Дам... наистина беше уникална серия, нямам думи просто...
Не знам за вас как е , но аз лично харесвам ONE TREE HILL , защото той сякаш е извадка от живота. Всички тези истории които виждаме във всеки един епизод са толкова реални и обикновенни, че сякаш без да го искаш, се сварзваш с героите и се поставяш на тяхно място... Дори самия ти да не си преживял някоя от тези ситуации, знаеш че ги има, те са някъде там в света около теб и във всеки един момент могат да станат част от твоя свят.. Понякога това може би звучи страшно и плашещо, друг път прекрасно и обнадеждаващо, но във всички случаи си остава един вид предупреждение, кара те да си направиш изводи за твоя собствен живот и изобщо за самия теб като личност.. Предполагам за това, още от както гледах първите епизоди на ОТН мога съвсем спокойно да кажа, че това е единственото телевизионно шоу което ме накара да се замисля за мн неща, да осъзная мн неща и дори да променя доста в живота си (то даже за филм и книга не се сащам , които да са го е постигнали на този етап)..
Тук може би е момента и да кажа защо за мен ОТН не може изобщо да се сравнява с ОС.. Ами заради всичко, което казах по-горе. Харесвам ОС, страхотно филмче е и той, но с него се забавлявам, разглеждаш модата, къщите, колите, виждаш, че и богатите също плачат като всички нормални хора, но ... до там сякаш си остава всичко... ОТН е далеч по близък до хората, до това заветно 'АЗ' и непрекъснато те предизвиква като личност, не в спора как да изглеждаш и да живееш като Съмър или Сет, а в това как да живееш и какъв да бъдеш в този живот ... Далеч по-ценното всъшност..
(Не че пропускам и модата и всичко останало и двата серяла де..

но сега сме на друга вълна..

)
На кратко

мисля ,че дълго време ще се помни особено този епизод и би трябвало да го гледат много хора, дори да не са фенове на серяла.. т.е. дано да го гледат.. защото е уникален и няма нужда от разяснения, всеки от нас просто трябва да го почувства, да го изживее по някакъв свой начин ...
И да започне утрешния ден с мисълта, че живота ни е нещо ценно и уникално, че светът е прекрасно място... и само ние , и единствено ние , можем да ги направим по-добри