Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: GUN
GGbit.info > Развлечение > Игри
Corp
Играта ми прави един проблем. Може да ми помогне само човек, който я има. Има ли такъв?
vIkToRsHeFa
Ако е за въпрос мога да я сваля и инсталирам от Ек сървъра какъв е проблема confused.gif
Corp
Е. Няма да те карам да я сваляш зареди мен, но ако я свалиш за да я играеш и между другото ми помогнеш... Иначе играта от време на време ме изхвърля. Сега обаче съм стигнал до една мисия където точно след филмчето в началото ме изхвърля. Опитах да го прекъсна, минах всички допълнителни мисии, но нищо не помага. И идеята ми беше да пратя на някой сейва, той да пусне играта, да сейва точно след филмчето и да ми върне сейва.
_CarlCox_
Аз съм я играл, но нямах такива проблеми. Пробвай да я преинсталираш.
vIkToRsHeFa
QUOTE(Corp @ Feb 26 2006, 05:34 PM) *

Е. Няма да те карам да я сваляш зареди мен, но ако я свалиш за да я играеш и между другото ми помогнеш... Иначе играта от време на време ме изхвърля. Сега обаче съм стигнал до една мисия където точно след филмчето в началото ме изхвърля. Опитах да го прекъсна, минах всички допълнителни мисии, но нищо не помага. И идеята ми беше да пратя на някой сейва, той да пусне играта, да сейва точно след филмчето и да ми върне сейва.

Липсващ кодек за филмчето wink.gif иначе проблема не е в сейфа wink.gif
The Shaman
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Feb 27 2006, 06:27 PM) *

QUOTE(Corp @ Feb 26 2006, 05:34 PM) *

Липсващ кодек за филмчето wink.gif иначе проблема не е в сейфа wink.gif

Обаче дори да е от кодека,трябва просто да игнорира междинната анимация.Случвало ми се е и когато прекъсна филма играта продължава. shocking.gif
Corp
Ами преинсталирах я и пак е така. А и нали не е от кодеците. Всъщност няма как да е от това защото е имало и други филмчета преди това и не са ми правили проблем. В крайна сметка има ли я някой играта да му пратя сейва и той да ми сейва след филмчето?
vIkToRsHeFa
QUOTE(Corp @ Mar 3 2006, 10:09 PM) *

Ами преинсталирах я и пак е така. А и нали не е от кодеците. Всъщност няма как да е от това защото е имало и други филмчета преди това и не са ми правили проблем. В крайна сметка има ли я някой играта да му пратя сейва и той да ми сейва след филмчето?

Свалям ТаЗи от локалният ни за игри... и ще я инсталирам качи сейфа ти във ftp.ggbit.info/viktorshefa и се обади за да го пробвам... smile.gif
Corp
Много ти благодаря, че все пак си се решил да я свалиш.
Това е играта, ама нещо втория линк не го отваря.
The Shaman
QUOTE(Corp @ Mar 4 2006, 11:31 AM) *

Много ти благодаря, че все пак си се решил да я свалиш.
Това е играта, ама нещо втория линк не го отваря.

Това е фтп-то.За момент е оф-лайн.
Corp
Кога ще мога да го отворя за да кача сейва? vIkToRsHeFa, може да ми пратиш едно ЛС с пощата си да ти го пратя. Така май ще е по-лесно.
vIkToRsHeFa
QUOTE(Corp @ Mar 6 2006, 12:36 AM) *

Кога ще мога да го отворя за да кача сейва? vIkToRsHeFa, може да ми пратиш едно ЛС с пощата си да ти го пратя. Така май ще е по-лесно.

Ftp-to не е спирало изобщо нещо имаш проблем локален или просто сте уцелили някоя от дупките в които нета спира или е адски слаб на моменти. Прати го на Support @ GgBiT.InFo като около @ затрий празното пространство.
Corp
Изпратих го.
vIkToRsHeFa
Инсталирах го и си работи играта но нещо не можах да намеря закъде е сеифа във мсисъл каде ги запазва за да го разменя със този който аз правя. във мсисъл в коя директория трябва да е. Свалих играта GUN от локалния. иначе ме съмнява че е от директХ-а или ниско ниво нма виртуална памет. При мен при първото стартиране го направи този проблем...
Corp
Папката, която съм ти пратил може да я сложиш направо в My Documents. Иначе файла вътре е в My Documents\Activision\Gun\saves.
vIkToRsHeFa
Къде ли не ги слагат тея сейфове....иначе явно е от самата игра ако си я свалял от локалния мирор който е дава грешка във самото gun.exe последната възможност е и защото и двамата имаме процесори по-слаби от 1,8 GHz но ме съмнява...
Corp
Ама в крайна сметка успя ли да заредиш моя сейв?
vIkToRsHeFa
Заредих го естествено минава си филмчето стига до края дето вика "само да намерим пътя от затвора навън и ще...." и изключва играта със ерора.... има 2 възможности първата е процесора изискването да е 1,8 GHZ и товам оже да е проблема другата е самата игра която е от локалния да не е в ред.
Corp
Едва ли е от играта, защото има хора които са я превъртяли. А за процесора е възможно. И моя е под 1.8. Или може сейва да е прецакан.
vIkToRsHeFa
QUOTE(Corp @ Mar 9 2006, 04:01 PM) *

Едва ли е от играта, защото има хора които са я превъртяли. А за процесора е възможно. И моя е под 1.8. Или може сейва да е прецакан.

Хехе ми така да беше казал от самото начало от процесора е аз съм със 1,73 GHz и ми се наложи да изключа почти всичко за да я заредя изобщо... та нормално е.... и надали ще е само на това място натоварването за жалост sad.gif
_CarlCox_
Неможе да е само от процесора, защото аз я превъртях преди доста време и нямах никакви проблеми. Дръпнах я от локалния и процесора ми е Athlon на 1.54
vIkToRsHeFa
АМД е доста по производителна само за протокола wink.gif другото което е не може да е от сейфа защото по принцип в него се пазят само данните докъде си стигнал wink.gif
_CarlCox_
Ако искате ще изтегля играта, само ми дайте сейфа да видя дали при мен ще прави проблеми.
vIkToRsHeFa
QUOTE(_CarlCox_ @ Mar 10 2006, 09:11 AM) *

Ако искате ще изтегля играта, само ми дайте сейфа да видя дали при мен ще прави проблеми.

Вижте прикачените файлове
_CarlCox_
Ето го сейфа.
GunSav4e Направих го веднага след филмчето, когато още си в затвора.
Corp
QUOTE(_CarlCox_ @ Mar 10 2006, 01:02 PM) *

Ето го сейфа.
GunSav4e Направих го веднага след филмчето, когато още си в затвора.

Ясно. Проблема е в затвора. Защото като заредя сейва веднага ме изхвърля. Ами сега да те питам дали ще можеш да ми минеш мисията в затвора.
_CarlCox_
Ето го - GunSav4e1. Само да те питам ти с виртуалното ли играеш.
Corp
QUOTE(_CarlCox_ @ Mar 10 2006, 03:34 PM) *

Ето го - GunSav4e1. Само да те питам ти с виртуалното ли играеш.

Хмм... Сигурен ли си, че си излязъл от затвора? Защото пак ме изхвърля. А и гледам, че пак е на 38,8%.
Кое виртуално? DVD ли?
_CarlCox_
Ми да тя иска виртуално за да върви. И минах затвора, доста трудно но успях да изляза. Сега просто трябва да следваш един от съкилийниците си до скривалището. И не трии виртуалното моунтни го с демон и това е.

Ако играеш без виртуалното май ще ти прави така.
Corp
QUOTE(_CarlCox_ @ Mar 10 2006, 05:51 PM) *

Ми да тя иска виртуално за да върви. И минах затвора, доста трудно но успях да изляза. Сега просто трябва да следваш един от съкилийниците си до скривалището. И не трии виртуалното моунтни го с демон и това е.

Ако играеш без виртуалното май ще ти прави така.

Ами незнам. Изхвърля ме веднага след като зареди. Иначе аз винаги съм я играл без CD. Нали има крак и няма непълна инсталация.

Ами благодаря на всички, ама май ще трия играта. Ако все пак някой измисли нещо да казва.
vIkToRsHeFa
АКо разликата ти е малка във смисъл аз както съм на 1,7 мога да си клокна процесора на 1,8 и да върви защото е малка но за теб не знам а и само за една игра...
Corp
QUOTE(vIkToRsHeFa @ Mar 11 2006, 12:08 PM) *

АКо разликата ти е малка във смисъл аз както съм на 1,7 мога да си клокна процесора на 1,8 и да върви защото е малка но за теб не знам а и само за една игра...

Ами моя е клокнат, така че няма да стане.
evtata
Цитат(Corp @ Mar 6 2006, 00:36) *

Тоя сейв работи ли ? прати ми го на Е-мейла iceceammm@abv.bg
ludacris
Едва ли
темата е от 2006-та
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.