Пффф

... ох озорих се докато прочета всичко което сте "написували" за отрицателно време

На много яки коментари се насладих, но сега It`s my time
То не бяха стрелби , сълзи , речи на депресирани и отчаяни от живота деца ... накрая всичко ми се видя малко попресилено, като типичен американски касов екшън-трилър (като пропуснем часта с парите
![bigwink[1].gif](http://ggbit.info/forum/style_emoticons/default/bigwink[1].gif)
) хмм ... каде им беше саудтрака в тая серия ?

няма грам музика бе хора ? ... а уж голяма драма и трагедия, трябваше малко да се потрудят откъм тази част.

Иначе серията беше наистина много въздействаща и силна - няма да се повтарям ... със всичко казано за популярността и проблемите на тинейджърите съм съгласна. Ама винаги е имало и ще има хора като Джими, и в повечето случай на такива като него не може да им се помогне, по никакъв начин - прекалено вгъбени са в собственото си отчаяние ... айде да не развивам "екзестенциални теми " както даскалката ми обича да казва
Нейтън/Хейли - много ми хареса сцената когато Хейли искаше да провери дали Нейтън е отвън и каза : Always и той и отвърна......and forever
Лукас/Пейтън - някъде по нагоге прочетох за Пейт че не била истинска приятелка .. бля, бля

... с простелян крак, в полуживо състояние горката си мислеше че повече няма да види Лукас ... Със сигурност след тази целувка няма да има повече съмнения относно чувствата й към него, тя си го каза

Обича Лукас само че не иска да нарани Брук, и преди да я засипем със словестни атаки нека да си припомним че именно тя беше тази, която се отдръпна за да може Люк да е с Брук .. хмм ама от негова сраха няма нищо все още ... това е странното

- поне нещата се изясниха, да видим какво ще измислят сценаристите
Дан - това накрая ми се видя направо абсурдно и нелепо ... гадняр - Да , ама убиец

... много му стана

със сигурност пак ще се измъкне проклетията, вече започва да ми писва
Най- много ми хареса речта на Лукас в края на серията, ката те да се замислиш в/у много неща
Does this darkness have a name
This cruelty
This hatred
How did it find us
Did it steal into our lives
Or did we seek it out and embrace it
What happened to us
That we now send our children into the world
Like we send our young men to war
Hoping for their safe return
But knowing that some will be lost along the way
When did we lose our way