е и определено не и лесно с откачените и баба и дядо и щурата и майка. 18.gif Любими моменти са ми разбира се са тези между Лорелайн и Рори. biggrin2.gif Пълна противоположност и в същото време страхотно се допълнят и умирам да ги гледам. 10.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(Menna @ Mar 29 2006, 10:51 PM) *

Каква хубава дискукия сте започнали,да взема и аз да се включа. biggrin2.gif

Хехе сууперрр привет Даре радвам се 4е се вклиу4и колкото пове4е хора - толкова по добре wink.gif ..та за Рори ,дам много си права наистина е много красива и умна и съ6то ми харесва много, но въпреки това Лор е лидера за мен 10.gif
ludoto_mimi
Даре, не си каза мнението за коя двойка си? rolleyes.gif rolleyes.gif
ThePinkDuck
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 31 2006, 11:51 PM) *

Даре, не си каза мнението за коя двойка си? rolleyes.gif rolleyes.gif

Оооода!Даре , кажи сега ти на какво мнение си , защото засега сме 2 за Лор и Люк и 1 против тях което е твърдо за Лор и Крис(това е мими ако ви трябва жокер)! Ти ми е интересно на какво мнние си!? И останалите които гледате сериала също!? mrgreen[1].gif
_HriS_TinA_
QUOTE(ThePinkDuck @ Apr 1 2006, 12:58 AM) *

засега сме 2 за Лор и Люк и 1 против тях което е твърдо за Лор и Крис(това е мими ако ви трябва жокер)! mrgreen[1].gif

Хахах 18.gif 18.gif 18.gif ....дам 10.gif ...ха посмей да каже6 Лор и Крис ,ха сме се изравнили 18.gif ...

Такам да запо4вам и аз :

Харесва ми Дийн ве4е -отна4алото изоб6то не ми се нраве6е нз за6то,оба4е сега ми са супер сладки с Рори...такам Оооо 4арлстън (май така бе6е героят на 4ад) ..хахах както каза Емито ролята на гадняр стра6но много му отива в този сериял 4.gif 4.gif ...ххехех много ме изкефи 2 сезон 1 епизод -или сериата с цветята ,който у4ителят на Рори бе6е пратил на...няма зна4ение кой 4е сега пак Емито 6те ми се кара 4е издавам тайни ,но мисля 4е ве4е вси4ки са го гледали това 18.gif ...хахахахах направо ме разбиха цветя навсякъде и то едни жълти грозновати 15.gif ...но все пак цветя ...ооо о6те за кой да кажа ..аа за Парис ...охх тва дете ме твари 14.gif ....мнооого просто има не6то в физиономията й което ..гггррр ,та така да приклиу4вам, а? Айдее ДаРЕ не се крии идвай и пи6и 10.gif !!!

Аааа как можах- пропуснах най-големият образ 18.gif 18.gif ...Мишел Жерард - адският просто ме размазва ,много ме изкефи на един от първите епизоди само някакъв телефонът звъни и той не вдига ...и накрая Лор като го попита за6то ,той някакъв леки4кия -"Ами неискам ..хората са ужасно глупави днес...." 36_11_6[1].gif .
ludoto_mimi
Хах, Хриси, наистина Мишел е голяма откачалка. С него винаги моментите са много забавни. 18.gif
Дийн повече ме кефи от Джес. По-сериозен е в някои отношения и се държи много по-добре. Гаджето мечта е той. Направо перфектен. rolleyes.gif biggrin2.gif
А Парис. хаха, Ами тя в началото беше гадна, но после се пооправи и сега големи интриги с нея. А иначе Хрис, аз съм до 4 сезон, така че няма какво да криеш от мен. Знам за цветята и за всичко отдавна... ама и те бяха едни цветяя.... 16.gif Поне да бяха бели. 18.gif
scarllett
2ри сезон няма сиидъри 1crying[1].gif 1crying[1].gif 1crying[1].gif
Как се зарибих,1жи сезон го изгледах ама наистина за 3 дни.Сериял4ето е много яко.Разбива.И всички герои са някви оригинални по свое му-готини,забавни,интересни и т.н.
piipetia
Някъде има ли английски субтитри,че имам малък проблем със слуха и не ги разбирам много добре? unsure.gif
ThePinkDuck
Пуснала съм да се сийдват 2ри и 3ти сезони!Английските субтитри може да намерите тук ! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Извинявам се, че няма сийдъри, но в момента съм извън града и няма как. rolleyes.gif
scarllett
Благодаря ви много за желанието да ми помогнете,но се оказа,4е нещо не мога да тегля от този тракер.Изтегля ми торента като Html document и няма как да почне да го тегли.Както и да е.Помолих една приятелка да го изтегли от find-bg,за6тото и от там нямам достъп(имам ужасен доставчик).Още веднъж благодаря :blu blush.gif sh:
ludoto_mimi
Четвърти сезон 4.gif happy.gif
ThePinkDuck
QUOTE(ludoto_mimi @ Apr 8 2006, 06:21 PM) *

Линкът е добавен горе! Благодаря Миме! Скоро започвам и аз да сийдвам! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Пети сезон 4.gif
piipetia
Субтитри за 01х05 в http://subs.unacs.bg.
Тъй като не се оправям много добре с езика е възможно да има неточности.Ако някой има желание може да ги оправи.
ludoto_mimi
Емито беше почнала за 5-та и 6-та серия, но няма време да ги довърши. Трябваше да питаш преди да се захващаш, след като тя е писала в първия пост, че ги почва, пък докъдето стигне. dry.gif
piipetia
Не съм обърнала внимание.Моля за извинение. ohmy.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.