Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kой е най-красивият герой?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
desertrose
Аз също залагам на Нейтън,защото за мен лично той е най-готиния в сериала!!!Естествено също смятам че и Лукас е много красив,но просто ми идва много лигав и предпочитам Нейтън!!!А ако бях момче без да се замисля щях да гласувам за Брук защото тя е много красива и аз супер много я харесвам: biggrin.gif )))))))
pool^babygirl
QUOTE(Narlot @ Feb 22 2006, 02:30 PM) *

Не срещаме всеки ден по улицата момчета като Лукас,не мислите ли?

Аааа ама ако имахте моя късмет щяхте да срещнете - аааа супер ... днеска беше супер ден ... заедно с "двойника" на Лукас играхме билярд wub.gif wub.gif wub.gif Моля се - дано утре да има продължение 5angel[1].gif
Devil^Rose^^
И още някои :
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
^Mim0zKa^
Хахах радвам се 4е снимките ви харесват!Е браво империята доста убедително отвра6та ноооо ние си знаем Лукас няма равен!
Menna
Хех,аз още не съм гласувала 16.gif но като гледам битката се води между първите двама 10.gif
Честно казано съм затруднена sad.gif защото се двоумя между Тим и Дан и стигнах до извода,че ги няма в анкетата,така че толкова с тях двамата 18.gif 18.gif

И този младеж IPB Image
и този IPB Image
са страхотни,спор няма!!! 3.gif

Все пак на сърцето повече ми лежи Лукас,така че едно гласче и от мен 10.gif
С този поглед.... IPB Image

Иначе при момичетата 100% Дейвис-като характер,като визия като всичко тя си е моя фаворит(въпреки конкретната анкета аз да си кажа) 10.gif
IPB Image IPB Image IPB Image
RaiNi4ka
Отскоро гледам сериала и много ми харесва.Отначало започнах да го гледам заради Чад но в последствие любимец ми стана Нейт и затова си давам гласа за него. smile.gif
Jordan
Aaaa айде и аз да подкрепя фен клуба на Чад.
Е това е съвършенно wub.gif
IPB Image
blush.gif
IPB Image
Съвършенно...
IPB Image
Баси, сигурно звуча като отчаяна тийнейджърка... blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
zlat
Ей хора изоставаме доста....
Jordan и ^Mim0zKa^ доста добри снимчици сте подпрали smile.gif замо като ги гледам и .... wub.gif
Я погледнете това сладурче ... какви очички само ... какво носленце... какви устни... какво излъчване.... wub.gif

IPB Image IPB Image
IPB Image IPB Image

тази е малко голяма ...
^Mim0zKa^
wub.gif Ооо zlat браво бе мила мн яки сним4ици smile.gifАма и тая на аватара ти е супер сладка smile.gifХахах да както казва6 какви о4и,какво носле...какво изла4ване иКАКЪВ ПОГЛЕД...убийствен!
solenka
На тази снимка http://chadmichaelmurray.fanhost.com/galle...Flaunt/0007.jpg е много готин като изключим брадата! Тя е отвратителна! 14.gif 14.gif 14.gif И все пак в моето сърце има място само за един и това е Нейт!!! wub.gif
Jordan
QUOTE(zlat @ Feb 22 2006, 11:26 PM) *

Я погледнете това сладурче ... какви очички само ... какво носленце... какви устни... какво излъчване.... wub.gif

I'm melting... IPB ImageChad is IPB Image
IPB Image
Ама аватар ли имам вече, аIPB Image
pool^babygirl
И мен Чадчо ме кефи повече обръснат - не му ходи особено с брада 9.gif шот има някво такова по детско излачване
Menna
На мен вече ми писна,анкетата се обезмисли.Цяла вечер съм тук и станах свидетел на многократното регистриране на някой само и единствено с цел да се гласува в тази прословута папка.Аз да се проявя като наблюдател. 18.gif
Ето направо снимков материал:
Хората с именцата присъстваха само в тази тема(Има и още 10тина,но няма значение)
IPB Image

IPB Image

IPB Image

Единственото нещо,което не ми е ясно все още е,че и на Лукас и на Нейтън гласовете са се увеличили с по 10-15 бройки(не само на единия,ами и на двамата) 16.gif
Значи незнам каква ви е целта(всъщност то е ясно),но в крайна сметка тези статистики са си просто....статистики,нищо повече!Толкова ли не може да се измислите нещо креативно за правене в тези един-два часа,вместо да се правят такива жалки опити за манипулация? 18.gif 18.gif
Благодаря за снимките на Чад и Джеймс,поне заради тях си заслужава темата 10.gif
ПС:С какви неща само се занимавам в 12 през нощта 16.gif 18.gif
Nasi
Хахаха Браво Даре 4.gif 4.gif 4.gif Аз не бях обърнала внимание. smile.gif

И според мен това е безмислено...все пак нищо няма да се промени, ако единият спечели, а другият не.
Всеки си има право на мнение. smile.gif

Страхотни снимки 4.gif 4.gif 4.gif
An4eTo
Браво мацка,аз също не го бях забелязала и ако е вярно е адси тъпо,не мога да разбера защо го правят при положение и че и Чад и Джеймс си имат свойте фенове просто няма голям смисъл от това.По добре всеки да гласува честно и веднъж а не десет пъти smile.gif
Jordan
Еее не, не, това е баси кретеноидната идея. То ще кажеш, че гласувате за победител в Златните глобуси 18.gif
Преди време в един форум(на доставчика ми) имаше конкурс за модератор с анкети и пак по този гнусен, идиотски начин се избраха некадърните модератори. Бяха регистрирани десетки...да не кажа около 50 нови потребителя за няколко часа. Е, това е повече от тъпо пък тука. Тука нищо няма да се случи, който и от двамата да спечели. Защо админа не види IP адресите на тези потребители ми е чудничко.. ohmy.gif
zlat
Еее тва найстина е гадно... браво Menna и аз не бях обърнала внимание...старашна си smile.gif кофти е така ... както каза An4eTo всеки има своите фенове...

^Mim0zKa^ ето снимчицата от аватара ми smile.gif ето го сладурчето
KiD^ViCiOuS
според мен лично тва е супер нечестна анкета..
кво е в irc в един канал да има такъв топик :

http://ggbit.info/forum/index.php?showforum=73 |PLS vs da se regnat tuk i da glasuvat za lukas v temata:koi e nai-krasiviq geroi ot oth? PLS VAJNO E!!!

еми тъпо е..не че се паля нещо ама просто да сложиш такъв топик и да очакваш тва да е честна анкета..да не говорим че някви хора дето нямат нищо общо със сериала и даже не знаят кои са героите му и не са ги виждали изобщо да се регистрират само заради тва и да гласуват за някои щот някои ги е помолил...просто е тъпо...губи се смисъла на вси4ко..
zlat
То ще кажеш, че гласувате за победител в Златните глобуси

май найстина така изглежда .... леле тва е просто една анкета ... всеки си има лично мнение ... за едни Лукас е по красив за други Ней... за трети Пейтън... и тн. Не мисля че резултатите ще променят на някога мнението... това са глупости ...

KiD^ViCiOuS напълно съм съгласна с теб ...
rusi4kata^
Дара,трябва да станеш дедективка 18.gif 18.gif 18.gif 10.gif
Electrum
Тва че анкетата вече НЕ струва си е напълно вярно!Пък и то си личи кой от двата "фенклуба" е поработил повечко по въпроса фаворитът му да е #1...а иначе сичко вървеше ОК:: Лукас водеше с 1 глас,после Нейт го изравни и изведнъж 16.gif LOOLLLL Нейт с 15 гласа отгоре за отрицателно време! ЗЛЕЕ....мноо зле!Ама щом едните го правят що и другите да не могат!?!?се тая вече.да си се радват там на измислените резултати...секи има право на мнение и на избор. друг е въпросът дали ще си избрал правилния 10.gif Иначе идеята ти ^Mim0Zka^ беше добра.В крайна сметка поне с теб сме на едно мнение относно нея wub.gif .... ае живи и здрави сички 2thum[1].gif
Jordan
Ауууууу Злате, мерс за снимчицата, страхотна е 1 (4).gif
Едно нещо ми направи впечатление само, Чад има нещо на левия кучешки зъб... unsure.gif май някой като го е снимал не е забелязал тази подробност. Ама както и да е де, това са детайли blush.gif
За анкетата...много мизерна история...как може да са гласували 104 човека след като редовно пишещите сме десетина и да има още най-много 20 регнати апък не пишещи wacko.gif
Абе тва е кретеноидно бе, то ще кажеш, че ще избираме мис/мистър Свят ohmy.gif
^Mim0zKa^
Уоооуууу абе хора я се успокойте малко моля ви!Имам 4увството 4е ако ме видите жива 6те ме изядете 4е сам я направила тази анкета! unsure.gifНо все пак не знаех 4е 6те вотът 6те се манипулира така,идеята ми бе6е наистина съвсем 4естно всеки да си изкаже мнението и да разберем какво е всеоб6тото мнение!Съжелявам 4е има толкова озлобени фенове дето като не им утарва резултата и прибягват до други (не4естни) мерки които както виждам изоб6то не се харесват тук!Ся аийде като Нейтън води аааа не може така аиде да накарам еди си кой да гласува за Лукас ами не става така аз съ6то сам за Лукас и мисля 4е вси4ки тук го знаят но исках вси4ко да баде 4естно а не по този на4ин!Еми 6том според вас АНКЕТАТА СЕ Е ОБЕЗМИСЛИЛА ок закриваме я и толкоз!!!!! huh.gif Така или ина4е половината тук гласуват прстрастно така 4е май наистина няма смисал а моята идея бе6е савсем друга.......!!!!
П.С Zlat мерси за сним4ицата мила!!
Menna
Мимски,това че има хора без работа не значи,че темата ти не е имала смисъл! biggrin2.gif
Какъв снимков материал падна само 3.gif човек направо да си изплакне очите 18.gif 18.gif
Devil^Rose^^
Темата си е супер happy.gif само дето някои хора я опропастиха и не разбраха предназначението й правилно 16.gif наистина нямаше смисъл да се мами в анкетата и хора, няма значение дали този за който сте гласували има 1 или 100 гласа това не променя факта че на вас Ви харесват. Пък и за всеки има по нещо smile.gif в смисъл във филма са избрали кой от кой по красиви актьори rolleyes.gif
icon_peace.gif
Narlot
лелелее,тая държава съвсем се е побъркакла.Щом започнахме да манипулиораме и такива анкети,представяре ли си на къде вървим.Само не мога да разбера защо го правят!Какво ще докажат,когато техният любимец спечели анкетата и на кого го доказват не знам!
Иначе наистина анкетата е супер.Видяхме страхотни снимки и се изказаха интересни мнения.Жалко,че винаги има някой(някои), който да развали хубавото!Както се казва: "SHIT HAPPENS!"
^Mim0zKa^
QUOTE(Narlot @ Feb 23 2006, 11:00 PM) *

Жалко,че винаги има някой(някои), който да развали хубавото!

М да хубавото е развалено....както виждате ве4е никой не пи6е тук..ами то и с право тя анкетата се обезмисли!4ЕСТИТО на Нейтън феновете!
Devil^Rose^^
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 25 2006, 02:51 PM) *

4ЕСТИТО на Нейтън феновете!

Първо не може да се каже че е попеда 9.gif всички сме измамени от няколко човека( трябва да са поне двама защото се спекулирало с гласувете и за Нейтън и за Лукас, пък може и повече да са били wacko.gif ) сега анкетата наистина отиде на кино, но поне нека да не се караме и да се делим на фенове на Нейтън, на Лукас на тоя и на оня...Защото това което каза прозвуча сякаш всички сме виновни,а това не е така ! Незнам кой е виновният но съм сигорна че има доста хора които не го заслужават. И не приемай че виним теб темата си беше много хубава както и всичкия снимков материал smile.gif и още не е кусно да си продължим от там до кадето бяхме стигнали 10.gif без да обръщаме внимание на анкетата wink.gif
^Mim0zKa^
Нее не искам да кажа 4е вие вси4ки сте виновни просто мн тъпо се полу4и...така с тоя вот!Но да можем да си продалжим и ако може6е да се рестарртира гласуването отна4ало...ама незнам как става! smile.gif
James towel keeper
Ааах... wacko.gif Какво става..... защо трябва да въобще да се правят анкети? Нали просто за да се види средно статистически какво е мнението на зрителите.. Освен това всеки има любимец, и не може всички да го харесват нали.... В един друг форум стана такова нещо.... И в крайна сметка се предложи да се разреши гласуването в анкети само на потребители с минимум 100 поста smile.gif Но форума е - forumer.com и мисля че си има опция... Тук може ли да се направи нещо такова? Мисля, че ще е от полза....
Devil^Rose^^
James towel keeper това е много хубава идея 4.gif
И все пак ако анкетата се направи наново си мисля че едва ли някой пак би тръгнал да прави същите номера 16.gif е няма да е същото но пак ще е по добре от сега. А иначе незнам дали ще може да се ограничи гласуването по този начин huh.gif и 50 поста ми се струват по приемливи wink.gif
Narlot
Хм,добра идея!Амам аз сега видях,че имам само 37 поста.Какво да направа,че родителското тяло ми ограничава времето на компа.Трябва да се учи.Все пак съм в 12 клас.
И сега понеже имало разни шматки дето да развалят готиния форум,аз няма да мога да гласувам!
От няма и 2 месеца съм във форума.Изгледах първите 2 сезона за 4 денонощия.Постарала съм се да се включа в повечето спорове и да дам мнение по всички въпроси,с които съм запозната...
И сега излиза,че пак невинните ще страдат.
Както и а да е.Аз моето мнение съм го дала.
И все пак истината е една-всички сме фенове на ОТХ.Повечето буквално живеем с този сериал,с героите му(всичките),с музиката му,с идеите му!
Така че , хора , просто се забавлявайте!
^Mim0zKa^
QUOTE(Narlot @ Feb 26 2006, 12:21 AM) *

Хм,добра идея!Амам аз сега видях,че имам само 37 поста.Какво да направа,че родителското тяло ми ограничава времето на компа.Трябва да се учи.Все пак съм в 12 клас.
И сега понеже имало разни шматки дето да развалят готиния форум,аз няма да мога да гласувам!
От няма и 2 месеца съм във форума.Изгледах първите 2 сезона за 4 денонощия.Постарала съм се да се включа в повечето спорове и да дам мнение по всички въпроси,с които съм запозната...
И сега излиза,че пак невинните ще страдат.
Както и а да е.Аз моето мнение съм го дала.
И все пак истината е една-всички сме фенове на ОТХ.Повечето буквално живеем с този сериал,с героите му(всичките),с музиката му,с идеите му!
Така че , хора , просто се забавлявайте!

И аз мисля 4е не е 4естно да ограни4аваме до някакав брой постове...по добре е да рестартнем анкетатаа за6тото мисля 4е 6те има ефект този пат smile.gifНо незнам как!!Аааа Нарлот за тва последното си мн права smile.gif
Narlot
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 26 2006, 12:37 AM) *

И аз мисля 4е не е 4естно да ограни4аваме до някакав брой постове...по добре е да рестартнем анкетатаа за6тото мисля 4е 6те има ефект този пат smile.gifНо незнам как!!Аааа Нарлот за тва последното си мн права smile.gif

Благодаря се за подкрепатаsmile.gif
Jordan
WOW, тая тема стана култова. Квото станало- станало, тва че някакви тъпунгери за прецакали анкетата щото са Нейтън фенове- чудо голямо. Давайте нататък де, няма 1 месец да обсъждаме случилото се. Хайде кажете какво харесвате у своя любимец, за този, за когото сте гласували в анкетата(а защо не и за повече от един) rolleyes.gif
James towel keeper
Давайте нататък де, няма 1 месец да обсъждаме случилото се. Хайде кажете какво харесвате у своя любимец, за този, за когото сте гласували в анкетата(а защо не и за повече от един

Съвсем правилно! 4.gif
Ами аз гласувах за Нейтън - той си ми е любимец.... rolleyes.gif Харесвам го, защото е много добър и много обича Хейли. Освен това е много готин, и има супер характер... Абе наистина звучи тъпо - но го харесвам заради всичко в него!!!! 10.gif
Jordan
Хм, аз гласувах за Лукас, тъй де, аз си бях фен на Чад още от преди и всъщност причината,, поради която започнах да гледам сериала беше той. Търсех си известно време негови филмчета и доста пъти попадах на разни картинки с ОТН докато един светъл ден миналата година не видях линк към локалния за 1 сезон, веднага си го дръпнах, после всички останали, и така до сега. Та значи Лукас си ме кефи и физически и душевно.
Физически- ми голям си е сладур, не мога да го отрека. Има нещо много мило в лицето му... blush.gif Да не пропусна да спомена, че има страхотни очи rolleyes.gif
Душевно- много благ карактер има, макар и доста често да оплесква нещата. Може би точно в това си приличаме с него, поне така си мисля.
И като се заговорих за Чад, вижте това малко клипче, мен лично физиономията на Чад ме разби. 18.gif
IPB Image
ЦЪК
Ralna
QUOTE(James towel keeper @ Feb 27 2006, 11:40 AM) *

Давайте нататък де, няма 1 месец да обсъждаме случилото се. Хайде кажете какво харесвате у своя любимец, за този, за когото сте гласували в анкетата(а защо не и за повече от един

Съвсем правилно! 4.gif
Ами аз гласувах за Нейтън - той си ми е любимец.... rolleyes.gif Харесвам го, защото е много добър и много обича Хейли. Освен това е много готин, и има супер характер... Абе наистина звучи тъпо - но го харесвам заради всичко в него!!!! 10.gif

Само така адашке, и аз гласувах за Нейт и дори той да имаше само 1 (моят) глас пак щях него да си го харесвам най-много, не ми е изтрябвало да гледам анкети за да знам, че Нейт е номер 1 4.gif
zlat
И аз гласувах за Лукас

QUOTE(Jordan @ Feb 27 2006, 11:09 AM) *

Хм, аз гласувах за Лукас, тъй де, аз си бях фен на Чад още от преди и всъщност причината,, поради която започнах да гледам сериала беше той. Търсех си известно време негови филмчета и доста пъти попадах на разни картинки с ОТН докато един светъл ден миналата година не видях линк към локалния за 1 сезон, веднага си го дръпнах, после всички останали, и така до сега. Та значи Лукас си ме кефи и физически и душевно.
Физически- ми голям си е сладур, не мога да го отрека. Има нещо много мило в лицето му... blush.gif Да не пропусна да спомена, че има страхотни очи rolleyes.gif
Душевно- много благ карактер има, макар и доста често да оплесква нещата. Може би точно в това си приличаме с него, поне така си мисля.
И като се заговорих за Чад, вижте това малко клипче, мен лично физиономията на Чад ме разби. 18.gif

Напълно съм съгласна с теб smile.gif Главната причина да започна да гледам ОТХ е Чадчо...направо ме разбива този човек... просто нямам думи... страхотно лице... ИСКАМ ГО smile.gif wub.gif
An4eTo
Напълно съм съгласна с теб Главната причина да започна да гледам ОТХ е Чадчо...направо ме разбива този човек... просто нямам думи... страхотно лице... ИСКАМ ГО

Честно казано и аз започнах да гледам ОТХ заради Чад smile.gif ,но в последствие Нейт wub.gif започно много повече да ми харесва и като характер и като външност,и затова си дадох гласа за него,но това в никакъв случай не означава че не харесвам Чад, просто Нейт за мен си е номер 1 и така ще си остане 4.gif
Ralna
QUOTE(An4eTo @ Feb 27 2006, 03:23 PM) *

Напълно съм съгласна с теб Главната причина да започна да гледам ОТХ е Чадчо...направо ме разбива този човек... просто нямам думи... страхотно лице... ИСКАМ ГО

Честно казано и аз започнах да гледам ОТХ заради Чад smile.gif ,но в последствие Нейт wub.gif започно много повече да ми харесва и като характер и като външност,и затова си дадох гласа за него,но това в никакъв случай не означава че не харесвам Чад, просто Нейт за мен си е номер 1 и така ще си остане 4.gif

И аз така 4.gif
Narlot
Хм,аз пък започнах да гледам сериала съвсем случайно.Нямах си никаква представа какви са актъорите.Още след първата серия,обаче, направих своя избор-Лукас.Да,вярно е,че Нейтън в началото беше с гадна риля и може и това да ми е повлияло,но все още моя любимец си е Лукас.Изключителна визия и харизма притежава това момче.Абе всички са страхотни,само това мога да кажа!
^Mim0zKa^
Много мерси 4е захванахте темата smile.gifАми зна4и хахаах....АЗ ТОЛКОВА НЕ6ТА САМ ИЗПИсала 4е просто квото и да кажа или 6те се повторя или няма да има смисъл!Мисля 4е всеки тук знае кой е моят НОМЕР 1......Chad Michael Murray!!Просто за мен това е идеялът за перфектен мъж визия отгореее до долу....съвър6ен...характер супер як...нямам думи !Наистина просто уникален 4овек...!!София е голяма късметлийка smile.gif
Nasi
И аз отново ще кажа, че когато започнах да гледам сериала знаех само за Чад, и той беше една от главните причини да започна да го гледам. Но бързо след това Нейтън започна все повече и повече да ми харесва и като визия и като характер. И двамата са страхотни, и понякога в дадени моменти ми е много трудно да си избара един от двамата.

Според мен трябва да направим една друга тема с една игра Този или Онзи....хората от другия форум я знаят. Там има голям успех.
Devil^Rose^^
QUOTE(Nasi @ Feb 27 2006, 09:57 PM) *

Според мен трябва да направим една друга тема с една игра Този или Онзи....хората от другия форум я знаят. Там има голям успех.

Мен ме заинтригува 2thin[1].gif Защо направо не пуснеш темата rolleyes.gif Сигорна съм че ще има успех 10.gif
Nasi
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 27 2006, 10:40 PM) *

QUOTE(Nasi @ Feb 27 2006, 09:57 PM) *

Мен ме заинтригува 2thin[1].gif Защо направо не пуснеш темата rolleyes.gif Сигорна съм че ще има успех 10.gif

ок
pool^babygirl
В какво се състои тази игра "Този или Онзи" - стана ми интересно smile.gif
sydney
всички са много готини,но най-много ми харесват Лукас и Нейтън blush.gif супер готини са 4.gif 10.gif
Mimeto
По принцип най много си ме кефи Хейли 4.gif и затова гласувах за нея.А от момчетата малко ми е трудно да избера rolleyes.gif но все пак малко повече ме кефи Нейт wink.gif
feel_me
колебая се м/у Пейтън и Брук
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.