Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: КОЙ Е ЛЮБИМИЯ ВИ ЖАНР ИГРИ...
GGbit.info > Развлечение > Игри
vIkToRsHeFa
Аз си играя почти всичко, но най-вече стратегии и подобни на халфа игрички... 4.gif
g0blin
QUOTE(GGBIT.INFO)
Аз си играя почти всичко, но най-вече стратегии и подобни на халфа игрички... 4.gif

Там е истината Викторе.И аз съм така,но когато се претоваря ме избива на ралита.Играя и някои стратегии,но са само определени (Brood,Age of Empires,Rise of Nations)
DonTsetsi
4.gif Екшъни от типа на Quake 3 и Unreal Tournament.
n0HKko
QUOTE(GGBIT.INFO)

Напулно съгласен... CS 1.5 3.gif
Rise of Day
Основно и преди всичко Стратегии,но и понякога малко пострелвам,ей така за отмора,когато съм много уморен пък подкарвам я "F1",я "RalliSport Challenge",я"MotoGP"
n0HKko
Ооооо щях да забражя РАЛИТА... мнооо ги обичам... 121[1].gif
Zilenia
един от любимите ми жанрове е RPG от рода на Dungeon siege и Diablo и разбира се Shooter като например Cs
vIkToRsHeFa
QUOTE(n0HKko)
Ооооо щях да забражя РАЛИТА... мнооо ги обичам...  [ggbit.info]

И аз 20.gif NFSU преди време да я превъртя... 20.gif
Hacko
Аз съм за cs но незнам към кои жанр е можеби екшън!!!

ggbit.info :
Paagrio
Аз харесвам игрите с реалистичен сюжет като ЦС, Ейдж Ъф Импайърс, ФИФА и т.н. игрите с фантастичен сюжет не ми допадат толкова (като не броим ДууМ3)
melkor
QUOTE("Hacko")
Аз съм за cs но незнам към кои жанр е можеби екшън!!!

Жанрът е FSP (First Person Shooter). Аз лично си падам повече по приключенските, куестове, стратегии и от време на време пуцалки.
nikola
аз в сингъл плеиър играя предимно Flightигри а в мулти шуутъри единствената игра с горе долу Flight характе е Battlefield 1942 и вси4ките и модове Desert Combat, Secret Weapons of ww2,Forgotten Hope, и нямам търпение да излезе Battlefield 2,защтото(не знам дали сте чели) в нея са техниките на новото време и ако стане известна ще има много повече сървъри отколкото първата част
MOLOKO
Предпочитам ШУТЪРИ и то в сингал вариат! Особенно като DOOM3 и FARCRY, стратегиите не ме зарибяват, А RPG тата - не мога да свикна!!!!!
Друг о си е да си виждаш дулото на монитора и да търсиш "ефикасен" начин за "неутрализиране" на противника.Дано не ме помислите за някакъв "кръвожаден единак". Може би така най-добре разпускам от дневните проблеми. Сега чакам S.T.A.L.K.E.R - на последък не съм мернал добра игра от този жанр. Може да пробвам и EPISOD 3, като излезе в РС вариант.
malkatalamia
ДА ви кажа стратегии и много много екшън,но от скоро играя и малко маничко
Tycoons
Jonny
Играя всякакви игри без някой симулатори и няколко онлаин игри... mrgreen[1].gif
DarKMooN
за мен истината е ОNLINE RPG biggrin2.gif
dwigga
Stratigy, Action, RPG lamo.gif
redmadman
Аз си падам по Horror куестове и приключенски както и някои спортни но не пропускам и добрите заглавия от други жанрове не играя само стратегии
VIDEV
Играя най-често ралита и също така обичам много хорор игри.
Мога да ви препоръчам ColdFear много яка игра макар че тя се води RPG хорор.
3pacalypse Now
сьрвайвьл хорор !
DarKMooN
15.gif само online games for me аз играя само на Lineage2:C4 and R.O.S.E 15.gif
WarezRu
3 D шутери и Спортни smile.gif
gotinoto_baby
3 D Състезанията с коли ,също игри като Симс 2 , Horror игрите 10.gif 4.gif worthy.gif
Крадец на рози
(gotinoto_baby @ Jan 7 2007, 00:29) *

3 D Състезанията с коли ,също игри като Симс 2 , Horror игрите 10.gif 4.gif worthy.gif

Трябва да те научим да играеш CS smile.gif
**ASTERIX**
Racing - поредицата need for speed
CS

Други любими нямам ... всичко останало мога да го играя горедолу ама не ми е любимо smile.gif
akolevutd
Преди само Star-Craft и като нямаше накъде повече да се уча tongue.gif спрях(нямах нет тогава и само срещу компютри) А ле още 1 стратеги()не зная как се пишеше точно-Age of pares blush.gif ), Heroes заедно с Diablo2. Сега само цс играя през някая седмица. Рядка ама тва е единствената игра която имам от година smile.gif
f0rgy
Ми шутърите като цс ау мау и напоследък стратегии...Ааа и куестове tongue.gif smile.gif tongue.gif
3pacalypse Now
(redmadman @ Jun 15 2005, 17:19) *

Аз си падам по Horror куестове и приключенски както и някои спортни но не пропускам и добрите заглавия от други жанрове не играя само стратегии

Явно аз и ти сме единствените фенове на Survival Horror-a
TheUnknown
Quest , 3rd Person , някой спортни и стратегии.
Passionatelly desire
коли,стратегии и симулации
Kumetza Toshko
RPGта,Стратегий,и Шутарчета,.Такива ги цъкам. cool.gif
Craft
Ами RPGта,шутъри,симулатори smile.gif
NRG_God
Стратегии от сорта на [War Craft,Star Craft, Agе of Mythology ( of Empires)] , шуутъри ( CS,Half-Life, Quake),
спортни (NFS , Pro Evolution Soccer, Fiffa, Championship manager) .
Общо взето това са .
Bong
Играя само спортни!
По точно Футбол Мениджър 2007
Fixer
Обичам игри, който са от сорта на Counter-Strike и Diablo. smile.gif
-=SweeT=-
Ми и аз играя всякакви игри и кат ми умръзнат трия ги и тегла нови smile.gif
Mitkuuu
CS i NWN (NeverWinter Nights) , FIFA
unitec
FPS,стратегий от сорта на Brood War,чат-пат някой racing smile.gif
van Nistelrooy
Аз обичам цс и nfs и спртни. По-точно fifa, hokey, PES, Fifa manager.
Fixer
Аз играя cs 1.6 и диабло wink.gif
radotooo
cs и warcraft smile.gif
vikihill96
RPG със сигурност,както и всяка игра(качествена естествено)от Вселената на Star Wars която ми тръгва на компютъра.А от половин година съм си константно луднал по игрите от поредицата No One Lives Forever-1 и 2.Малко старички ,но класика в жанра за шпионски игри.А за агентката Кейт Арчър worthy.gif worthy.gif -Лара Крофт да ходи да си открива гробници и да се скрие.И накрая в тази връзка,ако изобщо тръгна да се "правя" на археолог го правя с класиката на Lucasarts -Indiana Jones and The Emperor's Tomb.А от спортния жанр-естествено Football Manager 2007.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.