Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Blade трилогията
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия
Страници: 1, 2
f0rgy
Еми нз 1 ми харесва най много..2 също не е лош,а от 3 само ЛИНКЪЛНЧО от ПРИЗЪН БРЕЙК ми хареса 18.gif 18.gif
siska
На мен най-много ми хареса първата част smile.gif
Mitkuuu
И на мен първата,другите 2 серии ги изтъркаха много...
Gossip Girl
И трите са много готини , но най - много ми хареса Тройцата
Polly``
Много готино като идея е станал филма а и като ефекти и арстистите са подбрани много подобаващо! Първата част ми хареса най-много обаче, после двойката и накрая Trinity заради актиорите, иначе нещо се поизложиха с тройката....според мен поне де! rolleyes.gif
luxor
Polly`` подкрепям те smile.gif
Peyton___
Еденичката е THE BEST
и др две стават но първата е най-добра според мене mrgreen[1].gif
metodi_1912
Blade 1 blush.gif
Konspin
Най-много ми харесва Blade 3 wink.gif
Dead Or Al!Ve
За мен най-яката от 3те 4асти е Бладе 2 гледкал съм си я с интерс и 100те пъти smile.gif
ThePinkDuck
Всички части са много готини. Но от гледна точка на комикс в този стил, най-достоверно превърнат във филм, то определено се спирам на Блейд: Троица. Там всичко е супер измислено и някак точно суперхироу клиширано. Хареса ми. 1 и 2 също никак не са лоши. Кръв, пукотевици, яко тупаници и готини лафове - какво повече му трябва на човек, за да бъде истинска насладата от екшън филм? Супер готин каст разбира се. И трите части уцелиха с актьори. На мен поредицата определено ми харесва. mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.