pool^babygirl
Mar 4 2006, 00:56
QUOTE(feel_me @ Mar 3 2006, 09:27 PM)

колебая се м/у Пейтън и Брук
Тогава гласувай за Лукас

шегичка
Лукас е най-готин.Супер сладур.
feel_me
Mar 4 2006, 12:11
абе Лукас не ми харесва,много ми е женствен,не виждам нищо мъжествено в него...
QUOTE(feel_me @ Mar 4 2006, 12:11 PM)

ми не знам.Примерно на тази снимка:

на мен въобще не ми изглежда женствен.
Аи този поглед.........
SetKoen
Mar 5 2006, 11:26
Незнам но според мен всички са красиви тъй като не симпатизирам на даден актьор в серияла!!!Може би Джими

...Гласувам за Нейтън..
Devil^Rose^^
Mar 5 2006, 14:27
Eми
Narlot въпрос на вкус.

И на тая снимка едвам му се виждат очите, даже хич.
Ами... Гласувах за Лукас, защото много ми харесва. Но общо взето всичките са сладури. Евала на кастинг-директора.
OTH_fenka
Mar 5 2006, 17:34
В началото започнах да гледам само заради Лукас, но всичките мн ме кефят
fire_misha
Mar 5 2006, 22:15
Вече дори не помня за кой гласувах...май за Брук.Ами то си е така.Може и аз да съм момиче и да се очаква да избера Люк или Нейт ама истината е че Брук е най - хубава.Тя ми е в Топ 3 на най - хубавите
Sunshine_Angel
Mar 5 2006, 23:31
Лукас и Брук
solenka
Mar 6 2006, 17:45
QUOTE(feel_me @ Mar 4 2006, 12:11 PM)

И аз съм на това мнение. Нейтън

е много повече от Лукас. Поне за мен е така.
OnChe_BonChe
Mar 7 2006, 21:02
Life_is_a_Bitch
Mar 7 2006, 21:25
от момчетата - НЕЙТЪН
от момичетата - БРУК
^Mim0zKa^
Mar 9 2006, 19:24
Менна..мила разби ме....!!Зслужават внимание и о6те как....хаха най6 какво внимание 6те им обарна(6те ги зяпам о6те 2 4аса

)Мерси мн
^^HeLa^^
Mar 15 2006, 19:14
Нейтън
SmEsHkA`
Mar 16 2006, 12:38
Те всичките са красиви и сладки но гласувам за Брук
Lolipop
Mar 16 2006, 15:35
Целият състав са отбор КРАСАВЦИ!Обаче според мен Нейтън is THE BEST OF THE BEST!
valenceto
Mar 21 2006, 14:34
ами Нейтънчо от момчетата и брук от момичетата
Mimeto
Mar 21 2006, 14:52
Само така valenceto Нейтън е THE BEST!!!
~Bruk~
Mar 23 2006, 13:03
<Radost>
Mar 27 2006, 07:19
Само БРУК и ЛУКАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slyn4ice```
Mar 27 2006, 09:15
Нейтън

въпреки че започнах да гледам сериала покрай Лукас

а от жените определено Bрук...има много хубаво излъчване
SuxLose?
Mar 27 2006, 12:43
незнам как ще звучи , но ще кажа Деб , за годините си тази жена е перфектна.....
~*Haley*~
Mar 27 2006, 16:58
Хахах еми аз съм за Нейтън...въпреки че почнах да гледам ОТН заради Чад Майкъл Мъри

Но все пак съм за НЕЙТЪН...като гледам обаче и двамата имат много фенки и ако дойдат в София няма да им се прости
А от момичетата може би Пейтън но и Хейли е сладурка!
angel_mm
Mar 27 2006, 18:17
Ами аз твърдо съм за София Буш тя ми е в главата
CrAzY_AbOuT_OTH^^
May 23 2006, 23:08
Определено Брук ............... Обожавам я
FaLLOuTbOy
May 24 2006, 00:04
SweetDreams
May 24 2006, 00:22
Определено Лукас е най-хубавият герой. А иначе от жените Брук е наистина страхотна мацка. Но гласувам за Чад
elexis
May 24 2006, 09:51
Нейтън е много слдък. Лукас по принцип ми е малко бозав. А пък от момичетата мисля , че е Пейтън ама аз не разбирам от момичета
вапреки че сам голяма фенка на Нейтан и Хейли според мен те са много чаровни (най-вече Нейтан) и те грабват веднага и двамата но ако става вапрос за това кои е наистина хубав то това определено е Лукас
Ledeno_stydena
May 24 2006, 14:16
За мен най-голямото сладурче е Лукас,просто е страхотен,даже и повече от това!Но и Брук не мога да не я спомена,просто е СТРАШНА мацка!ееее обаче ако трябва да избирам-няма съмнение Chadddd!!
azlili
May 24 2006, 15:09
Лукас
BlaCk~RoSe~
May 24 2006, 18:28
за мен най красивия е Нейтън толкова е як!!силен атлетичен красив сладък..ах размечтах са..след него е Лукас и той е голям сладур въобще двамата са невероятни...
fresh_girl
May 24 2006, 21:16
И аз сам на мнение,че Найтън е най-хубавичкия
tree_hill_girl
May 24 2006, 22:10
ами какво да ви кажа-гласувам за Лукас, защото наистина е сладур!
Иначе Купър е много як и ако го имаше в класацията-той щеше да ми е титуляр!!!
Аз харесвам разбира се Нейтън първо защото си падам по високи мъже, второ защото в гласа му има нещо много секси особенно когато изговаря определени думи направо настръхвам и трето защото определяйки собствения си живот и нещата които са ми се случили знам, че искам човек като героя игран от него до себе си. Човек, който може да се противопостави на всички заради любовта си и човек който дава всичко от себе си да направи щастлива жената която обича. Да не говорим за серията с пистолета в училище- колко са хората за които сме сигурни, че ще хукнат да ни помогнат без да се замислят за това, че и те могат да пострадат.Та за това с две ръце гласувах за Нейтън наполовина за наистина готиното му излъчване и цялостна физика и наполовина за героя, който са му отредили да играе- този персонаж за мен е перфектен.
EyesWideShut
Jun 1 2006, 15:51
lenivec
Jun 1 2006, 21:14
Брук!

Има супер готино излъчване,а също така и има превликателна усмивка
LUCAS...always and forever.He is the best of the best
hilarie
Jun 2 2006, 12:58
Пейтън и Лукас безрезервно.Чад е причината да започна да гледам сериала и определено не се разочаровах.Само като се сетя за него и..дам :Р.Просто той ми е като идеал за момче - руса коса,страхотно тяло и много мил характер.Какво повече му трябва на човек(момиче де ^^).A в епизода когато се беше облякъл като Томи Лий останах без думи
А за Пейтън няма какво да кажа,красива е във всичко,може би я харесвам толкова много,защото и по характер си приличаме,но тук говорим за красота.Едва ли има много хора,които не смятат,че е красива.Няма да изпадам все пак в подробности
DeSeRt^RoSe
Jun 17 2006, 18:33

Определено Лукас е най-красив леле от каде го намериха тоя пич
Chad^Ravens
Jun 17 2006, 21:08
Без съмнение това е
Брук - невероятна сладурана
CrAzY_AbOuT_OTH^^
Jun 18 2006, 13:16
QUOTE(Chad^Ravens @ Jun 17 2006, 22:08)

Без съмнение това е
Брук - невероятна сладурана

Chad^Ravens Бравоо
![1clap[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/1clap[1].gif)
.... и за мен тя си си е
№1 .....
janushka
Jun 18 2006, 23:18
Нейтън,Нейтън,Нейтън

как може да има толкова хубаво момче, такава физика,таъв характер(е в ролята си имам превид и съм напълно съгласна с Zaio

), пък и баскетболистче, а те са ми слабост.Е то и Лукас е баскетболистче,ама тва което не ми харесва у него е че си промени прическата въвъ 2-ри сезон,някак си,нз тва си е мое мнение не искам да обидя никого,ама сякаш стана по-грозен, в първия сезен мн повече ми харесваше
А относно момичетата бих заложила на пейтън, макар 4е и хейли е супер сладка и аз се опреличавам по характер с неиния
Хейли и Нейтън - Always and Forever
Adriana^
Jul 4 2006, 20:51
Glasuvam sus vsi4kite si krainici za Luckas. GOSPODI, TOI E NAI-KRASIVOTO MOM4E koeto sum vijdala. Neitan su6to ne e lo6, no toi nqma tozi 4ar koito ima Luckas. Naistina e strahoten
common_sense
Jul 4 2006, 21:46
в тоя филм няма едно момче, което да ми харесва. не, че не са хубави тези, но нищо повече, стават
гласувах за Брук, защото тя е мн красива!
Пейтън също има мн хубави черти на лицето, но в сериала не се подчертават особено...

просто не й е такава ролята...
born_4_you
Jul 5 2006, 01:29
QUOTE(solenka @ Feb 22 2006, 15:41)

А така!!!!!!!!!Нейт рулзззззз!!!!Няма равен...страхотно тяло...страхотно излъчване...невероятен е...пред него Чад изглежда като кукла Барби
.Така че две ръце и два крака за Джеймс!!!
А иначе и Брук е невероятнна!
Еми как да си кривя душата....не мога да не кажа....ЛУКАААСССС....100% за мен е най-красивия герой...
Така анкетата е за най-красив герой нали ами не мога да си кривя душата аз гласувах за Чад вапреки че сам много ама много голяма фенка на Джеймс този човек има невероятно излачване и някакси те грабва веднага а да не говорим и за ролята която има но определено според мен хората които са най-красиви в този сериал това са Чад и София
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.