Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "With Tired Eyes,Tired Minds,Tired Souls"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
fenka_lucas_i_brooke
се си мисля че след тази целувка не е като приятели!Или пък искаше да го целуне като за последно защото си мисли че може да й стане нещо!Да....и сега Брук пак ще страда!не е честно! sad.gif
Spasy
Taка като гледаш, че му налетя на цукане и му вика "Това е в случай, че не успееш да изпълниш обещанието си" smile.gif
Тя си го обича, просто не може да нарани Брук отново wink.gif
Поне аз така си го представям
Charmed_Hill
О4аквах вжи4ко не неи тожа о Дан! 14.gif Как можа собстжения си брат и притова без при4ина Тъпо смотано К....Е 19.gifшубано Л....о 19.gif К..и Син 19.gif !!! Много се надявам на края на 4 сезон да го прегази тир и останките му да горят на клада! 19.gif

worthy.gif Elira няма кво пове4е да добавя!

Поне единстжената добра ж този епизод е 4е Петан си призна 4е още ОБИ4А Люк а не Джеик така4е надеждата за Леитан се обножи с ножи сили! rolleyes.gif
Gladiator
Дайте новото промо бре хора айде че полудявам вече
An4eTo
Леле още не мога да повярвам ,знаех че Дан е гадняр но чак да убие собствения си брат това найстина мина всичките ми очакваня blink.gif Накрая ми стана много мъчно Кийт и за Джими sad.gif Тоя гадняр Дан трябва да си получи заслуженото mad.gif
divata_pe4urka
ни6то ново няма да кажа, ясно е 4е вси4ки сме потресени от епизода....мен ми стана адски тъжно за Джими....а това, 4е Дан си е гадняр от класа няма две мнениа по въпроса....а Пейтан най-накрая си призна...еее доживяхме да видиме и този момент! Аз ли4но определено се надявам Лукас и Пейтан да се съберат, въпреки 4е ще е доста кофти за Брук, но мисля 4е вси4ко ще бъде наред след определено време....
Elira
В случая вече не бих казала, че събирането на Пейтан и Лукас би ми харесало лично на мен като развитие на сценария.. Представете си само картинката - ужас.. тия неща не минават просто така и всичко да си бъде О'к все едно нищо не е станало. То от предния път нещата още не са се оправили пък камо ли ако Лукас и Пейтън се съберат след всичко, което стана...Това ще означава, че Брук трябва да се махне от там окончателно и горкото момиче просто.. А що се отнася до Лукас huh.gif в този вариянт- не бих казала, че много ще ме радва като човек вече... До вчера обяснява на едната, че никога няма пак да я нарани никога и била любовта на живота му, а сега, пак да се върне при другата при първия сигнал, че го обича... ужас- значи никога не е държал на Брук...(той спокойно можеше да каже по-рано на Пейтън, че още я обича).... Цялата история ще е идиотска. Пък и добрата приятелка Пейтън ако го направи пак shocking.gif просто не разбирам... Ако щяха да ги събират трябваше да е по-рано и имаше време, когато можеше да се получи, сега... просто ще е глупаво и в стил 'Дързост и красота' .. Ще е жалко за всичко изговорено като 'любов', 'приятелство' и какво ли още не unsure.gif
divata_pe4urka
е да де ама във филмите се слу4ват невъзможните не6а....това си е един вид ме4та (събирането на Лукас и Пейтан) на много фенове о6е от 1ви сезон....
fenka_lucas_i_brooke
Така е,ама все пак,тоя филм според мен е поучителен и надали сценаристите ще ни поучават как да "изневеряваме" на обещанията си дадени пред гаджето ни или най-добрата ни приятелка!Според мен ще е глупаво!Въпреки че филма учи и да прощаваме,ама това вече ако стане....малко трудно да се прости според мен!
An4eTo
Чесно казано много харесвам Люк и Пейтън като двойка, но все пак ще бъде много гадно за Брук,и найстина ще е малко глупаво пак да ги съберат при положение че Люк е с Брук ,а Пейтън е най добрата и приятелка,абе въобще ще е много тъпо да се повтори същото от 1 сезон ermm.gif
divata_pe4urka
4естно казано мисля 4е накрая Лукас 6те остане сам, т.е. тримата - Лукас, Пейтан И Брук 6те си останат много добри приатели...
RoXXy_
сигурна съм, че няма да се повтори същото....наистина, нещо 9495% ще стане, ама дано никой не остане наранен, най-вече Брук, щото ще и е за 2ри път...иначе и аз искам да видя Лукас и Пейтън заедно, ама пък ми е гано за Брук ...освен да се появи някой от някъде я за Брук, я за Пейтън...и най-накрая да си поделят Лукас! happy.gif

divata_pe4urka , ей, виж за тва не се бях сетила 15.gif
divata_pe4urka
или пък накрая да вземат да си направят една тройка и да приклю4им с въпроса :-D
An4eTo
накрая да вземат да си направят една тройка и да приклю4им с въпроса

Ще е интересно да се види това 18.gif
Life_is_a_Bitch
Аз също не мисля че Лукас и Пейтън ще се съберат - тяхното време изтече! А и си личи че Лукас обича Брук. Също така бях чела че има вероятност Джейк да се върне и това още повече обезмисля Люк/Пейтън!
Що се отнася до епизода както вече казах той беше най-вълнуващия от целия сериал. Никога досега не съм плакала толкова много на някоя серия, както на тази и дори сега като си повтарям определени моменти пак очите ми се напълват със сълзи. Финалната реч на Лукас беше изпълнена с много истина! Този епизод те кара да се замислиш за много неща - за това как се държиш с околните, за тяхните чувства ... и това което се случи в епизода се случва и в реалността... човек трябва да преосмисли много неща в живота си, учениците трябва да са приятели, а не врагове, трябва да се сближават и да не игнорират някой само защото е странен или не е техен тип, защото понякога това тяхно държание причинява много болка и страдание... Мисля че този епизод ще се помни много време занапред и ще остане в навсеки съзнанието...
sydney
аз все още не ссъм го гледала,защото не мога да го сваля но искрено се надявам че Лукас ще остане с Брук,защото просто много гадно ще стане ако той я нарани пак така както в 1-вия сезон,а и с Брук си подхождат повече отколкото с Пейтън huh.gif а колкото до Кийт съм потресена от това което прочетох в форума blink.gif как може Дан да е такъв гадняр!!!!! mad.gif надявам се Кийт да не е наистина умрял защото ще е много гадно 18.gif 18.gif 18.gif 18.gif нямам търпение да го гледам
Chester
Епизодът наистина беше тъжен и неочакван dry.gif , никога не бих предположил, че режисьорите са способни на това и то точно в този сериал 16.gif worthy.gif

И btw няма начин целувката да означава нещо... за Лукас 100% не значи, пък и за Пейтин. Тя просто беше в шок, Лукас нямаше как да и откаже, все пак "умираше" smile.gif Любовта межди него и Брук е мнооооого силна tongue.gif
The Black Dragon
Сигурно аз съм единствения, който е малко разочарован от серията. Голямо промо, голяма суматоха, начални надписи, предупреждения,... Ми че то и 24 и Lost са забранени за лица под 14 години, ама всичко в тях е направено супер яко. А в тая серия на OTH беше точно като за деца sad.gif Надявах се на нещо наистина драматично и непрецказуемо, но уви. Що за заложници са тези, които са си вдигнали краката на масата, изкарали телефони да пишат sms-и и да се дървят и отварят на похитителитеconfused.gif Седнали ми на масите и лаф-мохабед. Ми не става така. Когато човек държи пистолет насочен срещу теб не го гледаш в очите и си кротуваш. Не да ми извадиш телефон и да пишеш есемеси. После начина по който се уби дебелия - първо за първи път виждам някой да се самоубива така. Когато стреляш с пистолет след като натиснеш спусъка има сила на отблъскване, която при тази убийствена ситуация според мен първо не би нацелил сърцето си и второ поне пистолета щеше да му отскочи от ръката. Също ми направи впечатление и начина как прегърна Карън Лукас. Едва ли една майка така вяло ще прегърне сина си, все едно му казва Здрасти, как беше днес в училище. Ако обаче синът и е бил в училище, в което има въоражен/и и заложници щеше направо да се нахвърли върху него и да го сграбчи. Другото абсурдно нещо е начина по който действаха "спец службите". Нямаха почти никакво присъствие във серията и Лукас като излезе... едва ли не той беше похитителя. Навместо това можеха да влязат в училището и да пуснат райски газ и да упоят всички вътре и да хванат похитителя, при положение че той е ученик, че действа сам и че не ги наблюдава, щеше да е работа за 5 минути...
И също слабата игра на Пейтън си личеше от километри как преиграва. О Боже! Дебелия стреля в горната част на вратата, но видиш ли Пейтън е ранена в крака!!! Първо било стъкло, после куршум!!!
Aааа и още нещо забравих да кажа - за влизането на Кийт в даскалото. Когато дойдат ФБР или други специални служби - те поемат контрола над нещата. Не полицията, не кмета! Така че когато Кийт помоли Дан да го вкара - това е 100% невъзможно, защото спец службите наблюдават кой влиза и кой излиза и 100% щяха да видят Кийт, който влезе невъоражен вътре. Немислимо глупава ситуация и невъзможна както посочих по-горе!

Та това е което мисля. Като цяло серията беше хубава, но слабата актьорска игра си пролича, както и неуместните диалози, липсата на драматична музика.

И не искам да ме разбирате погрешно - оставам си верен фен на OTH но винаги когато нещо не ми харесва си го казвам право и ясно!

The Black Dragon
wi7ch
Ей не знам, направо още не мога да повярвам. Тва беше супер гадно.Много ми се иска Кийт да не умре, но и мисля че няма да стане, защото в промото казаха за трагична смърт,а тази на Джими беше достатъчно трагична.

И искам да питам.По-нагоре пишеше нещо за края на 4-ти сезон, а аз разбрах че третият е последен?
Nasi
Според мен си беше много реално направена серията. във 24 и Lost има много по-нереално случки там по-скоро е акцентирано на ефектите, а тук се обръща внимание на моралните ценности и живота като цяло. Точно това е различното на ОТН, не може да се сравнява с всико друго.Както самия Марк казва епизода е направен с цел да покаже действителността. Още не мога да си представя какво направи Дан...това е нечовешко.
И според мен много ясно си личи, че Лукас си обича Брук, но Пейтън също така му е много близка. какво можеше да направи той освен да й помогне и да ублекчи мъките истраданието й. Тя си мислише, че умира.
Сигурно нещата между тях тримата (Брук-Лукас-Пейтън) ще се усложнят, но на финала Брук и Лукас ще са си заедно.
Brooke
The Black Dragon,
това което написа може би наистина е вярно.Но не забравяй ,че това е сериал,който няма за цел да показва как ще отърват ситуацията спецчастите.Естествено,че ще се наблегне повече внимание на чувствата,на разочарованието,на готовността на някой да рискува живота си за някой друг.Може реакциите да не са били много реални,но всичко е направено с цел да се усетят по силно емоциите на героите.А това дали Кийт можел да влезне в сградата или не,дали стрелеца се е самоубил реално или не,и това ,че полицията не взима голямо участие наистина не е от значение.

п.п Само да не решиш,че се заяждам с теб.Няма такова нещо.Просто казвам своето мнение,както и ти имаш право да споделиш твоето.
CyberChick
The Black Dragon, евала worthy.gif
Все едно прочетох собствените си мисли..... наистина създадоха много по-голямо напрежение около серията, отколкото тя заслужава реално. Има моменти, в които съм била далече по-трогната - когато Хейли се върна и искаше да се сближи с Нейт, ситуацията м/у Лукас и Брук, след Крис, когато Джейк си замина, смъртта на Ели..............Може и да е защото тази ситуация е далече от нашето настояще - стрелби в училищата и нервни кризи на 16 години.
Не искам и да си помислям, че всичко е заради рейтинга, но за съжаление сигурно е така, особено пред заплахата от сваляне от екрана. Вижда се, че са искали да отразят нещо актуално и наболяло, но сякаш беше направено набързо и някак си закърпено в цялостния сюжет на сериала. Някои неща си остават нелепи - раната на Пейтън, бездействието на полицайте, влизането на Кийт....... според мен най-добрата част беше играта на Джими - неговата дилема, страх и болка huh.gif
The Black Dragon
QUOTE(Brooke @ Mar 2 2006, 06:32 PM) *

The Black Dragon,
това което написа може би наистина е вярно.Но не забравяй ,че това е сериал,който няма за цел да показва как ще отърват ситуацията спецчастите.Естествено,че ще се наблегне повече внимание на чувствата,на разочарованието,на готовността на някой да рискува живота си за някой друг.Може реакциите да не са били много реални,но всичко е направено с цел да се усетят по силно емоциите на героите.А това дали Кийт можел да влезне в сградата или не,дали стрелеца се е самоубил реално или не,и това ,че полицията не взима голямо участие наистина не е от значение.

п.п Само да не решиш,че се заяждам с теб.Няма такова нещо.Просто казвам своето мнение,както и ти имаш право да споделиш твоето.

E, глупости. Как ще се заяждам smile.gif Права си да. Точно затова написах, че серията ми хареса, но не беше това което очаквах. Някои неща наистина ме подразниха, но това е защото съм луд киноман и всяка малка подробност ми прави впечатление smile.gif

CyberChick - съгласен напълно biggrin.gif
^Mim0zKa^
Знаех си на4и,знаех си 4е 6те пла4а и ето....ПЛАКАХ sad.gifНа4и епизода много много ми хареса..бе6е много хубав и има6е си и кусури...но все пак!За Дан просто незнам......тва е един безкрупулен и без4увствен без принципен 4овек...наистина нямам думи не мисля 4е такъв тип хора имат изоб6то нужда от обсаждане...тва да убие6 брат си толкова брутално не е 4ове6ко unsure.gif За Пейтън и Лука...нз какво да кажа за6ото не разбрах много от това което си казаха..но мога да кажа 4е не искам да се съберат за6тото отново Брук 6те баде наранена просто няма да е 4естно..няма sad.gifХейли и Нейтън...отново показаха 4е много се оби4ат!Това е...седията бе6е страхотна и мисля 4е вси4ки ние 6те я помним!!!! smile.gif
divata_pe4urka
The Black Dragon,
аз искам да оспоря мнението ти за раната на Пейтан...за това 4е Джими стрелял нагоре в прозореца пък я е улу4ил в крака....казвам го от ли4ен опит, 4е един неопитен стрелец, какъвто явно е и Джими, който се опитва да стреля с пистолет ( оружие, с което доста трудно може6 да се прицели6 то4но) може да се цели и да стреля едва ли не в ляво пък то накрая се оказва 4е е оцелил не6то вдясно едва ли не... мислата ми е 4е той хем бе6е мн развълнуван тогава, трепереха му ръцете и вероятно стреля6е за пръв път в живота си, та затова смятам раната на Пейтан в крака за напълно възможна...

П.П. даржа и аз да под4ертая, 4е не се заяждам, просто отбелязвам
The Black Dragon
divata_pe4urka - ако не забеляза вратата на даскалото беше с прозорец до средата а надолу беше с дърво. Когато дебелия стреля се счупи стъклото, а не дървото. Следователно няма как да простреля Пейтън в крака
Naghual
Невероятно ужасно и покъртително! В един момент... просто си мислех, чеее... че загубата на Джим не може да бъде повод за такъв хорър...ама... то какво стана.. ми точно както си и помислих че ще стане..
sydney
някой да знае откъде мога да си изтегля този епизод освен от арена,защото не мога да се регна 14.gif моля ако някой знае да пише unsure.gif
Eli_Baby
QUOTE(sydney @ Mar 2 2006, 08:01 PM) *

някой да знае откъде мога да си изтегля този епизод освен от арена,защото не мога да се регна 14.gif моля ако някой знае да пише unsure.gif
Ми аз ся си го свалям и ако имаш DC++ утре ше можеш да си го изтеглиш от мене ако го намериш rolleyes.gif
An4eTo
Опитай от linkos smile.gif
painter

Ами аз си я дръпнах от тук http://www.mininova.org/search/?search=one%20tree%20hill
rusi4kata^
Пфууу тоя Дан направо ми разби всякакви представи за зло shocking.gif не мога да си обясня как можа да гръмне собствения си брат!!!и то като се има в предвид,че не е имал кой знае каква основателна причина...мисли че той се е опитал да го обие...ми ОК станалото станало,ама той е жив сега нали! blink.gif бахти човека,ако изобщо още може да се нарече човек 19.gif
Та така...епизода беше страшно поучителен и това беше най-хубавото нещо от цялата история smile.gif все по-често има случай на детско насилие,все по-често деца УБИВАТ деца,свои приятели може би).и то за какво...от завист,че са по-популярни от тях,че им се обръща повече внимание,че имат нещо повече от тях 14.gif ей това не мога да го проумея...на къде отива тоя свят за бога wacko.gif така че хора,внимавайте как се дщржите с останалите...особено с тези,които са по един или друг начин по-различни или по-странни!
sydney
QUOTE(painter @ Mar 2 2006, 08:57 PM) *

Ами аз си я дръпнах от тук http://www.mininova.org/search/?search=one%20tree%20hill

много благодаря на всички за линковете worthy.gif сега се опитвам да го сваля от торента,надявам се да стане,ако нестане утре ще пробвам от dc++ rolleyes.gif
nikol_ina
ами промо за следващия епизод има ли някъде
sunset_love
Така...Първо за раната на Пейтън - може да е рикуширал куршума и да я е уцелил в крака. Относно целувката и аз мисля, че не би трябвало да значи нещо голямо. Ако Лукас пак направи някоя глупост и тръгне с Пейтън направо супер много ще ми падне в очите, а де не говорим каква к***а ще е "най-добрата" приятелка на Брук, ако го направи. Иначе и аз не мога да повярвам как Дан стигна толкова далеч. Не само, че уби брат си, а дори не му мигна окото, вдигна пистолета без грам колебание. И серията наистина действа на психиката. А с оглед на това, че все пак стила на филма е по-различен от този на "Изгубени" и "24" не можем да правим сравнение, а и ако спец. частите бяха влезли нямаше да се случи всичко това и щеше да е до болка познатия сюжет - те влизат, онзи се ядосва и убива някой (евентуално само го ранява) и т.н. А аз мисля, че Кийт не е мъртав. Не знам защо, но имам такова усещане.
KiD^ViCiOuS
the_black_dragon..вратата не е от дърво надолу...после Лукас и Нейтън като застажат двамата преди да се раделят и луцас отваря другата половина от вратата с гръб се вижда че не е от дърво smile.gif
иначе сеията беше тежка според мен..доста
fenka_lucas_i_brooke
Ама аз до колкото разбрах раната на Пейтън е от порязване!Или може би пак греша!
ludoto_mimi
QUOTE(fenka_lucas_i_brooke @ Mar 2 2006, 10:07 PM) *

Ама аз до колкото разбрах раната на Пейтън е от порязване!Или може би пак греша!

Тя си мислеше, че се е порязала, но после установи, че не е така, а е куршум. happy.gif
The Black Dragon
QUOTE(KiD^ViCiOuS @ Mar 2 2006, 09:59 PM) *

the_black_dragon..вратата не е от дърво надолу...после Лукас и Нейтън като застажат двамата преди да се раделят и луцас отваря другата половина от вратата с гръб се вижда че не е от дърво smile.gif
иначе сеията беше тежка според мен..доста

Моя грешка да! Заблудих се със вратите, които са зад гърба на дебелия - те са с дърво. Както и да е де, той стреля високо и няма как да улучи пейтън в крака. Рикушет в тази ситуация е невъзможен според мен
FrAgMaKeR
@The Black Dragon, опитното ти око си личи, за всичко си прав, но това няма как да е 24, първо няма го Джак Бауър и второ това не е екшън smile.gif Нереалните моменти са още повече, но не на реалистичноста се набляга тук, предполагам на повечето фенове не им се гледа касапница с главни герои SWAT и изперкали терористи.

Иначе за сериата, нямам думи, много добра идея. И пак неочакван край, ей така изневиделица (особено за хората които умишлено не четат спойлерите) за десерт бум-бум.. А и целта на епизода беше друга, да покаже действителноста.. а американската действителност е такава, учениците си ходят на даскало с пищови, тъпчат се с антидепресанти, чат пат изперкват, стрелят се и тн. Важно е да се забележи профила на тези хора, отчаяни от живота, които са способни да извършат такова нещо.. над такива проблеми трябва да се разсъждава.

А спомняте ли си за онова момче, което изкорми свой приятел, май даже във фризера си го складирал, или онези момичета от Пловдив, които убили своя приятелка, задето била по хубава от тях? И още много подобни случки.. изършени от уж "добри деца".. 14.gif
RoXXy_
значи, чета и се чудя, стоя и се чудя....
Голямо промо, голяма суматоха

абе истерия голяма направо... 18.gif
наистина създадоха много по-голямо напрежение около серията, отколкото тя заслужава реално.

според мен сами си създаваме тези очаквания с хилядите промота за някъкв невероятен екшън или заложнически истории.... huh.gif
а вижте сега, на мен тази серия ми се стори невероятна, изпълнена с доста обрати и драматични моменти...защото не съм очаквала разни екшъни или пък някакви специални ефекти...просто това е ОТН, а не 24... 19.gif
и честно казано ми се стори доста реално... happy.gif
Nasi
QUOTE(FrAgMaKeR @ Mar 2 2006, 10:24 PM) *

А и целта на епизода беше друга, да покаже действителноста.. а американската действителност е такава, учениците си ходят на даскало с пищови, тъпчат се с антидепресанти, чат пат изперкват, стрелят се и тн. Важно е да се забележи профила на тези хора, отчаяни от живота, които са способни да извършат такова нещо.. над такива проблеми трябва да се разсъждава.

Напълно съм съгласна 4.gif 4.gif 4.gif
Brooke
Серията беше великолепна.Изобщо не усетих кога почна и кога свърши.Мен лично ме разчувства.Това момче Джими изпитваше толкова мн болка и беше толкова отчаяно,а расъжденията му бяха много реални както и на всички други.Карат те да се замислиш и да намериш отговор сам за себе си.Тази серия е точно с получителна цел.Не можем при всеки проблем да се отказваме.Какво ще стане ако всеки вземе по едно оръжие и тръгне да търси справедливост или просто някой ,който да го ислуша?
Края не искам изобщо да го коментирам.Без никаква логика се появява Дан и стреля по брат си.Що за глупост?и каква беше връзката като цяло със серията и с посланието ,което тя носи?Ами нямаше такова.Трябваше им просто зашеметяващ край,които да накара всички ни да гледаме следващата серия и да я чакаме чудейки се какво ще стане.Но нямаме избор.И да се оплакваме и да не се оплакваме,все ще трябва да я чакаме,а лично аз нз как ще издържа толкова време.А сега смятам да си изгледам още веднъж серията,за да я обмисля още по-добре,пък и наистина ми хареса,макар и да ми стана малко тъжно накрая и не само.
ThePinkDuck
А забелязахте ли нещо? Дори ние не помнехме Джими! Сякаш не е съществувал , все едно никога не са го давали! Естествено мога да кажа , че е защото бил само за малко и то в 1ви сезон ама това не ви ли кара да се замислите... Серията беше много особена нещо като 24 в стил ОТХ.Аз не ги разбирам тея проблеми с популярноста.Всеки си има проблеми и всеки намира различни начини да се справя с тях , кой правилни , кой грешни.Всеки сам за себеси преценява!Антидепресанти , болкоуспокоителни , наркотици , насилие... И от една страна това ни се струва много странно и шокиращо , защото в БГ е ,слава богу, рядко срещано.Но в Америка е ежедневие.
На мене серията ми хареса , защото показа и другата гледна точка.До сега гледахме с кеф на героите , а пък то имало и друга гледна точка.Те са популярни и на нас ни прави гот да им се радваме...което ме навежда на мисълта - ами ако бяха на мястото на Джими?Дали тогава щяха да са ни толкова симпатични или просто щяхме да ги съжаляваме!А след като свърши серията , не се ли сети всеки от вас почти веднага за един "Джими" и от своето даскало?

Това е лично мнение и не обвързвам никой с него! mrgreen[1].gif
ludoto_mimi
I'm Jimmy...
The Black Dragon
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 3 2006, 12:26 AM) *

I'm Jimmy...

ohmy.gif
Electrum
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 3 2006, 12:26 AM) *

I'm Jimmy...

Миме тва не го разбрах ?!?!?!
ThePinkDuck
Jimmy who ?

Точно за това говоря Миме!
nikol_ina
определено във всеки клас има по един/една Джими и внашия клас има еднотаквоз момиче което още от начало е било някакси по в страни от другите sad.gif sad.gif sad.gif
а иначе за сарията мога да кажя че е мн инт само имах време да я погледна от тук от там за жялост но наисти нещата които видях в серията и целия филм ме накараха да се замисля за някои неща
но наистина финала беше меко казано гаден
Eli_Baby
НЕВЕРОЯТЕН епизод shocking.gif През цялото време ме побиваха тръпки...толкова различен от всички до сега,и толкова истински huh.gif Наистина е жалко че има хора като Джими,ама колкото и да не ни се иска това е доста срещано явление,дори сред нас sad.gif Почти секи един от нас се е чувствал по този начин поне веднъж...но определено не е това начина да се справяме с проблемите 9.gif

А иначе за постъпката на Дан...олеееееееее тоя е бахти и изрода,не знам какъв човек трябва да си за да убиеш собственият си брат wacko.gif Тва беше толкова шокоращо,не сам очаквала такова нещо дори от Дан mad.gif И като си помисля че има тема "Мислите ли че Дан може да се промени".... Абе но комент..........................
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.