Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "With Tired Eyes,Tired Minds,Tired Souls"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
eL
Пффф blink.gif ... ох озорих се докато прочета всичко което сте "написували" за отрицателно време 4.gif На много яки коментари се насладих, но сега It`s my time happy.gif
То не бяха стрелби , сълзи , речи на депресирани и отчаяни от живота деца ... накрая всичко ми се видя малко попресилено, като типичен американски касов екшън-трилър (като пропуснем часта с парите bigwink[1].gif ) хмм ... каде им беше саудтрака в тая серия ? huh.gif няма грам музика бе хора ? ... а уж голяма драма и трагедия, трябваше малко да се потрудят откъм тази част. dry.gif Иначе серията беше наистина много въздействаща и силна - няма да се повтарям ... със всичко казано за популярността и проблемите на тинейджърите съм съгласна. Ама винаги е имало и ще има хора като Джими, и в повечето случай на такива като него не може да им се помогне, по никакъв начин - прекалено вгъбени са в собственото си отчаяние ... айде да не развивам "екзестенциални теми " както даскалката ми обича да казва happy.gif
Нейтън/Хейли - много ми хареса сцената когато Хейли искаше да провери дали Нейтън е отвън и каза : Always и той и отвърна......and forever tongue.gif
Лукас/Пейтън - някъде по нагоге прочетох за Пейт че не била истинска приятелка .. бля, бля 14.gif ... с простелян крак, в полуживо състояние горката си мислеше че повече няма да види Лукас ... Със сигурност след тази целувка няма да има повече съмнения относно чувствата й към него, тя си го каза wub.gif Обича Лукас само че не иска да нарани Брук, и преди да я засипем със словестни атаки нека да си припомним че именно тя беше тази, която се отдръпна за да може Люк да е с Брук .. хмм ама от негова сраха няма нищо все още ... това е странното blink.gif - поне нещата се изясниха, да видим какво ще измислят сценаристите 10.gif
Дан - това накрая ми се видя направо абсурдно и нелепо ... гадняр - Да , ама убиец shocking.gif ... много му стана 15.gif със сигурност пак ще се измъкне проклетията, вече започва да ми писва happy.gif
Най- много ми хареса речта на Лукас в края на серията, ката те да се замислиш в/у много неща sad.gif

Does this darkness have a name
This cruelty
This hatred

How did it find us
Did it steal into our lives
Or did we seek it out and embrace it

What happened to us
That we now send our children into the world
Like we send our young men to war
Hoping for their safe return
But knowing that some will be lost along the way

When did we lose our way
Consumed by the shadows
Swallowed whole by the darkness

Does this darkness have a name

Is it your name
Charmed_Hill
Про4етох вси4ки нови коментари първо искам да кажа 4е попринцип промото наистина доста 'извиси' епизода но не може да се каже 4е епизода беше разо4ароващ, освен това трябва да се вземе под внимание това 4е One tree Hill е СЕРИАЛ а не филм! Има огромна разлика! Ако тази ситуация беше във филм щеше да е много по разли4но освен тва щяха да го правят 1-2 години и шеше да 2 4аса! А One tree Hill създаван максимум 2 седмици и е 40 минути и трябва да се пресаздаде една груба деиствителност да покаже реакциите на на около 15 4овека по отделно и в същото време да докосне зрителите и да ги накара да преосмислят някои неща както стана с мен и като съдя по коментарите с още някои хора! Освен това One tree Hill е тиин драма а не хорор или трилър и е един от наи-деиствителния сериал които има и според мен това което показаха в този епизод за този 'терости4ен' акт е наи-добрия които съм гледал в тиин сериал! Сащо така не се сещам кои говореше за реакцията на полицията и 4е нямали роля е на мен поне ли4но за тях толкова не ми пука пък и много по-хубаво е Пеитан да баде спасена от Люк а не от некъв тъп полицаи! Друга ситуация за която видях 4е имаше лоши коментари е тази със заложниците и за тва 4е Неит пишел смс и говоренето като на 'седянка' е 4естно ви кажа ще направя същото като тях първата ми мисъл ще е да напиша смс или да се обадя на полицията а ако не стане да запо4на да говоря с тоя и да се опитам да го разобедя особенено ако ми е приятел или в слу4ая бивш приятел . За тва с музиката вобще не съм сагласен драмати4на музика не липсваше според мен.За раната на Пеитан според мен е също е малко тъпо измислено тва с куршума трябваше да си го оставят само с порязването от стъкло.А тва със слабата актиорска игра с тва ама вобще не съм съгласен много добре Хеили си изигра ролята с раната и все пак героинята и е тиинеиджарка а тинеиджърите преиграваме!
CyberChick
Като се замисля, нещо което може да подтикне Дан към стрелбата е явната му завист и ревност от това, как Кийт беше построил живота си. Дан все още смята Карън и Лукас са негова собственост и ясно си личеше, че е нетърпимо за него да ги гледа щастливи с Кийт, още повече след като смята Кийт отговорен за пожара - мисля, че не са толкова нелогични неговите действия. Както едно дете може да стиге до това да стреля по съучениците си, така и някои хора са толкова пропити от омраза и завист, страх, че са загубили всичко, че са готови на всичко. Като се замисли човек Джим и Дан си приличат в мотивите си, но властта на Дан и досегашния му живот са го направили студен и пресметлив и абсолютно способен да стреля без да се замисли - сигурно в следващите серии ще покажат и неговата вътрешна борба в следствие от постъпката му.
morfi
някой може ли да ми каже какво каза Джими на излизане от стаята със заложниците, че не го разбрах?

пп: от целия епизод най-много ме трогна елемента с на Джим майка му .. не знам защо
illii
Може ли някои , които има 16 епизод да влезе в ДС ++ , за да си го изтегля..не мога да ползвам торенти
Electrum
QUOTE(illii @ Mar 3 2006, 11:19 AM) *

Може ли някои , които има 16 епизод да влезе в ДС ++ , за да си го изтегля..не мога да ползвам торенти

Аз го качих вече...само че нещо ми се прецака hub-a на datata затва влез в тоя на evrocom wacko.gif
^Mim0zKa^
Абе според мен епизода си има6е и кусури....но не бяха фатални!За фал6ивата игра..не мисля така според мен те са професионалисти и се справиха добре а и все пак както казват другите ОТХ е сериял4е и то тийн а не ек6ън или ужас smile.gifЗа музиката ве4е съм съгласна има6е единствено една песен и тя бе6е накрая когато Кийт влезе а Лукас изнесе Пейтън...тва не ми хареса нали все пак ОТХ е номер 1 благодарение и от голяма 4аст на музиката в него...незнам за6то този пат на този епизод който според мен трябва6е да баде изпалнен с доста музика за да го допални sad.gifЗа Лукас и Пейтън бе6е хубав момент с тях но само толкова сами виждаме 4е Лукас не каза ни6то нито направи..така 4е мисля 4е няма да се съберат а и не искам sad.gifСтана ми гадну за Брук 4е я зарязаха сама в тоя салон а май,май страда6е най много...вси4ките и близки в у4или6тето sad.gifАбе об6то взето епизоде бе6е супер мн ми хареса smile.gif
RoXXy_
значи по въпроса за музиката искам да изкажа малко по-различно мнение: blink.gif
Според мен не са сложили много песни, за да изглежда всичко някак си по-реално и дедазнам...все едно е действителност...и всичко става в real life, and on top of that, the song in the end of the episode was really, really , really moving....демек въздействаща huh.gif
sunset_love
QUOTE(RoXXy_ @ Mar 3 2006, 01:07 PM) *

значи по въпроса за музиката искам да изкажа малко по-различно мнение: blink.gif
Според мен не са сложили много песни, за да изглежда всичко някак си по-реално и дедазнам...все едно е действителност...и всичко става в real life, and on top of that, the song in the end of the episode was really, really , really moving....демек въздействаща huh.gif

И аз съм на същото мнение! Така наистина е по-реалистично!
Life_is_a_Bitch
QUOTE(illii @ Mar 3 2006, 11:19 AM) *

можеш да си го изтеглиш от тук- http://movies.co.jp:8085/Serials/One.Tree....2003)/Season.3/
Life_is_a_Bitch
QUOTE(morfi @ Mar 3 2006, 11:02 AM) *

от целия епизод най-много ме трогна елемента с на Джим майка му .. не знам защо

Мен това също ме трогна много. Също ми направи голямо впечатление сцената когато Джим пуска момичето, болно от диабет и как тя започва да тича!
Fortuna
Тоя епизод беше WoW! Вярно е че имаше много нелогизми, но ще ги преживея.Важното беше цялостната картина която изрисуваха.
Имаше някои моменти които много ме трогнаха. Например :
Когато Кийт каза на Лукас да изнесе Пейтън и му каза че го обича. И в следващия момент пускат песента "Bless the child". Прозвуча ми точно като един вид сбогуване.
И другото когато Хейли трябваше да провери дали Нейтън е зад вратата и му каза "Always" , а той и отговори "...And Forever! " Това ми подейства много разтърсващо ( Може би съм прекалено голяма романтичка или и аз незнам защо но много ми хареса)
Или когато Карън каза че дори не е знаела как е облечен Люк. Как нещто толкова незначително изведнъж придобива голяма важност. Защото доста често приемаме нещтата за даденост и не разбираме какво имаме преди да го изгубим.
А относно Джими - мога само да кажа че разбирам чувствата му и му съчувствам, НО не го оправдавам. Не мисля че това е начина по който се решават проблемите. Тъй като решение което създава нов проблем, не е решение. Всеки си има проблеми, но това не значи че трябва да хванем пистолета и да започнем да стреляме наляво и надясно. Ми то така накрая няма да остане кой да застреляме.
А за Дан просто няма какво да говориме. Някои хора се променят към по-добро, а някои към по-лошо. Очевидно още от началото на сериала е че той е от вторите. И въпреки че знаех какъв изрод е и знаех че Кийт ще умре в този епизод виж не очаквах че ще стане точно така. Признавам си че ме изненадаха.
Еми това е общо взето. Просто реших и аз да си изкажа мнението. Сега ще чакам с нетърпение 17 епизод.
Life_is_a_Bitch

някой може ли да ми каже какво каза Джими на излизане от стаята със заложниците, че не го разбрах?

след като Нейтън е изпратил SMS на Дан:
[Джим]- Трябваше да разбера, че всичко е заради пистолета. И кво, трябва да натисна спусака срещу вас, че да ме приемете сериозно?
[Хейли]- Не
[Скилс]- Стига, човече!
[Джим]- Обещавам ви, който стъпи в този коридор ще умре!
в този момент Люк излиза от библиотеката с Пейтън и вратата се тряска и Джим и останалите чуват това
[Джим]- Предполагам това е моята опашка! (тук мисля че има предвид полицията която следи ходовете му)

[Рейчъл]- Недей! Просто престани! Промени нещата! Не прави това!
[Устата]- Моля те Джим, предай се! Аз мога да дойда с теб! Това не може да се случва!
[Скилс]- Нещата не трябва да бъдат така!
[Джим]- Мисля че трябва!
[Хейли]- Джими!
[Джим]- Знаете ли, ще ме запомнят като чудовище, но се чудя как ще запомнят всички вас!
april^^
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Mar 3 2006, 03:01 PM) *

от целия епизод най-много ме трогна елемента с на Джим майка му .. не знам защо

Мен това също ме трогна много. Също ми направи голямо впечатление сцената когато Джим пуска момичето, болно от диабет и как тя започва да тича!

Съгласна съм напълно с вас ! Също така ,когато Джим разказваше как са го ритали пред баща му и начина по който се е измъчвал всеки ден ! sad.gif Сериозно ,всичко останало в епизода в един момент ми избледня пред тази болка.И ме хвана яд ,ама много. 14.gif Защото този проблем винаги ще го има , всеки от нас е виждал такова отношение спрямо някой друг.Струва ни се супер далечно , просто защото не се случва на нас ,а би могло . Този епизод наистина ме накара да се замисля... sad.gif
Само ще кажа евала на момчето,което пресъздаде ролята си перфектно и на сценаристите разбирасе ! Лесно е да направиш някоя боза,но ОТХ... 4.gif
Galeto^
Абе хора сорка ако питам неща, които вече сте казали, но все пак защо решихте, че Кийт умира? sad.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Galeto^ @ Mar 3 2006, 04:30 PM) *

Абе хора сорка ако питам неща, които вече сте казали, но все пак защо решихте, че Кийт умира? sad.gif

Защото ако оживее ще каже на всички, че Дан го е застрелял, следователно Данито изчезва от сериала и вече няма кой да прави мръсно.
fenka_lucas_i_brooke
Еми да ама щом ще свърша значи Кийт ще е жив Дан ще е в затвора и всички ще са щастливи 10.gif
Life_is_a_Bitch
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 3 2006, 04:35 PM) *

Еми да ама щом ще свършва значи Кийт ще е жив Дан ще е в затвора и всички ще са щастливи 10.gif

Да, но още не се знае дали това ще е последен сезон. А и беше казано, че в този епизод ще умре един от главните герои, а Джим не беше такъв!
CyberChick
QUOTE(Galeto^ @ Mar 3 2006, 04:30 PM) *

"The way one of [the deaths] goes will be unexpected. It's harrowing," reveals Schwahn, who expects to face fans' wrath for killing off a major — and beloved — character in such a brutal, coldhearted manner.
Така твърди продуцента Mark Schwahn.
Mimeto
Още не съм изгледала 16 епизод но от това което прочетох ще бъде много интереснен wink.gif Ще гледам бързо да си го изтегля biggrin.gif
Brooke
QUOTE(Fortuna @ Mar 3 2006, 03:11 PM) *

И в следващия момент пускат песента "Bless the child". Прозвуча ми точно като един вид сбогуване.

Разбрах как се казва песента,а някой може ли да ми каже кой я изпълнява,защото много ми харесва, а не мога да я намеря. blink.gif
ThePinkDuck
"God Bless The Child" - Michelle Featherstone

Аз каквото имах да казвам за епизода го казах вече! mrgreen[1].gif
sheikara
аз туко що изгледах серията (03.03.2006 9:32PM) и жи казвам направо ме растресе.Точно преди Джими да се самоубие имах чуството че ще ревна,много ми стана гадно.IPB Image
Amidala
az pyk revnah ;( ( sry 4e pi6a s latinski bukvi , no za momenta nqmam kirilica ne6to mi se e bugnala )
Devil^Rose^^
Tакам ..айде и аз да драсна някой ред happy.gif почвам от края . Значи не се здържах и прочетох в темата кой убива Кийт, закоето сега съжалявам 16.gif . И според мен постъпката на Дан не беше чак толкова невероятна. В смисъл човека живееше с мисълта че брат му се е опитал да го убие.И няма как да не се е страхувал че може да опита пак да му види сметката chair.gif Как можеш да отговориш на това ? После самата серия въобще не беше в стил ОТХ и това че Джими и заложниците си говореха сякаш той е без пистолет е защото той е все пак още дете те всички са, както каза онова момиче- диабетичката. Представяте ли си някой стар приятел с който вече не подържате никакви взаимоотношениея(няма начин да нямате такива "приятели") да превърти и да попаднете в същата ситуация. Мисля че поне ще се опитате да поговорите с него. Та мисълта ми беше че епизода може и да не беше най-подходящия избор точно за този сериал. Все едно гледах друг филм, нещата не ми се сториха чак толкова естествени. Все пак посланието беше ясно и всички, които са го гледали са се замислили smile.gif
Лейтън - определено мисля че тази целувка значеше нещо rolleyes.gif, Нейли - Always and Forever другите думи бледнеят
Jordan
Въйййййй, честно да си призная нямам думи за тя серия Просто всичко беше....хм, как да го кажа...някак не в стила на ОТН...не че серият не миареса-хареса ми и то много 3.gif
Та да карам поред и ще съм кратък, че клавиатурата ми започна съвсем да заяжда и ми се ска да я начупя sick1.gif
та, Нейтън и Хейли бяха страхотни както винаги, това с Always&Forever беше повече от яко blush.gif
Лукас и Пейтън...е па тяхната целувка я чакам от сезон и половина rolleyes.gif и ето, че най-накрая я дочаках, макар и само 2 секунди 14.gif
тоя джими ми бръкна в здравенцето с неговите самоъжалителни глупости.все пак всеки живее живота си, такъв какъвто си го направи и не е нужно да обвинява другите за грешките и недостатъците си, не мога да разбера защо всички го оправдавате 16.gif
честно казано това е серията, която з пръв път ме държи в пълно напрежение до края, на места едвам не ревнах blush.gif
айде толкоз от мен, че ще натруша клавиатурата 14.gif
Ледено_момиче
Хмм...определено епизодът не беше като останалите.Предполагам в началото ви направи впечатление как започна самия епизод ..-черен екран и : "Please stay tuned for important resource information following the conclusion of tonight's episode. ..Parental discreation is advised."
Незнам за вас,но аз определено не мислих,че Кийт ще бъде убит точно по този начин ... shocking.gif т.е. беше супер гадно и това доказва,че наистина Дан никога няма да се промени!
Култувата реплика между Хейли и Нейтън - "Always and Forever " също /както и на останалите/ ми направи впечатление ... незнам ..беше си наистина романтично... blush.gif
За Пейтън-интересно ми е какво ще стане сега,след като каза на Лукас,че го обича... обожавам момента,в който той й казва че винаги ще е до нея и 'все някой трябва да го прави' ..сещате се какви реплики си размениха докато бяха в библиотеката или нз точно коя стая беше..
Оф,за Джими ..просто нямам думи...защото наистина ,как е възможно човек на 17 да събере у себе си толкова много болка,толкова много злоба и ярост ...Всеки някога се е чувствал по същия начин,но това не бива да дава път на толкова крайно ''решение''..трогна ме и в момента,когато пусна момичето,болно от диабет ...Бтв накрая очаквах Джими наистина да се самоубие ..само че мислих,че ще го направи пред Нейтън,Хейли и останалите 'заложници'..
С две думи епизода си беше потресаващ и сега с нетърпение очаквам 17-и ...
CyberChick
Някой знае ли какъв е бил рейтингът на този епизод, все пак от това зависи бъдещето на сериала unsure.gif

Edit: открих 3.6 милиона зрители........go ravens smile.gif
The Black Dragon
QUOTE(CyberChick @ Mar 4 2006, 11:25 AM) *

Edit: открих 3.6 милиона зрители........go ravens smile.gif

Това май не е много huh.gif
То Слави го гледат 2 млн
Ralna
Аз си мисля, че Кийт ще оживее защото ясно се видя, че Дан го гръмна в рамото, а не се умира толкова лесно от рана в рамото, но си мисля, че Коййт няма да издаде Дан, почти 100% съм сигурна в това защото Дан е малкото му братче и колкото и да се мразят, поне от това което Кийт показва като характер съдя, че няма да го издаде
Nasi
QUOTE(Ralna @ Mar 4 2006, 03:02 PM) *

Аз си мисля, че Кийт ще оживее защото ясно се видя, че Дан го гръмна в рамото, а не се умира толкова лесно от рана в рамото, но си мисля, че Коййт няма да издаде Дан, почти 100% съм сигурна в това защото Дан е малкото му братче и колкото и да се мразят, поне от това което Кийт показва като характер съдя, че няма да го издаде

Инче няма да уживее sad.gif
Ralna
QUOTE(Nasi @ Mar 4 2006, 04:03 PM) *

QUOTE(Ralna @ Mar 4 2006, 03:02 PM) *

Инче няма да уживее sad.gif

Е то пък така ще е много тъпо 14.gif
SetKoen
Според мен Кийт ще умре..незнам как мислите но все пак Джими не е главен герой,а ако Пейтън умре това наистина ще е шокиращо...се пак в трейлъра за 16 епизод :"Young Lives Shattered And One Life Will End "
ifeto
QUOTE(SetKoen @ Mar 5 2006, 10:58 AM) *

Според мен Кийт ще умре..незнам как мислите но все пак Джими не е главен герой,а ако Пейтън умре това наистина ще е шокиращо...се пак в трейлъра за 16 епизод :"Young Lives Shattered And One Life Will End "

Това звучи гадно и ужасно mad.gif shocking.gif
Ще видим в next episode! Дотогава.... shocking.gif ohmy.gif
Loshka
QUOTE(ifeto @ Mar 5 2006, 02:47 PM) *

"Young Lives Shattered And One Life Will End "

И според мен Кийт ще оживее... Иначе никога няма да го разкрият този Дан и се получава един омагьосан кръг - той си върши гадостите и нищо. Да не говорим, че със смъртта на Джими, ще станат " two lives unsure.gif
april^^
Ммм аз си мисля че ще умре,макар че не искам sad.gif Ама пък наистина няма да е интересно иначе.Поне така мисля аз,все пак Дан има оше пакости да върши 18.gif To aко го разкрият направо да очакваме The End - a wacko.gif
Menna
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif 15 страници по темата!!!
Уау,сега ще тегля серията и като я изгледам ще си дам скромното мнение 18.gif 18.gif
rusi4kata^
QUOTE(Menna @ Mar 5 2006, 07:25 PM) *

Уау,сега ще тегля серията и като я изгледам ще си дам скромното мнение 18.gif 18.gif

Ооо милата тя...досега къде беше,че не си го гледала 10.gif побързай,че имаш доста за наваксване 18.gif
Loshka
QUOTE(april^^ @ Mar 5 2006, 05:19 PM) *

Ммм аз си мисля че ще умре,макар че не искам sad.gif Ама пък наистина няма да е интересно иначе.Поне така мисля аз,все пак Дан има оше пакости да върши 18.gif To aко го разкрият направо да очакваме The End - a wacko.gif

Е, може много драматично да оживее. smile.gif Да е в кома примерно. smile.gif Абе какво се правя и аз на сценарист, ама не искам Кийт да умира... sad.gif
ludoto_mimi
QUOTE(rusi4kata^ @ Mar 5 2006, 07:38 PM) *

Ооо милата тя...досега къде беше,че не си го гледала 10.gif побързай,че имаш доста за наваксване 18.gif

Трепала се е по ски-пистите. 18.gif 18.gif
Nasi

С нетърпение чакам да я изгледаш. 4.gif
Devil^Rose^^

Нямаш си напредстава какво интересно четиво е 4.gif
Menna
Нина,наистина интересно четиво!Отне ми повече от час докато прочета всичко 16.gif 18.gif
Още от самото начало си беше ясно,че епизода ще е по-различен от всички останали досега и особено края..... shocking.gif shocking.gif

В интерес на истината и на мен постъпката на Дан не ми се стори чак толкова невероятна.Рано или късно щеше да убие брат си.Дан си остава....Дан.Но по такъв брутален начин,лице в лице,не само да насочи оръжие,но и да го използва и аз не съм очаквала. shocking.gif shocking.gif
За мен най-тъжния момент беше,когато Кийт каза на Люк,че го обича,наистина като сбогуване. sad.gif sad.gif
Играта на Джим беше невероятна.Проблемите,които се засегнаха в този епизод са се случвали,случват се и ще продължават да се случват,и както някой по-горе беше писал те са си част от от американската действителност.И все пак начина по който бяха поднесени от страна на Джим беше доста драматичен и поучителен.

QUOTE(CyberChick @ Mar 2 2006, 06:55 PM) *

Вижда се, че са искали да отразят нещо актуално и наболяло, но сякаш беше направено набързо и някак си закърпено в цялостния сюжет на сериала. Някои неща си остават нелепи - раната на Пейтън, бездействието на полицайте, влизането на Кийт

И аз съм част от малцината,които са леко разочаровани от епизода по отношение на някои детайли.Вярно е,че това не е игрален филм или екшън-сериал,но все пак някои нелепи моменти биеха доста явно на очи. wink.gif
Значи премиерата на следващия епизод ще е след 3 седмици.С тези големи паузи направо ме побъркват. mad.gif
solenka
Вече след като я изгледах, реших и аз да изкажа мнението си. Като за начало много се учудвам от себе си, защото на тази серия и една сълзичка не се образува в очите ми, макар че серията си беше доста трогателна. Относно Джими - момчето наистина има труден живот, но от това не следва, че трябва да насочва пистолет срещу съучениците си. А за Дан - нямам думи. Когато Кийт го молеше да го пусне в училището, ми се стори, че Дан много се зарадва. Не за това, че Нейт и Лукас са вътре и някой отива да им помогне, ами за това, че се открива чудесна възможност да заличи Кийт от лицето на земята. Ами то и така изглежда. Все едно Джими е застрелял Кийт и след това себе си. Дан пак излиза чист, но дано стане нещо, че да му се върне тъпкано. За целувката на Пейт и Лукас съм малко разочарована. Очаквах повече селувки.... За Нейт и Хейли - много ме изкефи сцената с always and forever. Много сладко беше. А и много ми хареса как Нейт се беше нахъсал да спаси Хейли, докато Лукас се опитваше да го спре да не влиза в училището. С една дума, серията беше Жестока!
Menna
QUOTE(Menna @ Feb 16 2006, 10:55 PM) *

QUOTE(jolie @ Feb 16 2006, 09:57 PM) *

И аз съм за историята с Джим .Ако трябва да са две жертвите и едната е Кийт , може втората да е Джим.
Примерно полицаите да го гръмнат..

Мхм smile.gif аз съм на абсолютно същото мнение,и дори за да е по-драматично той самия да се самоубие.

Малко офтопик,но не мога да не отбележа какъв пророк съм!И двамата убити(макар,че за Кийт се знаеше) ги познах(дори и как ще умре единия). 15.gif
Да взема да продължавам с прогнозите? 15.gif
ПС:Друг е въпроса,че тази мисъл ме осени 3 седмици след излъчването на епизода,в 3 през нощта. 16.gif 18.gif
CiNdEreLLa``
А виждали ли сте изтритата сцена с Брук confused.gif?
angie_baby_bs
Серията беше направо страшна....ужас!Много ме натвари тъпия Дан...как можа не е истина сега Лукас ще страда много ;( .Иначе беше много сладко с Нейт и Хейли... smile.gif
your_girl556
Абе хора , нали той Кийт умира тва е ясно , ама я ми кажете от къде да си го изтегля че немога да го намеря , а от zamunda не ми вари епизода нз .. моляви кажете smile.gif
ice_kill
Цитат(your_girl556 @ Oct 10 2007, 13:02) *
Абе хора , нали той Кийт умира тва е ясно , ама я ми кажете от къде да си го изтегля че немога да го намеря , а от zamunda не ми вари епизода нз .. моляви кажете smile.gif

Дрънк ....
Катeто
Гледала съм епизода много отдавна,но просто не мога д ане си кажа ,мнението...Най-тъжния епизод до сега (също и 9 епизод на 4ти сезон) ревах през целия филм shocking.gif много беше тъжно и за пейт,и за люк,абе за всички,които бяха в училището...те сами си казаха,че никога няма да забравят този ден,пък и кой би могъл blink.gif Много ми беше тъжно за Пейт ,особено като я видях в линейката,да не казвам че това със смърта на Кийт беше напълно неочаквано 9.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.