Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Blade трилогията
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2
Hacko
Какво мислите за филмите?
melkor
Блейд 1 определено ме накефи, но останалите два... нещо им куца.
Hacko
1 не е лоша но спорет мен The_best one is "Blade 2"
vIkToRsHeFa
QUOTE(Hacko)
1 не е лоша но спорет мен The_best one is \"Blade 2\"

Не знам брат ми гледа единицата поне 30 пъти и на мен ми прилоша от нея. Вярно че първия филм по принцип е най-най ама маи по ми харесва двоиката... 4.gif
FrAgMaKeR
Най-яката сцена е в първата част, когато от тавана почват пръскачките да пръскат кръв и Блейд се появява и почва да трепи всичко наред, а всичко това се случва на фона на невероятният саунд на New Order 13.gif

Общо взето при всички филми, които имат продължения, винаги първата част е най-добрата, например Матриците, колкото и яки ефекти да слагаха във всяка следваща част, еденицата си остана най-добрата от всички Матрици..
Snow
QUOTE(FrAgMaKeR)

Общо взето при всички филми, които имат продължения, винаги първата част е най-добрата....

Terminator 2, Aliens (aka Alien 2)
Е все пак Джеймс Камерън си е велик 8.gif
n0HKko
Не съм ги гледъл... 3.gif
Hacko
И trinity не е лоша но 2 е най-добрата според мен !
DELUXe
и 3-те са зарибени smile.gif
LOOPY
Първият и вторият определено бяха много добри и ги слагам на едно ниво. Тринити също беше доста добре, но залагаше повече на сцените, които също бяха уникални passifier.gif
vIkToRsHeFa
Аз само него не съм го гледал напълно защото беше излязал с много лоша картина сега сигурно ще му хвърля един зъркел дето се вика...

Edit : И третата част е много хиубава !!! 4.gif
the_creator_pz
Чесно казано Trinity-то беше пълна боза, гавра направо, двойката залагаше на много брутализъм и ефекни сцени което си бепе добре, но първата част си е най-добра, там имаше нещо което липсва осебено в третата част сценарий, смисъл, актиорска игра.....
vIkToRsHeFa
Мдам няма я тръпката някак си твърде познато е вече... По принцип с всеки подобен филм е така първите части са най-добри а после...
Hacko
Аз съм си за 2 част тя е най-ефектната и интересна.Trinity верно е "боза"
Paagrio
QUOTE(Hacko @ May 30 2005, 10:35 PM)
Какво мислите за филмите?
*

Пълна простотия
Hacko
Хаидутин ти мислиш ката щото не си ги гледал 100%!
vIkToRsHeFa
QUOTE(Hacko @ Jul 14 2005, 10:58 AM)
Хаидутин ти мислиш ката щото не си ги гледал 100%!
*

Повярваи ми камен не го познаваш... wacko.gif 14.gif

На мен лично ми харесват и трите въпроса е кои си гледал първо( в моя случаи 2-иката за това и гласувах а него) просто първото което гледаш те настроива вече на тая вълна и останалото ти се струва безинтересно или по не не толкова интригуващо ... wink.gif
Clark Kent
За мен специално първата част си е най-добре след това взеха да прецакват работите е не показваха нищо ново другите части да не говорим накрая като се появи Дракула това си беше мноо изтъркано ама немаше вече какво друго да измислят
Hacko
Това с Дракола беше много тъпо определено!!! Би трябвало Дракула дае много по силен от героя"Номак"които според мен беше много по-силен!!!
vIkToRsHeFa
Мда обаче номак не можеше да вирее на светло... wink.gif
Hacko
Ха да неможеше така е! 4.gif
Anelia™
3. Blade trinity
vieni_qui
Гласувах за "Blade Trinity" dry.gif Яка си е, мен ме кефи, пък и не е лошо нещо ново да се вкара във филма, а за Ryan Reynolds няма какво да се говори biggrin.gif Момчето играе блестящо 4.gif
The Shaman
Blade Trinity
vIkToRsHeFa
QUOTE(vieni_qui @ Dec 24 2005, 12:57 PM) *

Гласувах за "Blade Trinity" dry.gif Яка си е, мен ме кефи, пък и не е лошо нещо ново да се вкара във филма, а за Ryan Reynolds няма какво да се говори biggrin.gif Момчето играе блестящо 4.gif

Мхм новите фигури във филма наистина внасят колорит... Иначе тройката само дето е с лошо качество...
arlekin
Blade Trinity ефектите са страхотни.
Госпожица Вещицата
А на мен си ми харева 1та част!:P
Bullseye
Моя фаворит е 1-цата. С всяка следваща част става все по зле.
DcShOeCoUsA
На мен лично наи-мн ме изкефи първата част защото се разказваше за самия герои и за вампирите като същества и тяхната природа (това ми хареса защото аз мн се итересувам от тези същества и наистина ме изкефват от всякаде biggrin.gif ) за втората част мога да кажа че беше интересна като замисъл и доста бротална но ми хареса а за третата ми в нея едиствено видях ефекти и готини декори а това с дракола е супер изтаркано но всепак тои е оновна фигура когато се заговори за вампири и тахната исория.
И Блеид е велик 4.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Highlander
Най-добрата беше първата част за мен,а иначе ги подреждам 1,3(Trinity) и накрая слагам 2 която беше най-скучната според мен.
dwigga
Добре замислена трилогия с участието на Екшън Идола "Уесли Снайпс". Първият филм направо здриви филмовия и мен wink.gif . Втория също много ми хареса и май най-много той ми харесва като цяло, но... третата определено куцаше от към доста страни, най-вече сюжет според мен. Обаче за мен това си остава един от филмите с най-уникални саудове от всичко , което съм гледал до сега.
Melissa
Най-много ми харесва втората част (може би заради Леонор Варела), но и първата е хубава. smile.gif
Devil_Wish
Blade trinity рулз! Най-много ме кефи тройката и мисля, че при него нещата са още по-изпипани отколкото при единицата и двойката.
Imm0r7aL[Lion]
trinity mi haresa nai mnogo..
seduction_55
всички ми харесват и не мога да определя,но мисля че Blade 2 ми е лубимия. 4.gif
Craft
Мен най ме зарибява 3 част имаше наи-много екшън най-много специални ефекти 4.gif
delta717
Боза!
Lord_Amidas
Въпроса не е в специалните ефекти,а в настроението което всява филма...то и 3 част на Блейд всява настроение ама то е от типа "днес тоя филм ме радва ама след 1 месец няа да го помня",за мен 1 и особено втората част, за която глсувах, са най добри smile.gif
Крадец на рози
Blade 1
akashy_87
На мен лично най-много ми харесват 1 и 3 част- заради Доминик Пърсел.
S4ch3
Според мени и 3-те части са доста добри но.. май май клоня най-вече към 2-рата незнам защо.. можеби заради мадамата 3.gif biggrin2.gif blush.gif
vIkToRsHeFa
QUOTE(S4ch3 @ Aug 25 2006, 07:58) *

Според мени и 3-те части са доста добри но.. май май клоня най-вече към 2-рата незнам защо.. можеби заради мадамата 3.gif biggrin2.gif blush.gif

Да нямаш в предвид Blade: Trinity (2004)
blink.gif

IPB Image
Jessica Biel .... Abigail Whistler
pipelota
Първата част си беше най-въздействаща! Гледала съм я 3-4 пъти и още си ме кефи! И другите не са зле, ама...
S4ch3
[quote name='vIkToRsHeFa' date='Aug 25 2006, 09:45' post='100205']
[quote name='S4ch3' post='100197' date='Aug 25 2006, 07:58']
[/quote]
Да нямаш в предвид Blade: Trinity (2004)
blink.gif

И тя не е лоша но аз имах предвид Leonor Varela biggrin2.gif [img]
IPB Image
Ralna
Блейд Троица най ме кефи, а и в него играе моя любимец Райън Рейнолдс, и затва още повече се кефя на третата част 4.gif
go6o78
Последната част не става за нищо
THuG4LiFE
Ааа Blade 1 rlZ определено
vitiq
Няма съмнение че и трите са просто луди!!! 4.gif Но май 1-ва и 2-та са най-добри 4.gif Очаквах повече от 3-тата но пак става6е wink.gif
Refuse
Определено Бладе Троица ми хареса наи наи много от трите wink.gif
neohl
QUOTE(vIkToRsHeFa @ May 30 2005, 22:34) *

QUOTE(Hacko)
1 не е лоша но спорет мен The_best one is "Blade 2"

Не знам брат ми гледа единицата поне 30 пъти и на мен ми прилоша от нея. Вярно че първия филм по принцип е най-най ама маи по ми харесва двоиката... 4.gif

За мене двойката беше най-добра... smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.