Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: WebCam мания
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Мултимедия
Страници: 1, 2, 3
Jordan
Eeee и аз имам нужда от сън де 18.gif Който влязал във форума на време, влязал, който не...нищо не е изпуснал 18.gif Мимски ми се нарадва половин час и кусур и Мимозка и тя.. unsure.gif
girl_from_hell
а днеска ще има ли камерка?
Jordan
айде пусната е ама не гарантирам, че ще съм тук през цялото време blush.gif
ЦЪК
girl_from_hell
хахх мерси глеткам те някви странни образи се получават smile.gif

а да питам аз как мога даи пусна можеш ли да ми обесниш
Jane
еее аз пак изпуснах 19.gif
girl_from_hell
хаха изтърва голям сладур smile.gif
Menna
QUOTE(intense™ @ Mar 26 2006, 08:04 PM) *

еее аз пак изпуснах 19.gif

Аз също! 19.gif
Jordan,гледам че наплива е голям,казвай някакви часове,в които ще пускаш камерата....
или да си правим заявки предварително.18.gif 18.gif 18.gif
Jordan
ще чакам някой друг да си пусне своята. няма само мене да гледате, я... dry.gif
girl_from_hell
обесни ми как и си я пускам веднага...
SuxLose?
обясни и на мен , не че някой ще ме гледа , бът ис интъръстинг..... tongue.gif
Jordan
Ето ви обяснението на програмата, което направих преди малко. Би трябвало да се оправите. Не е нищо сложно.
ЦАМБУР
girl_from_hell
ххаха много сладко си го обеснил сега ще видя дали ще се оправя smile.gif аз съм малко тъпичко... biggrin.gif
SuxLose?
мерси , ще се пробвам по-късно и ще пиша директно от мястото на събитието...... biggrin.gif
girl_from_hell
мене снощи ме домързя ама днеска ще си я пусна следобед ако успя де
Jordan
ще чакамеsmile.gif
айде повече хора да се съберем де, ще стане много забавно... blush.gif
SuxLose?
http://213.167.7.9:8080/
справих се...... biggrin.gif
PiToMeN
http://212.73.151.74:8080/
Аз я бях ограничил моята за известно време - беше само за локалната мрежа + приятели.
Сега я пускам пак за всички.
SuxLose?
ееее събираме се , т'ва е хубаво....хайде аз отивам да играя баскетбол и спирам моята , ще си помисля и за време , когато е включена и ще го съобщя :Д

П.П и кажете как да си сложа и аз нещо подобно към страничката ..... имам предвид бакграунда.....
Jordan
За сега само "г-н Пейтън Сойър" 18.gif виждам blush.gif
PiToMeN
Хахаха, след 22:00 ше сложа 18+
Jordan
QUOTE(PiToMeN @ Mar 28 2006, 05:28 PM) *

Хахаха, след 22:00 ше сложа 18+

охо, става интересно 15.gif
SuxLose?
е сега и аз съм я включил , но съвсем за малко , досега играх любимия си баскетбол , а сега смятам да излизам..... 18.gif , с т'ва даскало също няма да вървят много нещата и най-вероятно да я пускам следобяд от 14:00 до 16:00 примерно..... , след т'ва се шматкам из града и все пак ще ми кажете ли как да си сложа свесен бекграунд .....
П.П. извинявам се за повторението на горните два поста , обаче вместо промяна от яко бързане съм дал бърз отговор (като ги погледнеш къде са , се чудиш дали може да съм толкова тъп , е , може....) 18.gif
П.П.2 много ще се радвам да ми кажете за бекграундите , сега с 300 зора сложих нещичко , обаче то не беше crop-ване през ACDsee , не бе обработка в пейнта.....
PiToMeN
Аз мяо си го направих на PhotoShop, гледах да е нещичко, което да напомня на стила на Пейтън, защото все пак от там идва тази тема.
Резолюцията е 1024х768, но идеален вариант няма,защото всеки е с различна резолюция на екрана, което веднага предразполага към проблеми.
Ash
абе сичко ясно, много хубаво ама....аз не разбрах откаде да я сваля тая програма...иначе е мн яко ако я имам веднага я пускам тва е супер така с някои да се гледаш
SuxLose?
QUOTE(Ash @ Mar 30 2006, 12:46 AM) *

абе сичко ясно, много хубаво ама....аз не разбрах откаде да я сваля тая програма...иначе е мн яко ако я имам веднага я пускам тва е супер така с някои да се гледаш

http://www.data.bg/f.php?fid=9346199 дано можеш да сваляш от дата......заповядай!
Хайде пускай я и да се преброим 18.gif
solenka
Изпуснала съм цялото шоу! 16.gif Ама от проекти човек няма време да си разгледа любимото форумче. 14.gif
SuxLose?
QUOTE(solenka @ Apr 1 2006, 11:36 AM) *

Изпуснала съм цялото шоу! 16.gif Ама от проекти човек няма време да си разгледа любимото форумче. 14.gif

е то не е било шоу 18.gif няма за какво да се притесняваш , но лошото е , че само мъжката част имаме уебкамерки , Ash хайде , какво стана с теб 18.gif rolleyes.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(SuxLose? @ Apr 2 2006, 06:57 AM) *

но лошото е , че само мъжката част имаме уебкамерки ,

Аз не чух някой да се оплаква 10.gif
SuxLose?
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 2 2006, 10:38 AM) *

оплак , оплак , оплак 18.gif
PiToMeN
Ех, аз за сега само една от камерите в темата успях да хвана, когато работи - тази на Jordan.
:|
SuxLose?
моята доста рядко се случва да я пускам , повечето време съм дисконнект....
PiToMeN
А аз моята доста рядко я изключвам, през нощта я оставям да снима през прозореца - светлините на града. Все пак живея на 16-я етаж.
Ash
QUOTE(SuxLose? @ Apr 2 2006, 10:51 AM) *

QUOTE(Devil^Rose^^ @ Apr 2 2006, 10:38 AM) *

оплак , оплак , оплак 18.gif

http://192.168.0.2:8080/

ето и от женската част де, ама сега си лягам утре ще я вклуча.
PiToMeN
Ash, съмнявам се, че някой ще успее да зареди твоята камера.
april^^
Дамм,аз не успявам да заредя на Аsh и Jordan blink.gif
Ash
QUOTE(PiToMeN @ Apr 2 2006, 11:52 PM) *

Ash, съмнявам се, че някой ще успее да зареди твоята камера.

ми незнам защо само аз си го отварям и никои друг не може... unsure.gif ако някои може да помогне ще сам много благодарна, уж следвах всички опатвания...ама аз не разбирам много от тея неща sad.gif
PiToMeN
Не се притеснявай, справила си се, проблемът е в интернет доставчика ти, който не ти е дал реално, статично IP. Другият вариант е да си в локална мрежа с още компютри, които да получават интернет от трето място и за това IP-то ти да е такова.
192.168.0.* са група адреси, типични за локални, затворени мрежи, напнати от някъв рутер, за да имат нет. Но това е вече друга материя и е далеч от нашата тема.
Поздрави.
Ash
ахаххаха много се извинявам на всички че ви занимавам само, много благодаря за помощта и имам една последна молба, някои ако няма нищо против да провери от тук дали не става smile.gif : http://212.104.102.72:8080/
моля осведомете ме , обещавам че това е за последно! smile.gif
_HriS_TinA_
На мен не ми се отвори ни6то happy.gif ..незнам за6то така .
PiToMeN
Ash, EK нямат реални IP-адреси, така че няма да стане, не се измъчвай излишно smile.gif
Ash
ок няма повече и без тва си изгубих вече 2 дена sad.gif
pool^babygirl
А някой друг не иска ли да си пусне камерката...щот умната аз все изпускам
Devil^Rose^^
pool^babygirl не си само ти 18.gif
Sia
http://88.203.175.69:8080/
pool^babygirl
Ааа Sia много благодарско виждам те сега smile.gif smile.gif smile.gif
Jordan
ето ме и мен
ЦЪК
solenka
QUOTE(Sia @ Apr 3 2006, 05:01 PM) *

В момента ако камерата ти работи, значи те виждам, но си много тъмна. Да не би лампите да са загасени? 18.gif
Sia
Дам аз бях ам на "лунна" светлина wink.gif

http://88.203.169.197:8080/
DeeeDeee
Може ли да дадете кей за програмата? Мерси!
striikar
QUOTE(Ash @ Apr 3 2006, 04:09 PM) *

ок няма повече и без тва си изгубих вече 2 дена sad.gif

с програмата hamachi нема да имаш проблеми но трябва и тези които искат да те виждат да си инсталират hamachi , тази програма дава реално IP и симулира лан мрежа между определен брой компютри(15 максимум) ,та тва до някаде решава проблема ти с тази разлика че ще можеш да се виждаш само с определен брой хора и то твои приятели на които си казала сървара на програмата
ми успех и дано се оправиш
П.С. съжалявам че няма препинателни знаци и такива работи но много бързам в момента wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.