Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "With Tired Eyes,Tired Minds,Tired Souls"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
_HriS_TinA_
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 17 2006, 11:56 AM) *

това е истината:

IPB Image

Хахахахахаха много то4но си го каза (показа 10.gif ) направо поклон 8.gif 8.gif 8.gif
ludoto_tedi
за мен това си е чистата истина и единствената!
Devil^Rose^^
Оххх , какво радост за очите ми. happy.gif Както ludoto_tedi и _HriS_TinA_ казват точно това е истината 4.gif
Menna
QUOTE(ludoto_tedi @ Feb 17 2006, 02:42 PM) *

за мен това си е чистата истина и единствената!

Благодаря за банера! 4.gif
10.gif Всеки си има мнение,но аз определено не съм съгласна с това 9.gif
"Чистата и единствена истина" е доста относително и нещо не се връзва тук.
Темата за Брукас и Лейтън е неизчерпаема ,но си мисля,че специално в този епизод няма да става въпрос за това,а за спасяването на някой в беда,бил той приятел или нещо друго.И в тази връзка Лукас също така спаси Дан от пожара,но в крайна сметка прие Кийт за свой бащаwink.gif
Освен това не сме гледали серията и незнаем как точно ще протекат нещата 10.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Menna @ Feb 17 2006, 03:02 PM) *

Темата за Брукас и Лейтън е неизчерпаема ,но си мисля,че специално в този епизод няма да става въпрос за това,а за спасяването на някой в беда,бил той приятел или нещо друго.

Знаем че нищо няма да стане в този епизод sad.gif в смисъл действието е преместено в съвсем друга посока, но като Лейтън фенчета се радваме на всяка трохичка, кояти не се дава от някое объркано промо или спойлер blush.gif Надеждата умира последна smile.gif
Menna
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 17 2006, 03:11 PM) *

QUOTE(Menna @ Feb 17 2006, 03:02 PM) *

Темата за Брукас и Лейтън е неизчерпаема ,но си мисля,че специално в този епизод няма да става въпрос за това,а за спасяването на някой в беда,бил той приятел или нещо друго.

Знаем че нищо няма да стане в този епизод sad.gif в смисъл действието е преместено в съвсем друга посока, но като Лейтън фенчета се радваме на всяка трохичка, кояти не се дава от някое объркано промо или спойлер blush.gif Надеждата умира последна smile.gif

Ее,ти пък трохичка! 10.gif Нали идва 18 епизод,там ще е повече от трохичка 18.gif 18.gif

На мен пък едно нещо не ми е ясно по повод тази серия?
Значи навсякъде(или почти навсякъде) се коментира,че стрелеца умишлено ще иска да навреди на някой(да речем Хейли,Пейтън или тн.И още повече ако това е Джим от предишния епизод),но в промото Брук обяснява на Лукас,че някой е влязъл и просто е започнал да стреля,т.е. не изглежда много организирано,а е внезапна стрелба?И какво общо има Кийт с цялата работа?Нали си има специален екип,който влиза в училището?Или той ще умре по друг начин?
divata_pe4urka
защо трябва да е чак след 2 седмици?! как ще издържа до тогава?!?!?
OTH_fenka
this will be a hostage episode a cast member will get shot and another will die
в този епизод главен герой ще бъде прострелян а друг ще умре. На http://www.onetreehillweb.net/episodes.html има още за новата серия.
smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(OTH_fenka @ Feb 17 2006, 04:15 PM) *

this will be a hostage episode a cast member will get shot and another will die
в този епизод главен герой ще бъде прострелян а друг ще умре. На http://www.onetreehillweb.net/episodes.html има още за новата серия.
smile.gif

10x, OTH_fenka smile.gif Tук има доста интересни неща и ако всичко е вярно shocking.gif
^Mim0zKa^
Мога да кажа само едно огромна УУУАААУУУУ! shocking.gif shocking.gif Направо незнам стрелби,смърт, раздели, не6тастие....кво става тука е....!Много искам вси4ки да са 6тастливи ама няма да стане...и ве4е съм сигурна 4е 6те има 4 сезон 6тото 6те умират хора 6те има мн мака и определено не6тата 6те се прото4ат!Нямам тарпение за следва6тата серия..мога да и викам клането...ахха! 3.gif
_HriS_TinA_
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Feb 17 2006, 04:48 PM) *

Много искам вси4ки да са 6тастливи ама няма да стане...

Еееее то пък тогава няма да е интересно 15.gif .....Дани 6те и ги тормози до последно 18.gif
rusi4kata^
ПЕЙТЪН НЯМА ДА УМРЕ!!!!!!!! няма начин....абе сигурна съм просто happy.gif оххх и пак кой да се погрижи за горката ранена Пейт...Лукас естествено biggrin2.gif 15.gif 10.gif ахаахах май от този епизод започват да намекват нещо smile.gif или може би нищо не намекват просто на мен страшно много ми се иска 4.gif
ludoto_mimi
Никой ли не забеляза на промото, където дават Нейтън, даже се чува как диша... според мен той е ранен, пък Пейтън... не знам... уж в спойлерите пише, че е момиче, близко до двамата братя, но на Хейли й няма нищо, може да не са верни... unsure.gif
girl_from_hell
Аз не ярвам да е Неитън нали го дават там с Хейли или нз никаква престава си нямам и като си помисля че и скоро няма да разберем sad.gif
Life_is_a_Bitch
Аз вече не знам кой наистина е ранен, защото на промото се показва как Лукас изнася Пейтън на ръце защото "уж" е простреляна, но ако се вгледате няма никакви следи от кръв по нея или по него!
nikol_ina
ох вече и аз нз како да мисля
по едно време си мислих като ludoto_mimi че Нейтън е един от ранените и затова дишя така а Хейли де притеснява за него,но сега като гледах няколко пъти промото ми се струва ,че Нейтън дишя така ,защото примерно е влязал в у-щето само заради Хейли да я спаси ,а пък тя се притиска внего и плаче защото я е било страх и ся мнсе радва да го види че е при нея.
Това са ми двете ми предположения
А колкото до пейтън щекажя дамо че НЕ МОЖЕ да умре
Charmed_Hill
Episode 3.16 - With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept

"Towards the end of the episode, there is a scene showing Lucas carrying out an injured Peyton. She was shot. There is another scene showing Nathan leading an uninjured Haley out of the school.

Keith is fatally shot. He is at the school.

The shooter is apparently a student who was a friend of Lucas and Mouth's at one time. He was one of those guys who was ridiculed by Brooke. The guy is shocked that Lucas and Brooke are together, (Remember Faith's comments to Lucas in episode 10?)

Намерих този споЙлер надявам се най-накрая да се разбере от него кой най-накрая ще е прострелян, кой ще умре и кой ще е този с уръжието!

А и искам да питам ако някой знае може ли да ми каже колко епизода ще има 3 сезон защото на много места пише 4е са 17 оба4е не ми се вярва.

А и относно 4 сезон той ще бъде за 2-та 4аст или 2-я срок от последната година на 'групата' в 'tree hill high'

---mod edit:
К-И-Р-И-Л-И-Ц-А!
И прочети Правилата на форума.(тва и на сън вече мога да го казвам)
Devil^Rose^^
QUOTE(Charmed_Hill @ Feb 17 2006, 10:41 PM) *

Episode 3.16 - With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept

"Towards the end of the episode, there is a scene showing Lucas carrying out an injured Peyton. She was shot. There is another scene showing Nathan leading an uninjured Haley out of the school.

Keith is fatally shot. He is at the school.

The shooter is apparently a student who was a friend of Lucas and Mouth's at one time. He was one of those guys who was ridiculed by Brooke. The guy is shocked that Lucas and Brooke are together, (Remember Faith's comments to Lucas in episode 10?)

A i iskam da pitam ako nqkoi znae moje li da mi kaje kolko epizoda shte ima 3 sezon zashtoto na mnogo mesta pishe 4e sa 17 oba4e ne mi se vqrva.

Ееее, не само 17 16.gif след всичко което се каза за 18 епизод ! Нестига че забавят 16 ами и щели да бъдат 17 Не немога повече 18.gif ( Според мен ще са 22 епизода, обикновено са по толкова съмнявам се сега да има някакво изключение )
Изглежда повечето познаха че стрелеца ще е Джим. wink.gif
Menna
QUOTE(nikol_ina @ Feb 17 2006, 10:16 PM) *

ох вече и аз нз како да мисля
по едно време си мислих като ludoto_mimi че Нейтън е един от ранените и затова дишя така а Хейли де притеснява за него,но сега като гледах няколко пъти промото ми се струва ,че Нейтън дишя така ,защото примерно е влязал в у-щето само заради Хейли да я спаси ,а пък тя се притиска внего и плаче защото я е било страх и ся мнсе радва да го види че е при нея.
Това са ми двете ми предположения
А колкото до пейтън щекажя дамо че НЕ МОЖЕ да умре

Щом полицаите казват,че имат ситуация със заложник/ци,а Нейтън казва в промото "Хейли е вътре?" малко вероятно е той да е вътре и да е ранен,пък и така и така стана въпрос за спойлери(вярно,че си има тема и ако не е по темата.....delete unsure.gif ) навсякъде(къде сигурни,къде не) се пише Нейтън ще влезе да я спаси,защото Хейли ще е заложница(има хора,които са гледали сцените и са потвърдили това,че Нейтън изкарва Хейли,а Лукас Пейтън) wink.gif

Life_is_a_Bitch,наитсина не се виждат следи от кръв,но тя ако е ранена в ръката на промото ръката и не се вижда достатъчно добре,така че е вероятно да е простреляна unsure.gif
Life_is_a_Bitch
Споко няма да са само 17! Доколкото знам първоначалната бройка на епизодите е била 27, но после са ги намалили на 23 и 24!
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Menna @ Feb 17 2006, 10:54 PM) *

Life_is_a_Bitch,наитсина не се виждат следи от кръв,но тя ако е ранена в ръката на промото ръката и не се вижда достатъчно добре,така че е вероятно да е простреляна unsure.gif

Да но ако беше ранена в ръката Лукас нямаше да казва "She's gonna die"
Menna
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Feb 17 2006, 10:59 PM) *

10.gif Ми ме то не е сигурно кога го казва това нещо.В промото могат да преплетат няколко сцени и да изглеждат като последоветелни.
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Menna @ Feb 17 2006, 11:14 PM) *

QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Feb 17 2006, 10:59 PM) *

10.gif Ми ме то не е сигурно кога го казва това нещо.В промото могат да преплетат няколко сцени и да изглеждат като последоветелни.

Оф, еми не знам вече какво да мисля наистина. Аз лично се надявах простреляната да е Хейли, защото това щеше да я зближи още повече с Нейтън, а и щяхме да получим повече тяхни общи сцени, но , хайде, стига ми да видя колко уплашен ще е Нейт при мисълта че Хейли е в опасност!
Jordan
E то всичкото хубаво ама какво ще стане с колежите на наще хора?! Нали ще ходят да учат, ако има още един сезон нещата трябва доста да се променят и ще стане нещо далеч по-различно от първоначалния замисъл на филма... blush.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Jordan @ Feb 17 2006, 11:24 PM) *

E то всичкото хубаво ама какво ще стане с колежите на наще хора?! Нали ще ходят да учат, ако има още един сезон нещата трябва доста да се променят и ще стане нещо далеч по-различно от първоначалния замисъл на филма... blush.gif

Доколкото знам и 4 сезон ще са си на училище ( казано е че това ще е втората част от последната им година) тъйче чак в 5 сезон ( да се надяваме да има такъв) те ще са в колеж!
Jordan
Оууууу йеееее, ще има и следващ сезон. Както са тръгнали така, нещата стават много интересни, нои по едно време съвсем се бяха разлигавили нещата. Стискам палци да влеят малко нови идеи в шоуто 4.gif
slipped^
wow unsure.gif
Определено ще бъде интересна серия.
Пейтън няма да умре , тва е сигурно.
Може Рейчъл да е напрайла нещо , ама чак такава лудница да стане ... Не , едва ли е тя. huh.gif
А Кийт сигурно умира , когато се опитва да помогне ...
Не е честно! Никой не трябва да умира sad.gif
Уф жалко , че ще се наложи да чакаме цели 2 седмици. dry.gif
sheikara
Боже тази серия ще е наистина интересна.Само дано не умира някой
Nasi
И аз съм на мнението, че Кийт се е опитвал да помогне и затова е застрелян и умира. (найстина много жалко), а за другия убит си мисля, че ще е Джим, ако той е стрелеца.

Пейтън аз прочетох, че е ранена в крака. Доколкото знам са били измислили два варианта за сценарии...в другия вариант ранена е Хейли. Но това е отпаднало.

Хора, които са присъствали на снимките на 17 епизод казват, че Нейтън и Хейли стоят в центъра на футболното игрище и са щастливи. Предположението на всички беше, че това е момент, който Нейтън си спомня докато е в болницата.
pool^babygirl
Така аз казвам , че ранената е Пейтън - тя също е близка на двамата Скот-овци не го забравяйте ... а относно убрелите - ом единия е Кийт започвам да мисля, че другия ще е Белия - примерно може да са в онази стаичка на Билия и Кийт отново да му е отишъл на гости и така и двамата да са потърпевшите
Jordan
Ааа не не, Белия не може да умре! 9.gif 9.gif 9.gif
Та той е един от най-важните персонажи и няма да го отрепят no.gif
^Mim0zKa^
Охх и аз ве4е незнам..толкова не6та ми минаха през ума 4е единственото което ми остава сега е да 4акам 4аааак 2 седмици sad.gifНо за 1 не6то съм сигурна 6ТЕ ПЛА4А супер много на следва6тият епизод! 1crying[1].gif
Jordan
чак до рев може да не се стигне ама ще ми стане много гадно ако прецакат някой главен персонаж. поле Лукас няма опасност да се повреди 18.gif
Nasi
Here are some facts for episode 3.16:

1: Keith is shot and dies end of story.

2: Peyton is shot, but not fatally.

3: Nathan, Haley, Lucas, Peyton, Brooke, Mouth, Dan, Karen, and Whitey are all still alive and all around after this episode. Oh and sadly so is Rachel, so that doesn't leave many left except maybe the shooter himself if there is indeed a second death.

4: The shooter gets mad after time capsule reveal and starts a fight with the brothers in 315 which leads to 316 events.
ludoto_mimi
Значи според 4 това ще е онзи, който налетя на очилатия да го бие и Лукас тръгна да go защитава?
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Nasi @ Feb 18 2006, 06:51 PM) *

3: Nathan, Haley, Lucas, Peyton, Brooke, Mouth, Dan, Karen, and Whitey are all still alive and all around after this episode. Oh and sadly so is Rachel, so that doesn't leave many left except maybe the shooter himself if there is indeed a second death.

"Due to the events in the previous episode (Time Capsule being opened)... a nightmare at Tree Hill High. Plus, a cast member gets shot, and 2 cast members die."

Значи единия вече се знае че е Кийт, но кой е втория, следкато е казано че останалите си остават живи, а този който стреля не може да се нарече cast member?
Life_is_a_Bitch
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 18 2006, 07:07 PM) *

Значи според 4 това ще е онзи, който налетя на очилатия да го бие и Лукас тръгна да go защитава?

Еми сигурно ще е той защото прочетох че стрелеца няма да е Джим (очилатия),а ще е някакъв си Едуард!
^Mim0zKa^
QUOTE(Jordan @ Feb 18 2006, 04:29 PM) *

чак до рев може да не се стигне ама ще ми стане много гадно ако прецакат някой главен персонаж. поле Лукас няма опасност да се повреди 18.gif

Ааа аз какВАто съм 100% 6те пла4а много..който и да умре!Ама за Лукас не бади толкова сигурен тя неговата болест в момента е в зати6ие ама....се пак си я има тка 4е рано или късно ...6те се разбере и....ох незнам!
Jordan
Ебе ^Mim0zKa^, споко бе, ако вземат, 4е сторят нещо на Лукас това зна4и да разо4ароват 80% от феновете на сериала, които са и фенове на Лукас. Тъй 4е няма да го направят. 9.gif Дълбоко и безрезервно го вярвам!
^Mim0zKa^
Хахаха аз сам спокойна бе пи4 smile.gifНе аз за Лукас не се притеснявам много 6тото както казва6 той си е главен герой ако не и най главния така 4е...няма да умре знам си smile.gifАма ми е кофти примерно за Кийт и за другия който 6те умре sad.gif
zlat
Защо някой трябва да умира...не искам никой да умира... sad.gif Същото става както нещата между Пейтън и Ели потрагнаха и тя умря... сега пак така...искрата пламна вече найстина между Кийт и Карън... и той трябва да умре...
divata_pe4urka
и аз така го разбрах, че убиеца няма да е Джим, а ще е този, който го нападна да го бие в предния епизод....
amlm
Абе малко тъпо ама аз да питам откаде ги гледате тея клипчета откаде тия спойлери дайте някав линк много моля!А за епизода аз 15 го гледах без титри и горе долу разбрах нещо ама много жалко ще стане ако някакав си надут пич грамне Кийт и то за нищо ама кои ли ще е другият може би рейчъл или някой от отбора на баскетите или на мажоретките нэ но много ще е интересно а някой може ли да ми даде линк за титрите на 15 епизод щото може да сам пропуснала нещо важно
Menna
QUOTE(amlm @ Feb 22 2006, 08:13 PM) *

Абе малко тъпо ама аз да питам откаде ги гледате тея клипчета откаде тия спойлери дайте някав линк много моля!

Промо-клиповете си ги намираме от различни чужди сайтове на сериала
На първата страница има промо за следващия епизод,ето ти линк:
http://nathan.starbuzz.com/316promo.zip

Относно субтитрите-има тема за тях,но тъй като още не са излезли английските,няма как да се преведат.wink.gif
amlm
мерси все пак
divata_pe4urka
абе някоЙ да знае какво е станало в арената, защото там няма нито един епизод на ОТХ ?!
ThePinkDuck
Печурке всички серии които са качвани там са на лице!Много гадно че 16 еп ше е чак другата седмица!Те оня ден пропуснаха и други 2 сериала ! Леле много кофти правят така , дано не пропускат и нататъка! mrgreen[1].gif

Season 3, Episode 16: With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept - 1 March 2006
Вече са променили инфото в IMDB !
The Black Dragon
QUOTE(divata_pe4urka @ Feb 23 2006, 11:50 AM) *

абе някоЙ да знае какво е станало в арената, защото там няма нито един епизод на ОТХ ?!

Абе епизоди има, ама днеска защо няма още 16 епизод blink.gif Поне аз не го видях huh.gif
divata_pe4urka
да сега наистина ги има, но сериозно преди малко проверих 3 пъти и ги нямаше...една приятелка сущо провери и тя каза, че ги няма. Де да знам явно е било станало нещо....
RoXXy_
QUOTE(ThePinkDuck @ Feb 23 2006, 01:09 PM) *

Season 3, Episode 16: With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept - 1 March 2006
Вече са променили инфото в IMDB !

shit, неска точно бързам да се прибера от даскало с надеждата да гледам ОТН wub.gif и гледам го няма в арената 1crying[1].gif
иначе като гледам промото епизода няма да има happy end 1crying[1].gif 1crying[1].gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.