Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Gilmore Girls
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Приключили > Gilmore Girls
Страници: 1, 2, 3
Хейли
А мога ли да попитам от къде мога да го сваля ама да не е на торент не мога да работя с торенти в дц++ го търсих ама има съвсем малко...
JoyFul`Kid
Някой сийд-ва сезоните, който и да е много му благодаря, най-после ще мога да сваля този сериал и да видя, що за стока е, от толкова време съм му навита, обаче нямаше как да го сваля, ще го свалям на части, защото тегля и други неща и харда ми е фул МНОГО БЛАГОДАРЯ worthy.gif 4.gif biggrin2.gif
ludoto_mimi
Aз ги сийдвам и се извинявам ако скоростта е бавна, но толкова мога. Все пак е по-добре от нищо. happy.gif
JoyFul`Kid
Добра е добра е, на мен ми е напълно достатъчна, ще стане бавничко, но важното е да стане smile.gif, тъкмо докато го изтегля и субтитри ще са излезли smile.gif
JoyFul`Kid
Суупер вече имам първите 9 епизода, сядам и днес цял ден ще го гледам (уфф днес ли трябваше да почваме даскало)
JoyFul`Kid
(ludoto_mimi @ Sep 4 2006, 15:24) *

Aз ги сийдвам и се извинявам ако скоростта е бавна, но толкова мога. Все пак е по-добре от нищо. happy.gif

къде отиде, моля ти се изтеглих си само първите 9 епизода, а утре почва новият сезон cry.gif искам да гледам и другите епизоди, сега ме зарибихте, а няма как да го гледам
lemmy
моля ви се хора някой да сийдва че не мога хич да го дръпна а наистина искам да го гледам мноу ви моля
nahaluk
Аз лично се отказах да свалям 6-ти сезон от тука, мъча се с 5-ти, ама и на него много му падна скоростта.....
JoyFul`Kid
(ludoto_mimi @ Sep 4 2006, 15:24) *

от седмица вече не се тегли, а пък гледам в тракера пише че ги сийдваш, обаче все си стоя на 43%
DaniEl
Бях чувал хубави отзиви за сериала.Но тези 6-7 сезона ме разколебаваха да седна и да го гледам.Но вчера прегледах ревюто което ThePinkDuck беше направила (за което много и благодаря)Хареса ми и си помислих че няма какво да губя ако седна да го гледам.Пускам си първи епизод и едва не заспах biggrin2.gif Но си спомних че така стана и с One Tree Hill Гледах първи епизод не ми хареса и можеби след седмица изгледах втори и трети и така Та си пуснах и втори епизод така постепено изгледах и 3-ти и 4-ти smile.gif и нямам намерение да се отказвам.А пък и актьрския състав е страхотен.Аз не очаквах че и Чад играе тук и така като ми се появи изведнъж shocking.gif
JoyFul`Kid
(DaniEl @ Oct 28 2006, 16:10) *

Бях чувал хубави отзиви за сериала.Но тези 6-7 сезона ме разколебаваха да седна и да го гледам.Но вчера прегледах ревюто което ThePinkDuck беше направила (за което много и благодаря)Хареса ми и си помислих че няма какво да губя ако седна да го гледам.Пускам си първи епизод и едва не заспах biggrin2.gif Но си спомних че така стана и с One Tree Hill Гледах първи епизод не ми хареса и можеби след седмица изгледах втори и трети и така Та си пуснах и втори епизод така постепено изгледах и 3-ти и 4-ти smile.gif и нямам намерение да се отказвам.А пък и актьрския състав е страхотен.Аз не очаквах че и Чад играе тук и така като ми се появи изведнъж shocking.gif

ооо сериалчето е супер изгледах 1-я сезон, сега трябва да си изтегля и 2-я, направо нямам търпение, много ми харесва, страхотно е, дано скоро и субтитри към епизодите да излязът, за да мога да го гледам отново и да му се насладя напълно smile.gif
Alanna
Хора, съжалявам, че ви притеснявам, но не мога да си изтегля от никъде 3 сезон. А много му се радвам на това сериалче. Ако някой може да помогне да ми пише! 4.gif 4.gif 4.gif
ianasl
хора межете ли да ми дадете линк за песента с която почва филмчето и тази която е накрая на 21 епизод в първия сезон извинявам се ако ни му е тук мястото на този въпрос но незнаех къде да поискам линк
ThePinkDuck
(ianasl @ Dec 13 2006, 22:45) *

хора межете ли да ми дадете линк за песента с която почва филмчето и тази която е накрая на 21 епизод в първия сезон извинявам се ако ни му е тук мястото на този въпрос но незнаех къде да поискам линк

Заглавната песен Where you lead можеш да дръпнеш от тук. Другата се казва My Little corner Of The World и ще ти я пратя директно на личен. mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
(Alanna @ Dec 6 2006, 00:42) *

Хора, съжалявам, че ви притеснявам, но не мога да си изтегля от никъде 3 сезон. А много му се радвам на това сериалче. Ако някой може да помогне да ми пише! 4.gif 4.gif 4.gif

Ами тук или тук.
JoyFul`Kid
май тракерът към сайта не работи вече, нищо в torrentspy сезоните в момента имат сийд, ще се опитам да ги изтегля от там smile.gif
ludoto_mimi
(JoyFul`Kid @ Jan 15 2007, 20:27) *

май тракерът към сайта не работи вече, нищо в torrentspy сезоните в момента имат сийд, ще се опитам да ги изтегля от там smile.gif

Сайта за момента не работи, но ако имаш свалени торент файловете мисля, че няма проблем да дърпаш, защото когато забелязах, че не работи, някой сваляше от мен.
etIto
Абе хора много съм навита да го гледам този сериал ама не мога да си намеря работещ тракер ако ли не даите поnе малко сиид в www.bgnova.org
heliosra
Качих 1-ви сезон със субтитрите тук http://torrents.data.bg/details.php?id=779...yjjyf17gp8qhv1z
ThePinkDuck
Цитат(heliosra @ Feb 7 2007, 12:12) *
Качих 1-ви сезон със субтитрите тук http://torrents.data.bg/details.php?id=779...yjjyf17gp8qhv1z

Още онзи ден прибавих линка горе. Само дето нямаше сийдър. Благодаря за старанието и, че си го качила. mrgreen[1].gif
etIto
Много се чудех каде да си задам въпроса и реших че тук е наи подходящо но няки може ли да ми каже от каде мога да си намеря саунтрака на сериалчета защото страшно много ми харесва
Благодаря ви предварително
П.С Туко що я намерих blush.gif
Angel_Lady
Хора, имам проблем - нито един от линковете, които сте дали за третия сезон, не работи при мен sad.gif, до торентите на ggbit нямам достъп изобщо, а линкът, който Лудото Мими е дала, също не ми работи sad.gif. Може ли някой да ми помогне, например да шерне третия сезон в DC++ или нещо такова?
ludoto_mimi
Eто го трети сезон. Няма го никъде в БГ тракери. Качих го в един и те го спряха, качих го в ггбитския - и него го спряха. 18.gif Мисля, че не им нося късмет. 18.gif
Angel_Lady
Мерси, Мими. Всъщност и аз го бях намерила в торентспая, но нямаше никакви сийдъри и два дена си стоя на 0% sad.gif, сега обаче тегля с 30К ninja.gif
Buhti4ka
Питър Петрели е Джес blink.gif shocking.gif
Аз тъкмо започнах да гледам втория сезон и понеже бях чела някои неща разбрах, че има някакъв Джес, но не го бях виждала още. И сега му видях снимката в първото мнение и щях да падна.
Иначе сериалът ми допада. От доста време се чудех дали да го гледам и сега като изгледах всичко друго реших с него да си запълня времето.
Lucky17
Здравейте!
Първо искам да ви поздравя за интересния форум.
И аз съм фен на Гилмор. Сериалчето е страшно забавно, но за съжаление интернетът ми е твърде бавен, за да тегля сезоните и единтствената ми надежда е БНТ (много гадно, защото там преводът е безумен, а доблажът е толкова монотонен, че целият чар на филма се губи, но нямам избор). Но изпуснах един епизод и се чудих, дали няма начин да изтегля само него?
Казва се "That Damn Donna Reed" и е 14ият епизод от първи сезон.
Ако някой може да ми помогне, ще съм му много благодарна! blush.gif
elli
хора имам нужда от помощ не мога да си изтегля от никъде 4-ти сезон защото от бгнова не тръгва изобщо а другаде не мога да го открия помощ някакви предложения?
born_4_you
Преди около седмица го свалих от тук и беше дори сравнително бързо. Пробвай и ти мисля, че трябва да стане smile.gif.
Ice^Ice^Baby
Ужас почти е невъзможно да се изтегли с торенти а почти нищо няма на не-торенти
^Mim0zKa^
хора сериала е невероятен гледам го близо от 1 година ..и все още съм на 2 сезон..края в последно време обаче така се запалих и гледам серия след серия.. страшно мн се зарибих!!ими е страшно интересно като знамче имам още мн мн да гледам! ще се радвам ако феновете на този сериал станат мн повече !!!
excape
Не знам, дали е тук мястото, но...
Тук има всички сезони на Гилморките, плюс трети, който почти никъде го няма.
Ако в началото ви даде 10 дена, докато ги изтеглите, не се отчайвайте, след 5 минути почва да се сваля нормално

http://www.mininova.org/tor/768972
nelito0o0
Ем, субтитри, аз намерих само за някои епизоди, за първи сезон и малко за втори... confused.gif
ThePinkDuck
Цитат(nelito0o0 @ Sep 5 2007, 23:56) *
Ем, субтитри, аз намерих само за някои епизоди, за първи сезон и малко за втори... confused.gif

Тук всичко е обяснено!
Wickey
Някой може ли да ми даде някакъв линк към 7 сезон,защото всички торенти,които захапвам не ми тръгват.То така се получи и с края на 5-ти сезон,а 6-ти напълно го пропускам защото нямам толкова нерви.Предварително благодаря!
jivitu
Това е линк за целия сезон..,а тук има отделни серии biggrin2.gif
Brooke
Момичета (ThePinkDuck и ludoto_mimi) ,искам да ви поздравя за страхотните неща ,който сте направили и безкрайно да ви благодаря за положения труд за сериала. worthy.gif
От доста време се каня да го гледам ,но тези 7 сезона ме плашиха до полуда и в крайна сметка от онзи ден го гледам.Преди малко си догледах 1 сезон и съм направо очарована.Сега почти насила съм си забранила да пускам повече ,понеже след няколко дни съм в сесия и определено това е последното нещо,което трябва да правя сега.
Както ли да е ,няма да коментирам филма сега,само благодаря за субтитрите и целия ви труд като цяло,все още избягвам да разглеждам подробно темите и т.н ,не искам да си развалям удоволствието smile.gif ,но от това ,което видях си личи ,че сте положили много труд и искам да знаете,че има кой да го оцени (визирам своята особа 18.gif )
п.с Ако съм пропуснала случайно някой ,участвал в организацията на филма,да знае ,че и на него му благодаря rolleyes.gif
Menna
Много се радвам, че се хвана да го гледаш. 4.gif
Сериала е нереален, просто не може да се опише, трябва да се види. biggrin2.gif
Brooke
Цитат(Menna @ Jan 17 2008, 16:11) *
Много се радвам, че се хвана да го гледаш. 4.gif
Сериала е нереален, просто не може да се опише, трябва да се види. biggrin2.gif

Да ,така е.Аз вече съм тотално обсебена ,а съм само до последната серия на втори сезон.Доколкото разбрах нататък ставало още по интересно,което вече почва да се забелязва.
От бая време не бях попадала на нещо толкова смислено,с което не можеш просто да си убиваш времето,този филм заслужава цялото ти внимание.Все едно си правиш график за деня и до ученето,спането и яденето добавяш няколко задължителни серии gilmore girls.Вече дори говоря като обсебена и мисля да прекратя бръщолевенето си blush.gif
pretty_girl
O, да сериала определено е обсебващ и невороятно готин,аз също като теб се страхувах от 7-те сезона и все отлагах да го почна,но след като го хванах миналата година по Канал 1,просто нямаше как да не дръпна целия сезон и разбира се останах очарована.После лятото изгледах и втори и след това,поради липса на субтитри и липсата на сериала в Бг тркери с добър сийд,го оставих,но в крайна сметка интересът наделя над мързела и с много мъка и серии свалящи се с часове,през октомври пак го почнах и така до края на ноември..Просто няма спиране много ме беше завладял..А като го свърших се почувствах ужасно.Сега си го следя редовно първи сезон по GTV и продължавам да се смея на шегите на Лоралай.Ми освен и аз да кажа мерси на хората от форума,и особено на тези участваливи в превода на субса.И на всички,който им се гледа но се стряскат от 7-те сезона,ще кажа само че наистина си заслужава и като го свършите ще се молите да се поне осем...
Marshal
Първите 3 сезона вече са качени в Zamunda.NET:

Сезон 1 @ Zamunda.NET
Сезон 2 @ Zamunda.NET
Сезон 3 @ Zamunda.NET

Ъплоадера обещава постепенно да ги качи всичките. smile.gif
ThePinkDuck
Ъплоудера ще ги качи и още как, само дето ако зависи от тоя дето му ги праща има да почакате. Така де, начини има и ще бъдат качени скоро, споко! mrgreen[1].gif
Alanna
АААААААаааааа жестокооооооооо много много ама наистина мнного благодаря. Най-накрая и аз да го догледаммм! worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif worthy.gif
Brooke
В този сайт http://www.bgshare.com/search.html има сезоните от 3-ти нататък,има и 2-ри ,но не съм сигурна ,че е пълен.Свалят се без никакъв проблем и не са торенти smile.gif.
FrAgMaKeR
6-ти сезон @ Zamunda.NET
7-ми сезон @ Zamunda.NET

И колекцията вече е пълна в замунда. wink.gif
Ice^Ice^Baby
Цитат(Brooke @ Mar 3 2008, 11:37) *
В този сайт http://www.bgshare.com/search.html има сезоните от 3-ти нататък,има и 2-ри ,но не съм сигурна ,че е пълен.Свалят се без никакъв проблем и не са торенти smile.gif .

Някой свалял ли е от тука....много бавно става при мене blink.gif не е честно
vivata123
Мм, тъп въпрос, знам, доскоро не ми се бе случвало да го задавам..
Някой знае ли откъде мога да си изтегля саундтрака на сериала?
unsure.gif
~RoRyYy~
ха ха ха ами има го в дата-та smile.gif
ThePinkDuck
Цитат(vivata123 @ Jul 19 2008, 00:27) *
Мм, тъп въпрос, знам, доскоро не ми се бе случвало да го задавам..
Някой знае ли откъде мога да си изтегля саундтрака на сериала?
unsure.gif

Има го на много места по чуждите тракери. Ако не го намериш, пиши на скайпа да ти го пратя. mrgreen[1].gif
DjuDju
за 1 месец изгледах всички сезони и много ми харесва сериала, а просто Лорелай е невероятна, супер образ..много ми е мъчно, че е свършил, но по мое мнение добре приключи sleep.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.