vIkToRsHeFa
May 31 2005, 10:44
Кои е вашия фаворит и защо
Моят е mv2player защото има много възможности за настроика, и е сравнително удобен и лесен за усвояване...
ПП. Скоро ще напиша някоя статиика за работа с него...
Connect
May 31 2005, 10:46
БСПлеър и Уин Медиа 10.През БС-а няма нещо моето не съм пуснал и да не е тръгнало........
redmadman
May 31 2005, 10:55
Аз си използвам БСПлеър и съм доволен
П.П. темата не трябва ли да е в Софтуер
FrAgMaKeR
May 31 2005, 12:39
BSPlayer и mPlayer, всичко друго е боза
Paagrio
May 31 2005, 20:07
PowerDVD 6 му е и майката и бащата!!!
melkor
May 31 2005, 20:16
Xine и Mplayer за под Linux, са доста добри плеъри.
vIkToRsHeFa
May 31 2005, 20:32
QUOTE(GGBIT.INFO)
Кои е вашия фаворит и защо
Моят е mv2player защото има много възможности за настроика, и е сравнително удобен и лесен за усвояване...
ПП. Скоро ще напиша някоя статиика за работа с него...

ЕДИТ: Маи никои не е чувал дори за него...
Моите любимци са МВ2плеър и БСплеър-а ако можеше от двата да стане един щеше да още по-прекрасно!
BaD_BoY
Jun 1 2005, 18:26
И аз използвам BSplayer и WMP 10 нямам никакви проблеми.Няма филм които да не ми е тръгнал с тях.
П.П.А може ли да се гледат филми онлаин с BSplayer
Поздрави!!!
vIkToRsHeFa
Jun 1 2005, 18:41
QUOTE(BaD_BoY)
И аз използвам BSplayer и WMP 10 нямам никакви проблеми.Няма филм които да не ми е тръгнал с тях.
П.П.А може ли да се гледат филми онлаин с BSplayer
Поздрави!!!
Пращам ти пм !!!
Бих искала и аз да помоля за разяснения как точно да гледам филми онлайн с БСплеър, защото с Медиа плеър не мога да си пускам субтитри ако не са към филма.Благодаря предварително!
prime_hellix
Jun 7 2005, 18:22
bsPlayer, иска ли питане...

За DVD още не знам, тепърва смятам да се оборудвам и да разбера
Директно най ми харесва...
Аз съм с BSplayer и съм доволен
![2thum[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/2thum[1].gif)
!!!!
QUOTE(melkor @ May 31 2005, 09:16 PM)
Xine и Mplayer за под Linux, са доста добри плеъри.
Mplayer има версия и за windows.Това е изключиелно лек плеър-натоварването на процесора е около 20% при плейване на видео файл (за по-слаби машинки е идеален).
biolander
Jun 15 2005, 13:21
DivX/ XVid : VLC-player. Няма нещо, което да не се отваря с него
DVD : PowerDVD (и домашния плеър, разбира се)
Rise of Day
Jun 15 2005, 13:42
QUOTE(CONNECT @ May 31 2005, 11:46 AM)
БСПлеър и Уин Медиа 10.През БС-а няма нещо моето не съм пуснал и да не е тръгнало........
Абсолютно те подкрепям

само едно питане имам как,се гледат филми онлайн с "BSplayer"
dulsinea
Jun 15 2005, 17:26
Явно тук всички сме фенове на BSPlayer, включително и аз!
Освен него си ползвам и Windows Media Player 10.
П.П. Явно доста хора се интересуват как се гледат филми on-line с BSPlayer, така че ако може някой да внесе яснота по въпроса
FrAgMaKeR
Jun 15 2005, 19:28
За да се гледат филми онлайн с BSPlayer:
Намирате си филма в сайта и го пускате, ще се отвори с медия плеър, но ще се зареди и приложението за субтитри примерно vobsub, от него можете да видите пътя до видео файла. Копирате пътя и спирате филма. След това стартирате BSPlayer и отваряте файла с него и това е
vIkToRsHeFa
Jun 15 2005, 19:35
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 15 2005, 08:28 PM)
За да се гледат филми онлайн с BSPlayer:
Намирате си филма в сайта и го пускате, ще се отвори с медия плеър, но ще се зареди и приложението за субтитри примерно vobsub, от него можете да видите пътя до видео файла. Копирате пътя и спирате филма. След това стартирате BSPlayer и отваряте файла с него и това е

По принцип товяа важи за всеки плеар аз лично си го правя с явно безизвесният mv2player и наистина е готино... особенно когато няма субтитри в директорията на филма или са под различно наименование...
BSPlayer RuLzZ
Shteliyan
Jun 16 2005, 10:21
mv2player е по-добър, с повечко настройки и т.н., но bsplayer е по-лесен за ползване, така че не се коси, че никой не го е чувал - и сме го чували и го знаем, но просто повечето хора не ги интересува дали има много настройки - важното е филма да тръгва
Лично моето мнение: MV2PLAYER IS THE BEST!!!
QUOTE(Shteliyan @ Jun 16 2005, 11:21 AM)
mv2player е по-добър, с повечко настройки и т.н., но bsplayer е по-лесен за ползване, така че не се коси, че никой не го е чувал - и сме го чували и го знаем, но просто повечето хора не ги интересува дали има много настройки - важното е филма да тръгва
Лично моето мнение: MV2PLAYER IS THE BEST!!!
Мен BSplayer ме кефи единствено заради Pan-Scan-a и затова само него си полвам.
Crystal Player ми е най-любимият(има много функций и хубав интерфеис), BS Player и не на последно място mv2Player
FrAgMaKeR
Jun 16 2005, 17:50
Този mv2Player го свалих, хареса ми, но имам няколко въпроса:
Как да оправя настройките на картината, баланс, яркост, светове и тн.
Дали може да прихваща, медия плеър стрийм, ако неможе кажете някой друг плеър, който може да се ползва вместо медия плеър
vIkToRsHeFa
Jun 16 2005, 18:11
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 16 2005, 06:50 PM)
Този mv2Player го свалих, хареса ми, но имам няколко въпроса:
Как да оправя настройките на картината, баланс, яркост, светове и тн.
Дали може да прихваща, медия плеър стрийм, ако неможе кажете някой друг плеър, който може да се ползва вместо медия плеър

Всичко това го може !!!
Значи:
за звука натискаш [shift] + стрелкичка на горе и надолу
за яркоста контраста и цветноста натискаш [shift] + бутоните 2 по 2 вертикално над стрелките а за наи подробно инфо мисля че имаше хелп към плеара със всичките възможни команди иначе съм го ползвал да си гледам филмче онлаин и определено е върха...
Paagrio
Jun 16 2005, 18:55
На мен най-ми харесва мв2 плейър щото само на него ми тръгват субтитрите...
FrAgMaKeR
Jun 16 2005, 20:29
Намерих ги настройките за цветовете,
но колкото и да ги променям няма никакъв ефект, картината си стуи същата

качеството на образа е по-добро от на bsplayer, но е прекалено тъмен, затова искам само малко да и вдигна яркоста и контраста, но нестава
До колкото да това, да се ползва за онлайн стрийм вместо медия плеаър, пак има проблем.. трябва да премахна медия плеър напълно ли, за да не тръгват филмите с него или как ?
vIkToRsHeFa
Jun 16 2005, 20:40
QUOTE(FrAgMaKeR @ Jun 16 2005, 09:29 PM)
Намерих ги настройките за цветовете,
но колкото и да ги променям няма никакъв ефект, картината си стуи същата

качеството на образа е по-добро от на bsplayer, но е прекалено тъмен, затова искам само малко да и вдигна яркоста и контраста, но нестава
До колкото да това, да се ползва за онлайн стрийм вместо медия плеаър, пак има проблем.. трябва да премахна медия плеър напълно ли, за да не тръгват филмите с него или как ?
Ами просто ще пусна една пълна статиика в раздела за статии...
DELUXe
Jun 17 2005, 23:24
BSPlayer ме радфа ама скинофете му са малко кофти но пък се пак нали ще се гледат филми а не програмата
MVplayer не е безисвестен , аз лично много го ползвах супер беше не лагаше филмите , има супер много опции , лесен и удобен е , но тъй като BS player дойде с К-Лайт , и опциите на двете програми са буквално еднакви (като в някои отношение МВ-плеъра даже превъзхожда БС) и реших че няма смисъл да ги държа и двете затова -разкарах- МВплейър (брутално от моя страна)
А за уиндоус медиа плеър във всичките и версии м, ще кажа само че искам да я махна до последния файл от пц-то си , 1000 оплаквния от нея ...няма да ги коментирам сега
но не чувам нищо да се говори за Рийл Плейър , защото *.ram файловете например БС-плеър не ги поддържа докато Риъл да + всички ,които поддържа и БС , но е нещо доста пренебрегнат , незнам защо . честно казано и аз не го ползвам много но съм оставил един инсталиран , за резервен вариант!
vIkToRsHeFa
Aug 20 2005, 12:04
Мда тои даже има и опции за гледане на телевизия онлаин и подобни...
Само качеството и опцииките нещо не ми харесаха... Но също е много добър..
Bloody_Tears
May 7 2007, 16:50
Adorkable
May 7 2007, 17:00
Явно само аз съм с Gom Player
.Само с него съм,мн съм доволна
.
ani4ka_89
May 7 2007, 20:33
BSPlayer, Windows Media Player и PowerDVD , ами това са и съм доволна от тях поне за сега
Аз ползвам BSplayer и съм доволен.
Gossip Girl
May 7 2007, 20:41
BSPlayer, макар че малко ми създеде проблеми с тоя зуум
CheerFuL-F
May 7 2007, 20:46
аз съм с
BSPlayer свикнала съм с нея и съм доволна
vasinka_{P}
May 8 2007, 01:08
От бая време съм с BSplayer и съм много доволна, не смятам скоро да го сменям
Въпреки че имах малко проблеми с инсталирането,и аз съм за BS player.Знам това,което ми трябва къде се намира и много по-лесно работя с него
vikihill96
May 8 2007, 13:52
BS Player със сигурност!!!Въпреки,че пък на VLC Media Player-a мога да си гледам практически каквито и да е филмови файлове(досега ,ако не е прецакан някой файл-всичко тръгва на него)!!!

.
DELUXe
May 17 2007, 17:43
GOM Player това е player-a!
logicfox
May 17 2007, 20:05
BSplayer
::Brooke::Davis::
May 22 2007, 14:41
BS Player
emma_r
May 22 2007, 18:48
QUOTE(cheerfuL-f @ May 7 2007, 21:46)

аз съм с

fresh_girl
May 22 2007, 21:37
Цитат(emma_r @ May 22 2007, 19:48)

Цитат(cheerfuL-f @ May 7 2007, 21:46)

аз съм с

m2
Estell
May 23 2007, 15:26
Хехе и аз така. Използвам си BS пък той ако тръгне да се пъне и не иска да пусне някой файл, тогава GOM.
Ами, аз не гледам често филми, клипове и т.н. и затова използвам WMP (Windows Media Player)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.