Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Кои са ви любимите актьор и актриса ?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Актьори
Страници: 1, 2, 3, 4
djesito
Ами любимата ми актриса е СОФИЯ БУШ.Много я обичам.Страшно много ми харесва.Тя за мен е истински идол.Харесва ми също Кейт Хъдсън,Хилари Дъф,Хейдън Панетиър и мн.други.
А актьори Матю Макконахи и мн други.
Semira Bells
Доминик Пърсел blush.gif 4.gif rolleyes.gif
rai_4eto
Chad Murray,Adam Brody,Jessica Alba,Sophia Bush,Rachel Bilson
(OTH-tHe bEsT worthy.gif )
tedi27
Adam Brody, Хю Лори, Хилари Дъф , Jennifer Love Hewitt , David Conrad , Rachel Bilson и може би още , но за сега за тези се сещам.
artgeo
Абе ,хора, вие в коя страна живеете?Нито един български артист ли не сте гледали?На театър не сте ли ходили?Какви са тези Холивудски звезди?Това са кукли-красиви отвън и кухи отвътре.Големите артисти вие дори не сте ги чували.Кой от вас е чувал за Питър Фолк,Питър Селърс,Жан Габен, Симон Сеньоре?Това са големите.Известен не значи голям.
Semira Bells
Разбира се,че съм ги чувала всички които сте изброили,дори мога и още да ви напиша,Ален Делон,Луй Дьо Финес,Катрин Хетбърн,Жан Рено,Кларк Гейбриъл.........а от Ален Делон имам личен автограф,така че нека да не си правим някакви погрешни изводи от горе написаното!Но в момента никой не може да ме убеди,че Доминик Пърсел не е голям и талантлив актьор!!!!!!! 9.gif Но да не изпадам в подробности за него,че ще загрея компютъра!!! 4.gif
eragon16
Актъори-Брандън Рут, Ед Спийлърс и Юън Макгрегър
Актриси-Сара Мишел Гелър, Кейт Бозуърт, Паркър Поузи, Дженифър Лав Хюйт
Rock
актьори-Мел Гибсън-невероятен!!!!!!, Джони Деп,Дженсън Екълс, Том УЕлинг
актриси-на първо място Кристин Бел!!!,София Буш,Алиса Милано и хилари и откачалката-Линдзи , кефат ме
pUnK_RoCk_gIrL
актьори: Чад Майкъл Мъри,Джони Деп,Брат Пит
актриси: Хилъри Рос Бъртън,Линдзи Лоън,Elisabeth Harnois
kashlakov
Актьори:Уил Смит,Мартин Лорънс,Джеки Чан,Еди Мърфи и др.
Актриси:Кристин Крюг,Сандра Бълок,Анджелина Джоли и др.
Rubi{}
Актьори:Дженсън Ейкълс и Джаред Падалецки (Свръхестествено),Чад Майкъл Мъри,Уентворд Милър и др.
Актриси:Алиса Милано,Кейти Касиди,Анджелина Джоли.
Vanya95
И на мен са ми е любим Orlando Bloom 4.gif и Johnny Depp, но май повече е Johnny Depp 4.gif 4.gif
най-много ми харесва и съвместният им продукт: The Pirates Of The Caribbean worthy.gif
allnitess
Sophia Bush , Jessica Alba , Chad Michael Murray , Джеки Чан
Rock
+ Marlon Wayans, Shawn Wayans
+ Анджелина Джоли
ZuZka yeah
Orlando, Ed Westwick (очевадно е защо), а от жените може би Katherine Heigl, защото е мн чаровна. smile.gif
Halinor
Дакота Фанинг, Адам Сандлър, Джим Кери и Дрю Баримор
leyton_oth
прекалено мн са но наи наи ми е BRUCE WILLIS wub.gif THE BEST
wentworthka
Heath Ledger(R.I.P.), Jake Gyllenhaal, Wentworth Miller това са 3-та актьори,които са ми направили много силно впечатление.....разбира се има още много големи актьори, но няма да стигне мястото да ги изброя, а и не виждам какъв е смисъла....абе тия 3-та са си номер едно и тва е rolleyes.gif
ekaterina_markova
Jensen Ackles,Chad Michael Murray,Sophia Bush,Kristen Bell
moni_hs
Ще кажа само по един, за да не стане много дълго... Значи - София Буш и Чад Майкъл Мъри... rolleyes.gif
gopeto66
1. Ali Lather (позната от сериала Heroes и филмите Final Destination 1,2 и др.)
2. Shanana Dohartni (Шанън Дохарти)
Wentworth Miller
Wentworth Miller (Уентуърт Милър)
Sarah Wayne Callies (Сара Уейн Колийс)
Jennifer Love Hewitt ( Дженифър Лав Хюит )
miim4eto
Анджелина Джоли

за актьор нямам любим, но харесвам Джони Деп, Хийт Леджър (R.I.P.), Адам Сандлър, Бен Стилър и др но не се сещам. И може би Брад Пит wink.gif
katity
амии Jim Carrey ....
Защо лиconfused.gif Гледайте "Ace Ventura" и ще ме разберете worthy.gif 18.gif 16.gif
marity95
Любими актьори: Chad Michael Murray, James Lafferty, Jashon Dorhing, Oliver James, Ben Mckenzie..
Любими актриси: Hilary Duff, Bethany Joy, Sophia Bush, Hilarie Burton, Misha Burton, Rachel Bilson..
tedi27
Цитат(Wentworth Miller @ Aug 21 2008, 13:42) *
Wentworth Miller (Уентуърт Милър)
Sarah Wayne Callies (Сара Уейн Колийс)
Jennifer Love Hewitt ( Дженифър Лав Хюит )

напълно подкрепям, също Чад Майкъл Мъри , Хилари Бъртън, Джеймс Лафърти, Уил Смит и така...за др не се сещам
badbaby22
Актриси: Джесика Алба, Анджелина Джоли, София Буш и Батъни Джой.
Актьори: Джеймс Лафърти, Чад Майкул Мъри и Оливър Джеймс!
Шепот и прах'
Мога да отговоря без да се замислям.

Johnny Depp / Heath Ledger
Natalie Portman / Maggie Gyllenhaal

Двете момичета, които избрах, не са най-добрите актриси евър или нещо подобно. Но и двете притежават нещо толкова специфично и запомнящо се, нещо странно и красиво, което не мога да открия в останалите.
А мъжете.. за тях трябва ли да обяснявам? Изгледала съм им целите филмографии, и няма филм, в които да са ме разочаровали.
naley_
Актриси : Sophia Bush,Danneel Harris ,Bethany Joy Galeotti ,Hilarie Burton
Актьори : James Lafferty blush.gif
traiana
Актриси-София Буш,Бетъни Джой Галеоти,Ема Уотсън,Ева Лонгория,Джесика Алба,Сандра Бълок,Хилари Дъф
Актьори-Джеймс Лаферти,Джони Деп,Бен Афлек,Паул Уолкър и може би Брат Пит biggrin.gif ..
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.