Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "With Tired Eyes,Tired Minds,Tired Souls"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ThePinkDuck
Аз така и не разбрах защо всички решихме , че Кийт ше умре при положение , че където каквито и спойлери и интервюта да чета никой не знае кой ше умре.Никъде не е упоменато със сигурност Кийт ли ше е или не.В едно интервю със сценаристите четох (може и тук някъде да е било) че само на няколко човека от екипа е бил даден сценария за умиращия/щата , ама все пак не знам...в Сряда ше се разбере истината .Ама се чудя тогава ли ше се мре или и в другата серия ше има нещо!? mrgreen[1].gif
The Black Dragon
Aaa нак ве 100% е сигурно за Кийт. Някой беше дал някъв английски сайт със спойлери и там прочетох
KiD^ViCiOuS
снимки от предстоящия епизод...доста кръв има sad.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Nasi
АУ ужас, горката Пейтън. Остана малко утре ще разберем....дано само промото за следващата серия не е стряскащо, защото после ще чакаме 3 седмици wacko.gif
Nasi
The Most Shocking One Tree Hill Ever?
by Damian J. Holbrook

For three seasons, One Tree Hill has been a quiet WB gem among the likes of the quippy Gilmore Girls and the big fun of Smallville. Equal parts addictive teen soap and absorbing family drama, the series is set to gain some well-deserved attention with a school-shooting episode, airing tonight at 8 pm/ET, that could be written off as one of those "very special" clichés if it weren't so... very special.

"It's big on a number of fronts," says executive producer Mark Schwahn. "I felt a sense of responsibility [in telling this story] that I don't know if I've ever felt before. This episode deals with something that is happening in the real world — the rise of violence in our schools. And to have the opportunity to address something that's happening now, almost weekly... it's actually heartbreaking."

As is the episode. Two and a half minutes into the hour — which for the most part is eerily devoid of the show's signature emo soundtrack — Tree Hill High outcast Jimmy Edwards (Colin Fickes) opens fire in a crowded hallway, triggering not just panic among his classmates but also an examination of the bullying that drives teens to isolation, self-abuse and, in this case, a level of violence that claims two lives.

Immediately following the shooting, the school is plunged into lockdown mode, leaving Lucas to tend to a critically injured Peyton, while Nathan, Haley, Skills and several other students find themselves trapped in a classroom with the increasingly unstable Edwards. But unlike, say, the never-again-mentioned death of Beverly Hills 90210's gun-crazy Scott Scanlon, Schwahn hints that survivors and viewers alike will not be able to forget the crisis — or the shattering final 10 minutes of the episode — very soon.

"The way one of [the deaths] goes will be unexpected. It's harrowing," reveals Schwahn, who expects to face fans' wrath for killing off a major — and beloved — character in such a brutal, coldhearted manner. "I do feel like there will be a part of the audience that may feel betrayed a little bit. They show up each week to spend an hour in this safe world, and now it's not safe."

What is safe is to say that nothing will be the same for any of the key players after this week.

"Everyone involved in this episode understands this moment as a tragedy ," Schwahn says. "How they respond to it is storytelling gold. Some of them will go really dark . Some of them will be unable to recover emotionally. Some of them will understand that life is very short and precious and that they need to stop being afraid of the things or people that they want in their lives."

Which means that there could be fallout for months to come. In fact, Schwahn guarantees it. "Most shows would have saved this for their season finale . I designed this [as a way] to propel us toward our end-of-season cliff-hanger."

A cliff-hanger, mind you, that promises to be as suspenseful as the one going on behind the scenes. As UPN and WB prepare to merge into the new CW network, there is still no definite word on OTH's fate. "I don't think we'll get word until right before the [May] upfronts. I think we're certainly on the bubble.... We'd like to be included."

Schwahn does reveal, however, that if the show returns in the fall, the new season would cover the second half of the gang's senior year . But with that determination of its fate still months away (and fans rallying to spare the underrated drama at www.PetitionOnline.com/saveoth), he admits that tonight's stellar episode is also his riskiest.

"The network and the studio were very afraid of the episode because of the content. Mostly about Jimmy Edwards," he says. "The episode is about this kid.... And then there's this big soapy moment at the end that's not about him. And that's dangerous. Because if you take off the end's [twist], you have this huge, pro-social story that you could have a town meeting about. I think you still could. There's just the extra little piece that is so shocking... but it still fits. It absolutely fits."

Леле този епизод найстина трябва да е много интересен-меко казано.
James towel keeper
Мерси много Наси!!! 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif 4.gif
Вече нямам търпение!!!!!!!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Spasy
Нещо наистина ново във света на ОТХ smile.gif
Devil^Rose^^
Nasi благодарско за инфото worthy.gif
Some of them will understand that life is very short and precious and that they need to stop being afraid of the things or people that they want in their lives."

E това ако не се отнася пък за Пейтън незнам 3.gif серията ще е доста силна unsure.gif и интересно е кой ще този който ще
will go really dark
CyberChick
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Mar 1 2006, 02:33 PM) *

Nasi благодарско за инфото worthy.gif
Some of them will understand that life is very short and precious and that they need to stop being afraid of the things or people that they want in their lives."

E това ако не се отнася пък за Пейтън незнам 3.gif серията ще е доста силна unsure.gif и интересно е кой ще този който ще
will go really dark

Това се отнася за Хейли и Нейтън, имаше спойлер за 17 епизод - двамата ще преоткрият смисъла на връзката си:
CODE
Nathan & Haley will talk about living together and Haley will move out of the apartment and move in with Nathan in the mansion. Nathan and Haley have a scene on the football field laying sitting together with Nathan's legs on each side of her and they are talking and then start to kiss. Then the sprinklers come on and Haley falls on top of Nathan kissing him then they get up and run across the field. I am told this is not a flashback and that Nathan and Haley are simply seizing life after Keith's death realizing life is too short.
Devil^Rose^^
Ам аз свързвах нещата с това че Пейтън "малко" съжалява че не е с Лукас, нали съм си Лейтън фенче blush.gif и може би след инцидента да преосмисли нещата и да не се страхува да иска Люк в живота си biggrin2.gif Но всъщност сега като се замисля маи си права CyberChick и това изглежда се отнася повече за Нейли smile.gif
Brooke
Вече наистина нямам търпение да гледам епизода.Чак днес гледах промото,за да не се дразня още повече и малко се успокоих,защото според мен репликата "she is gonna die" е извадена от контекста.Може би Лукас казва на стрелеца нещо от рода :Пусни ме да я заведа в болница,иначе тя ще умре.Или нещо такова и сега само ни плашат.
sunset_love
Не трябваше ли да излезе днес серията?
Devil^Rose^^
Да ама при нас ще е утре рано сутринта
amlm
оле нямям търпение много се вълнувам и веднага щом излезе ще го изтегле а дали ще бъде с титри
^Mim0zKa^
Ох,ох незнам вие колко нямате тарпение ама аз наистина нямам....ве4е направо ми се из4ака 4аканката....за тази серия..и утре ако не падна някаде по патя кат се прибирам от даскало да барзам да я гледам пак на smile.gif
zlat
QUOTE(^Mim0zKa^ @ Mar 1 2006, 10:12 PM) *

Ох,ох незнам вие колко нямате тарпение ама аз наистина нямам....ве4е направо ми се из4ака 4аканката....за тази серия..и утре ако не падна някаде по патя кат се прибирам от даскало да барзам да я гледам пак на smile.gif

Колкото повече наближава...толкова повече полудявам...и аз утре така за даскалото...ама поне имам или 4 или 3 часа така че се надявам като се прибера вече да са го качили... и .... леле дълго чакане падна ... тия хора определено искат да ни побъркат... smile.gif 7hit[1].gif
Nasi
Добре, че съм втора смяна, миналия месец, когато бях първа пропусках четвъртаците. wink.gif
ludoto_mimi
QUOTE(Nasi @ Mar 1 2006, 10:41 PM) *

Добре, че съм втора смяна, миналия месец, когато бях първа пропусках четвъртаците. wink.gif

Аз не пропусках. smile.gif Сутринта като стана я пускам да се сваля и докато се върна вече е на харда и си гледкам smile.gif ИНаче сега и аз съм 2ра смяна. 10.gif 10.gif
rusi4kata^
QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 1 2006, 10:56 PM) *

Аз не пропусках. smile.gif Сутринта като стана я пускам да се сваля и докато се върна вече е на харда и си гледкам smile.gif ИНаче сега и аз съм 2ра смяна. 10.gif 10.gif

Можем пак да седим до сутринта и да чакаме,а 10.gif 18.gif
eL
QUOTE(rusi4kata^ @ Mar 2 2006, 01:48 AM) *

QUOTE(ludoto_mimi @ Mar 1 2006, 10:56 PM) *

Можем пак да седим до сутринта и да чакаме,а 10.gif 18.gif

хехе 18.gif То натам отиваме Дени, като гледам и Мимски не се е предала още ама времето малко ни "притиска" ... особенно аз дет' имам 3 контролни утре shocking.gif ... не мисля че Чад би ми помогнал, колкото и да ме прегръща happy.gif Ама серийката ще си заслужава, после 3 седмици пак скъб и печал dry.gif
rusi4kata^
ХаХа че защо пък да не 10.gif 18.gif аз и без това утре не съм на даскало 3.gif
KiD^ViCiOuS
а бе...кво е станало с nine.cult.bg бе...отваря ми някъф фен сайт на Бъфи и Ейнжъл...и изобщо не ми приема регистрацията...да не говорим че няма никви торенти вече... sad.gif мрън..ся ша тряя да чакам 100 часа за епизода... sad.gif
Life_is_a_Bitch
Току-що изгледах епизода. Беше много драматичен и поучителен. Със сигурност най-добрия епизод до сега! Но края на епизода.... това вече не го очаквах, това премина въображението ми! Най-накрая Дан се превърна в истински гадняр без скрупули и чувства, и .... просто нямам думи ... наистина не го очаквах. Знам че Дан е нищожество, но чак пък толкова...
fenka_lucas_i_brooke
къде си го гледала аз не го намирам blush.gif
Electrum
QUOTE(Life_is_a_Bitch @ Mar 2 2006, 09:12 AM) *

Току-що изгледах епизода. Беше много драматичен и поучителен. Със сигурност най-добрия епизод до сега! Но края на епизода.... това вече не го очаквах, това премина въображението ми! Най-накрая Дан се превърна в истински гадняр без скрупули и чувства, и .... просто нямам думи ... наистина не го очаквах. Знам че Дан е нищожество, но чак пък толкова...

олее защо аз не го намирам !?!? айде PLSS пусни ни линкче smile.gif че вече издивявам 5.gif
Gladiator
http://www.arenabg.com/details.php?id=36536
Electrum
QUOTE(Gladiator @ Mar 2 2006, 09:58 AM) *

мерси много Gladiator !! worthy.gif аз квато съм шмат не го намерих ама ся ще го гледам 4.gif
KiD^ViCiOuS
драма...истинска драма...
още не мога да се оттърся...просто нямам думи..
и ся кво..тряя да чакаме супер много време до следващия епизод...тея хора искат да ни побъркат честно...
уфф..незнам ръцете ми треперят честно...
наистина беше много поучителен епизод...ама тва на карая...защо стана?не мога да разбера...защо...
е...поне до тук с догатките че Дан ще става добър...
въпроса ми е кои ще натопи и как ще се измъкне от ситуацията...с тея отпечатъци по пистолета...а като го знаем къв е няма да се остави да го обвинят и затворят...
уфф..такова напрежение през целия епизод..
между другото снощи сънувах някфи ужасни неща свързани с тоя епизод..и се бях наплаишила повече от колкото трябваше...очаквах да е много по-лошо..
добре че не стана...тогава наистина щеше да ни доиде в повечко драмата...
fenka_lucas_i_brooke
мерсиииииииииииии
James towel keeper
Леле не мога да повярвам!!!!! Как можа да го убие?
Епизода беше истинска трагедия... Наистина беше страшно - в истинския смисъл...
А Дан - не го вярвах... мислих си, че Джими ще убие Кийт, и когато той се самоуби си отдъхнах и тогава sad.gif Брутално....
Ralna
Егати тва не го очаквах, нали уж Дан щеше да става добър shocking.gif shocking.gif Само как гръмна брат си, тегли му коршума без да му трепне ръката, без грам скруполи. Уажас shocking.gif
Life_is_a_Bitch
Аз си мисля че по-нататък Дан ще се разкая, защото според мен той уби Кийт, защото си мислеше че той го е подпалил, но по-късно ще разбере че е била Деб и ще се разкайва.
Но вече е късно. Разкаял се или не Дан се превърна в типичния злодей - негодник, използвач, мръсник и ...УБИЕЦ!!! Просто няма вече връщане назад...
Сега си мисля че той ще изтрие отпечатъците си от пистолета и ще го сложи на ръката на ДЖим, че хората да помислят ще джим го е убил

Иначе ми е интересно какво ще стане с Лукас, Пейтън и Брук след тази серия. Вече се разбра че Пейтън още има чувства към Люк ohmy.gif , дано само той да си остане с Брук, защото не вчрвам да направи същата грешка от 1 сезон отново, а и Пейтън данарани отново Брук - не ми се вярва.
CyberChick
Пейтън беше бахти......... нямам думи, ако продължава така с Люк това ще е истинско предателство - и това ми била истинска приятелка sick1.gif Все повече започва да се дразня от нейния персонаж - вечно нещастната и онеправданата shocking.gif
Това с Дан не го очаквах, всичко е пресметнал според мен, още когато помогна на Кийт да влезе в учиището и сега ще се размине много лесно 9.gif
Nasi
Това определено не го очаквах...още стоя и си се чудя.
Дан определено е злодей...и ако досега имаше и мъничко добро вече няма. Той застреля собсвения си брат и то без да му мигне окото. Интересно дали ще го разкрият...какво ли ще се случи.
Iveto^
Някой може ли да ми даде някво друго линкче,че това не става 7beshake[1].gif PLSsSSSSsSS
fire_misha
Малеее направо съм потресена.Това наистина не го очаквах.Дан преди беше просто гаден.Все мислеше как да направи лошо на някой.Но може да се каже че имаше някаква граница...Но сега той премина всякакви граници.Да убие собствения си брат...Тоя е луд.Вярно мислил е че Кийт се е опитал да го убие, но нищо не може да го накара да убие родния си брат.Случката накрая толкова ме потресе че забравих всичко друго от епизода.Тоя Джим как може да внесе пистолет!?Ооо направо незнам.Този епизод беше ужасен.И лошото е че никой няма да разбере че е бил Дан...Но аз все пак се надявам че Кийт може да оживее, макар че във всички спойлери се казва обратното.Все пак не го дадоха че е мъртъв...дано само е ранен unsure.gif
Lolipop
Серията беше интересна,но края беше поросто потресаващ!Въобще не предполагах,че Дан ще застреля собственият си брад,тово вече премина границите!Не стига,че Джими се самоуби,ами сега и Кийт е застрелян!Обаче не знам,дали ще умре,защото в онова инрервю,Чад беше казал,че 2 ще умрат,и това бяха Ели и Джими,айде стига вече смърт!
fire_misha
QUOTE(Lolipop @ Mar 2 2006, 11:43 AM) *

Обаче не знам,дали ще умре,защото в онова инрервю,Чад беше казал,че 2 ще умрат,и това бяха Ели и Джими,айде стига вече смърт!

Точно това имам предвид.Дано Кийт не умира.Толкова много го обичам sad.gif
Brooke
Някой може ли да ми каже дали епизода го има някъде тругаде освен в арената? От там не мога да свалям. sad.gif
Lolipop
В Linkos smile.gif
fenka_lucas_i_brooke
Ебати ако искате ми вярвайте но още рева тука!Това не е честно!Тоя Дан е егати.....ужас!Как може да убие собствения си брат!Не искам Кийт да умира!Не искам!
RoXXy_
олелееееееее
1. cry.gif cry.gif
2.все още съм в такова състояние, че не мога да кажа какво мисля, ама по-драматичен и тъжен епизод сигурно не е имало...

fenka_lucas_i_brooke , вярваме ти....щото май сички така ...а Дан не е Човек просто
Brooke
QUOTE(Lolipop @ Mar 2 2006, 11:56 AM) *

В Linkos smile.gif

Много много ти благодаря!!!!! 4.gif
Elira
Дам... наистина беше уникална серия, нямам думи просто...
Не знам за вас как е , но аз лично харесвам ONE TREE HILL , защото той сякаш е извадка от живота. Всички тези истории които виждаме във всеки един епизод са толкова реални и обикновенни, че сякаш без да го искаш, се сварзваш с героите и се поставяш на тяхно място... Дори самия ти да не си преживял някоя от тези ситуации, знаеш че ги има, те са някъде там в света около теб и във всеки един момент могат да станат част от твоя свят.. Понякога това може би звучи страшно и плашещо, друг път прекрасно и обнадеждаващо, но във всички случаи си остава един вид предупреждение, кара те да си направиш изводи за твоя собствен живот и изобщо за самия теб като личност.. Предполагам за това, още от както гледах първите епизоди на ОТН мога съвсем спокойно да кажа, че това е единственото телевизионно шоу което ме накара да се замисля за мн неща, да осъзная мн неща и дори да променя доста в живота си (то даже за филм и книга не се сащам , които да са го е постигнали на този етап)..
Тук може би е момента и да кажа защо за мен ОТН не може изобщо да се сравнява с ОС.. Ами заради всичко, което казах по-горе. Харесвам ОС, страхотно филмче е и той, но с него се забавлявам, разглеждаш модата, къщите, колите, виждаш, че и богатите също плачат като всички нормални хора, но ... до там сякаш си остава всичко... ОТН е далеч по близък до хората, до това заветно 'АЗ' и непрекъснато те предизвиква като личност, не в спора как да изглеждаш и да живееш като Съмър или Сет, а в това как да живееш и какъв да бъдеш в този живот ... Далеч по-ценното всъшност..
(Не че пропускам и модата и всичко останало и двата серяла де.. biggrin.gif но сега сме на друга вълна.. smile.gif )

На кратко smile.gif мисля ,че дълго време ще се помни особено този епизод и би трябвало да го гледат много хора, дори да не са фенове на серяла.. т.е. дано да го гледат.. защото е уникален и няма нужда от разяснения, всеки от нас просто трябва да го почувства, да го изживее по някакъв свой начин ...
И да започне утрешния ден с мисълта, че живота ни е нещо ценно и уникално, че светът е прекрасно място... и само ние , и единствено ние , можем да ги направим по-добри smile.gif 9.gif 4.gif
fire_misha
QUOTE(Elira @ Mar 2 2006, 12:08 PM) *

Дам... наистина беше уникална серия, нямам думи просто...
Не знам за вас как е , но аз лично харесвам ONE TREE HILL , защото той сякаш е извадка от живота. Всички тези истории които виждаме във всеки един епизод са толкова реални и обикновенни, че сякаш без да го искаш, се сварзваш с героите и се поставяш на тяхно място... Дори самия ти да не си преживял някоя от тези ситуации, знаеш че ги има, те са някъде там в света около теб и във всеки един момент могат да станат част от твоя свят.. Понякога това може би звучи страшно и плашещо, друг път прекрасно и обнадеждаващо, но във всички случаи си остава един вид предупреждение, кара те да си направиш изводи за твоя собствен живот и изобщо за самия теб като личност.. Предполагам за това, още от както гледах първите епизоди на ОТН мога съвсем спокойно да кажа, че това е единственото телевизионно шоу което ме накара да се замисля за мн неща, да осъзная мн неща и дори да променя доста в живота си (то даже за филм и книга не се сащам , които да са го е постигнали на този етап)..
Тук може би е момента и да кажа защо за мен ОТН не може изобщо да се сравнява с ОС.. Ами заради всичко, което казах по-горе. Харесвам ОС, страхотно филмче е и той, но с него се забавлявам, разглеждаш модата, къщите, колите, виждаш, че и богатите също плачат като всички нормални хора, но ... до там сякаш си остава всичко... ОТН е далеч по близък до хората, до това заветно 'АЗ' и непрекъснато те предизвиква като личност, не в спора как да изглеждаш и да живееш като Съмър или Сет, а в това как да живееш и какъв да бъдеш в този живот ... Далеч по-ценното всъшност..
(Не че пропускам и модата и всичко останало и двата серяла де.. biggrin.gif но сега сме на друга вълна.. smile.gif )

На кратко smile.gif мисля ,че дълго време ще се помни особено този епизод и би трябвало да го гледат много хора, дори да не са фенове на серяла.. т.е. дано да го гледат.. защото е уникален и няма нужда от разяснения, всеки от нас просто трябва да го почувства, да го изживее по някакъв свой начин ...
И да започне утрешния ден с мисълта, че живота ни е нещо ценно и уникално, че светът е прекрасно място... и само ние , и единствено ние , можем да ги направим по-добри smile.gif 9.gif 4.gif

Евала... 4.gif
ludoto_mimi
ОЛЕЕЕ.. Още стоя с ококорени очи и отворена уста... shocking.gif shocking.gif

Не мога да повярвам, че Дан уби собствения си брат! 19.gif &@%$%!#&^% Как може да е толкова безчувствен и без да му мигне окото го гръмна... Не, не, не... не мога да повярвам, че Кийт умря... help[1].gif Серията беше много поучителна наистина... нямам думи просто...
Elira
Хахахха.. biggrin.gif мерси fire_misha . Усмихвам се за първи път днес от както гледах този епизод ...Ще се радвам ако и дуги хора мислят като мен blush.gif наистина. Просто това ще значи, че филмчето постига целта с, която е направено smile.gif
CyberChick
Помня, че Марк Шван каза, че ще умрат 2ма този епизод, като 2та смърт ще е много неочаквана - явно това е имал предвид - брат да убие брат си 1crying[1].gif
zlat
пффф... мале още незнам кво става... просто нямам думи...тва за Дан направо още не мога да поварвам...абе незнам....просто нямам думи
~Bruk~
Оле, в момента просто съм без думи- без никакви думи sad.gif wacko.gif Серията беше велика просто ама ми стана тооолкова тъжно накраяя sad.gif А само едно въпросче- не успях да разбера- когато Пейтън каза на Лукас че го обича- като приятел или не? huh.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.