Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Брук и Нейтън
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3
ludoto_tedi
Как си ги представяте заедно?Как си милите щяха да стоят нещата ако Нейтън се беше оженил за Брук вместо за Хейли?Дали са хубава двойка?Очаквам вашите отговори!

emoticon1 (109).gif Фенове emoticon1 (109).gif
1. Nasi
2. Menna
3. fenka_lucas_i_brooke
4. Peyton Sawyer
5. ludoto_mimi
6. solenka
7. Prinston Girl

Клипове
Нейтън и Брук Промо
Лукас,Хейли,Нейтън,Брук NBLH-CanYouSleep

Правило за пускане на аватари и банери от 29.01.2007:
Задължително е да споменете автора на аватарите или банерите и по възможност линк към сайта (най-често в livejournal).
girl_from_hell
интересно може да се помисли върху това smile.gif ама на мен лично ми изглежда доста странно, че би било

аз за тази двокйа не се бях замсилила, но в началото си мсилех, че Лукас и Хейли ще се събрат и те имат много хубави моменти и ги бях замислила, че от приятели ще станат гаджета ама нещо не се получи точно такаsmile.gif
^Mim0zKa^
Хахахахах много забавани не6та си сложила Тедке smile.gifМного яко са направени! Ами и аз не знам...може би 6тяха да си отиват но.....абе замисляла сам се как 6те изглеждат и може би 6те са хубава двойка но все пак не мога да ги вазприема така!Брук е за Лукас...просто друг няма biggrin.gif
krisi
Супер са blush.gif и аз съм си го мислила защото за мен те са най-големите сладури blush.gif Страхотно стоят двамата заедно отиват си 10.gif 10.gif
Nasi
Не не мога да си ги представя изобщо. И като гледам банерчетата ми се виждат мноhо странни и се iещам за едни форуми, където пишат, че тайно Брук винаги си е харесвала Нейтън.

А като стана дума за обърнати двоики, виждала съм доста банери на Брук и Джейк, Хейли и Джейк, Пейтън и Крис, Лукас и Хейли.

Аз си ги харесвам така както са си 4.gif
fenka_lucas_i_brooke
Айде и аз да си напиша мнението blush.gif Според мене не си отиват големи сладура са си и двамата,но може би казвам че не си отиват защото съм свикнала да си гледам Нейтън с Хейли и Брук с Лукас!Някак си не ми стоят двамата!Иначе са си сладури!!!
An4eTo
Хм Нейт и Брук незнам чесно казано и двамата ме кефят много, но нещо като двойка не ги виждам много .Може би защото съм си свикнала Нейт да е с Хейли, а Брук с Лукас smile.gif
Devil^Rose^^
girl_from_hell и аз преди си мислех че между Хейли и Лукас ще има нещо biggrin.gif или поне че Хейли ще има някакви чувства към Люк ама той няма да й отговори
Може би защото съм си свикнала Нейт да е с Хейли, а Брук с Лукас
ако ги размениш ще се получат доста интересни двойки 0106[1].gif според мен. На мен ми е интересна тази идея, защото е нещо което не сме виждали досега rolleyes.gif
scandalous_girl
Според мен можеха да са хубава двойка,отиват си.Но ми е много странно да ги гледам на тези снимки и банерчета.Със сигурност по-добре на екрана изглеждат Брук и Лукас(тук може би и внушението на филма има роля).
Life_is_a_Bitch
И двамата са големи сладури 1sun[1].gif , но просто Нейтън и Хейли са създадени един за друг, както и Брук и Лукас!!!
Аз сън виждала няколко клипчета посветени на тях и изглеждат хубава двойка inlove.gif , но извън контекста на OTH!!!
То ако те се съберат в сериала целия смисъл се губи! dead.gif 36_1_6.gif
Eli_Baby
Ми много не мога да си ги представя като двойка... wacko.gif Не виждам с какво биха се привлекли взаимно за нещо повече от една вечер заедно biggrin2.gif Пък и си ги харесвам както са си сега двойките blush.gif
pool^babygirl
На мен основната идея - Лукас да си е с Брук 3.gif , а Нейтън с Хейли 3.gif сякаш повече ми харесва макар, че и аз отначало си мислех, че ще има нещо различно от приятелство между Люк и Хейли 4.gif 10.gif
James towel keeper
Не бе защо... отиват си.. Ако трябва да бъда честна, и за мих забравя за комбинациите Нейли и Брукас, просто като гледам банерите и снимките, ми изглеждат хубава двойка smile.gif Пък и характерите им си приличат, или поне в началото, после и двамата се промениха.
Разбира се аз си предпочитам Брук и Лукас, и Нейтън и Хейли, но ако трябва да си дам честно мнението - да, отиват си happy.gif
slipped^
Хихи би било интересно (:
Отиват си , обаче ... знам ли , някак си ми е странно. Може би и аз съм свиканала да гледам Нейтън с Хейли , а Брук с Лукас smile.gif
btw банерчетата са супер 4.gif
fire_misha
Ами айде и аз да кажа.Винаги съм мислела че нещо може да стане между Нейт и Брук, незнам защо.Ще са сладки като двойка.Дойде ми като идея като гледах епизода с бала с маски, когато Брук отиде да говори с Нейтън за Хейли.Тя още тогава го гледаше едно странно 15.gif Но разбира се предпочитам Хейлс и Нейт.Както казвате, те са създадени един за друг.Ако им развалят нещата ще бъде много тъпо.А иначе и аз преди си мислех че нещо ще стане между Лукас и Хейлс.Винаги най - добрите приятели стават нещо повече от приятели.Но тва е хубавото на сериала, че ни изненадват, а не правят това което се очаква smile.gif
Buhti4ka
Сега като ги видях двамата заедно мисля, че доста добре изглеждат 4.gif
Обаче като характери не ми се връзват толкова, нейтън и хейли направо са създадени един за друг.
zlat
Скадки изглеждат заедно... но незнам странно ще ми да ги гледам двамата като двойка smile.gif
Свикнали сме да ги гледаме с Лукас и Хейли... и затова странно изглежда... иначе са сладки
solenka
Уааууууу! Тази двойка не ми е минавала през главата. Честно да си кажа отиват си. И двамата са големи симпатяги. biggrin.gif Когато Нейт си беше малко bad boy, тогава може би Брук щеше да е идеалната за него, защото тя от време на време има едно такова излъчване на мръсница. ( Лично мнение и не искам да обидя феновете й! ) Но сега Нейт се промени и Хейли е идеална за него, макар че в началото си мислех, че Хейли ще тръгне с Лукас. Така както са в момента двойките са си много добре. wink.gif
sydney
на мен Нейтън ми харесва повече с Хейли отколкото с Брук wink.gif а и Брук си е с Лукас и предпочитам да си остане така 16.gif
Eli_Baby
QUOTE(sydney @ Mar 2 2006, 05:08 PM) *

на мен Нейтън ми харесва повече с Хейли отколкото с Брук wink.gif а и Брук си е с Лукас и предпочитам да си остане така 16.gif

Ми то на почти секи е тва мнението ама ако да речем сценаристите още от самото начало бяха сабрали Нейтън и Брук тва хич нямаше да ни е странно 10.gif Даже можеше да казваме "Не мога въобще да си представя Хейли с Нейтън" ... ама тва е щото просто сме свикнали rolleyes.gif
sydney
QUOTE(Eli_Baby @ Mar 2 2006, 07:42 PM) *

QUOTE(sydney @ Mar 2 2006, 05:08 PM) *

Ми то на почти секи е тва мнението ама ако да речем сценаристите още от самото начало бяха сабрали Нейтън и Брук тва хич нямаше да ни е странно 10.gif Даже можеше да казваме "Не мога въобще да си представя Хейли с Нейтън" ... ама тва е щото просто сме свикнали rolleyes.gif

7
сигурно си права rolleyes.gif
Loshka
Тогава нещата щяха да са до-о-оста различни... Нейтън сигурно нямаше да стане такава душичка. unsure.gif
april^^
QUOTE(Loshka @ Mar 5 2006, 09:43 PM) *

Тогава нещата щяха да са до-о-оста различни... Нейтън сигурно нямаше да стане такава душичка. unsure.gif

И аз съм на това мнение 4.gif И двамата нямаше да се развият към добро 18.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(april^^ @ Mar 7 2006, 12:26 AM) *

И двамата нямаше да се развият към добро 18.gif

И щяха да плетът интриги и да са гадняри от класа 15.gif Когато бяха лоши си отиваха страшно много 4.gif
Nasi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 7 2006, 02:50 PM) *

QUOTE(april^^ @ Mar 7 2006, 12:26 AM) *

И двамата нямаше да се развият към добро 18.gif

И щяха да плетът интриги и да са гадняри от класа 15.gif Когато бяха лоши си отиваха страшно много 4.gif

Да ето ги в действие:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
pool^babygirl
Да, ама тук Брук просто се забавляваше и не очакваше 9.gif , че Нейтън ще подреди така гадно Лукас 16.gif ( макар, че Люк много добре го затапи biggrin.gif ). Дори Брук после имаше странен поглед тип "не знаех, че така ще стане, съжелявам"
An4eTo
Нейтън и Брук доста интересна двойка smile.gif но все пак Нейли си е THE BEST 4.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(pool^babygirl @ Mar 7 2006, 07:32 PM) *

Да, ама тук Брук просто се забавляваше и не очакваше 9.gif , че Нейтън ще подреди така гадно Лукас 16.gif ( макар, че Люк много добре го затапи biggrin.gif ). Дори Брук после имаше странен поглед тип "не знаех, че така ще стане, съжелявам"

Сега като се сетя какъв беше Нейт rolleyes.gif беше по лош и от Дан е той тогава още нямаше чак толкова запомнящи се прояви, е да беше изоставил Лукас mad.gif Направо не е за вярване каква драстична промяна настъпи при Нейт blink.gif Ама и тогава си беше супер 10.gif
Menna
Интересна темичка 4.gif
Междудругото Нейтън ми харесва с всяка една от главните героини blush.gif blush.gif 10.gif 10.gif
И двамата са ми любимци и като си помисля,дори и визуално си пасват много добре 10.gif
Страшно много се промениха,но ако бяха заедно още в началото..... 15.gif ,нямаше да имат спирачки и рано или късно Дан щеше да им диша в прахта 18.gif 18.gif
Вярно....невъзможна,но хубава двойка щяха да бъдат и определено щях да им се радвам
ludoto_tedi
ето още едно :
IPB Image
fenka_lucas_i_brooke
Според мен са си добре както са си,ако беше Нейт с Брук сценария щеше да е съвсем различен от това което е!
~*Haley*~
Ако се бяха събрали Нейтън и Брук нямаше да е интересно...Смисъл като започна ОТХ Нейтън беше лошото момче а Хейли доброто момиче...И никой не се досещаше че ще се оженятsmile.gif))
Nasi
Ето един колаж на Братхан:
хубаво са го направили, ама на мен Нейли и Брукас много повече ми харесват.
IPB Image
^Mim0zKa^
Ооо Нсинце това наистина е много добро колаж4е smile.gifНо и на мен Нейли и Брукас ми харесват пове4е ...все пак Bro0cAs ForeVer { }
^^HeLa^^
някак си не мога да си представя вместо Нейли да е Брутън, ама като цяло щеше да е доста интересна комбинация защото и двамата са забавни и актьорите са симпатични отиват си на външен вид, но все пак Нейт и Хейли са си най-добре заедно rolleyes.gif 4.gif
valenceto
Така....значи:
1. Брук нямаше да се ожени...по никой начин още в гимназиятя.а и даже нямаше да има магията както между Нейт и Хейли.
2.И Брук и Нейтън израстнаха супер мн и благодарение на Люк и Хейли.
Ако имаше нещо между Нейтън и Брук щеше да е Friends with Benefits,но повече benefits smile.gif
angel_mm
Вижте тук още едно колажче на Нейтън и Брук малко е пресилено но е добро
IPB Image
^Mim0zKa^
angel_mm тва е много хубавко ама то не е колаж4е тоя момент си е изстина smile.gif)Е впизода когато бяха разменени Лукас и Нейтън smile.gif
Nasi
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 26 2006, 05:20 PM) *

angel_mm тва е много хубавко ама то не е колаж4е тоя момент си е изстина smile.gif)Е впизода когато бяха разменени Лукас и Нейтън smile.gif

да
хубав епизод беше този. 4.gif И после Нейтън като се събуди каза на Брук, че я е сънувал.
angel_mm
да някои хора като Тим също искаха да я сънуват доколкото си спмням но не ги оставихаа
Summer
Това са двамата ми любими герои в сериала и все пак не мисля, че си подхождат като двойка. Вече съм свикнала да виждам Нейтън с Хейли и Брук с Лукас и някакси...супер странно ще стане ако се извъртят нещата по такъв начин че Брук и Нейтън да се съберат.
Eli_Baby
QUOTE(Summer @ Apr 2 2006, 09:39 PM) *

супер странно ще стане ако се извъртят нещата по такъв начин че Брук и Нейтън да се съберат.

То тва е НЕВЪЗМОЖНО !!! Квото и да става тва няма да се случи biggrin2.gif
Jordan
хубави колажи, хубави монтажи, всичкото хубаво ама не мисля, че двамцата си ходят като двойка.
Може би се влияя от това, че свикнах да виждам Нейли и Брукас... blush.gif
Summer
QUOTE(Eli_Baby @ Apr 3 2006, 04:39 PM) *

QUOTE(Summer @ Apr 2 2006, 09:39 PM) *

супер странно ще стане ако се извъртят нещата по такъв начин че Брук и Нейтън да се съберат.

То тва е НЕВЪЗМОЖНО !!! Квото и да става тва няма да се случи biggrin2.gif

Не се знае...не ме разбирай погрешно, но след толкова обрати в този филм нищо няма да ме учуди. Макар че и аз не искам да стават така нещата.
Nasi
Ето няколко нови банерчета:
IPB Image
IPB Image
DesiTo
Не знам, но ми излеждат малко странно като двойка, може би защото съм свикнала да виждам Нейтън с Хейли, а Брук с Лукас, пък и тези две двойки много ми харесват. Но може би, ако още от самото начало се бяха събрали нямаше да ми е толкова странно сега. Мисля, че визуално си подхождат.
brooke*
определено не мога да си ги представя!вече съм свикнала да ги гледам иначе!
иначе изглеждат мн яко един до друг,но във филма да са заедно...съмнявам се!
hilarie
Ако се съберат ще стане егати якото,мисля,че ще са страхотна двойка.Макар,че много харесвам Хейли и Нейтън мисля,че тези двамцата много ще си подхождат.А всичките тези банери много хубаво са направени smile.gif
fresh_girl
Мен не ми харесва идеята,че те двамата може да.... wacko.gif .Простооо Нейтан си е за Хейли,а Бруг за Лукас и Пеитан за...
GaRgAmElKa
това определено немога да си го представя blink.gif ама 6те ми е интересно да разбера как би изглеждало mrgreen[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.