Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: "With Tired Eyes,Tired Minds,Tired Souls"
GGbit.info > Развлечение > Кино и телевизия > Сериали > Текущи > One Tree Hill > Епизоди > Сезон 3
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nasi
Ново промо 10 секунди:

http://www.youtube.com/watch?v=x6vEQqetlu0

За сваляне с по-хубаво качество:
Тук

Вижда се как Нейтън и Лукас са в кабинета на Белия (най-вероятно) и Нейтън държи някакво желязо. А също се виждат група ученици насядали на пода в училището.

Ето и два въпроса към един от екипа на ОТН:

Question: OMFG! Can you puh-leeze give us any scoop on what's going to happen on One Tree Hill next week? — Erin

Ausiello: That "F" better stand for frakkin', Erin. Here's another scooplet: Peyton is injured in the shooting and, as Lucas is carrying her out, there's a face-off with the gunman.

Question: Oh my god! I demand to know who dies on next week's One Tree Hill! — Kate

Ausiello: I can't tell you who but I can tell you how many: There will be two deaths, and the way one of them goes will be "unexpected," series creator Mark Schwahn tells TV Guide's resident Tree expert, Damian Holbrook. "It’s harrowing. Really painful for a lot of people." I suspect the "unexpected" death occurs during the closing minutes of the episode since, according to sources, the final 10 pages of the script were only distributed to select cast and crew.
megyto
Ебати тоя свят се е побъркал.............то до сега вървяха супер мудно действията и сега изведнъж чак убйства....ццц unsure.gif ужас

А някой може ли да ми каже кво се носело слух че ще става в 18 епизод само дано Лукасчо пак не побегне с Пейтън щот ше се гръмна!!!!! sad.gif sad.gif sad.gif
The Black Dragon
Аааааааааааа, ама аз не знаех, че тая седмица няма да има нова серия. Баси. Нито LOST нито OTH! Добре че поне 24 имаше.

Аз по принцип не обичам да знам какво ще стане предварително и затва почти никога не гледам промотата. Сега ги изгледах на 16 епизод. Серията ще е лудницааа! Супер! Сценаристите чуха молитвите ни. Относно епизода - лелее тва наистина не прилича на OTH а на 24 4.gif

Относно смъртта на Кийт - кофти наистина, но ако нямаше загинали серията нямаше да е нищо особено.
Вторият загинал аз си мисля, че ще е Рейчъл - тя не е нито главна, нито гост звезда, така че е възможно тя да е втората жертва.

А на мен ли така ми се струва или на второто промо в последния кадър показват убиеца, който сменя пълнител на пистолетconfused.gif shocking.gif
Eli_Baby
То от тва второто промо нищо не се разбира huh.gif Май само че са заложници в даскалото...така чеее ше трябва да си дочакаме епизодчето за да видим точно как ще се случат нещата wacko.gif
Menna
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 23 2006, 05:06 PM) *

А на мен ли така ми се струва или на второто промо в последния кадър показват убиеца, който сменя пълнител на пистолетconfused.gif shocking.gif

Явно сме двама,защото и аз видях нещо подобно wacko.gif

IPB Image

Наси,благодаря за промото 4.gif
Да ви питам,това в дъното Хейли ли е?(където са седнали учениците)
Life_is_a_Bitch
QUOTE(Menna @ Feb 23 2006, 08:52 PM) *

Да, тя е ,и мисля че и Рейчъл е там!
Ralna
То стана ясно, че ще са заложници, само дето не ми побира акъла кой ще тръгне да напада училището и да взиам заложници blink.gif Едва ще остискам докато дойде серията shocking.gif

Нейтн държи Бухалка, а Рейчъл и Хейли с още хора са в коридора.
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
amlm
ми нямали да е този който нападна оня дебелият с очилата?
The Black Dragon
Да Рейчъл и Хейли са сред заложниците. Мисля, че са в коридора на даскалото, а Лукас и Нейтън са в кабинета на Уайти май
nikol_ina
QUOTE(Menna @ Feb 23 2006, 08:52 PM) *

QUOTE(The Black Dragon @ Feb 23 2006, 05:06 PM) *

Явно сме двама,защото и аз видях нещо подобно wacko.gif

IPB Image

Наси,благодаря за промото 4.gif

на мен първо ми заприлича на Дан а после като го гледах няколко пъти промото и го направих тоз на Джейк (ама май само намен ми прилича нанего)
Devil^Rose^^
QUOTE(nikol_ina @ Feb 23 2006, 09:40 PM) *

на мен първо ми заприлича на Дан а после като го гледах няколко пъти промото и го направих тоз на Джейк (ама май само намен ми прилича нанего)

Стига бе, Джейк ?! blink.gif Представяте ли си това щеше да е завръщане 10.gif
Nasi
Eх според мен няма да е нито Джейк нито Дан...няма да се връзва.

Devil^Rose^^ хубав подпис 4.gif 4.gif 4.gif
megyto
Някой все пак ще ми каже ли за какво се горещяхте за 18 епизод............. huh.gif

пп:Тва е изключено да е Джейк щот няма смисъл да стреля по Пейтън happy.gif сигурно е онзи с цайсите .... абе нз скоро ще видим smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(megyto @ Feb 24 2006, 12:32 AM) *

Някой все пак ще ми каже ли за какво се горещяхте за 18 епизод............. huh.gif

Брук хваща Лукас да прегръща Пейтън страстно и започва да плаче.Лукас я вижда и я преследва и й обяснява, че това е било нищо, че Пейтън е тъжна,защото майка й е умряла.Брук казва, че това й е твърде много за нея и тя не може да бъде с него повече защото очевидно все още има вероятност Leyton да са заедно сами.Тя се разделя с него, и Лукас отива при Пейтън за комфорт.Някои казват, че те двамата намират техният" обратен път на един друг" и правят нещо онази вечер" за първи път."
това беше любезно преведоно от ludoto_tedi wink.gif в темата за Лукас и Пейтън, поразгледайте малко преди да задавате едни и същи въпроси...

P.S. До сега мисля че стана ясно че стрелеца е този който се сби с Джим(оня с очилата от миналия епизод) и братята му помогнаха 12.gif , следователно не е той и дума не може да става за Джейк или Дан или който и да било друг

Nasi мерси blush.gif
boy_07
Мноо мерси за новото инфо....едвам чакам първи........
Ralna
Ето още няколко снимки.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
CyberChick
Този м/у Рейчъл и Хейли прилича на Скилс.... възможно ли е това да е Маут от другата страна unsure.gif
Нещо братята Скот не изглеждаха достатъчно притеснени 9.gif
Ralna
И на мен този между Рейчъл и Хейли ми прилича на Склс, но определено другият не е Маут
fenka_lucas_i_brooke
Според мен също и Скилс,но другия не е Устата,по-скоро ми заприлича на Крис-но се съмнявам!!!
divata_pe4urka
еее да не вземат да убият Скиилс!!!!
fenka_lucas_i_brooke
Стига бе!Не!Айде да е Рейчъл-Скилс и готин пък и е с Бевин се пак!Трябва да умре гаден,не добър!
Nasi
Единият е Скилс, а за другия нямам идея.
megyto
[quote name='Devil^Rose^^' post='41757' date='Feb 24 2006, 12:44 AM']
[quote name='megyto' post='41755' date='Feb 24 2006, 12:32 AM']
[/quote]
[quote]Брук хваща Лукас да прегръща Пейтън страстно и започва да плаче.Лукас я вижда и я преследва и й обяснява, че това е било нищо, че Пейтън е тъжна,защото майка й е умряла.Брук казва, че това й е твърде много за нея и тя не може да бъде с него повече защото очевидно все още има вероятност Leyton да са заедно сами.Тя се разделя с него, и Лукас отива при Пейтън за комфорт.Някои казват, че те двамата намират техният" обратен път на един друг" и правят нещо онази вечер" за първи път."
[/quote] това беше любезно преведоно от ludoto_tedi wink.gif в темата за Лукас и Пейтън, поразгледайте малко преди да задавате едни и същи въпроси...

Виж 'Devil^Rose^^ сори знам че не беше уместно ама точно преди да питам търсих в темата за Лукас и Пейтън и не видях нищо wacko.gif сори пак и 10х че ми каза
Devil^Rose^^
QUOTE(megyto @ Feb 24 2006, 07:00 PM) *

Виж 'Devil^Rose^^ сори знам че не беше уместно ама точно преди да питам търсих в темата за Лукас и Пейтън и не видях нищо wacko.gif сори пак и 10х че ми каза

Няма проблеми нали сме затова да си помагаме smile.gif
Съжалявам ако е прозвучало сякаш ти се карам, blush.gif по скоро е съвет wink.gif защото се задават все едни и същи въпроси на който вече е отговорено и ако се поразгледа тук и там хем можеш да видиш каквото ти трябва хем и да научиш нещо ново 4.gif
Nasi
В един чужд форум прочетох една анкета: До къде трябва да бъде екскурзията за завършващия клас?
Това ме кара да си мисля, че може в последните епизоди да ходят тякъде.
fenka_lucas_i_brooke
оххх не знам,обаче съм под доста голямо напрежение вече,искам да разбера какво ще стане!И понеже няма какво да правя а ми се гледат сладурите от ОТН и почнах да гледам 1 сезон отново!!!до като си чакам 16 епизод може да изгледам и 3 сезона! biggrin.gif
Mar4eto
Ох,хора изкарахте ми ангелите shocking.gif 14.gif -реших че Скилс ше умре,щото не прочетох на предишната страница и така се стреснах blush.gif
а за втория умрял,много странно как да е каст,като пише че никой от тях няма да умре blink.gif
а пък стрелеца не мисля че е толкова главен герой ohmy.gif
аз имах една много тъпа идея-ама като е каст остана да е Барбара Алин Уудс,но пък е изключено Деб така изведнъж да се върне в Три Хил,без никви причини и да се набута между шамарите 9.gif вече се изнервих,нямам търпение да разбера кво ще стане... rolleyes.gif

Наси а тва за екскурзията може и някакъв друг смисъл да е имало unsure.gif ,обаче ако има екскурзия аз предлагам да е реална и да е България!!! 3.gif викам да гласуваме...
ludoto_mimi
От снимките ви стрелеца ми прилича на Крис, ама много ме съмнява, а и нали казаха, че той няма да се върне...
Има още няколко дена, ще го преживеем biggrin2.gif

П.С: Липсвах ли ви? Предполагам не... rolleyes.gif biggrin.gif
Iveto^
Кога ще излезе 16?Кой ден?
Mar4eto
QUOTE(Iveto^ @ Feb 24 2006, 10:41 PM) *

Кога ще излезе 16?Кой ден?

еми на 1 март,май сряда се пада happy.gif

а за стрелеца аз в един чужд форум доколкото прочетох Марк Шуон беше казал че е Джим Едуардс,а не някой Едуард,идеята била че много често деца убивали други деца в училищата huh.gif и той затова е въвел образа на тоя Джим,който доколкото разбрах бил ядосан,че Лукас не му обръщал внимание след като влязъл в отбора и Маут също след като стана по-популярен
Devil^Rose^^
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 24 2006, 10:23 PM) *

От снимките ви стрелеца ми прилича на Крис, ама много ме съмнява, а и нали казаха, че той няма да се върне...

A ти каде беше passifier.gif и да липсваше ни 10.gif
И малко оф забелязахте ли че изписахме 7 страници в темата, а серията дори не е излязла. Това ни е рекорд, преди се ограничавахме с 5 и то след като изгледаме серията blush.gif
The Black Dragon
QUOTE(Devil^Rose^^ @ Feb 24 2006, 11:30 PM) *

И малко оф забелязахте ли че изписахме 7 страници в темата, а серията дори не е излязла. Това ни е рекорд, преди се ограничавахме с 5 и то след като изгледаме серията blush.gif

Е все пак тая серия ще е една от най-яките. Нормално е...а и като докато чакаме да излезе серията....мъката лекуваме с флууд 18.gif
^Mim0zKa^
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 24 2006, 10:23 PM) *

М на мен не ми прили4а на Крис....ама незнам а това посредата е Скилс...да!Абе изоб6то незнам кво 6те ства ама нямам тарпение..ве4е 3.gif А ти Миме да липсва6е ми ...поня няколко пати се за4удих каде си и за6то те няма в 4ата и тука....гледа6 ли колко съм загрижена biggrin.gif на4и та оби4ам!! 10.gif
ludoto_mimi
Хехе, липсвала съм на някой. biggrin2.gif Нямам комп, затова ме няма, ама вие хубаво тук се утешавате с флууд докато излезе серийката ама не се престаравайте много, докато ме няма wink.gif 10.gif
amlm
на мен този на снимката с пистолета ми прили4а на Крис ама не ми се вярва да е той на вас?но пък не ми прилича и на Джим КОЙ Е ТОЙ КОЙ ЩЕ УБИЯТ
divata_pe4urka
нее Крис не е 100% ...просто няма никаква логика да е той...защо да се пръква еи така ни в клин, ни в ръкав, че даже да започне и да убива....не не ....
heart
QUOTE(_HriS_TinA_ @ Feb 16 2006, 03:27 PM) *

QUOTE(Ralna @ Feb 16 2006, 03:02 PM) *

Ау Пейтън ли ще умре ужас, то нали в едни спойлери се казваше, че едно от момичетата ще умре, горката Пейтън sad.gif sad.gif sad.gif

Е как ?! Какво аа не невярвам докато не видя с о4ите си ... unsure.gif бтв къде ги намери тези спойлери ...опа май ве4е не съм "2000% сигурна".... happy.gif

Пейтън няма да умре споко wink.gif ще умре Кийт и още някой 14.gif

--Mod edit
За кой ли път пишеш на шльокавица, погледни ги тези правила, ще ти избодът очите!
heart
QUOTE(ludoto_mimi @ Feb 25 2006, 12:37 PM) *

Хехе, липсвала съм на някой. biggrin2.gif Нямам комп, затова ме няма, ама вие хубаво тук се утешавате с флууд докато излезе серийката ама не се престаравайте много, докато ме няма wink.gif 10.gif

Ей отдавна не си правила преводи,нали пак ще правиш worthy.gif

blabla[1].gif Ще умре Кийт!!!Ама освен Кийт ще умре и още някой....това май ще е Пейтан!!!!!!!!! 1crying[1].gif

QUOTE(heart @ Feb 25 2006, 08:59 PM) *

--Mod edit
За кой ли път пишеш на шльокавица, погледни ги тези правила, ще ти избодът очите!

Съжелявам
The Black Dragon
Лелее heart земи се прегледай. Първо 1000 човека написаха преди теб че ще умре Кийт, още толкова написаха и за Пейтън а още толкова казаха, че няма да умре тя. За капак ти написа два зашеметително глупави поста в първия написа че щял да умре Кийт,а Пейтън не, а във втория че и двамата. Незнам какво да кажа просто
^Mim0zKa^
QUOTE(The Black Dragon @ Feb 26 2006, 07:28 PM) *

Лелее heart земи се прегледай. Първо 1000 човека написаха преди теб че ще умре Кийт, още толкова написаха и за Пейтън а още толкова казаха, че няма да умре тя. За капак ти написа два зашеметително глупави поста в първия написа че щял да умре Кийт,а Пейтън не, а във втория че и двамата. Незнам какво да кажа просто

Хахахахаха съглссна съм с теб!Много се смях между другото.... 18.gif
fenka_lucas_i_brooke
ееее аиде остава още малко!
Jordan
хахаааа, серията излиза точно на рожденния ми ден 18.gif
James towel keeper
QUOTE(Jordan @ Feb 27 2006, 10:09 AM) *

хахаааа, серията излиза точно на рожденния ми ден 18.gif

Ще получиш най-хубавия подарък!!! 18.gif 10.gif biggrin2.gif
Nasi
Ето този може да е замесен в стрелбата, а може и да е този, които стой до Рейчъл, Хейли и Скилс:
http://www.imdb.com/name/nm1324844/
защото пише, че ще участва в епизода

Вече нямам никакво търпение. Появяват се доста споилери, но засега не ги чета. Не искам да знам какво ще се случи.
CyberChick
QUOTE(Nasi @ Feb 27 2006, 10:46 AM) *

Ето този може да е замесен в стрелбата, а може и да е този, които стой до Рейчъл, Хейли и Скилс:
http://www.imdb.com/name/nm1324844/
защото пише, че ще участва в епизода

Вече нямам никакво търпение. Появяват се доста споилери, но засега не ги чета. Не искам да знам какво ще се случи.

Охоо, моят любимец от South Beach wink.gif Ще си отмъщава на конкурентното шоу 18.gif
Spasy
Добре аз гледах малко късно промото и по добре, защото сега ме гризе да узная какво ще стане..
Отностно коментарите, че Кийт ще умре.. ако се залушате малко ще чуете "she is gonna die" .. е откога Кийт стана жена smile.gif
Просто нещата са много объркани и в крайна сметка резултата ще е направо неочакван ..
Кийт предполагам, че ще умре в някакво спречкване с Дан и от там ще следва, че Дан няма да е повече кмет .. и такива работи smile.gif евентуално ...
Нямам си и на представа кой ще умре, но едва ли ще е Рейчъл, на никой не и пука за нея просто smile.gif
Devil^Rose^^
QUOTE(Spasy @ Feb 27 2006, 04:16 PM) *

Отностно коментарите, че Кийт ще умре.. ако се залушате малко ще чуете "she is gonna die" .. е откога Кийт стана жена smile.gif
Просто нещата са много объркани и в крайна сметка резултата ще е направо неочакван ..

Никой не е казал че става дума за Кийт и това е по скоро въпрос, който е свързан с Пейтън smile.gif И за Кийт май стана ясно(спойлер ли беше и аз вече незнам, един да беше wacko.gif ) че ще умре след случея със стрелбата в Tree Hill High
Nasi
Хаха сега пък казват, че Кийт няма да умре.

Никой не знае какво ще се случи в епизода.
no one knows who reallly dies for sure
The Black Dragon
Ще умре Лора Палмър то се знае. Сефте 18.gif
Край със спекулациите и догадките. Остават само два дни и най-накрая ще можем да видим всичко във този така дългоочакван епизод на One Tree Hill biggrin2.gif
James towel keeper
Ох ама епизода на 1 март излиза там ли...? в WB? sad.gif Леле тъкмо се бях зарадвала че утре ще гледам ОТХ...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.