Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kой е най-красивият герой?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
^Mim0zKa^
Искам тук всеки да гласува съвсем 4естно от сърце и ду6а..хаха кой наистина е наий красивият герой в ОТХ..за6тото има доста подобни теми но там секи говори за характер и гласува пристрастно!А тук искам наистина да се разбере кой е най красивият!Сложила съм доста възможности за6тото все пак всеки има собствени предпо4итания и критерии!Приятно гласуване и обсаждане!Всякакви снимки и материяли са добре до6ли!
ThePinkDuck
Хммм , а не трябваше ли да сложиш отделно женската и мъжката част от актьорският състав?Все едно , за мене най-красиви са Брук , Лукас и Дан (много ми харесва тоя човек). mrgreen[1].gif
^Mim0zKa^
Хм ..знае6 ли сега ми даде една идея...но..незнам как да си променя анкетата....карай!6тет6е да стане мн яко smile.gif
april^^
еми каквото и да си говорим...Лукас smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Брук и Лукас!Ама гласувах за Брук!Ако можеше по отделно това щяха да са двамката!
An4eTo
За мен най готин си остава Нейт.Но попринцип ако трябва да не съм пристрасна ми харесват Хейли и Брук ,абе и Лукас също не е за изхварляне,чесно казано не мога да бъда безпристрасна smile.gif
boy_07
Пейтън за мене е най яката.Най точно допада до стила на още "тийн"!
Devil^Rose^^
Гласувах за Нейтън rolleyes.gif
Buhti4ka
Много трудно. Колкото повече гледам сериала толкова повече ми харесват всичките герои. Някои дори да не са ми харесвали много в началото вече и те са ми любимци.
Гласувах за Брук все пак, тя ми е любимка от преди.
Jordan
Добрия стар Лукас си остава Номер 1...до него слагам Пейтън biggrin2.gif
zlat
Давам своето гласче за Лукас... след него ... Брук и Рейчъл абе всичките са много сладки и красиви ... ама Люк си е най-най smile.gif
James towel keeper
Нейтън biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Номер 1!

след наго:
Брук biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Лукас biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Хейли biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nasi
Нейтън 4.gif

Брук и Хейли и Пейтън и Лукас-също са си супер!!! Целия каст е номер 1. трудномия да преценя.

Обаче освен тях много ама МНОГО харесвам Феликс 4.gif
Много искам да се върне. wub.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
Summer
С две ръце гласувам за Нейтън! Страшно много ми харесва и като тяло, и като лице изобщо отвсякъде е върха!

Лукас и Феликс също са супер готини, от момичетата не мога да избера....всички ми харесват.
Eli_Baby
Ми ако става въпрос за красота определено от момичетата Брук а от момчетата Лукас rolleyes.gif
_HriS_TinA_
Хмм гласувах за Брук колкото и странно да е happy.gif ,всъ6тност адски много се двуумях между нея и Пейтън ...но-все пак Брук rolleyes.gif ...някакво адското излъ4ване има като става въпрос да вън6ен вид де 10.gif ...a от мъжлетата Лукас/Нейтън оооо за тях пък ми е о6те по-трудно да ре6а ...и все пак Лукас dry.gif ...
eL
Незнам за вас но при мен Чад wub.gif беше причината да започна да гледам ОТХ ... така че трябва му благодаря за това че е страхотен чаровник и увеличава със всеки изминал ден фенките на сериала ни 8.gif
Защото щом разберат че г-н Мъри участва, всичките ми приятелки се побъркват 3.gif ... такава мания настава по този Чад ... ама виновно ли е момчето че е толкова красиво ? 10.gif
Да подсигуря мнението си с малко снимков материал 4.gif :

IPB Image IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

IPB Image IPB Image

П.С. Но да си харесам един е много егоистично happy.gif като всичките са такива сладури ... Пейт,Брук,Нейтън,Хейли ... Дан, Карън, Деб ... дори Рейчъл ... абе изобщо имам чувството че целият актьорски състав е подбиран по красота 18.gif ... мисля че можем с право да се похвалим че гледаме най-готините образи в телевизията biggrin2.gif
ludoto_tedi
това е:
IPB Image

а от момичетата несъмнено е IPB Image
Ralna
Според мен целия актьорски състав е много красив, наистина са избрали много красиви млади хора, но за мен най-красив е Нейтън, няма да си кривя душата и да казвам, че Лукас не е красив, но смятам, че Нейт е много по-хубав. Момичетата също са много красиви, страшно много харесвам усмивката на Пейтън, тялото и гласът на Брук и очите и косата на Хейли. На Нейт му харесвам лицето, тялото, гласът, усмивката и очите, на Люк пък му харесвам погледът и тялото, всички са страхотни, Феликс също е голям бонбон, и Рейчъл макрче е гадина немога да си кривя душата и да кажа, че е грозна, напротив много е красива. Самоче на мен лично Кийт и Карън не ми харесват, не че са грозни, ама...............абе де да знам за мен са си грознички unsure.gif
The Black Dragon
Защо я няма Ели Харт. За мен тя е най! Също и Брук 4.gif
Jane
Лукас !!! Няма друг просто blush.gif
rusi4kata^
Каквото и да си говорим Чад е най-сладкият от всички wub.gif wub.gif wub.gif за мен това просто е идеалът за мъж 3.gif страхотни устни,коса,очи,носленце и тн... 4.gif иначе от момичета Брук е много чаровна,а Пейт изобщо не и отстъпва да ви кажа 10.gif Нейтън има страхотно тяло...абе всеки си има по нещо хубаво,но Чад води класациите biggrin2.gif
slipped^
Нейтън wub.gif хихихи , нооооо и Лукас никак не е за изхвърляне , и Феликс също biggrin.gif
От момичетата най ме радва Хейли. Има много готино излъчване , според мен е супер чаровна smile.gif
solenka
Такаааа! Готина анкетка. wink.gif Колкото и трудна да ви се вижда, за мен изборът беше много лесен. smile.gif И това е Нейт! 3.gif Не казвам, че Лукас, Феликс, Брук, Хейли и изобщо останалите не са красиви. Напротив! Но Нейт си остава на първо място за мен! biggrin.gif Всичко ми харесва в него - погледът, гласът, тялото, усмивката и особено като си сбръчка челото или пък си повдигне едната вежда. Ммм! Супер сладичък е! wub.gif wub.gif wub.gif Упсс! Аз май се поувлякох! blush.gif Нейт е върхът! 4.gif
^Mim0zKa^
Хахаха мале много съм загубена...аз направих тази анкета а забравих да кажа моето мнение.Ами няма да се у4удите като гледам тука по4ти вси4ки мислим еднакво ЛУКАС IS THE BEST wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Не наистина няма съмнение..не веднаж сам казвала 4е тва за мен е най якия мъж..просто няма не6то което да не му си е наред....просто ПЕРФЕКТЕН!Има невероятни и дълбоки о4и,жестоки устни.,уникален поглед...толкова 4аровен...адското тяло...супер сладка коси4ка и много яко глас4е...просто..нямам думи !От моми4етата Брук е най красива..просто е адската мацка супер тяло,коса,поглед,усмивка трап4инки....невероятна затова и толкова си ходят с 4ад като двойка..просто са БОЖЕСТВЕНИ!................опс леко се олях ама карай..!А останалият актиорски састав са супер яки вси4ките просто както казвате тука може да се наслаждаваме на красиви и готини хора! 4.gif
Ralna
QUOTE(solenka @ Feb 20 2006, 12:26 AM) *

Такаааа! Готина анкетка. wink.gif Колкото и трудна да ви се вижда, за мен изборът беше много лесен. smile.gif И това е Нейт! 3.gif Не казвам, че Лукас, Феликс, Брук, Хейли и изобщо останалите не са красиви. Напротив! Но Нейт си остава на първо място за мен! biggrin.gif Всичко ми харесва в него - погледът, гласът, тялото, усмивката и особено като си сбръчка челото или пък си повдигне едната вежда. Ммм! Супер сладичък е! wub.gif wub.gif wub.gif Упсс! Аз май се поувлякох! blush.gif Нейт е върхът! 4.gif

Само така сестро, Нейт е върхът, Нейт, Нейт, Нейт, Нейт, Нейт, Нейт, Нейт, Нейт, wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
mari4eto_f
Абе бе съм много съгласна с това че всички мислим еднакваво и че Чад е The Best.Като гледам води само с един глас пред Джеймс така че има доста голяма конкуренция,нямам предвид че Чад не е хубав но според мен Джеймс е по готин и хубав smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(mari4eto_f @ Feb 19 2006, 11:44 PM) *

Абе бе съм много съгласна с това че всички мислим еднакваво и че Чад е The Best.Като гледам води само с един глас пред Джеймс така че има доста голяма конкуренция,нямам предвид че Чад не е хубав но според мен Джеймс е по готин и хубав smile.gif

1clap[1].gif ......Нейт засега води blush.gif 10.gif
Ralna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 20 2006, 04:47 PM) *

QUOTE(mari4eto_f @ Feb 19 2006, 11:44 PM) *

1clap[1].gif ......Нейт засега води blush.gif 10.gif

Aха Нейт води 3.gif 4.gif 4.gif
Electrum
Еми наистина Борбата за 1-вото място е много успорвана и има защо но според мен 4АД е най-якият така че като гледам сега водим с 1 глас 4.gif 4.gif 4.gif
^Mim0zKa^
Хахаха все о6те държим фронта 4.gif
Лукас [ 15 ] [33.33%]
Нейтън [ 14 ] [31.11%]
Незнам за мен 4ад е 10000 пъти по хубав от Нейтън но всеки си има вкус....! smile.gif
Ashly
Определено Джеймс толкова е сладък.Чад нещто не го харесвам много ,много ми е сладникъв,но както казахте всеки си има мнение.
Nasi
Браво Нейтън вече води 4.gif 4.gif 4.gif
Sweet_Angel
ОООО няма какво да му мисля разбира се че Нейт 4.gif Чад не е лош но за мен Нейт си е НАЙ НАЙ.А от момичета най много харесвам Хейли голяма е слодурана smile.gif
Ralna
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 20 2006, 07:32 PM) *

Хахаха все о6те държим фронта 4.gif
Лукас [ 15 ] [33.33%]
Нейтън [ 14 ] [31.11%]
Незнам за мен 4ад е 10000 пъти по хубав от Нейтън но всеки си има вкус....! smile.gif

Хаха сега кой държи фронта с цели 4 точки повече 10.gif
Лукас [ 16 ] [29.63%]
Нейтън [ 20 ] [37.04%] 4.gif
Narlot
Ако тази анкета беше пусната по време на 1 сезон си мисля,че Лукас щеше да е безпорния победител.Героят му малко се обезличи като 4е ли.Но въпреки всичко той си остава моя фаворит.
pool^babygirl
Аааа естествено, че Лукас е по-хубавичкия има си сичко момчето tongue.gif
Нейт и с хиляди гласове повече да води за мен истината е една - Лукас, Лукас, Лукас, Лукас, Лукас... biggrin.gif ...и все пак гласувах за Брук може би от женска солидарност - абе Брукас фор евър
Narlot
Ха Ха Ха,това Брукас много ми хареса.Браво,браво!Само такаsmile.gif
mirka
О,ми много се чудих blink.gif ,обаче гласувах за Брук.От епизод на епизод по-хубава става.За Чад няма да се поврарям с другите 10.gif Мислех за него да гласувам,обаче се сетих,че напоследък прическата му нещо ме дразни biggrin.gif
Jordan
Aaa съботажжжжж, бууууу 0041[1].gif
ЛУКАС, ЛУКАС, ЛУКАС 4potrivam[1].gif
^Mim0zKa^
Aaaaaaaaa Лукас [ 16 ] [25.40%]
Нейтън [ 23 ] [36.51%]
Лукассс фенове стягайте се бе....гледаите кво става тука!!Лукасссссс FOREVER {}{}{}{}{}{}{}{}{} 3.gif
Eто две нови негови сним4ици...6те го изпапкам smile.gif http://www.imdb.com/gallery/granitz/4027/E...0Chad%20Michael
http://www.imdb.com/gallery/granitz/4025/R...20Michael&seq=2 хм..интересно коя ли е тази мадама с него... smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 21 2006, 04:10 PM) *

Тука в косата е малко стил "ела с мен в пещерата да плашим лямята " 10.gif
И давайте фенове на Нейтън 0106[1].gif водим убедително 2083[1].gif
icon_peace.gif
Narlot
AR15firing.gif
Хайде фенове на Лукас! Атакаааааа!
scandalous_girl
Чад е номер 1 !!! Той е просто велик! Понякога се чудя как може да съществуват такива красавци. Въпреки че и София е невероятна,аз гласувам за Чад! biggrin.gif
pool^babygirl
О да, напреднали сме с 2 гласа фенове на Лукас давайте в същия дух 4.gif
slipped^
Хаха не се избивайте , тва е просто анкета
Пък и всички знаем кой е най-готиния ... (Нейт рулз {}{}{}) rolleyes.gif
ахахахха
шегувам се biggrin.gif
^Mim0zKa^
Сега фен4ета на Лукас ето ви малко снимков материял за стимул smile.gif
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image тази снимка мн ми харесва....4ад4о е супер слади4ак..хаха дори и в профил smile.gif
IPB Image IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image IPB Image
IPB Image
IPB Image това го намерих в нета и мн ми хареса затова ви го поствам да се радвате smile.gif
Ми май е това...наслаждавайте се на този неземен сладур!Айде сега кажете ми има ли смисал да говорим изоб6то....4ад IS THE BEST! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
scandalous_girl
Като гледам тези снимки на Чад си мисля,че те не са само стимул за феновете му,а за всички,които все още не са гласували. Браво, ^Mim0zKa^, избрала си невероятни снимки.
Narlot
Олееее!Като ги гледам тези снимки,направоооооsmile.gifБоже,благодаря ти,че си сътворил такъв мъж 1clap[1].gif
Нищо ,че си го гледаме само на снимкиsmile.gifхахаххахаха
Бе,хора то може ли да се сравняват с Нейтън.Нейтън е готин,но Лукас............Той е съвсем друго измерениеsmile.gifНе срещаме всеки ден по улицата момчета като Лукас,не мислите ли?
solenka
Както се казва Империята отвръща на удара! 18.gif 18.gif 18.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Хайде народе гласувай за Нейт! 4.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.