Абе хора какво толкова му харесвате на тоя Лукас

Ужас, ужас, ужас... Може би само формата на лицето му е хубава... С някакъв такъв нос прекалено широк и с някво такова щръкнало накрая... с прекалено малки очи и някакъв поглед като на гущер... само формата на лицето и може би малко устните ама и те не са много губави... едни такита щитоки и сплескани... малееее.... Ужасссс !!!!!!!

А и в тялото е едно такова грозно... Маллллллеееееееееее...

И гласът му е един такъв дразнещ, направо като го чуя и... А и не харесвам руси...
А сега
Нейтън вече е друга работа... страхотно тяло с някви мусколести ръце, уформени гърди...

С едни такива големи синьо-зелени очи, който само като ги погледна и ми омекват коленете...

С една срамежлива красива усмивка...

И гласът му е много сладък, апък като го видя в екипа на "Гарваните" и направо ми идва да го изям... Мале... Нейт е къде-къде по красив и готин от тва леке Лукас...
А от момичетата... отговора е пределно ясен, и гласувам без никакво ама никакво замисляне за
Брук...

Перфектна е във всяко едно отношение... Косата, очите, нослето, тялото, усмивката и е супес сладка особенно като видя тези тръпчинки и ... се побърквам... Просто е страхотна и прекрасна...

А и тя ми е любимия персонаж в ОТХ, заедно с Нейт ест.
Пейтън е някък по мрачна и само очите са и хубави, големи... нищо друго в нея не ми харесва...