какво мислите Кейт с кого ще трьгне сьс Сойер или сьс Джак.аз лично сьм за Сойер доста е по готин а пьк и повечето жени си падат по лоши момчета
the_mouse
Mar 1 2006, 20:19
Сигурно имаш предвид Джак, като казваш Джейк - аз искам да тръгне с него, защо ми е фаворит, но не се знае какво ще стане.
Само да вмъкна една асоциация - Има една книга по Агата Кристи (не и помня името), аз играх играта по нея, страхотен куест казваше се Agatha Christie: And Then There Were None, та при нея сюжетът беше, че 10 хора са поканени на местериозно парти в една къща на един остров, парти, домакинът на което не се появи, но пък започнаха да умират един по един хората по мистериозни обстоятелства. Пак се получи нещо като любовен триъгълник. Човекът, който пое инициативата да разнищи историята - Мистър Наракот по моите асоциации Джак, също така една красива жена (съответства на Кейт), както и по-разкрепостен мъж, който я сваля (напомня ми на Сойер). Та познайте какъв беше изходът - Наракот (Джак) и красивата жена се събраха! Стискам палци на Джак, дано да стане така, както си мислех!
мерси за предупреждението ,и сьжелявам за тези грешки ама сьм свикнала да пиша само на латински и сега ми е малко трудно
solenka
Mar 1 2006, 22:28
Аз си мисля, че Кейт ще тръгне със Сойер на пук на Джак. Макар че, ми се иска да видя Кейт и Джак заедно, но те някакси не искат да си признаят, че се харесват.
common_sense
Mar 31 2006, 16:50
аз съм за Джак!!!

той е добър и внимателен, пък и доста хубав, а не злобен, комплексирам крадец!

абе, по-ме кефи! но истината е, че Кейт ще си отива повече с Сойер.
The Black Dragon
Apr 1 2006, 00:37
Ще тръгне със Сън

Хаха бъзикам се. Ми според мен със Сойер, щото Джак го гласят за Ана Лусия
the_mouse
Apr 1 2006, 12:53
Че какво и е лошото на двойката Сойер + Ана Лусия?
(хехе, да може Джак и Кейт да се съберат)
Morska~Vu6ka
Apr 5 2006, 13:27
Мхм...аз също мисля,че Сойер ще има нещо със Ана Лусия...
по темата-Абе тя Кейт и тя е една..така ме дразни...целува се с Джак,ама харесва Сойер...ма и тя нищо не ще бе д**ба...деа знам.С Джак ще ми е по-симпатична,ама и личи,че иска да е със Сойер повече.
QUOTE(the_mouse @ Apr 1 2006, 13:53)

Че какво и е лошото на двойката Сойер + Ана Лусия?
(хехе, да може Джак и Кейт да се съберат)
гледай ти!! позна...макар и за малко бяха заедно...жалко за Ана-Лусия, точно ми стана симпатична!А относно Кейт и Сойър или Джак като че ли никой не знае кво иска
напълно съм съгласна.Кейт веднъж иска Джак а след пет минути иска Сойер.Аз лично искам да се съберът с Джак
DesiTo
May 28 2006, 14:28
Аз искам да е с Джак.
Chad^Ravens
Jul 1 2006, 16:50
Сойър и Ана Лусия е интересна комбинация

Наистина и мен Кейт почна малко да ме дразни,Сойър толкова да я харесва,и постоянно да я защитава и тя да се целува с Джак,поне най накрая да си изясни кой харесва повече,така е гадно спрямо и двамата
seduction_55
Jul 10 2006, 19:51
Сопед мен и тя самата незнае какво и кой иска,но и харесва и двамата да и обръщат внимание.
tsvetan93
Aug 25 2006, 15:40
Според мен Кейт няма да тръгне с нито един от тях.
Gossip Girl
Aug 26 2006, 20:22
Аз пък искам Кейт да е с Сойер, зашото двамата много си подхождат. Само че съм на мнение, че филма ще се развие, така че няма да е с никой от тях.
Adazaar
Aug 28 2006, 21:45
Аз съм за двойката Сойър-Кейт, но не съм сигурен как точно ще се развият нещата.
Нахвърляте се върху горкото момиче (да бе) без никой да спомене поведението на Джак - ми че той е напълно неадекватен, държи се като пън, когато е с нея.
Но би било интересно действието да се врътне така, че Сойър и Кейт да не могат да се гледат примерно, защото тя го прецаква яко, ама надали
Brooke
Aug 29 2006, 19:54
Еми аз малко като Кейт и аз не мога да прецаня с кого искам да е

.Харесва ми и с Джак и със Сойър и с двамата има по нещо общо и който и да избере другия ще е прецакан,което си е кофти.Най-лошото е ,че изобщо не може да се разбере кого харесва повече,очевидно е ,че има някакви чувства и към двамата,но какво ще стане не е мн ясно .Ще видим в следващия сезон може би
ludoto_tedi
Aug 31 2006, 12:56
Еми на мен лично най много ми харесва с Джак....доста дългочакана беше тяхната целувка!!А и няма да забарвя погледите им в последния епизод как се гледаха преди да им закрият главите и Сойер като ги видя какс е пукаше от яд ,а те продължаваха ли продължаваха до последно да се гледат !Така и не погледна Сойер не се обърна към него даже
Естествено, че Кейт ще тръгне със Сойер на пук на Джак,а и нещата между Кейт и Джак много не вървят. Въпреки, че от "сапунена гледна точка" би трябвало Кейт и Джак да се съберат най-накрая, за сега ТЯ е със Сойер. Краят все още е далече, а и не се знае какво ще се случи до тогава.
P.S. В Нета излязоха предположения какво ще се случи в 3 сезон, но не знам все още линк. Но ще открия инфо в скоро време.
Anelia™
Sep 8 2006, 07:50
Според мен отначалото Кейт и Сойер се хареса така че аз смятам,че тя ще избере него,а и без това в спойлер за трети сезон четох,че чувствата й към него се засилват
Jolly_GirL
Nov 6 2006, 17:01
И двамата са готини,но по ме кефи Джак,а Кейт мисля 4е 6те тругне със Сойер
**Sophia**
Dec 8 2006, 15:37
Естествено че Сойър е по-хубав,но и Джак не е много лош!Но аз бих предпечела Кейт да бъде с Сойер,но едва ли ще стане!Все пак да не губим надеежда?
Ами повече ми харесва Сойер -Джак не го признавам![
]И по-добре ще е ако Кейт е със Сойер според мен!
Cartman
Dec 15 2006, 01:44
Джак ftw! Сойер е съпер тъп

само рпецаква сички и се цепи от колектива.. краде и се прай на някъф..

Тряя да е с Джак щото ша ида там и ша ги набия
small_heart
Dec 21 2006, 22:59
Sawyer ecT.Jack e MH Tan
seduction_55
Dec 23 2006, 10:21
Естествено че съм си за Сойър,но ми стана много гадно за Джак като ги видя
Все пак знам че той я обича...
Ice^Ice^Baby
Dec 23 2006, 11:32
Джак Джак!!!
Secretly
Jan 3 2007, 23:31
Аз искам да е с Джак .Но и Сойер е мн готинн
gotinoto_baby
Feb 6 2007, 16:37
Ами в началото на филма бях убедена че Кейт и Джак ще са заедно но сега като ги гледам със Сойър колко се харесаха......мисля че тя ще предпочете дивото пред питомното/Сойър пред Джак/
A_l_e_x
Feb 7 2007, 17:01
Аз Джак не мога да го гледам,а Сойер ми е любимец още от първия епизод,друго нямам какво да кажа
julia1990
Feb 7 2007, 18:48
Сойерчо е мноооого готин
kingsize-4eto
Feb 24 2007, 08:36
Аз съм за Джак!И искренно се надявам,че ще се получи нещо между него и Кейт...Но,май няма да стане...
Иначе ми стана ацки гадно като видя какво стана м/у Сойър и Кейт
AnGelChe
Feb 25 2007, 09:57
Сойър е по-готин!И дано Кейт остане с него
Аз съм за Сойер.Можете да сложите и анкета
VanIcHka
Mar 10 2007, 21:13
Сойер!
Aurora
Mar 25 2007, 02:01
Цитат(A_l_e_x @ Feb 7 2007, 17:01)

Аз Джак не мога да го гледам,а Сойер ми е любимец още от първия епизод,друго нямам какво да кажа
И аз, писна ми, еее навсякъде сълзливи глупости, сапунени романси и т.н.Да видим вълка в действие, ааа!Пък този Джак бляя

бляя-такъв един перфектен, като го погледне човек вижда, че през целия си живот всичко на готово е получавал и е един такъв спретнат подлизурко, мога да се обзаложа, че е бил любимец на учителите.
hip_hop^girl
May 5 2007, 22:04
Много ги харесвам и тримата според мен на острова кейт трябва да е с Джак а в живота със Сойер. Аз упределено не мисля 4е Кейт преспива със Сойер само защото си е мислила 4е ще умре между тях упредело има привли4не , но между Джак и Кейт... Онази целувка...и вси4ки приключения и опасности които преживяха заедно можеби са пове4е. Но между Джак и Сойер няма връжда може би в на4ало и за глупости , но във 2 сезон Сойер казва на Джак "най близо си до представата ми за приятел"
brooke_scott
May 6 2007, 10:22
Сойър
smallville_f
Jun 4 2007, 18:02
Определено Сойер ... Просто Джак не ми се връзва чак толкова с Кейт ... тя е лошо момиче, Сойър лошо момче ...
PoLiTy'
Jun 4 2007, 18:35
В началото Джак много ме кефеше,но образа на Сойер е по-интересен,а е и доста готин
ladysunshine
Jul 18 2007, 12:01
Гласувам с две ръце за Сойър. Много по-готин е от Джак. Абе всичко си му е много по по!
black1wolf
Aug 25 2007, 15:36
Определено Джак
an4ito
Sep 12 2007, 14:32
Сойер

Сойер

ще си избере Сойер

мн по готин е от Джак
allen_iverson
Dec 10 2007, 20:09
Сойер ЕеЕЕеЕеЕе ПрОсТо стРаХотЕн!!!!!

иМа сТРаХоТни оЧиИиИ И УсМивКа и тЯлОоОоО.СаМО Да Ми ДоЙдЕеЕеЕеЕ

а пАк И сИ е тИпиЧнОтО ЛоШо моМчЕ КОеТо Е АдСкИ ЯкОоОо
ladysunshine
Dec 12 2007, 16:09
Цитат(allen_iverson @ Dec 10 2007, 20:09)

Абсолютно съм съгласна с теб само имам една забележка по-леко със шифта, защото при това писане не е приятно за четене
Mr. Winchester
Dec 12 2007, 16:12
Само Джак
brooke_scott
Dec 13 2007, 18:20
Цитат(ladysunshine @ Dec 12 2007, 16:09)

Цитат(allen_iverson @ Dec 10 2007, 20:09)

Абсолютно съм съгласна с теб само имам една забележка по-леко със шифта, защото при това писане не е приятно за четене
даже е мн гадно, сри ама наистина трудно се 4ете и аз например само докато го видях и
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.