Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gilmore Girls
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
Страници: 1, 2, 3
ThePinkDuck
Пускам бавно субтитрите защото нямам почти никакво време! Когато превеждам се опитвам да съм с максимално точен превод, а ако не съм сигурна в нещо се обръщам към някой който ще ми помогне. Нямам нищо против и някой друг да превежда, ама няма да е лошо първо да говори с мен и най-вече ако ще се захваща да го прави като хората и да е сигурен в познаването на езика! Аз ще си пусна другата седмица субтитрите за 5ти и 6ти епизод, а ако някой има друга идея, моля да я сподели първо с мен, за да измислим най-доброто решение! Все пак се опитвам да съм максимално полезна и скоро се надявам да съм по-свободна и да се заема с всичко което съм замислила да пускам за Gilmore Girls! dry.gif
ludoto_mimi
Кой има новата серия, а? biggrin2.gif

Сори, че чак сега, но бях заета. rolleyes.gif 4.gif
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ Apr 19 2006, 08:17 PM) *

Кой има новата серия, а? biggrin2.gif

Сори, че чак сега, но бях заета. rolleyes.gif 4.gif

Простено ти е! biggrin2.gif И без това щях да тръгвам да я диря....така че благодаря! 16.gif 18.gif
ludoto_mimi
Ноу проблем. Аз току-що я изгледах и установих, че мразя да гледам без английски субтитри и, че никой не бива да дава на Лорелай да пие текила. ohmy.gif

Ето и Шести сезон, епизоди 01-18. 4.gif
Ето и новата серия от The Pirate Bay, ако на някой му върви по-бързо от там.
booobi
Може ли някои да сиидва 2ри сезон още малко.Остана ми само 1 еп да изтегля от там.Плззз
^Mim0zKa^
Еееее най -накрая да го посетя това симпати4но форум4е на Гилморките smile.gifПатето и Мимето секи път ме викат и аз се нямам време но ето.. smile.gifАми какво да кажа сериял4ето супер много ме радва,си4ки са супер готини и много забавни.Жалкото е единствено 4е все о6те съм много назад едва на 1 сезон съм ,за6тото няма субтитри а ина4е ни6то няма да разбера ... sad.gifНо впе4етленията които имам досега са супер добри сериял4ето е варха просро.....smile.gifГледам 4е тук си споделяте коя ви е любимка.....ами аз наистина доста се колебая между двете и засега май няма да си дам гласа все о6те...но май пове4е клоня към Рори...имаме не6то об6то с нея ...не 4е с Лорелай нямам и аз съм една отка4алка...аьаь абе изоб6то си4ко много ме радва в този сериял и много искам да го гледам нататъка ...но без субс... ;(
И така Патенце,Мими поздравявам ви за форум4ето smile.gif
ludoto_mimi
Шести сезон, Двадесети епизод. biggrin2.gif
Или тук. На кой където му е по-удобно. 4.gif
ludoto_mimi
Ето новата серия в мининова и на БГ Тракер 4.gif
piipetia
Субтитри за 01х06 http://subs.unacs.bg
ludoto_mimi
Петя, нищо лично наистина, но субтитрите ти не са много правилни. Има грешни реплики и някои, които изобщо нямат нищо общо с казаното, а така определено се губи чара на разговорите. Ако наистина искаш да превеждаш поне нека е качествено, защото за повечето хора всичко зависи от превода и ако той не е на ниво, няма да им хареса сериала. Пак казвам нищо лично, просто съвет. Ако не си сигурна, че можеш да се справиш по-добре, се откажи.

Поздрави.
Nasi
И аз реших да почна да го гледам.../благодарение на Дара/
та искам да попитам за кои сезони има субтитри?
ThePinkDuck
Наси има субки само за първите 5 епизода, но работя вече стабилно по въпроса и до края на месеца 1ви сезон ще е готов надявам се. mrgreen[1].gif
piipetia
Няма проблем. Щом са толкова зле ще се откажа. Правете ги вие. Просто исках да помогна, но явно не става.Толкова разбирам. Самоука съм и по-добре не мога.
Nasi
QUOTE(ThePinkDuck @ May 7 2006, 21:09) *

Наси има субки само за първите 5 епизода, но работя вече стабилно по въпроса и до края на месеца 1ви сезон ще е готов надявам се. mrgreen[1].gif

оо мерси много,
аз по-рано от юли няма да почна да го гледам, защото сега вече ми наближават изпити и трябва да почвам доста да чета и за още един сериал време не остава.
FrAgMaKeR
Обещал съм да му дам шанс smile.gif Има забавни моменти, но още не съм вникнал в него много.. Иначе оная готвачка кърти от всякъде 18.gif Но нещо немога да възприема познатите ми актьори в тези им роли.. но както казах, ще му дам шанс smile.gif
ludoto_mimi
QUOTE(FrAgMaKeR @ May 9 2006, 12:38) *

Обещал съм да му дам шанс smile.gif Има забавни моменти, но още не съм вникнал в него много.. Иначе оная готвачка кърти от всякъде 18.gif Но нещо немога да възприема познатите ми актьори в тези им роли.. но както казах, ще му дам шанс smile.gif

Къде си ги гледал всички, освен Jared в Supernatural? Аз не знаех никой като почнах да го гледам. Освен Chad, де. 10.gif
ludoto_mimi
Пак нарушаваме правилата. Но новата серийка излезееее. 4.gif

22 епизод

За съжаление, покрай тези проверки на НСБОП тракера, на който качвахме сериите е спрян(надявам се временно) и няма да може да я качим. Така че ще сваляте от тук. На някои може и да им е по-удобно дори. rolleyes.gif happy.gif
sladurkata_f
някои може ли да качи 3ти сезон в http://bgnova.org/ защото другаде не ми се отваря.или някаде ако го има на торент да пусне един линк.плс.тнх предварително smile.gif
ThePinkDuck
И така, чудих се къде да пусна тази информациика, но тъй като пише и за Gilmore girls я пускам и тук.
За 6те си сезона до сега сериала е запазил високият си рейтинг и за разлика от много други драстично го е увеличил.

The WB запазва сериалите с най-голям среден седмичен зрителски рейтинг - "7th Heaven" (5.28 million), "America's Next Top Model" (4.99 million), "Smallville" (4.68 million), "Gilmore girls" (4.61 million), "Smackdown" (4.31 million), "Everybody hates Chris" (4.30 million), "Beauty and the Geek" (4.19 million), "Supernatural" (3.82 million) и "One Tree Hill" (3.28 million).

Данните са взети от официалната извадка на The WB, по повод есенната програмна схема на CW. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
Ето страничката на Gilmore Girls в официалния сайт на The CW. biggrin2.gif
Menna
Мерси за линка! 4.gif
После да няма приказки,че не наминавам оттук. banana.gif

QUOTE(ThePinkDuck @ May 18 2006, 22:42) *

За 6те си сезона до сега сериала е запазил високият си рейтинг и за разлика от много други драстично го е увеличил.
Което си е добро,си е добро. 4.gif
7ми сезон,обаче нямам търпение да дойде. biggrin2.gif
Spirit_girl
Zdraveite na vsichki......sorry che vi zanimavam no nqkoi znae li kyde moga da si svalq seriala NE v torrent variant?confused.gif blush.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Spirit_girl @ May 27 2006, 17:25) *

Zdraveite na vsichki......sorry che vi zanimavam no nqkoi znae li kyde moga da si svalq seriala NE v torrent variant?confused.gif blush.gif

За съжаление няма откъде. Само на торенти го има.

Пиши на кирилица и прочети Правилата на форума
Menna
QUOTE(ludoto_mimi @ May 27 2006, 18:55) *

QUOTE(Spirit_girl @ May 27 2006, 17:25) *

За съжаление няма откъде. Само на торенти го има.

До преди 2 месеца имаше възможност да се тегли от Тук и от Тук(за абонати на Powernet) и си издърпвах всички серии(изключвам 6ти сезон) без проблеми,но сега нито се отваря първия линк,нито пък имам достъп до филмовия каталог на Find.bg(въпреки,че съм абонат).Права е Мими-само на торенти го има. sad.gif
sladurkata_f
а някои да знае от кои бг саит мога да си изтегля 3ти,5ти и 6ти сезон. sad.gifпробвах на мн места,но на всякаде без успех 14.gif 19.gif help me...
ludoto_mimi
QUOTE(sladurkata_f @ May 28 2006, 22:20) *

а някои да знае от кои бг саит мога да си изтегля 3ти,5ти и 6ти сезон. sad.gifпробвах на мн места,но на всякаде без успех 14.gif 19.gif help me...

Tyk.
Преди малко го качих, не гарантирам висока скорост, колкото мога. Ще кача и останалите сезони по-късно.
sladurkata_f
мн ти благодаря! worthy.gif нз какво 6тчх да правя без теб...
ThePinkDuck
Ахахаа! Аз знам какво щях да правя без нея - нямаше да има редактирани субтитри и кой да се грижи да има достъп до сериала! Муааххах 15.gif просто невероятно, нали!
Както винаги Мими е безупречна worthy.gif и като се хване да прави нещо го прави до край! Скоро и аз ше пусна да сийдвам сериала и скороста надявам се ще се качи! mrgreen[1].gif
Menna
Мимски,злато си! biggrin2.gif Благодарности! 3.gif
При първа възможност,щом си прочистя харда и ги изтегля сезоните,ще започна да сийдвам biggrin2.gif
ludoto_mimi
Hehe, то и Gilmore Girls имало клипче като OTH на страницата си ама кой да се сети, че сигурно всички имат. wink.gif Цък 10.gif
JoyFul`Kid
Този тракер май не работи?
ludoto_mimi
QUOTE(JoyFul`Kid @ May 31 2006, 21:10) *

Този тракер май не работи?

Тракера работи, просто точно в момента не. Скоро ще се оправи. wink.gif

Работи вече.
crazyYy
п1ржо ускам да кайа,4е с1м ножа ж този форум но стра6но се раджам,4е го има-от доста жреме т1рся подобен форум smile.gif

аз с1м стра6но зарибена по сериал4ето - о6те преди доста жреме го гледах ж 4уйбина и бях много не6тастна,4е ж бг го няма и сега да знаете как се зараджах като намерих този форуууум! :Д

НО тези линкоже които сте дали при мен не работят!! жие какжи плаъери използжате за6тото аз с1м с Виндовс Медиа Плаъер и не иска да ми го пусне sad.gif(((( а този тракер които бе6е дала лудото_мими за 1жи и 2ри сезон при мен не стажа - пи6е,4е някои потребител трябжа да ме покани п1ржо. моля жи се помогнете ми! знам 4е е глупажо само заради един сериал, оба4е напражо ми се пла4е sad.gif(((
crazyYy
леле много се извинявам за Втата но на фонети4ната така се полу4ава, а аз не мога да пи6а ина4е на бг blush.gif
ludoto_mimi
Кои линкове не работят?

И къде ти иска покана? В първия сайт трябва да се регистрираш и е безплатно, а във втория няма нужда от регистрация.
crazyYy
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 19 2006, 20:27) *

Ето хубав български тракер. biggrin2.gif
Първи сезон
Втори сезон

тези джата изоб6то не работят а от тук http://bt.ggbit.info/torrents-details.php?...list=1#filelist и тук http://bgnova.org/index.php?idx=more_detai...692ab384ccf224d нито мога да си ги др1пна поотделно, нито ми се зарейда целия сезон. sad.gif

а ти как1ж плаяар използжа6? с windows media player работи ли при теб??

благодаря преджарително!
ludoto_mimi
Аз използвам BS Player и всичкко ми върви перфектно.
За да свалиш само някои серии трябва да свалиш торент файла и от там да си избереш кои епизоди искаш като им сложиш отметка.

И моля те опитай се да пишеш по-четливо, нищо няма да ти стане.
ThePinkDuck
Серийките си вървят и с Медия Плеъра! Поне при мене! Присламчвам се към молбата на Мими да пишеш на БГ или поне след кирилизатора да си поправяш грешките! Иначе за торентите просто като даваш Open на торент файла както каза Мими отметни само тези които искаш! И двата линка работят! Провери си торент клиента! mrgreen[1].gif
crazyYy
сори за гре6ките blush.gif

а с тези torenti не става и не става! нямам представа защо - опитах всичко и на 2те страници! shocking.gif 1crying[1].gif 1iangr[1].gif
elexis
Здавейте и от мен smile.gif Тръгнах да тегля серийте от БГНОВА но няма никакъв сийд sad.gif Моля ви хора помогнете shocking.gif
P.S.Вече има biggrin2.gif Благодаря smile.gif
elexis
Ей хора съжалявам, ако съм много нахална blush.gif само, че изгледах 2та сезона и сега тегля 3-я със 5 килобайта....Ако може някакъв сийд blush.gif blush.gif
JoyFul`Kid
Някой може ли да сийд-ва торентите от тракера на ггбит, ако някой може става ли да ми прати едно лс, за да пусна сезон 1 да се тегли
Редовно чета форума и покрай всичките тези коментари останах с много добро впечатление за сериалчето и изпитвам огромно желание да го гледам smile.gif
black velvet
Одавна чета форума и се зарибих и по този филм (освен OTH i Prison Break). Сега обаче стигнах до 3-ти сезон, който за съжаления има само 1 торент, от който изобщо не иска да ми тегли.
А забелязах, че от торентите на ggbit нито един не ми тегли.
ПЛс хелпsmile.gif
Nasi
Най-после дойде времето и аз да почна да гледам сериалчето /спазвам си обещанието към Дарето и Мими 10.gif /
ludoto_mimi
QUOTE(black velvet @ Jul 21 2006, 00:44) *
.
А забелязах, че от торентите на ggbit нито един не ми тегли.
ПЛс хелпsmile.gif

Не ти тегли, защото аз вече не съм в нас и явно никой друг не се сеща да сийдва. *Намек* wink.gif
sulu
Бих помолила за какъвто и да е сийд за 3-ти сезон в bt.ggbit.info или ако може някой да ми каже от къде мога да си го изтегля.Благодаря предварително. smile.gif
ThePinkDuck
Защо беше нужно да пишеш два последователни поста не мога да си обясня!? dry.gif blink.gif Сийд в ггбита няма защото Мими в момента не може да го осигури, ако искаш опитай от тук.
Hermes
OST Gilmore Girls

С много труд и търпение , песен по песен можах да дръпна музиката към този филм. казвам го защото с изненада видях доста привърженици отнсно този сериал. Просто музиката е прекрасна. Цялата тази чудесия е в 6 CD-та. Който желае да има и музиката към сериала , нека пише лично съобщение , за да видим как ще стане работата. Може и в нашия тракер.

За любителите на филмова музика нека пускат л.с. макар и привърженик на този стил все нещо може да излезе.
shocking.gif 16.gif

P.S. За по-нетърпеливите можете да се обаждате по скайпа ми. 10.gif
Roxanne
Много гадно свърши 6 сезон, направо ми се скапа настроението... 1crying[1].gif
Сега ни остава само да чакаме 7 и да се надяваме, че нещата ще се пооправят.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.