Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Най-харесван герой от "Изгубени"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > LOST > Персонажи и анализи
Страници: 1, 2
sladuranka
От мъжете Джак[/i], Сойер и Саид.
От жените [i]Клер
, Кейт, Шанън и Ана-Лусия.
p0l43t0
Сойер 4.gif ,Кейт...Джак също ме кефи,но по едно време нещо много се наду...Клеър,Чарли,Лок...Еко sad.gif
Jolly_GirL
От жените най-много ми допада Кейт,а от мъжете Джак и Сойер 4.gif
CheerFuL-F
Най-много ми допада Джак а от второст. Чарли
small_heart
Sawyer blush.gif
*AdDiCTeD*
Поправка: Чарли не е второстепенен. tongue.gif
Иначе любимците ми са много... от починалите най-много се радвам на Шанън и Буун, а иначе от другите любимци са ми Чарли и Кейт.. втората не толкова, в началото повече я харесвах, сега ми е даже малко неприятна, нооо малко. tongue.gif Много си го обичам сериала, както и героите в него и хич не обичам да ги деля... smile.gif)
seduction_55
Всъщност след като избиха половината от любимците ми,т.е. Ана,Буун и Шанън....останаха само двама които заради които гледам сериала-Сойър и Лок. smile.gif Преди харесвах и Саид,но вече нещо не ме кефи пък и не го дават много и с нищо не е полезен вече 18.gif
Secretly
Matthew Fox .... Dr. Jack Shephard и Буун
VanIcHka
Сойер и Кейт
OTH_fenka
От главните мисля че Сойер, а от второстепенните Чарли. smile.gif
ALeX4e7y^
Сойер и Ана-Лусия са СУПЕРРРР

Desire
Сойер, Джак и Саид
gotinoto_baby
Ана-Лусия беше много яка...жалко че я убиха 19.gif Обаче също съм голяма фенка на Сойър worthy.gif

Каго гледам и LoF_Chad е на същото мнение banana.gif go_team.gif
A_l_e_x
Сойер и Чарли
kingsize-4eto
На първо място ест. Джак wub.gif а от второстепенните гласувах за Буун...просто преди да умре ми беше станал симпатичен.. sleep.gif
pretty_girl
Любимци принципно са ми Джак,Кейт,Чарли,Клер и Хърли.За главен гласувах Кейт,а за второстепенен Чарли!
Always&Forever
Аз обожавам Кейт!Още от 1-вата секунда в която я видях я харесах!Иначе си харесвам всички без Ана-Лусия и вече Джак нещо не ме кефи...
hip_hop^girl
Оби4ам 4арли! Кейт я обожавам и много ми харесват като двойка в живота ! Нещото което най мн ми харесва в Лок и Еко е вярата в острова засужеление Еко умира като герой много харесвам и Русо вси4ко около нея е мн готино измислено Оби4ам ги вси4ките
Adorkable
От главните герои ми е Джак,а от второстепенните Чарли.Ако Дез беше в една от двете категории,три века щях да се чудя за кой да гласувам wink.gif .
TIGERM13
Оф ама не мога да определя точно кой ми е любимия.Сойер е голям изрод,Лок също worthy.gif (в положителния смисъл на думата).Джак помага на всичко де може да се помогне.Кейт е борбена мацка.Дезмънд е сладур пък и е шотландец wub.gif Саид рядко се колебае да се справи с проблемите и има здрава психика(стига да не си спомня за миналотом си).
DoOm_HaMmER
John Locke и Mr.Eko защото и двамата са обвити в мистерия и загадки което мн харесвам и двамата вярват че острова всъщност не е това което изглежда. Ако имаше Дезмънд в някоя от категориите щях да гласувам за него
the_mouse
Моля, пиши на кирилица, Дезмънд е добавен в анкетата, пиши ми на лично ако искаш да ти прехвърля гласа за него wink.gif
Pam3eC
шепърт и еко
smallville_f
Sawyer и Boon (въперки че умря рано-рано... ) happy.gif
^mileto^
Кейт и Клеър!!!
ladysunshine
Сойър определено ми е фаворит, а от второстепенните гласувах за Клеър, защото ми е мн симпатична актрисата, а и във филма ме кефи
PoLiTy'
Сойер и Джак най-много ми харесват,а от второстепенните -Клеър smile.gif
zaharchee
Сойер, а от второстепенните Клеър и Дезмънд
Mr. Winchester
От главните - Джак, а от второстепенните - Бун. Тоя човек не трябваше да умира, беше един от най яките . Иначе защо сте сложили Джим при второстепенните той е от главните.

Хърли също ми е фаворит. Ей, ей не му се присмивайте че ще има бой
dEniChka
Кейт ми е много симпатична и Сойьр mrgreen[1].gif
ViruZzZ
Джак и Кейт са ми любимите герои tongue.gif
an4ito
Кейт и Сойер rlzzz wub.gif wub.gif wub.gif
LylY
Много трудно....гласувах за Джак, но Харесвам и Лок, Сойър,Кейт и Дезмънд
gan4e70oo
Хърли,Джак,Кейт и Чарли...те са ми любимци.
allnitess
Evangeline Lilly .... Kate Austen
Dominic Monaghan .... Charlie Pace
vess
Джак и Кейт са ми любимци!
Demon_Hunter
И къде е най-великия, тоест Бен в тази анкета ?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.