Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Игра: Този или онзи герой
GGbit.info > Развлечение > Форумни игри > OTH Игри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113
Ледено_момиче
Естествено че втората-Пейт biggrin2.gif .

Лукчо&Хейлс,Брук&Нейт или Пейт&Крис 18.gif ?
*PeyT*
Брук и Нейт biggrin.gif rolleyes.gif 15.gif

Джейк с Пейт или с Ники? biggrin2.gif
Mrs.Ackles
Определено с Ники! 4.gif Толкова много исках те двамата да се разберат и да се съберат най-накрая, а пък Брук да се върне при Феликс и така Пейт и Лукчо пак ще са заедно! biggrin2.gif rolleyes.gif Дано така да стане в 4-ят сезон! worthy.gif

Е, сега ще трябва да избирате м/у две супер яки мацки според мен - Ники или Рейчъл?
*PeyT*
Рейчъл!! 4.gif

Серията във вилата на Рейчъл или тази с предизвикателствата на Феликс?
Mrs.Ackles
Офф, нз.... unsure.gif wacko.gif blink.gif И двете серии бяха страшно интресни, но избирам серията с предизвикателствата! smile.gif

Eли IPB Image или Деб IPB Image
GaRgAmElKa
4.gif деб 4.gif

крис сьс реи4ал или брук 15.gif confused.gif
Mrs.Ackles
С никоя!!! blink.gif Но все пак въобще не си отива с Рейч така че казвам Брук (то и с нея не мога да си го представя, ама карай... smile.gif )

Кийт с Джулс или с Карън?
julia1990
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Jul 27 2006, 23:49) *

С никоя!!! blink.gif Но все пак въобще не си отива с Рейч така че казвам Брук (то и с нея не мога да си го представя, ама карай... smile.gif )

Кийт с Джулс или с Карън?

Кийт с Джуълс а Карън с Анди!:)

Първата или втората сватба на Нейли?предварително сори ако съм пропуснала,че е задаван въпроса
Mrs.Ackles
Eми.....и двете сватби бяха много яки, но втората повече ми хареса! blush.gif

Противния гном Анди или смешника Кийт? 1 (4).gif 18.gif

П.С. А, само не мога да разбера, защо пишете името на Джулс с ъ- ДжуЪлс??!?? blink.gif huh.gif
julia1990
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Jul 28 2006, 00:14) *

Eми.....и двете сватби бяха много яки, но втората повече ми хареса! blush.gif

Противния гном Анди или смешника Кийт? 1 (4).gif 18.gif

П.С. А, само не мога да разбера, защо пишете името на Джулс с ъ- ДжуЪлс??!?? blink.gif huh.gif

ами,защото ми се струваше,че така го произнасяха в серияла-Джуълс,може и да не е така де но няма значение 4.gif
*PeyT*
Кийт, определено!!

Кой ви харесва повече на външен вид като малък - Дан или Кийт? 10.gif rolleyes.gif
Mrs.Ackles
ХаХаХа, ми те и двамата бяха идиотчета 18.gif 16.gif , ама Кийт като го даваха вече като по-голям (когато се явяваше на Дан), беше просто...... 2.gif 20.gif Егати и косата дето имаше тва момченце....то сигурно на Кийт му е останала такава буйна грива от онова време! 16.gif 18.gif А, Дан... като го даваха по-мъничък беше сладък (като изключим факта, че фъфлеше 10.gif ), ама после като по-голям беше същото грозобилче като брат си!

Скилс или Фърги? biggrin.gif
julia1990
QUOTE(_NathaN_FenkA` @ Jul 29 2006, 20:26) *

ХаХаХа, ми те и двамата бяха идиотчета 18.gif 16.gif , ама Кийт като го даваха вече като по-голям (когато се явяваше на Дан), беше просто...... 2.gif 20.gif Егати и косата дето имаше тва момченце....то сигурно на Кийт му е останала такава буйна грива от онова време! 16.gif 18.gif А, Дан... като го даваха по-мъничък беше сладък (като изключим факта, че фъфлеше 10.gif ), ама после като по-голям беше същото грозобилче като брат си!

Скилс или Фърги? biggrin.gif

Скилс може би,въпреки че и 2мата са мн забавни. 18.gif 1вото празненство,което организираха Брук и другите след сватбата на Нейли или 2рото? 4part[1].gif
Mrs.Ackles
Eми, второто (нали беше тва със сценката blink.gif ), но и първото беше яко! smile.gif

Първата сватбена рокля, която Брук направи за Хейлс или втората? biggrin.gif
*PeyT*
Първата, обаче без горнището или квото беше там..така, както изглеждаше като Нейт дойде да я види. 10.gif Втората прекалено семпла беше няква..пък и беше от завивки blink.gif wacko.gif rolleyes.gif biggrin2.gif

Брук с Феликс или с Маут?
Menna
sick1.gif sick1.gif sick1.gif
С нито един от двамата

Карън или Джулс?
OTH_fenka
Джулс. Анди или Белия?
*PeyT*
Белия, естествено! worthy.gif

Ана или Ники?
Mrs.Ackles
Ники, много ясно! blush.gif 4.gif

Деб или Ели?
Ледено_момиче
Деб

Териса или онази дребната блондинка/пак е от отбора/,за която Чад щял да се жени dry.gif .
Mrs.Ackles
ХаХа, МНОГО ЯСНО, че Териса! 4.gif Аз оная грозната не мога да я понасям!!! sick1.gif dry.gif 19.gif

Бевин или Ерика Марш?
Ледено_момиче
^Бевин,че е по-сладка wink.gif а и лафовете й са забавни biggrin.gif

Нейт и Хейлс,когато валеше и бяха върху колата или в епизода с Джими и капсулата на времето-"Always..and Forever"...
Mrs.Ackles
Определено първото повече ми хареса! blush.gif Големи са сладури! 4.gif blush.gif worthy.gif

Деб с Дан или Карън с Анди? 18.gif
seduction_55
Карън с Анди.

Брук да живее у Пейтън или да живее с Хейли?
Mrs.Ackles
Оф, ми нз, двете с Пейт са много сладички, но избирам двете съквартирантки Хейли и Брук! smile.gif

Бевин или Териса?
seduction_55
Бевин.

Ники с Лукас или Ники с Джейк?
Mrs.Ackles
Много ясно, че с Джейк! worthy.gif Моля се в 4-ят сезон да са заедно! 10.gif worthy.gif

Пейтън с къдрава или с права коса?
seduction_55
С права.

Лукас когато се прибра пиян и татуириран или Нейтън когато отиде пиян на сватбата на Кийт?
*PeyT*
Лукас, когато се прибра татуиран! blush.gif biggrin.gif

Пийт или Джейк?
seduction_55
Джейк естествено. wub.gif wub.gif

Нейтън с Пейтън или Нейтън с Брук?
*PeyT*
Нейтън с Брук! 4.gif

Маут или Скилс?
seduction_55
Маут.

Ники или Ана?
Mrs.Ackles
Тва вече го имаше, ама карай! smile.gif
QUOTE(*PeyT* @ Jul 30 2006, 15:06) *

Ана или Ники?

Пак казвам Ники! blush.gif

Джулс или Карън?
seduction_55
Карън.

Нейтън когато работи на гевреците или Нейтън когато работи при Кийт?
Mrs.Ackles
На гевреците! 18.gif Беше много смешно, горкия въобще не знаеше какво прави... 16.gif smile.gif

Пейтън с Джейк или с Пийт? sick1.gif dry.gif
seduction_55
Пейтън с Джейк.

Пейтън и майката на Лукас или Лукас и бащата на Пейтън?
OTH_fenka
2та комбинация.
Феликс или Крис К?
*PeyT*
Феликс! blush.gif blush.gif 4.gif

Марти или Емануел? 18.gif
Mrs.Ackles
ХаХаХа, еми как да избера м/у джудже и травестит? 18.gif 16.gif wacko.gif Но все пак казвам Марти, супер много ме изкефи как се отваряше на всички! Хаха! 10.gif 18.gif

Брук или Хейли?
seduction_55
БРУК wub.gif wub.gif

Пейтън или Хейлиconfused.gif
Mrs.Ackles
И двете са невероятно сладки, но за мен Пейтън е по-красива... rolleyes.gif blush.gif

Ники или Брук?
seduction_55
Брук.

Купър или Феликсconfused.gif
Mrs.Ackles
Оооо, Феликс мноо ясно! blush.gif blush.gif

Дан или..... Тим? 18.gif
seduction_55
Тим.

Рейчъл или сестрата на Хейли?
Mrs.Ackles
Много ясно, че Рейч! wub.gif wub.gif

Крис Келър с Брук или с Хейли? 18.gif 16.gif
seduction_55
С Хейли.wink.gifАз Брук не я давам wub.gif

Пейтън мажоретка или Пейтън художничкаconfused.gif
OTH_fenka
biggrin.gif Художничка.
Първата или втората сватба на Нейт и Хейли.
Menna
Втората

Десния или Левия кош в залата? biggrin2.gif
*PeyT*
18.gif 18.gif Оххх..мн труден въпрос..ем..левия! 10.gif rolleyes.gif smile.gif

Карън с Лари или карън с Анди? biggrin.gif
Mrs.Ackles
ХаХаХа, никак не ми е трудно - много ясно, че Карън с Анди! 18.gif 10.gif Те двамата са си лика прилика - той е джудже, тя фъфли... идеално! 1 (4).gif Е, Карън е по-добре от него де, ама.... 4.gif

Кафенето на Карън или "Трик"?
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.