Някой гледал ли го е този сериал. Аз не съм но ми се струва леко интересен. Ако сте си кажете отзивите
ThePinkDuck
Apr 13 2007, 04:59
Незнам от къде да започна. Сериал който не се подминава лесно. Нито US, нито UK версиите. Гледала съм го отдавна, но често си превъртам серийките. Не бих могла лесно да опиша удоволствието което носи, но определено е сериал за който бих съжалявала, ако не бях гледала. От мен има абсолютно положителна оценка.
Jordan
Jun 13 2007, 22:14
ай, че късно се включвам. Обожавам го тоя сериал, и наистина мога да кажа, че това за мен е сериала на сериалите. Даже подминава Уан Трий Хил, което е Нещо. Никой друг ли не го е гледал, или пък просто не ще да си признае, а
ladysunshine
Sep 6 2007, 08:35
За този сериал някой ще каже ли нещоп повече? Не ставаше ли въпрос за едни гейове в сериала? Или се бъркам? Не съм го гледала, но съм чувала доста добри отзиви. Сега си мисля, че май съм хващала 1 епизод по някоя от бг телевизиите. Възможно ли е ? Излъчвали ли са го?
Nathan_Lee
Sep 7 2007, 17:43
Това даже не съм го чувала Няма го нито в замундата, ни в арена! Някой може ли да каже къде може да се види!?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.