Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "With Tired Eyes,Tired Minds,Tired Souls"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Zorfitoo0
Не съм гледала епизода, но това което казвате ми се струва наистина гадно. Съвсем скоро ще го гледам и ще споделя впечатленията си!
Mr. Winchester
Най-готиния епизод за 3ти сезон , в такива епизоди ОТХ се отклонява от жанра си.
Sway
Това е единственият епизод на ОТН, който нямах сили да гледам повече от веднъж.

Гледала съм го един-единствен път, когато излезе, след което просто се опитах да го изтрия от ума си, но просто не мога (все още).

Хубав, но много тежък.

Едва ли някога ще събера сили пак да го гледам или пък коментирам.
Mr. Winchester
Цитат(Sway @ Dec 30 2007, 13:04) *
Това е единственият епизод на ОТН, който нямах сили да гледам повече от веднъж.

Гледала съм го един-единствен път, когато излезе, след което просто се опитах да го изтрия от ума си, но просто не мога (все още).

Хубав, но много тежък.

Едва ли някога ще събера сили пак да го гледам или пък коментирам.

Аз съм го гледал много пъти наистина е тежък , но е един от любимите ми епизоди. Много ми е гадно оба4е че Дан уби Кийт
azsamivan
най-голямата тъпотия във целия сериал е точно във тоя епизод.смъртта на кийт.щях да се откажа от отх само заради този епизод
tandu
хей,някой да знае как се казва песента от момента,когато Лукас и Пейтън са в библиотеката и си говорят?Много благодаря предварително blush.gif
Jordan
Аз пък смятам, че това е един от най-добрите епизоди за целия трети сезон. Беше много добър, оригинален, прочувствен, тъжен.
Колкото до песента, сигурно е Michelle Featherstone- God Bless The Child
box.net download
ZuZka yeah
Най - добрият епизод ever! worthy.gif
oth_fenka*
Мале, снощи го гледах, бях потресена, никога филма не ме е заинтригувал и грабвал така от заглавието, надписите бяха сиви, имам предвид One Tree Hill, а гласът на Чад, поне така мисля, казваше, че се препоръчва и родителски контрол. Когато гледах този епизод стоях на тръни, исках непременно да видя какво ще стане а когато гледах до коя минута е,времето, то летеше все едно беше една секундза.
bo7evka
Абе знам, че тъпо да го отбелязвам ама как Джими стреля въвъ въздуха много над кракът на Пейтън, обаче я уцелва. Магия biggrin.gif Aма караи епизода е уникален и след като го гледах за първи път след няколко месеца го гледах пак и си вчера пак хубав е има смисъл, жалко, че Кийт умира в което не намерих кой знае колко голям смиъл ама карай.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.