Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Kой е най-красивият герой?
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Персонажи
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
candy
Най-хубав мъж-Нейтън.Най-хубава жена-Хейли
ladysunshine
каквото и да си говорим Лукас е най-красив а от жените според мен това е Хейли. Тя наистина е много чаровна. Веднага след нея се нарежда Пейтън и полсе вече..... нз. Но като цяло много добре са подбрали артистите, всички изглеждат супер
MoRJiNi_F
Нейтън ме радва най много. Той е хем сексапилен ,хем атлетичен ,хем е миловиден, хем е сдържан, няма детския вид ,който притежават повечето в сериала, хем е ... ахххх ... wub.gif blush.gif
toto_1
Ми от мъжете е Лукас tongue.gif а от жените най-много ми харесва Брук smile.gif обaче и Рейчъл си я бива happy.gif
HiLaRy`DuFf{}
От мъжете Лукас... a .. oт момичетата немога да кажа и Бруг , Хейли Пейтън сички са снпатични
dEniChka
От мьжете Нейтьн .. а от жените Брук smile.gif
mimetyyy
Оооооооо,за мен Лукас си е най-най-хубав.Много си го обичкам!!
brooke_d
Защо може да се гласува само за един!?! Трябваше да са разделени на момчета и момичета.... sad.gif Иначе гласувах за моита любов Brooke
Катeто
мм по принцим обожавам пейтън,но гласувах за нейтън rolleyes.gif
borislava
от мъжете - чад , а от жените - брук
black1wolf
Разбирасе от мъжете Чад а от жените София.Хубава е и Барбара
brooke_scott
Лукас [ 167 ] [30.64%]
Нейтън [ 128 ] [23.49%]
Брук [ 136 ] [24.95%]

go_team.gif icon_peace.gif 13.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
racheL_gattIna
От мъжете-Лукас и Нейтън но вотнах за Лукас.Нейтън е красив но Лукас е някак си по красив и секси има невероятни очи и тяло един такъв готин.А от жените Рейчал и Брук и двете са страшно готини и красиви
LockedHeart
От мъжете Феликс. За жените се двуумя между Пейтън и Брук. Пейтън притежава класическата красота, доакто Брук е по-скоро чаровна. Ако говорим за красота - Пейтън, ако говорим за излъчване - Брук.
Brookie
От мъжете - Лукас wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif , а от жените - естествено, 4е Брук wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
an4ito
Лукааас wub.gif wub.gif wub.gif
rali4kata
Люк wub.gif
dqvol4eto94
Определено :

и:

Ех...

hri_one_tree_hill
ами естествено 4е....lyk4o
а от моми4етата мн ясну 4е е пейтън :
n3s1
Лукассссссс 1eyeb[1].gif 2thum[1].gif
dudenceto
Цитат(n3s1 @ Oct 27 2007, 22:38) *
Лукассссссс 1eyeb[1].gif 2thum[1].gif

Съгласна 1clap[1].gif
Mr. Winchester
Като характер ми харесва най много Пейтън но Гласувах за БрукС
chadmurray_fenka
За мене Чад е the best, обаче и Джеймсчо не е за изхвърляне! Големи сладури са и двамата wub.gif
*BringMeToLife*
Нейтънчо worthy.gif 4.gif wub.gif
*BringMeToLife*
Нейтънчо worthy.gif 4.gif wub.gif

п.п : сори за 2рия пост..нет-а нещу не е много добре sad.gif
Anette
Брук и Хейли ми харесват най-много. Гласувам за Брук. emoticon1 (115).gif
Corazoncito=)
Е тука вече страшно ме затруднихте и няма да се учудите на отговора ми : Лукас, Брук, Хейли, Нейтън, Рейчъл и Феликс. Гласувах за Феликс, ахх много ме кефи тоя човек. wub.gif
K1llerAngel
Брук и Пейтън
rali_c
Оооо естествено че Лукас
http://i181.photobucket.com/albums/x137/ra...ichaelmurry.jpg 0106[1].gif

А иначе от жените съм за Хейли 5daga[1].gif
Mr. Winchester
Бруккк най яката пп
dEniChka
Стига с тоя Лукас sick1.gif Нейтьн е много по-як biggrin2.gif worthy.gif
*BringMeToLife*
Цитат(denichka_mnt @ Nov 25 2007, 12:22) *

ХаХахаа =)) Нейтън е по-готин..но и Лукас не е за изхвърляне 10.gif
dEniChka
Цитат(*BringMeToLife* @ Nov 25 2007, 13:29) *
Цитат(denichka_mnt @ Nov 25 2007, 12:22) *

ХаХахаа =)) Нейтън е по-готин..но и Лукас не е за изхвърляне 10.gif

Знам за теБе biggrin2.gif На мен не ми харесва..за приятел да..за друго не мерси..взимай си го..само кьдето няма да можеш да го разделиш с другите му фенки biggrin2.gif 3.gif
Gossip_Girl
Ами повечето герой са много красиви.Но аз гласувах за Нейтън просто това момче е нещо като дрога.Пристрастена съм към много много ми харесва.Просто тялото му еее нямам думи и тази усмивка и поглед направо ме карат да изтръпвам.Толкова е секси и горещ особено когато беше bad boy.Ооохх мнвого е сладичък направо нямам думи.Иначе Феликс също е готин.От жените най-ми харесват Брук и Рейчал и двете са много сладки и секси и въобще невероятни.
marti_89_76
Хейли ми харесва особено много!!! rolleyes.gif biggrin.gif tongue.gif
lopezche
Абе хора какво толкова му харесвате на тоя Лукас sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif Ужас, ужас, ужас... Може би само формата на лицето му е хубава... С някакъв такъв нос прекалено широк и с някво такова щръкнало накрая... с прекалено малки очи и някакъв поглед като на гущер... само формата на лицето и може би малко устните ама и те не са много губави... едни такита щитоки и сплескани... малееее.... Ужасссс !!!!!!! sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif sick1.gif А и в тялото е едно такова грозно... Маллллллеееееееееее... blink.gif blink.gif blink.gif И гласът му е един такъв дразнещ, направо като го чуя и... А и не харесвам руси... blink.gif

А сега Нейтън вече е друга работа... страхотно тяло с някви мусколести ръце, уформени гърди... blush.gif blush.gif blush.gif С едни такива големи синьо-зелени очи, който само като ги погледна и ми омекват коленете... wub.gif wub.gif wub.gif С една срамежлива красива усмивка... wub.gif blush.gif wub.gif blush.gif wub.gif blush.gif И гласът му е много сладък, апък като го видя в екипа на "Гарваните" и направо ми идва да го изям... Мале... Нейт е къде-къде по красив и готин от тва леке Лукас... dry.gif

А от момичетата... отговора е пределно ясен, и гласувам без никакво ама никакво замисляне за Брук... blush.gif Перфектна е във всяко едно отношение... Косата, очите, нослето, тялото, усмивката и е супес сладка особенно като видя тези тръпчинки и ... се побърквам... Просто е страхотна и прекрасна... wub.gif wub.gif wub.gif А и тя ми е любимия персонаж в ОТХ, заедно с Нейт ест. blush.gif
Пейтън е някък по мрачна и само очите са и хубави, големи... нищо друго в нея не ми харесва... dry.gif
Novkov
Брук blush.gif 3.gif
LylY
Нейтън и Пейтън!Гласувях за Нейтън.... blush.gif
pinko_z
САМО Хейли!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
angel_girl
Еее те всички са си сладури. Но брук е наистина за мен най-красивата. Хейлс е по-сладникавка и все пак е голям сладур. Мъжете... абе не ми се вързват точно с думата красив. С друга дума ги свързвам ама тва е друг въпрос. laugh.gif Рейчъл също е наистина красива. Но някак си Брук има едно изтънчено излъчване, докато Рейчъл е повече бунтарка и някак си повече й приляга "friendly", отколкото "красива". rolleyes.gif
roseto_2007
Нейтън
heili
Естествено Лукас Скот за него гласувах smile.gif И МОМИЧетО Пейтън smile.gif
White_tulip
Нейтън и Пейтън са определено най-красивите! Пейт определено има най-хубаво тяло от момичетата, но и Хейли и Брук също са симпатични smile.gif
brooke_scott
Цитат(White_tulip @ Feb 10 2008, 21:59) *
Нейтън и Пейтън са определено най-красивите! Пейт определено има най-хубаво тяло от момичетата, но и Хейли и Брук също са симпатични smile.gif

стига бе, тя още малко и ще стане анорексичка, мн е кльощава shocking.gif
ladysunshine
Цитат(brooke_scott @ Feb 11 2008, 00:17) *
стига бе, тя още малко и ще стане анорексичка, мн е кльощава shocking.gif

Ей ти пък да не чуеш, че някой харесва Пейтън и веднга се нахвърляш. Нищо и няма на момичето, анорексичка била... 16.gif Пък и нали знайш всеки харесва различни неща в хората. Някой тялото на Брук, друг пък тялото на Пейтън...Не че според мен има кой знай каква разлика. Аз предпочитам да се съсредоточа върху тялото на Лукас blush.gif
brooke_scott
Цитат(ladysunshine @ Feb 11 2008, 08:27) *
Аз предпочитам да се съсредоточа върху тялото на Лукас blush.gif

18.gif и аз така blush.gif

не се нахвърлям, просто наистина мисля, че е твърде слаба, само отбелязвам wink.gif
Никол

Колебая се...

m3m0n
Наи-хубавия персонаж в филма естествено е новата бавачка blink.gif . Напрао побърква biggrin.gif
VeRonICa^^
Нейтън разбира се smile.gif
mimizz
От момчетата - Нейтън (разбира се wub.gif wub.gif wub.gif ), а иначе - и Брук, и Пейтън си имат своите моменти, но като цяло май при Брук са повече. Що се отнася до Люк - във втори сезон беше трепач, но с дълга коса никак не ми харесва, а и тялото му е много кльощаво cool.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.